PGA Elküldve Január31, 2011 Megoszt Elküldve Január31, 2011 Mi lesz, ha elfogy az olaj? Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Január31, 2011 Megoszt Elküldve Január31, 2011 Mi a gond? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Január31, 2011 Megoszt Elküldve Január31, 2011 Mi a gond? Biztos arra gondolt,hogy ne pihentesd a kezed a váltón. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Január31, 2011 Megoszt Elküldve Január31, 2011 Biztos arra gondolt,hogy ne pihentesd a kezed a váltón. Gondolom igen. Pedig (valószinűleg elitélendő) rendszerint egy kézzel fogom a kormányt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stofl Elküldve Január31, 2011 Megoszt Elküldve Január31, 2011 Zachi! Kérdezni szeretném, hogy a dízelnél mi számít fagyizásnak? Meddig szabad pörgetni? Vagy milyen fordulat használ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Január31, 2011 Megoszt Elküldve Január31, 2011 Zachi! Kérdezni szeretném, hogy a dízelnél mi számít fagyizásnak? Meddig szabad pörgetni? Vagy milyen fordulat használ? tiltásig :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
grofbandi Elküldve Január31, 2011 Megoszt Elküldve Január31, 2011 Sziasztok! Szeretném megkérdezni, hogy az Astra Coupénál, meg még néhány jól felszerelt Astránál a fűtésszabályzó rész alatti rekeszben CD-tartó van, vagy az a CD-tár? Jó lenne szereznem, jobban néz ki a középkonzol vele. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Január31, 2011 Megoszt Elküldve Január31, 2011 Mártópácolás... És még mondja valaki, hogy nem csodás a magyar nyelv! Maxi respect az ötletért, és kivitelezésért! Totál custom rozsdamentes kipufogóval eregetni a gázokat nem semmi! :D nem én írtam a szöveget :lol: simán ...teljesen jó lesz B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Január31, 2011 Megoszt Elküldve Január31, 2011 Sziasztok! Szeretném megkérdezni, hogy az Astra Coupénál, meg még néhány jól felszerelt Astránál a fűtésszabályzó rész alatti rekeszben CD-tartó van, vagy az a CD-tár? Jó lenne szereznem, jobban néz ki a középkonzol vele. CD tartó. Ha van CD-tár akkor az a kesztyűtartóban van gyárilag: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Január31, 2011 Megoszt Elküldve Január31, 2011 Akkor nincs is mit gondolkodni rajta! Hogyogy nincs még kész? :lol: nincs időm rá... sok munkám van délutánra .... ez 3. hetem hogy tízenkettőzök :D ... meg vannak még más munkáim előtte. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Január31, 2011 Megoszt Elküldve Január31, 2011 CD tartó. Ha van CD-tár akkor az a kesztyűtartóban van gyárilag: wow. tök jó!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Január31, 2011 Megoszt Elküldve Január31, 2011 Majd összeírjuk, hány darabot rendelünk! :D Kinek hiányozna még az a pár méter cső! :lol: mekkora átmérőt szeretnél?? van 50*1.2 ,60.3*1 , 70*1.2, 76.1*1.6 Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Január31, 2011 Megoszt Elküldve Január31, 2011 mekkora átmérőt szeretnél?? van 50*1.2 ,60.3*1 , 70*1.2, 76.1*1.6 Még választék is van? Megőrülök! Természetesen csak poénkodok. Az Istenért sem akarlak a bűnözés sötét útjára taszítani! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Január31, 2011 Megoszt Elküldve Január31, 2011 tiltásig :lol: Lelked rajta! Az már gyilkolás. 3000 f/p-nél 130 km/h-val halad a szekér. Ennél jobban (4500-5000-ig) meg kell/kéne pörgetni és nem csak 1-2 kilométeren. Lehet választani: vagy megszegsz minden létező sebességhatárt (rám ne hivatkozzon senki :D ), vagy alacsonyabb sebességi fokozatban hagyod a váltót és haladsz tempósan. Kéz a váltón témához: A váltón pihentetett disznóláb az álmoskönyv szerint nem sok jót jelent. A mechanika állandó feszítést kap és előbb-utóbb valami engedni fog benne. Olcsóbb egy kartámaszt beszerezni középre 14-16 eFt-ért. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Január31, 2011 Megoszt Elküldve Január31, 2011 Még választék is van? Megőrülök! Természetesen csak poénkodok. Az Istenért sem akarlak a bűnözés sötét útjára taszítani! helyes :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Január31, 2011 Megoszt Elküldve Január31, 2011 Lelked rajta! Az már gyilkolás. 3000 f/p-nél 130 km/h-val halad a szekér. Ennél jobban (4500-5000-ig) meg kell/kéne pörgetni és nem csak 1-2 kilométeren. Lehet választani: vagy megszegsz minden létező sebességhatárt (rám ne hivatkozzon senki :lol: ), vagy alacsonyabb sebességi fokozatban hagyod a váltót és haladsz tempósan. szerinted miért volt a smile a végén?? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Január31, 2011 Megoszt Elküldve Január31, 2011 Kéz a váltón témához: A váltón pihentetett disznóláb az álmoskönyv szerint nem sok jót jelent. A mechanika állandó feszítést kap és előbb-utóbb valami engedni fog benne. Olcsóbb egy kartámaszt beszerezni középre 14-16 eFt-ért. Jogos a 2pont! A kartámasz szerepel az 5 éves tervben. Addig jutottam vele, hogy megkérdeztem az árát. 14000. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stofl Elküldve Január31, 2011 Megoszt Elküldve Január31, 2011 Lelked rajta! Az már gyilkolás. 3000 f/p-nél 130 km/h-val halad a szekér. Ennél jobban (4500-5000-ig) meg kell/kéne pörgetni és nem csak 1-2 kilométeren. Lehet választani: vagy megszegsz minden létező sebességhatárt (rám ne hivatkozzon senki :lol: ), vagy alacsonyabb sebességi fokozatban hagyod a váltót és haladsz tempósan. Hu. Hát azt jó sok, nem gondoltam dízelnél. A Benzinest szokták addig. Te így szoktad? Rendszeresen? Nem fáj a szíved olyankor? Vagy bírja a gép simán? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Január31, 2011 Megoszt Elküldve Január31, 2011 Jogos a 2pont! A kartámasz szerepel az 5 éves tervben. Addig jutottam vele, hogy megkérdeztem az árát. 14000. :lol: "Univerzális" rettenetek 3000 Ft-tól. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Január31, 2011 Megoszt Elküldve Január31, 2011 "Univerzális" rettenetek 3000 Ft-tól. Hát azok tényleg rettenetek. Nem tudnék nyugodt szívvel rákönyökölni, nehogy letörjem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Január31, 2011 Megoszt Elküldve Január31, 2011 Hu. Hát azt jó sok, nem gondoltam dízelnél. A Benzinest szokták addig. Te így szoktad? Rendszeresen? Nem fáj a szíved olyankor? Vagy bírja a gép simán? Minél gyakrabban jutok ki a városból, annál kevésbé kell sietnem. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Január31, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Január31, 2011 Nem vitaindítónak szánom, ne is szóljon hozzá senki, csak nézze meg és gondolja át. az a baj, hogy féligmeddig igazat adok neked, de ezzel egy csúnya lavinát lehet elinditani.... :lol: ugyhogy én erre nem ragálok Jó? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Január31, 2011 Megoszt Elküldve Január31, 2011 CD tartó. Ha van CD-tár akkor az a kesztyűtartóban van gyárilag: http://imgfrm.index.hu/imgfrm/2/7/7/5/THM_0003652775.jpg Ilyet vettem most egy huszasért,CCR 600-l együtt! :lol: (ha jól írom a rádiót) Link to comment Megosztás: More sharing options...
PGA Elküldve Január31, 2011 Megoszt Elküldve Január31, 2011 az a baj, hogy féligmeddig igazat adok neked, de ezzel egy csúnya lavinát lehet elinditani.... :lol: ugyhogy én erre nem ragálok Jó? :D Jó hát. :D Beszéljünk inkább a prosztata-problémákról, amíg a lányok a hüvelygombával vannak elfoglalva... B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Január31, 2011 Megoszt Elküldve Január31, 2011 az a baj, hogy féligmeddig igazat adok neked, de ezzel egy csúnya lavinát lehet elinditani.... :lol: ugyhogy én erre nem ragálok Jó? :D pontoson ... lásd a búza helyzetet B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts