Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Lipi a dízellel mi a helyzet? Vagy lemaradtam valamiről?? :lol:

Szia szkszaby! Korábban írtad, hogy meglehet csinálni a távirányítóra felhúzható ablakot. Elárulod a módszert, ha van otthon is kivitelezhető?

Elküldve
Szia szkszaby! Korábban írtad, hogy meglehet csinálni a távirányítóra felhúzható ablakot. Elárulod a módszert, ha van otthon is kivitelezhető?

Nem csak én vagyok éjjeli bagoly... :lol:

Elküldve

Tegnap Angyalka voltam!

Jöttünk haza anyóspajtáséktól és útközben látom, hogy áll az út szélén egy A Vectra. A tulaj bőszen integet. Megállok, gondoltam csak megkérdezem mi baja van, mégis csak Opel tulaj. Szerencsétlen egy szál pulóverben volt, majd meg fagyott. Ki fogyott az üzemanyaga kb 15km-re a legközelebbi kúttól( mondanom sem kell, hogy nem a mi fajtánk). Kérte, hogy húzzam már el a benzinkútig, kifizeti az üzemanyagköltséget. Amikor odaértünk megkérdezte, hogy mivel tartozik. Mondtam neki, hogy amit adni akar azt is tankolja bele az autóba!

Meg volt az aznapi jótettem! :lol:

Vajon ellenkező esetben Ő megállt volna nekem?

Bár én így soha nem járnék, hogy kifogy a benzin! :D

Elküldve

Mai receptajánlatom!!!

Trücskölt ratyli

Hozzávalók:

- Másfél kg nyersratyli

- Egy jókora pese (lehetőleg temerkősi)

- 2 csobolyó gönyészde (ha lehet pöcögösdi)

- 3 csipet csiháta

Elkészítése roppant egyszerű:

A nyersratylit feltályórát posvásztjuk, míg csurmóst nem enged. Szépen höllyén kipicskázzuk, a nyesedékből pedig apró csujmákat gyúrunk, ezek...tovább» kerülnek a koshadatba. Közben a pocadékot megpeccsentjük, a ratylit pedig hagyjuk sottyadni. Trücskölni csak akkor kezdjük, ha már jó vatyalós. A pesét lesolyvasztjuk, aztán már csak töttyentgetjük, mert hamar odakaphat… ahova nem szeretnénk.

Jó étvágyat hozzá! :lol:

Elküldve
Mai receptajánlatom!!!

Trücskölt ratyli

Hozzávalók:

- Másfél kg nyersratyli

- 3 csipet csiháta

A nyersratylit feltályórát posvásztjuk, míg csurmóst nem enged. Szépen höllyén kipicskázzuk, a nyesedékből pedig apró csujmákat gyúrunk, ezek...tovább» kerülnek a koshadatba. Közben a pocadékot megpeccsentjük, a ratylit pedig hagyjuk sottyadni. Trücskölni csak akkor kezdjük, ha már jó vatyalós. A pesét lesolyvasztjuk, aztán már csak töttyentgetjük, mert hamar odakaphat… ahova nem szeretnénk.

Jó étvágyat hozzá! :D

:lol:

Elküldve
Mai receptajánlatom!!!

Trücskölt ratyli

Hozzávalók:

- Másfél kg nyersratyli

- 3 csipet csiháta

Jó étvágyat hozzá! :lol:

Szerintem állj le a tudatmódosító szerek használatával! :D

Elküldve
Mai receptajánlatom!!!

Trücskölt ratyli

Hozzávalók:

- Másfél kg nyersratyli

- 3 csipet csiháta

A nyersratylit feltályórát posvásztjuk, míg csurmóst nem enged. Szépen höllyén kipicskázzuk, a nyesedékből pedig apró csujmákat gyúrunk, ezek...tovább? kerülnek a koshadatba. Közben a pocadékot megpeccsentjük, a ratylit pedig hagyjuk sottyadni. Trücskölni csak akkor kezdjük, ha már jó vatyalós. A pesét lesolyvasztjuk, aztán már csak töttyentgetjük, mert hamar odakaphat? ahova nem szeretnénk.

Jó étvágyat hozzá! B)

Ezen totál besírtam! :lol:

Még az ókulám üjege is könnyes lett a röhögéstől! :D

Elküldve
na pár kép már megint:

Jé,még egy piroska :lol: :D

Jó néz ki,biztos jól is szól!

Valami,ami érdekel.Miért jó lent a rádió,és nem a helyén?

Elküldve

az a helyzet hogy télen kb 1.5 óra múlva elkezd torzítani mert ott megy felette a meleg levegő....

azaz túl melegszik.

tegnap raktam oda....tehát majd kiderül ,de lent nagyobb a légtér neki

Elküldve

...pont ezt akartam én is kérdezni! B)

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.