Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Astra G tulajdonosok beszélgetnek erről-arról

uhuhu

Recommended Posts

Tyű, az felelősség teljes meló az tuti. Oda kell figyelni. Szép hivatás de nagyon durva amennyire a mentősöket ismerem. Elismerésem!

Én a másfélből 1 évig voltam mentősofőr még sorkatonaként. Anno Uaz és Nysa volt alattam. Rohadt tróger egy meló. Az erős gyomor és idegek kellenek hozzá. Legrosszabb esetem: december 26-án szívlövéses srácot őrtoronyból lehozni.

Szép hivatás? Hát, ha az ilyesmin hamar túlteszi magát az ember nap mint nap ...

Megosztás:

Én a másfélből 1 évig voltam mentősofőr még sorkatonaként. Anno Uaz és Nysa volt alattam. Rohadt tróger egy meló. Az erős gyomor és idegek kellenek hozzá. Legrosszabb esetem: december 26-án szívlövéses srácot őrtoronyból lehozni.

Szép hivatás? Hát, ha az ilyesmin hamar túlteszi magát az ember nap mint nap ...

Igen, szó szerint erre gondoltam amit írtál. Vagyis az ilyenekre. Én "tv-zek", általában a baleseteknél szoktunk beszélgetni a szervekkel ha épp úgy hozza a helyzet. Gyakran látom milyen munkát végeznek a mentősök, tűzoltók, rendőrök.

Tényleg elismerés ezért nekik. Tudom sok más oldala van mindegyiknek. Persze láttam már negatív példát is, de ilyen helyzetekben odateszik magukat.

Én a munkámnak "köszönhetően" a szomszéd utcáig is bekötöm az övemet, és a sebességhatárt inkább alulról közelítem mindig. Legalább a fogyasztásnak is jót tesz.

Megosztás:

Tényleg? sofőr avagy doki vagy? Azt hallottam, az ilyen mentő-vezetés elég stresszes meló. De legalább szirénázhacc, amennyi belefér :D

Na ezt mindig is ki akartam próbálni, de most már folyamatosan űzöm...

Hát nem egyszerű a közlekedés,hiába vinnyogunk,sok barmot nem érdekel.Nem doki vagyok,hanem pilóta és ápoló is.Ezt szeretni kell,másként nem lehet csinálni.Főleg nem a pénzért,mert az elég karcsú. :DÉs én imádom!!!

Nálatok sem fenékig tejfel az élet! B) És hiába szól minden, látják-hallják, de hát lesz@rják, nem foglalkoznak vele- még minket sem vesznek figyelembe sokszor, pedig 3 szer vonul egymás után... :lol: Aztán csak néznek, hogy van még? :D

Megosztás:

Nálatok sem fenékig tejfel az élet! :D És hiába szól minden, látják-hallják, de hát lesz@rják, nem foglalkoznak vele- még minket sem vesznek figyelembe sokszor, pedig 3 szer vonul egymás után... :lol: Aztán csak néznek, hogy van még? B)

Pedig ti nagyobbak vagytok,mint mi!Nálunk is volt már ilyen mikor tömeges balesethez vonult,zsinórba 4 mentő,az uccsó kicsit lemaradt,oszt majdnem eltakarították az útról.

Megosztás:

Nálatok sem fenékig tejfel az élet! :D És hiába szól minden, látják-hallják, de hát lesz@rják, nem foglalkoznak vele- még minket sem vesznek figyelembe sokszor, pedig 3 szer vonul egymás után... :lol: Aztán csak néznek, hogy van még? B)

Egyszer volt szerencsém Miskolcon vezetni kékfény-szirénával, igaz csak egy(fosvagen) honvédségi mentőt. Apám mekkora élmény, ahogy spriccelnek előled az autók!

A sofőr srác ott ült mellettem és 1-2 másodperccel hamarabb reagált minden közlekedési eseményre. Még arra is volt ideje, hogy szóljon nekem, hogy mire figyeljek!

Minden elismerésem ezeknek a sofőröknek. Csak ne lenne mögötte az a munka amit a helyszíneken el kell végezniük.

Megosztás:

Egyszer volt szerencsém Miskolcon vezetni kékfény-szirénával, igaz csak egy(fosvagen) honvédségi mentőt. Apám mekkora élmény, ahogy spriccelnek előled az autók!

A sofőr srác ott ült mellettem és 1-2 másodperccel hamarabb reagált minden közlekedési eseményre. Még arra is volt ideje, hogy szóljon nekem, hogy mire figyeljek!

Minden elismerésem ezeknek a sofőröknek. Csak ne lenne mögötte az a munka amit a helyszíneken el kell végezniük.

Viszont ha gond van, akkor minket is megf...atnak, nem csak a másik felet- sajna ez is benne van a pakliban... :lol:

Megosztás:

Én majdnem mindennap vezetek megkülönböztető jelzéssel csak rendőrautót!

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.