Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Astra G tulajdonosok beszélgetnek erről-arról

uhuhu

Recommended Posts

nem nem. ez nem egy tervezett vásárlás volt, csak jött egy lehetőség, és éltem vele :lol:

egy darabig leadjuk a céges vasat, használgatjuk a zafirát, aztán meglátjuk. ha tetszik az asszonynak, hogy egy ujságosbódéval kell járnia dolgozni akkor megmarad, ha nem tetszik neki akkor az év vége felé / jövő év elején eladjuk...

Gratula! Na ugye, minden út az Opelhez vezet.

Aztán majd várjuk az adatokat a fogyasztási topikba. :D

Megosztás:

hát nincs. enyhén sérült az eleje, lökháritó, lámpá, motorháztető horpadt, vizhütő lába letörrt, satöbbi.

a motorral is kell foglalkozni, reviziót kő csinálni, vezérmszij csere pont most esedékes.

Tényleg milyen olajat tölccsek bele??? B)

kicsit retkes, karcos, lelakott szegény. jó állapotban van, de elhanyagolt. azaz nem szétverték, inkább nem ápolták. nem foglalkoztak vele.

104.000 km van benne , vezetett szervizkönyves. utolsó szerviz 98.000 km volt :lol:

1. tulajtól vettem, végig nálunk szervizelt, és 2004 től végig én intéztem a szervizelését. ugyhogy ismerem :D

Grat az autóhoz! Balesetmentes km-eket.

Megosztás:

Sziasztok! Valaki használ műanyag motorvédő lemezt az autó hasára, motor alá? Kb. 15-ért árulják őket. Tapasztalat? Ér valamit? Vagy melegben ront a hűtésen?

Zajszigetelésre és fizikai védelemre ajánlják.

Meg szerintem környezetvédelemre is: kisebb lesz a fogyasztás talán, mert a levegő áramlása kedvezőbb...

Zajszigetelés lefelé? nem is tudom...

Megosztás:

Meg szerintem környezetvédelemre is: kisebb lesz a fogyasztás talán, mert a levegő áramlása kedvezőbb...

Zajszigetelés lefelé? nem is tudom...

Gondolom arra gondolnak, hogy ezek a kerékjáríti ívekbe is belógnak, így a futómű, gumi hangját csillapítják. De nem is ez a része érdekel, hanem hogy olajcserénél gond-e, könnyű-e le-fel szerelni, illetve van-e hátránya a hűtés szempontjából?

Megosztás:

Gondolom arra gondolnak, hogy ezek a kerékjáríti ívekbe is belógnak, így a futómű, gumi hangját csillapítják. De nem is ez a része érdekel, hanem hogy olajcserénél gond-e, könnyű-e le-fel szerelni, illetve van-e hátránya a hűtés szempontjából?

nem hiszem hogy lenne valami hátránya a hűtéssel szemben mert akkor a gyár sem tette volna fel.

a leszerelése egyszerű pár csavar tartja.

Megosztás:

köszönöm srácok, én is szeretlek Titeket :lol:

7:15 perckor megköttetett az üzlet, enyém a paripa.

menni még nem nagyon lehet vele, folyik a hütője. hétvégén vonalba állitják az elejét, oszt majd megyek vele. A bácsi utolért egy másik autót, jó látványosan tört össze, de egyáltalán nem vészes.

Lökháritó, az alatta lávő merevitő, két lámpa fülei, motorháztető behorpadt, és a hütőrács... már megvan minden alkatrész, hétvégén, jövő hét elején csinálják.

Csöndben hozzáteszem, sose szerettem a zafirát, nekem egy kicsit ujságosbódé fílingem van benne.

A forgalmit megnéztem:

1380kg az önsúlya az autónak.

és ehhez párosul egy 100 LE motor... kemény...

gyorsulása mint a fenyőfának. a diesel után nem lesz egy nagy fíling....

van benne 4 légzsák, cdr500 as rádio, kormányvezérlés, elektromos ablak, és tükör, plüss belső, 7 ülés. Téli - nyári gumi felnin, és egy tele tank ajándékba :D

majd ha összeállt a gép lesznek fényképek is.

Megosztás:

menni még nem nagyon lehet vele, folyik a hütője. hétvégén vonalba állitják az elejét, oszt majd megyek vele. A bácsi utolért egy másik autót, jó látványosan tört össze, de egyáltalán nem vészes.

Lökháritó, az alatta lávő merevitő, két lámpa fülei, motorháztető behorpadt, és a hütőrács... már megvan minden alkatrész, hétvégén, jövő hét elején csinálják.

Csöndben hozzáteszem, sose szerettem a zafirát, nekem egy kicsit ujságosbódé fílingem van benne.

A forgalmit megnéztem:

van benne 4 légzsák, cdr500 as rádio, kormányvezérlés, elektromos ablak, és tükör, plüss belső, 7 ülés. Téli - nyári gumi felnin, és egy tele tank ajándékba :D

mégegyszer grat, várjuk a képeket

Megosztás:

A forgalmit megnéztem:

Klíma van benne? Mert a nagyobb üvegfelületen gyorsabban melegszik sajnos az utastér nyáron :S

Reméljük az olajat se fogja enni, és minden rendben lesz vele.

Megosztás:

Egészen a Classic II. megjelenéséig. Azokból már rengeteg dolgot kispóroltak a "jóárasítás" címén.

Nekem 2003-as van, de csak egy picike műanyag van rajta, pont annyi mint egy 2005-ös Classic-on. Lehet lelopták róla? Valaki rak föl képek a gépének hasáról, hogy mi van rajta gyárilag?

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.