nyuszmusz Elküldve Május6, 2005 Megoszt Elküldve Május6, 2005 Az biztos, átkell járatni a motort, de azért csak óvatosan! :wink: Persze, óvatosan :lol: 200 felett nem fogok menni :lol: :D Na jó, ez csak vicc. Pont a múlt héten trafipaxoltak le a városba, most nincs kedvem annyira száguldozni, pedig mennék szívesen :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Május6, 2005 Megoszt Elküldve Május6, 2005 Milyen tuningos boltba jársz? Én is keresek hűtő- és lámpamaszkot, csak mindenhol horror árakkal állnak elém. Huszonakárhányezer Ft egy db műanyagért, amit még fényeztetni is kell??? :shock: :shock: :shock: úgy látom ez a fényezés dolog mélypont nálad :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jim Elküldve Május6, 2005 Megoszt Elküldve Május6, 2005 úgy látom ez a fényezés dolog mélypont nálad :wink: Ó, hogy az a .......!!! :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszmusz Elküldve Május6, 2005 Megoszt Elküldve Május6, 2005 De a fürdőruhát nehogy itthon hagyd. A Balcsi melyik részére? Az hiszem a fürdőrucira nem lesz szükség :D Keszthely mellé megyek :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
BallaImi Elküldve Május6, 2005 Megoszt Elküldve Május6, 2005 Most mennem kell, majd jövök Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszmusz Elküldve Május6, 2005 Megoszt Elküldve Május6, 2005 Hmmmm... Balaton az jó :lol: Remélem jó lesz :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszmusz Elküldve Május6, 2005 Megoszt Elküldve Május6, 2005 Most mennem kell, majd jövök Oké, szia :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Május6, 2005 Megoszt Elküldve Május6, 2005 Ó, hogy az a .......!!! :twisted: jól van na cak vicceltem, tudod.nekem mint újoncnak megbocsáthatnád, de beavallhatod, ezt nem lehetett kihagyni, pláne nekem, :wink: ne haragudj :? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jim Elküldve Május6, 2005 Megoszt Elküldve Május6, 2005 Most mennem kell, majd jövök Ez egy villámlátogatás volt... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jim Elküldve Május6, 2005 Megoszt Elküldve Május6, 2005 jól van na cak vicceltem, tudod.nekem mint újoncnak megbocsáthatnád, de beavallhatod, ezt nem lehetett kihagyni, pláne nekem, :wink: ne haragudj :? Dehogy haragszom. Ebből is látszik, hogy mindenkire odafigyelsz. :wink: Nem szoktam haragudni a vérszívásért, ha szellemes. És ez az volt :wink: . Ne aggódj, majd én is fogom a Tiédet szívni (a véredet, mielőtt valaki félre értené :twisted: ), csak gyere el egy talira. :lol: Aláírásomban a csillagjegyem, úgyhogy kezdhetsz félni :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jim Elküldve Május6, 2005 Megoszt Elküldve Május6, 2005 Remélem jó lesz :lol: :D Én tavaly csináltam egy Észak-balatoni kiruccanást. Sümeg-Keszthel-Szombathely-Tapolca-stb. Nekem nagyon tetszett. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Május6, 2005 Megoszt Elküldve Május6, 2005 hűha, te skorpió. 8) igen felfigyeltem az aláírásra, állok elébe a csatának. :lol: de az én horoszkópom ellen nehéz lesz :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jim Elküldve Május6, 2005 Megoszt Elküldve Május6, 2005 hűha, te skorpió. 8) igen felfigyeltem az aláírásra, állok elébe a csatának. :lol: de az én horoszkópom ellen nehéz lesz :wink: Csak nem oroszlán? Vagy szintén skorpió? :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Május6, 2005 Megoszt Elküldve Május6, 2005 Csak nem oroszlán? Vagy szintén skorpió? :roll: rosszabb.....:wink: szűz :oops: :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszmusz Elküldve Május6, 2005 Megoszt Elküldve Május6, 2005 Húha, itt aztán vannak csillagjegyek :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jim Elküldve Május6, 2005 Megoszt Elküldve Május6, 2005 rosszabb.....:wink: szűz :oops: :wink: Szűzzel még nem volt dolgom. Már, ha csillagjegyről van szó... :oops: :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Május6, 2005 Megoszt Elküldve Május6, 2005 Hát akkor kedvesem kösd fel amid van, mert...... :twisted: :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jim Elküldve Május6, 2005 Megoszt Elküldve Május6, 2005 Hát akkor kedvesem kösd fel amid van, mert...... :twisted: :wink: Cö-cö-cö :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Május6, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Május6, 2005 húúúúúúú te jány! egyszer a Teló egyszer a Jim??? :shock: :? szegény Teló .... :? :smt089 Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszmusz Elküldve Május6, 2005 Megoszt Elküldve Május6, 2005 Megnézem a szűz-skorpió összecsapást :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jim Elküldve Május6, 2005 Megoszt Elküldve Május6, 2005 húúúúúúú te jány! egyszer a Teló egyszer a Jim??? :shock: :? szegény Teló .... :? :smt089 Inkább szegény én :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jim Elküldve Május6, 2005 Megoszt Elküldve Május6, 2005 Megnézem a szűz-skorpió összecsapást :lol: Meg kellene nézni valami horoszkópos honlapot, hogy mekkora háborúra számítsunk... :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Május6, 2005 Megoszt Elküldve Május6, 2005 húúúúúúú te jány! egyszer a Teló egyszer a Jim??? :shock: :? szegény Teló .... :? :smt089 miért, nem csináltam semmi rosszat,.... még :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jim Elküldve Május6, 2005 Megoszt Elküldve Május6, 2005 miért, nem csináltam semmi rosszat,.... még :wink: Jól van! Úgyis tudom, hogy csak Telo-pótló vagyok.... :lol: :D :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május6, 2005 Megoszt Elküldve Május6, 2005 szép jó reggelt minden Szűznek és Skorpiónak ! mikor is lesz az az összecsapás ? kameráznék... :lol: :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts