Lipi-G Elküldve Január29, 2011 Megoszt Elküldve Január29, 2011 eladta egy kolbászfüstölő cégnek :lol: :D Hosszú sztory,de elment a háztól,adódtak egy kis gondok a tulajjal,nem naon public. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Január29, 2011 Megoszt Elküldve Január29, 2011 Lipi a dízellel mi a helyzet? Vagy lemaradtam valamiről?? :lol: Meg tudtad nézni a képeket Szaby? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stofl Elküldve Január30, 2011 Megoszt Elküldve Január30, 2011 Lipi a dízellel mi a helyzet? Vagy lemaradtam valamiről?? :lol: Szia szkszaby! Korábban írtad, hogy meglehet csinálni a távirányítóra felhúzható ablakot. Elárulod a módszert, ha van otthon is kivitelezhető? Link to comment Megosztás: More sharing options...
grofbandi Elküldve Január30, 2011 Megoszt Elküldve Január30, 2011 Szia szkszaby! Korábban írtad, hogy meglehet csinálni a távirányítóra felhúzható ablakot. Elárulod a módszert, ha van otthon is kivitelezhető? Nem csak én vagyok éjjeli bagoly... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nundee Elküldve Január30, 2011 Megoszt Elküldve Január30, 2011 Nem csak én vagyok éjjeli bagoly... :D Hát nem... :lol: :D B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Január30, 2011 Megoszt Elküldve Január30, 2011 :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január30, 2011 Megoszt Elküldve Január30, 2011 tisztelt KLUBTAGOK, amennyiben valakinek bármilyen gondja adódik az itt szereplő szolgáltatások valamelyikével : http://www.opelforum.hu/index.php?showforum=106 akkor legyen oly kedves nekem jelezni ezt nem KLUBTAGOK is elküldhetik az estleges negatív észrevételeiket, leírt tartalom figyelembevételével fogom mérlegelni mennyire érdemes az adott estet kivizsgálni köszönöm Link to comment Megosztás: More sharing options...
gezoli Elküldve Január30, 2011 Megoszt Elküldve Január30, 2011 Tegnap Angyalka voltam! Jöttünk haza anyóspajtáséktól és útközben látom, hogy áll az út szélén egy A Vectra. A tulaj bőszen integet. Megállok, gondoltam csak megkérdezem mi baja van, mégis csak Opel tulaj. Szerencsétlen egy szál pulóverben volt, majd meg fagyott. Ki fogyott az üzemanyaga kb 15km-re a legközelebbi kúttól( mondanom sem kell, hogy nem a mi fajtánk). Kérte, hogy húzzam már el a benzinkútig, kifizeti az üzemanyagköltséget. Amikor odaértünk megkérdezte, hogy mivel tartozik. Mondtam neki, hogy amit adni akar azt is tankolja bele az autóba! Meg volt az aznapi jótettem! :lol: Vajon ellenkező esetben Ő megállt volna nekem? Bár én így soha nem járnék, hogy kifogy a benzin! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
banjani Elküldve Január30, 2011 Megoszt Elküldve Január30, 2011 Érezte valaki tegnap a 4.8-es földrengést? Itt a cikk Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Január30, 2011 Megoszt Elküldve Január30, 2011 Érezte valaki tegnap a 4.8-es földrengést? Itt a cikk bakker akkor az nem az új mély ládám volt :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Január30, 2011 Megoszt Elküldve Január30, 2011 bakker akkor az nem az új mély ládám volt :lol: Jézusom, mit vettél? Hangágyút! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Január30, 2011 Megoszt Elküldve Január30, 2011 Mai receptajánlatom!!! Trücskölt ratyli Hozzávalók: - Másfél kg nyersratyli - Egy jókora pese (lehetőleg temerkősi) - 2 csobolyó gönyészde (ha lehet pöcögösdi) - 3 csipet csiháta Elkészítése roppant egyszerű: A nyersratylit feltályórát posvásztjuk, míg csurmóst nem enged. Szépen höllyén kipicskázzuk, a nyesedékből pedig apró csujmákat gyúrunk, ezek...tovább» kerülnek a koshadatba. Közben a pocadékot megpeccsentjük, a ratylit pedig hagyjuk sottyadni. Trücskölni csak akkor kezdjük, ha már jó vatyalós. A pesét lesolyvasztjuk, aztán már csak töttyentgetjük, mert hamar odakaphat… ahova nem szeretnénk. Jó étvágyat hozzá! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szkszaby Elküldve Január30, 2011 Megoszt Elküldve Január30, 2011 Meg tudtad nézni a képeket Szaby? Aha, köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
szkszaby Elküldve Január30, 2011 Megoszt Elküldve Január30, 2011 Mai receptajánlatom!!! Trücskölt ratyli Hozzávalók: - Másfél kg nyersratyli - Egy jókora pese (lehetőleg temerkősi) - 2 csobolyó gönyészde (ha lehet pöcögösdi) - 3 csipet csiháta Elkészítése roppant egyszerű: A nyersratylit feltályórát posvásztjuk, míg csurmóst nem enged. Szépen höllyén kipicskázzuk, a nyesedékből pedig apró csujmákat gyúrunk, ezek...tovább» kerülnek a koshadatba. Közben a pocadékot megpeccsentjük, a ratylit pedig hagyjuk sottyadni. Trücskölni csak akkor kezdjük, ha már jó vatyalós. A pesét lesolyvasztjuk, aztán már csak töttyentgetjük, mert hamar odakaphat… ahova nem szeretnénk. Jó étvágyat hozzá! :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Január30, 2011 Megoszt Elküldve Január30, 2011 Mai receptajánlatom!!! Trücskölt ratyli Hozzávalók: - Másfél kg nyersratyli - Egy jókora pese (lehetőleg temerkősi) - 2 csobolyó gönyészde (ha lehet pöcögösdi) - 3 csipet csiháta Elkészítése roppant egyszerű: A nyersratylit feltályórát posvásztjuk, míg csurmóst nem enged. Szépen höllyén kipicskázzuk, a nyesedékből pedig apró csujmákat gyúrunk, ezek...tovább» kerülnek a koshadatba. Közben a pocadékot megpeccsentjük, a ratylit pedig hagyjuk sottyadni. Trücskölni csak akkor kezdjük, ha már jó vatyalós. A pesét lesolyvasztjuk, aztán már csak töttyentgetjük, mert hamar odakaphat… ahova nem szeretnénk. Jó étvágyat hozzá! :lol: Szerintem állj le a tudatmódosító szerek használatával! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Január30, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Január30, 2011 elvette a betegektől :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Január30, 2011 Megoszt Elküldve Január30, 2011 elvette a betegektől :lol: Néha nem ártana :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
oggy Elküldve Január30, 2011 Megoszt Elküldve Január30, 2011 Mai receptajánlatom!!! Trücskölt ratyli Hozzávalók: - Másfél kg nyersratyli - Egy jókora pese (lehetőleg temerkősi) - 2 csobolyó gönyészde (ha lehet pöcögösdi) - 3 csipet csiháta Elkészítése roppant egyszerű: A nyersratylit feltályórát posvásztjuk, míg csurmóst nem enged. Szépen höllyén kipicskázzuk, a nyesedékből pedig apró csujmákat gyúrunk, ezek...tovább? kerülnek a koshadatba. Közben a pocadékot megpeccsentjük, a ratylit pedig hagyjuk sottyadni. Trücskölni csak akkor kezdjük, ha már jó vatyalós. A pesét lesolyvasztjuk, aztán már csak töttyentgetjük, mert hamar odakaphat? ahova nem szeretnénk. Jó étvágyat hozzá! B) Ezen totál besírtam! :lol: Még az ókulám üjege is könnyes lett a röhögéstől! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
grofbandi Elküldve Január30, 2011 Megoszt Elküldve Január30, 2011 Érezte valaki tegnap a 4.8-es földrengést? Itt a cikk Rokonoknál voltunk éppen. Elég ijesztő volt, még nem éltem át hasonlót. :lol: Szerencsére csak 3-4 másodpercig tartott. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Január30, 2011 Megoszt Elküldve Január30, 2011 Néha nem ártana :D van még valamid :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Január30, 2011 Megoszt Elküldve Január30, 2011 na pár kép már megint: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Január30, 2011 Megoszt Elküldve Január30, 2011 van még valamid :lol: Mire van szükséged?Van muszáj kabát is :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Január30, 2011 Megoszt Elküldve Január30, 2011 na pár kép már megint: Jé,még egy piroska :lol: :D Jó néz ki,biztos jól is szól! Valami,ami érdekel.Miért jó lent a rádió,és nem a helyén? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Január30, 2011 Megoszt Elküldve Január30, 2011 Jé,még egy piroska :lol: :D Jó néz ki,biztos jól is szól! Valami,ami érdekel.Miért jó lent a rádió,és nem a helyén? az a helyzet hogy télen kb 1.5 óra múlva elkezd torzítani mert ott megy felette a meleg levegő.... azaz túl melegszik. tegnap raktam oda....tehát majd kiderül ,de lent nagyobb a légtér neki Link to comment Megosztás: More sharing options...
szkszaby Elküldve Január30, 2011 Megoszt Elküldve Január30, 2011 Jé,még egy piroska :lol: :D Jó néz ki,biztos jól is szól! Valami,ami érdekel.Miért jó lent a rádió,és nem a helyén? ...pont ezt akartam én is kérdezni! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts