Lipi-G Elküldve Január30, 2011 Elküldve Január30, 2011 az a helyzet hogy télen kb 1.5 óra múlva elkezd torzítani mert ott megy felette a meleg levegő.... azaz túl melegszik. tegnap raktam oda....tehát majd kiderül ,de lent nagyobb a légtér neki És nem esik,nem kézre?Ilyen torzítást,nem tapasztaltam,igaz gyári cucc van benne.
Mc-elek Elküldve Január30, 2011 Elküldve Január30, 2011 És nem esik,nem kézre?Ilyen torzítást,nem tapasztaltam,igaz gyári cucc van benne. nekem még jobban kézre esik.... :lol:
Mc-elek Elküldve Január30, 2011 Elküldve Január30, 2011 És nem esik,nem kézre?Ilyen torzítást,nem tapasztaltam,igaz gyári cucc van benne. valszeg annál nincs ilyen probléma :lol:
Lipi-G Elküldve Január30, 2011 Elküldve Január30, 2011 valszeg annál nincs ilyen probléma :lol: Hát igen,ott max 20w,vagy mennyi tombol,de az is leszabályoz,ha feltekerem,legalábbis a mélyet leveszi.
Korzika Elküldve Január30, 2011 Elküldve Január30, 2011 na pár kép már megint: http://kephost.hu/thumb-A763_4D4594FF.jpg Szemüvegnek karcos lesz a lencséje! :lol: A többi OK.
szopcsi13 Elküldve Január30, 2011 Elküldve Január30, 2011 nekem még jobban kézre esik.... :lol: Így még jobb. Támaszkodsz a váltón, közbe nyomkodod. Nehogy én is átcseréljem! Tök ugyanaz a két rekesz? Már méretileg!
Lipi-G Elküldve Január30, 2011 Elküldve Január30, 2011 nekem még jobban kézre esik.... :lol: És a kanócok elértek oda le?
Mc-elek Elküldve Január30, 2011 Elküldve Január30, 2011 Szemüvegnek karcos lesz a lencséje! :D A többi OK. már az...csak vezetéshez használom... nem szoktam úgy lerakni :lol:
Mc-elek Elküldve Január30, 2011 Elküldve Január30, 2011 És a kanócok elértek oda le? igen ,még a gyári vég is simán elér ,nekem van benne egy fordító pluszban
Mc-elek Elküldve Január30, 2011 Elküldve Január30, 2011 Így még jobb. Támaszkodsz a váltón, közbe nyomkodod. Nehogy én is átcseréljem! Tök ugyanaz a két rekesz? Már méretileg! igen méretileg ugyan az . próbáld meg... nekem tetszik :lol:
PGA Elküldve Január30, 2011 Elküldve Január30, 2011 Elek nem véletlenül tette lentre a rádiót. Már készül a felső helyre az előlap:
Mc-elek Elküldve Január30, 2011 Elküldve Január30, 2011 Elek nem véletlenül tette lentre a rádiót. Már készül a felső helyre az előlap: ez kész :D ,jó ötlet :lol:
Korzika Elküldve Január30, 2011 Elküldve Január30, 2011 Elek nem véletlenül tette lentre a rádiót. Már készül a felső helyre az előlap: [ Nagggyyon jóóó! :lol:
Mc-elek Elküldve Január30, 2011 Elküldve Január30, 2011 ja még egy fontos dolog... nemtom ki hol szokta átvinni a kábelt a motortérből az utastérbe... én a fékrásegítő mellet találtam egy gumi dugót ...azt kifúrtam és azon szalad át. majd csinálok képet róla holnap :lol:
Lipi-G Elküldve Január30, 2011 Elküldve Január30, 2011 Nagggyyon jóóó! :lol: Én meg gondolkozom,hogy berakok alulra egy másik cd-t,és nem kell cd tár :D
Mc-elek Elküldve Január30, 2011 Elküldve Január30, 2011 Én meg gondolkozom,hogy berakok alulra egy másik cd-t,és nem kell cd tár :lol: és azt hogy hozod össze???
Lipi-G Elküldve Január30, 2011 Elküldve Január30, 2011 és azt hogy hozod össze??? Kanóc toldás,forrasztás,nem lehetetlen dolog,csak ügyesen kell csinálni,venni euró csatikat.Csak arra kell vigyázni,ne menjen egyszerre a kettő :lol:
banjani Elküldve Január30, 2011 Elküldve Január30, 2011 Rokonoknál voltunk éppen. Elég ijesztő volt, még nem éltem át hasonlót. :D Szerencsére csak 3-4 másodpercig tartott. Én az 1985-ös berhidaira emlékszem. 5 éves voltam akkor :lol: Akkor még Mátyásdombon laktunk és ott is lehetett érezni.
banjani Elküldve Január30, 2011 Elküldve Január30, 2011 ja még egy fontos dolog... nemtom ki hol szokta átvinni a kábelt a motortérből az utastérbe... én a fékrásegítő mellet találtam egy gumi dugót ...azt kifúrtam és azon szalad át. majd csinálok képet róla holnap :lol: Máshol nem is lehet... És az utastérben hogy vezetted el a kábeleket? (RCA, Tápkábel)
Mc-elek Elküldve Január30, 2011 Elküldve Január30, 2011 Kanóc toldás,forrasztás,nem lehetetlen dolog,csak ügyesen kell csinálni,venni euró csatikat.Csak arra kell vigyázni,ne menjen egyszerre a kettő :lol: az addig rendben hogy nem megy egyszerre a kettő.... de,mivel közös hangszórót akarsz használni ezért az egyik kimenete rá megy a másikra...azaz vissza oldalról kap áramot a végfok... másrészt meg megoldható :D
Mc-elek Elküldve Január30, 2011 Elküldve Január30, 2011 Máshol nem is lehet... És az utastérben hogy vezetted el a kábeleket? (RCA, Tápkábel) a tápkábel baloldalt műanyag takarók alatt ,az rca-t a másik oldalt
Lipi-G Elküldve Január30, 2011 Elküldve Január30, 2011 az addig rendben hogy nem megy egyszerre a kettő.... de,mivel közös hangszórót akarsz használni ezért az egyik kimenete rá megy a másikra...azaz vissza oldalról kap áramot a végfok... másrészt meg megoldható :D Ha sokáig gondolkodom rajta,kipróbálom,megyek bontóba veszek csatikat,oszt majd lesz valami B),de különben meg mi értelme lenne?Nem tom :lol:
balazs777 Elküldve Január31, 2011 Elküldve Január31, 2011 pedig nem nehéz megmondani, kapcsold le, fel, ha nem állít, akkor buktad. astra h nem állít ha bekapcsolom pedig gyári, ezért szerintem a g meg főleg nem.
PGA Elküldve Január31, 2011 Elküldve Január31, 2011 Nem vitaindítónak szánom, ne is szóljon hozzá senki, csak nézze meg és gondolja át.
Zachi Elküldve Január31, 2011 Elküldve Január31, 2011 Így még jobb. Támaszkodsz a váltón, közbe nyomkodod. Nehogy én is átcseréljem! Tök ugyanaz a két rekesz? Már méretileg!
Recommended Posts