Lipi-G Elküldve Január29, 2011 Megoszt Elküldve Január29, 2011 Ez általánosítás és nem személyeskedés. Bocs Elek! :lol: Így van,ez nem neked szól! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
grofbandi Elküldve Január29, 2011 Megoszt Elküldve Január29, 2011 Így van,ez nem neked szól! :D Elég félreérthető volt... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
PGA Elküldve Január29, 2011 Megoszt Elküldve Január29, 2011 :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Január29, 2011 Megoszt Elküldve Január29, 2011 :D Apám,ennek úgy megy a km órája,mint nekem a ford.szám.mérőm :lol: .De mi az a lámpa a jobb alsó sarokban,ami 200körül kigyulladt? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Január29, 2011 Megoszt Elküldve Január29, 2011 Ez általánosítás és nem személyeskedés. Bocs Elek! :D Na azé.... egyébként ma délután azt szereltem.... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Január29, 2011 Megoszt Elküldve Január29, 2011 :lol: milyen motor és váltó van ebben :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
palicska Elküldve Január29, 2011 Megoszt Elküldve Január29, 2011 Sziasztok! Tudja valaki hogy milyen csatlakozó kell a köszpont iszámítógéphez? ODB ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Január29, 2011 Megoszt Elküldve Január29, 2011 Sziasztok! Tudja valaki hogy milyen csatlakozó kell a köszpont iszámítógéphez? ODB ? obd2 http://www.google.hu/images?client=firefox...280&bih=616 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Január29, 2011 Megoszt Elküldve Január29, 2011 milyen motor és váltó van ebben :D Valami 360 pacis motort írnak,de a 6-s váltó az tuti. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
PGA Elküldve Január29, 2011 Megoszt Elküldve Január29, 2011 Valami 360 pacis motort írnak,de a 6-s váltó az tuti. :lol: Embereset megy, az biztos, a hangja is rendben van. Mondjuk, is szépen fújja a dallamot. Link to comment Megosztás: More sharing options...
banjani Elküldve Január29, 2011 Megoszt Elküldve Január29, 2011 Na azé.... egyébként ma délután azt szereltem.... :D Jól van az. :D Én is így kezdtem, először mélyláda, meg egy két csatis erősítő plusz egy alsókategóriás Sony fejegység ami egy pár RCA volt a mélyládához. Akkor frankó volt és örültem neki. Aztán rájöttem, hogy az első ajtókban a hangszórók nem tudják tartani a lépést. Akkor cseréltem azokat is. Egy minőségi DLS szettre. Ezután jött az, hogy ezeket a hangszórókat már erősítőről kellene hajtani és a 2 csatist felváltotta egy 4 csatis de ezzel együtt a fejegység is kevésnek bizonyult a maga 1 pár RCA kimenetével :lol: Mára már egy 3 pár RCA kimenetes Alpine CDA 9855R fejegység van benne, egy 4 csatis Mac Cyclone 6000 erősítő, DLS Reference R6 komp. szett, és egy kis SAL XC-10 250W band-pass láda. Viszont ezeket nem azért építettem be mert letekert ablak mellett, 20km/h-ás sebességgel mindenki hallja, hogy tucc-tucc csirimp-csörömp hanem mert szeretem ha igényesen, tisztán szól az amit hallgatok és nem kell azért bömböltetni, hogy szépen szóljon. Általában rockzenét hallgatok (meg mindent) és egész másképp szól az autómban pl mint mondjuk a gyári G Astra "hifivel". Szerk.: Sorry, a fejegység nevét elírtam, nem 9835 hanem 9855 de kijavítottam B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Január29, 2011 Megoszt Elküldve Január29, 2011 nincs tervbe bővítés... :D ,bőven elég ez is,én törekedek a gyári állapotra :lol: nem a linkelt szettet vettem. B) két csatornás erősítő bőven elég a ládához. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
banjani Elküldve Január29, 2011 Megoszt Elküldve Január29, 2011 nincs tervbe bővítés... :D ,bőven elég ez is,én törekedek a gyári állapotra :lol: nem a linkelt szettet vettem. B) két csatornás erősítő bőven elég a ládához. :D Persze elég, nem is mondtam, hogy nem... Milyet vettél? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dom Elküldve Január29, 2011 Megoszt Elküldve Január29, 2011 Jól van az. :D Én is így kezdtem, először mélyláda, meg egy két csatis erősítő plusz egy alsókategóriás Sony fejegység ami egy pár RCA volt a mélyládához. Akkor frankó volt és örültem neki. Aztán rájöttem, hogy az első ajtókban a hangszórók nem tudják tartani a lépést. Akkor cseréltem azokat is. Egy minőségi DLS szettre. Ezután jött az, hogy ezeket a hangszórókat már erősítőről kellene hajtani és a 2 csatist felváltotta egy 4 csatis de ezzel együtt a fejegység is kevésnek bizonyult a maga 1 pár RCA kimenetével :lol: Mára már egy 3 pár RCA kimenetes Alpine cda 9835 fejegység van benne, egy 4 csatis Mac Cyclone 6000 erősítő, DLS Reference R6 komp. szett, és egy kis SAL XC-10 250W band-pass láda. Viszont ezeket nem azért építettem be mert letekert ablak mellett, 20km/h-ás sebességgel mindenki hallja, hogy tucc-tucc csirimp-csörömp hanem mert szeretem ha igényesen, tisztán szól az amit hallgatok és nem kell azért bömböltetni, hogy szépen szóljon. Általában rockzenét hallgatok (meg mindent) és egész másképp szól az autómban pl mint mondjuk a gyári G Astra "hifivel". Igen így van ez,ha az ember hall egy ilyet,akkor őneki is olyan kell.De már egy láda is sokat dob a gyári cucchoz. Ha lesz tali valamikor remélem meghallgathatom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Január29, 2011 Megoszt Elküldve Január29, 2011 Persze elég, nem is mondtam, hogy nem... Milyet vettél? ilyet! + kábelszett Link to comment Megosztás: More sharing options...
banjani Elküldve Január29, 2011 Megoszt Elküldve Január29, 2011 Igen így van ez,ha az ember hall egy ilyet,akkor őneki is olyan kell.De már egy láda is sokat dob a gyári cucchoz. Ha lesz tali valamikor remélem meghallgathatom. Remélem, hogy lesz tali és akkor természetesen :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Január29, 2011 Megoszt Elküldve Január29, 2011 http://www.morvaiauto.hu/index5.html valaki próbálta már??? Lásd az a nagyon jó égér és annak üregei kiganajászásához :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Január29, 2011 Megoszt Elküldve Január29, 2011 http://www.morvaiauto.hu/index5.html valaki próbálta már??? Lásd az a nagyon jó égér és annak üregei kiganajászásához :lol: Ha megfelelően forgatva van, nincs szükség ilyesmire, vagy nem? Akkor is kokszosodik? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Január29, 2011 Megoszt Elküldve Január29, 2011 Ha megfelelően forgatva van, nincs szükség ilyesmire, vagy nem? Akkor is kokszosodik? persze részben segít,de szerintem az egérhez vissza vezető csatornák /csövek nem égnek ki. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Január29, 2011 Megoszt Elküldve Január29, 2011 persze részben segít,de szerintem az egérhez vissza vezető csatornák /csövek nem égnek ki. Igazad lehet. Akkor marad a puculás! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Január29, 2011 Megoszt Elküldve Január29, 2011 Igazad lehet. Akkor marad a puculás! ez csak egy gondolat :lol: van valaki ...mostanában írta hogy ment valaki 1.4es autójával ,és az övéhez képest repülő volt... pl ott is lehet ilyen probléma Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Január29, 2011 Megoszt Elküldve Január29, 2011 ez csak egy gondolat :lol: van valaki ...mostanában írta hogy ment valaki 1.4es autójával ,és az övéhez képest repülő volt... pl ott is lehet ilyen probléma Ja-ja, olvastam. Meg kell zavarni egy kicsit, ha nem segít, jöhet a csodaszer. Anno apám állította: mindig észrevette, ha elvittem a zsiguliját. Jobban ment utánna. Kiégettem a rendszert! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Január29, 2011 Megoszt Elküldve Január29, 2011 egy kis mérgelődni való: http://www.origo.hu/auto/20110126-a-benzin...yitott-ara.html nem mintha tudnánk valamit is változtatni :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szkszaby Elküldve Január29, 2011 Megoszt Elküldve Január29, 2011 Lipi a dízellel mi a helyzet? Vagy lemaradtam valamiről?? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Január29, 2011 Megoszt Elküldve Január29, 2011 Lipi a dízellel mi a helyzet? Vagy lemaradtam valamiről?? :lol: eladta egy kolbászfüstölő cégnek :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts