Lipi-G Elküldve Január31, 2011 Megoszt Elküldve Január31, 2011 Jó hát. :D Beszéljünk inkább a prosztata-problémákról, amíg a lányok a hüvelygombával vannak elfoglalva... B) Van gumikesztyűm :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Január31, 2011 Megoszt Elküldve Január31, 2011 Jó hát. :D Beszéljünk inkább a prosztata-problémákról, amíg a lányok a hüvelygombával vannak elfoglalva... B) nem -nem és nem a h.bokorról... hanem hogy barátod a fényképmahinátor.... :lol: jó lett a fogyis kép Link to comment Megosztás: More sharing options...
PGA Elküldve Január31, 2011 Megoszt Elküldve Január31, 2011 Van gumikesztyűm :lol: Csak nincs, aki elejtené előtted a szappant... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Január31, 2011 Megoszt Elküldve Január31, 2011 Ilyet vettem most egy huszasért,CCR 600-l együtt! :D (ha jól írom a rádiót) Vagyis nem,most jött a mail,hogy nem jó a cd tár,ugy hogy nem lesz ilyenem :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Január31, 2011 Megoszt Elküldve Január31, 2011 Csak nincs, aki elejtené előtted a szappant... :lol: Nem kell,hogy önként,nálunk muszáj van :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
PGA Elküldve Január31, 2011 Megoszt Elküldve Január31, 2011 nem -nem és nem a h.bokorról... hanem hogy barátod a fényképmahinátor.... :D Nekem ez jutott, ezzel hegesztek. De adnak érte pénzt is. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
PGA Elküldve Január31, 2011 Megoszt Elküldve Január31, 2011 Nem kell,hogy önként,nálunk muszáj van :D Hát, kemény ez a 104-es meló. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Január31, 2011 Megoszt Elküldve Január31, 2011 Hát, kemény ez a 104-es meló. :lol: Kinek is? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Január31, 2011 Megoszt Elküldve Január31, 2011 CD tartó. Ha van CD-tár akkor az a kesztyűtartóban van gyárilag: ]http://imgfrm.index.hu/imgfrm/2/7/7/5/THM_0003652775.jpg Ilyet vettem most egy huszasért,CCR 600-l együtt! :D (ha jól írom a rádiót) Vagyis nem,most jött a mail,hogy nem jó a cd tár,ugy hogy nem lesz ilyenem :lol: Nem is tudtam,hogy ennyit ér,nekem is pont ilyen combo van benne. Én ha vennék,akkor nem is CD-st,hanem csak USB.(Alpine ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Január31, 2011 Megoszt Elküldve Január31, 2011 Nem is tudtam,hogy ennyit ér,nekem is pont ilyen combo van benne. Én ha vennék,akkor nem is CD-st,hanem csak USB.(Alpine ) Add már el!!!!!!!!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Január31, 2011 Megoszt Elküldve Január31, 2011 Kinek is? :lol: Hát nem nekem :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Január31, 2011 Megoszt Elküldve Január31, 2011 Hát nem nekem :lol: Na én se lennék a beteged! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Január31, 2011 Megoszt Elküldve Január31, 2011 Na én se lennék a beteged! ja... amikor keményen berakja :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
palicska Elküldve Január31, 2011 Megoszt Elküldve Január31, 2011 Négy forinttal csökken a benzin, és 2 forinttal mérséklődik a gázolaj ára szerdán a hazai töltőállomásokon. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Január31, 2011 Megoszt Elküldve Január31, 2011 ja... amikor keményen berakja :lol: No-no,azé nem eszik azt olyan forrón. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Január31, 2011 Megoszt Elküldve Január31, 2011 Négy forinttal csökken a benzin, és 2 forinttal mérséklődik a gázolaj ára szerdán a hazai töltőállomásokon. hurráá a 100as olcsóbb lesz?? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Január31, 2011 Megoszt Elküldve Január31, 2011 No-no,azé nem eszik azt olyan forrón. B) hát ez az forrón :lol: ,akkor jó amikor minden üzem meleg :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Január31, 2011 Megoszt Elküldve Január31, 2011 hát ez az forrón :lol: ,akkor jó amikor minden üzem meleg :D Ó,hogy....... B) ,na mindegy,sose tudd meg!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Január31, 2011 Megoszt Elküldve Január31, 2011 Ó,hogy....... :D ,na mindegy,sose tudd meg!!! jóvan piros kombi tesó :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Január31, 2011 Megoszt Elküldve Január31, 2011 Négy forinttal csökken a benzin, és 2 forinttal mérséklődik a gázolaj ára szerdán a hazai töltőállomásokon. Egy tankolásnál akár 160 Ft-ot is megspórolhatok! Ez igen! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Január31, 2011 Megoszt Elküldve Január31, 2011 jóvan piros kombi tesó :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stofl Elküldve Január31, 2011 Megoszt Elküldve Január31, 2011 jóvan piros kombi tesó :lol: Szia Mc-elek! Te mondtad régebben, hogy neked is zörög a csomagtér kárpitod? Nekem 5 ajtósnál megmutatták a megoldást, ami nem tökéletes de drasztikusan csillapította a zörgést. Az 5. ajtón lévő gumi bakokat kell kijebb csavarni, hogy kicsit feszüljön az cucc. gondoltam hátha neked is segít. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Január31, 2011 Megoszt Elküldve Január31, 2011 Szia Mc-elek! Te mondtad régebben, hogy neked is zörög a csomagtér kárpitod? Nekem 5 ajtósnál megmutatták a megoldást, ami nem tökéletes de drasztikusan csillapította a zörgést. Az 5. ajtón lévő gumi bakokat kell kijebb csavarni, hogy kicsit feszüljön az cucc. gondoltam hátha neked is segít. megpróbálom... de most már nem hallom a mélyládától :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Január31, 2011 Megoszt Elküldve Január31, 2011 megpróbálom... de most már nem hallom a mélyládától :lol: Az is zörög? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Január31, 2011 Megoszt Elküldve Január31, 2011 Az is zörög? :D az máskép B) brutáljó hangja van :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts