Lipi-G Elküldve Január30, 2011 Megoszt Elküldve Január30, 2011 az a helyzet hogy télen kb 1.5 óra múlva elkezd torzítani mert ott megy felette a meleg levegő.... azaz túl melegszik. tegnap raktam oda....tehát majd kiderül ,de lent nagyobb a légtér neki És nem esik,nem kézre?Ilyen torzítást,nem tapasztaltam,igaz gyári cucc van benne. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Január30, 2011 Megoszt Elküldve Január30, 2011 És nem esik,nem kézre?Ilyen torzítást,nem tapasztaltam,igaz gyári cucc van benne. nekem még jobban kézre esik.... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Január30, 2011 Megoszt Elküldve Január30, 2011 És nem esik,nem kézre?Ilyen torzítást,nem tapasztaltam,igaz gyári cucc van benne. valszeg annál nincs ilyen probléma :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Január30, 2011 Megoszt Elküldve Január30, 2011 valszeg annál nincs ilyen probléma :lol: Hát igen,ott max 20w,vagy mennyi tombol,de az is leszabályoz,ha feltekerem,legalábbis a mélyet leveszi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Január30, 2011 Megoszt Elküldve Január30, 2011 na pár kép már megint: http://kephost.hu/thumb-A763_4D4594FF.jpg Szemüvegnek karcos lesz a lencséje! :lol: A többi OK. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Január30, 2011 Megoszt Elküldve Január30, 2011 nekem még jobban kézre esik.... :lol: Így még jobb. Támaszkodsz a váltón, közbe nyomkodod. Nehogy én is átcseréljem! Tök ugyanaz a két rekesz? Már méretileg! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Január30, 2011 Megoszt Elküldve Január30, 2011 nekem még jobban kézre esik.... :lol: És a kanócok elértek oda le? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Január30, 2011 Megoszt Elküldve Január30, 2011 Szemüvegnek karcos lesz a lencséje! :D A többi OK. már az...csak vezetéshez használom... nem szoktam úgy lerakni :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Január30, 2011 Megoszt Elküldve Január30, 2011 És a kanócok elértek oda le? igen ,még a gyári vég is simán elér ,nekem van benne egy fordító pluszban Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Január30, 2011 Megoszt Elküldve Január30, 2011 Így még jobb. Támaszkodsz a váltón, közbe nyomkodod. Nehogy én is átcseréljem! Tök ugyanaz a két rekesz? Már méretileg! igen méretileg ugyan az . próbáld meg... nekem tetszik :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
PGA Elküldve Január30, 2011 Megoszt Elküldve Január30, 2011 Elek nem véletlenül tette lentre a rádiót. Már készül a felső helyre az előlap: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Január30, 2011 Megoszt Elküldve Január30, 2011 Elek nem véletlenül tette lentre a rádiót. Már készül a felső helyre az előlap: ez kész :D ,jó ötlet :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Január30, 2011 Megoszt Elküldve Január30, 2011 Elek nem véletlenül tette lentre a rádiót. Már készül a felső helyre az előlap: [ Nagggyyon jóóó! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Január30, 2011 Megoszt Elküldve Január30, 2011 ja még egy fontos dolog... nemtom ki hol szokta átvinni a kábelt a motortérből az utastérbe... én a fékrásegítő mellet találtam egy gumi dugót ...azt kifúrtam és azon szalad át. majd csinálok képet róla holnap :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Január30, 2011 Megoszt Elküldve Január30, 2011 Nagggyyon jóóó! :lol: Én meg gondolkozom,hogy berakok alulra egy másik cd-t,és nem kell cd tár :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Január30, 2011 Megoszt Elküldve Január30, 2011 Én meg gondolkozom,hogy berakok alulra egy másik cd-t,és nem kell cd tár :lol: és azt hogy hozod össze??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Január30, 2011 Megoszt Elküldve Január30, 2011 és azt hogy hozod össze??? Kanóc toldás,forrasztás,nem lehetetlen dolog,csak ügyesen kell csinálni,venni euró csatikat.Csak arra kell vigyázni,ne menjen egyszerre a kettő :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
banjani Elküldve Január30, 2011 Megoszt Elküldve Január30, 2011 Rokonoknál voltunk éppen. Elég ijesztő volt, még nem éltem át hasonlót. :D Szerencsére csak 3-4 másodpercig tartott. Én az 1985-ös berhidaira emlékszem. 5 éves voltam akkor :lol: Akkor még Mátyásdombon laktunk és ott is lehetett érezni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
banjani Elküldve Január30, 2011 Megoszt Elküldve Január30, 2011 ja még egy fontos dolog... nemtom ki hol szokta átvinni a kábelt a motortérből az utastérbe... én a fékrásegítő mellet találtam egy gumi dugót ...azt kifúrtam és azon szalad át. majd csinálok képet róla holnap :lol: Máshol nem is lehet... És az utastérben hogy vezetted el a kábeleket? (RCA, Tápkábel) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Január30, 2011 Megoszt Elküldve Január30, 2011 Kanóc toldás,forrasztás,nem lehetetlen dolog,csak ügyesen kell csinálni,venni euró csatikat.Csak arra kell vigyázni,ne menjen egyszerre a kettő :lol: az addig rendben hogy nem megy egyszerre a kettő.... de,mivel közös hangszórót akarsz használni ezért az egyik kimenete rá megy a másikra...azaz vissza oldalról kap áramot a végfok... másrészt meg megoldható :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Január30, 2011 Megoszt Elküldve Január30, 2011 Máshol nem is lehet... És az utastérben hogy vezetted el a kábeleket? (RCA, Tápkábel) a tápkábel baloldalt műanyag takarók alatt ,az rca-t a másik oldalt Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Január30, 2011 Megoszt Elküldve Január30, 2011 az addig rendben hogy nem megy egyszerre a kettő.... de,mivel közös hangszórót akarsz használni ezért az egyik kimenete rá megy a másikra...azaz vissza oldalról kap áramot a végfok... másrészt meg megoldható :D Ha sokáig gondolkodom rajta,kipróbálom,megyek bontóba veszek csatikat,oszt majd lesz valami B),de különben meg mi értelme lenne?Nem tom :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
balazs777 Elküldve Január31, 2011 Megoszt Elküldve Január31, 2011 pedig nem nehéz megmondani, kapcsold le, fel, ha nem állít, akkor buktad. astra h nem állít ha bekapcsolom pedig gyári, ezért szerintem a g meg főleg nem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
PGA Elküldve Január31, 2011 Megoszt Elküldve Január31, 2011 Nem vitaindítónak szánom, ne is szóljon hozzá senki, csak nézze meg és gondolja át. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Január31, 2011 Megoszt Elküldve Január31, 2011 Így még jobb. Támaszkodsz a váltón, közbe nyomkodod. Nehogy én is átcseréljem! Tök ugyanaz a két rekesz? Már méretileg! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts