Mc-elek Elküldve Február1, 2011 Megoszt Elküldve Február1, 2011 A törvénytelen csávónak sok boldogságot;-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
GH Elküldve Február1, 2011 Megoszt Elküldve Február1, 2011 Reggel kis suhant előttem/mellettem/mögöttem a szentendrein? :lol: Világosszürke 5 ajtós volt hátul klubos matricával meg lexus lámpákkal. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Február1, 2011 Megoszt Elküldve Február1, 2011 A törvénytelen csávónak sok boldogságot;-) Igen-igen!Boldog szülinapot Törvényenkivüli! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stofl Elküldve Február1, 2011 Megoszt Elküldve Február1, 2011 Ma reggel megtankoltam. 7,07l lett az átlagfogyasztás. De ez többnyire országút. És lassan mentem. És csak 185-ös gumi van rajta. Remélem nyáron kevesebb lesz, mert ez nem kevés. Hm. Hát ez ilyen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Február1, 2011 Megoszt Elküldve Február1, 2011 Ma reggel megtankoltam. 7,07l lett az átlagfogyasztás. De ez többnyire országút. És lassan mentem. És csak 185-ös gumi van rajta. Remélem nyáron kevesebb lesz, mert ez nem kevés. Hm. Hát ez ilyen. Szerintem meg télen ez abszolút elfogadható!(Én még nyáron is elégedett lennék vele :lol: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Február1, 2011 Megoszt Elküldve Február1, 2011 Lipi, te hogy állsz ezzel?Bár neked biztos van a gépek miatt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stofl Elküldve Február1, 2011 Megoszt Elküldve Február1, 2011 Szerintem meg télen ez abszolút elfogadható!(Én még nyáron is elégedett lennék vele :lol: ) Igen, de 1.4-es. Az ősök 1.4-es ugyanilyen gépe 195-ös gumikkal 6,5-6,7 literrel jár. És én direkt 80-al mentem. Persze nem ez a létkérdés, csak papírra írva rosszul néz ki. De tudom nem vészes. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Február1, 2011 Megoszt Elküldve Február1, 2011 Igen, de 1.4-es. Az ősök 1.4-es ugyanilyen gépe 195-ös gumikkal 6,5-6,7 literrel jár. És én direkt 80-al mentem. Persze nem ez a létkérdés, csak papírra írva rosszul néz ki. De tudom nem vészes. Nem a gumi méretéből adódott ekkora (0.57-0.47 L/100km) különbség. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stofl Elküldve Február1, 2011 Megoszt Elküldve Február1, 2011 Nem a gumi méretéből adódott ekkora (0.57-0.47 L/100km) különbség. De hát pont ez az, hogy az enyém keskenyebb is ráadásul. Tehát elméletileg kevesebbet kellett volna fogyasztania. Na mindegy. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Február1, 2011 Megoszt Elküldve Február1, 2011 De hát pont ez az, hogy az enyém keskenyebb is ráadásul. Tehát elméletileg kevesebbet kellett volna fogyasztania. Na mindegy. Ezért mondom, hogy semmi köze hozzá. Keresd az azonosságokat és különbségeket: felhasznált anyagok, cserék, karbantartás ideje, átlagos használat körülményei. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Február1, 2011 Megoszt Elküldve Február1, 2011 Lipi, te hogy állsz ezzel?Bár neked biztos van a gépek miatt. Nekem meg van A,B,C,D,E kategóriás jogsim,PAV I,II,III,ugy hogy nem lesz bajom! :lol: nyugodt vagyok.De ez már volt régen is tervbe véve,de leszavazták. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Február1, 2011 Megoszt Elküldve Február1, 2011 Igen-igen!Boldog szülinapot Törvényenkivüli! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stofl Elküldve Február1, 2011 Megoszt Elküldve Február1, 2011 Tudja valaki hogy a Z163-as festékkód megegyezik-e a 163-asal? Vagy a Z jelent valami mást? Link to comment Megosztás: More sharing options...
törvényenkívüli Elküldve Február1, 2011 Megoszt Elküldve Február1, 2011 köszönöm, köszönöm! :lol: ezért egy kis tuning a subbáról Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Február1, 2011 Megoszt Elküldve Február1, 2011 ezért egy kis tuning a subbáról E mán' vót! Vagy másfél, két éve? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Február1, 2011 Megoszt Elküldve Február1, 2011 Tudja valaki hogy a Z163-as festékkód megegyezik-e a 163-asal? Vagy a Z jelent valami mást? Vauxhall-Z163,Opel-163,vagy fordítva. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stofl Elküldve Február1, 2011 Megoszt Elküldve Február1, 2011 Vauxhall-Z163,Opel-163,vagy fordítva. :D Tehát akkor a 163-as kód az mindenképen egy színt jelent csak? Mert a kékesszürke Z163-as kódú astrámhoz rendeltem lackstiftet. És 163-as kód van rajta. A minta szerint meg tök szürke. Tapasztalatod esetleg, vagy valakinek? Vagy rákenésnél kiderül majd? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Február1, 2011 Megoszt Elküldve Február1, 2011 Tehát akkor a 163-as kód az mindenképen egy színt jelent csak? Mert a kékesszürke Z163-as kódú astrámhoz rendeltem lackstiftet. És 163-as kód van rajta. A minta szerint meg tök szürke. Tapasztalatod esetleg, vagy valakinek? Vagy rákenésnél kiderül majd? :lol: Próbáld meg,egy nem annyira feltűnő helyen,és kiderül a dolog! Link to comment Megosztás: More sharing options...
törvényenkívüli Elküldve Február1, 2011 Megoszt Elküldve Február1, 2011 E mán' vót! Vagy másfél, két éve? vazz, nektek sem lehet a kedvetekre tenni :lol: mindegy, bulizzunk Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Február1, 2011 Megoszt Elküldve Február1, 2011 vazz, nektek sem lehet a kedvetekre tenni :lol: mindegy, bulizzunk Én is csatlakozom a társasághoz: Sokat és Boldogat!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Február1, 2011 Megoszt Elküldve Február1, 2011 vazz, nektek sem lehet a kedvetekre tenni :lol: mindegy, bulizzunk Igen,buli van.A Motörhead még számot is írt neked: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Február1, 2011 Megoszt Elküldve Február1, 2011 Tehát akkor a 163-as kód az mindenképen egy színt jelent csak? Mert a kékesszürke Z163-as kódú astrámhoz rendeltem lackstiftet. És 163-as kód van rajta. A minta szerint meg tök szürke. Tapasztalatod esetleg, vagy valakinek? Vagy rákenésnél kiderül majd? :lol: A színkódban a Z betű jelentése "Zweischichtlackierung", azaz kétrétegű lakkozás. Ezzel asszem meg is van a válasz a kérdésedre: a szín ugyanaz, csak két réteg lakk van rajta. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stofl Elküldve Február1, 2011 Megoszt Elküldve Február1, 2011 A színkódban a Z betű jelentése "Zweischichtlackierung", azaz kétrétegű lakkozás. Ezzel asszem meg is van a válasz a kérdésedre: a szín ugyanaz, csak két réteg lakk van rajta. Hú köszönöm szépen! Ez durva, opel szalonban nem tudták megmondani sem azt hogy mit jelent a Z és azt sem, hogy miért lett kétrétegű a fényezésem. Pedig hát rajta van a kaszni tábláján, hogy Z163. Köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Február1, 2011 Megoszt Elküldve Február1, 2011 első kép: fórum+sör .... kell ettől jobb :lol: a többi meg a vontatókötél bevezetése ,rákötése.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Február1, 2011 Megoszt Elküldve Február1, 2011 első kép: fórum+sör .... kell ettől jobb :D Az első a legjobb,a többi elmegy :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts