Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Astra G tulajdonosok beszélgetnek erről-arról

uhuhu

Recommended Posts

Te mit mondasz, azt nem tudom. :lol:

Én lassan Lipis hozzászólásokat nem olvasok, átgördítek rajtuk és így nem látom. Lehet csak azért idegesít, mert épp menstruálok. :D Remélem elmúlik. B)

4-5 nap,és meggyógyulsz,ha nem akkor marad a ragasztócsík a képernyőre. :D

<---tessék,be lehet fejezni a csesztetést! :D

Megosztás:

Álmatlansággal küzdesz vagy a Fórummal kelsz? :D

Nem akarok akadékoskdni, de ténylegesen gyári xenon beépítésben láttam, hogy bekapcsoláskor még a műszerfalon is dolgozott a szintező automatika működését jelző piktogram az álló helyzetű Astra G-ben. Logikus a magyarázat: működtető feszültség hiányában hogy állna be pozícióba? Nem tudom van-e köze hozzá, de előtte 4 kis zsák (4x30kg) cementtel volt a hátulja leterhelve (szentségtörés, de egy Coupeba :lol:) és kipakolás után csinálta ezt.

Ettől még lehet igazad. Nekem csak egyetlenegy alkalommal volt szerencsém gyári szerelésűvel találkozni.

Na akkor tegyük tisztába a dolgokat. Nekem ugyan nem gyári a xenonom, illetve utólag lett berakva a teljes gyári rendszer. Gyújtás bekapcsoláskor kigyullad az automata magasságállító hiba-jelző led, ami kb. 1-2 s múlva elalszik. Ha valami gáz van az állítóval vagy még nincs tech II-vel bekalibrálva, akkor folyamatosan világít. Tehát azt te semmilyen formában nem látod, hogy mikor dolgozik az állító, amúgy sebességfüggő az állítási gyakoriság, álló helyzetben valahol fél-egy perc között van ellenőrzés és ha kell utánállítás. Tehát állít az bizony elég gyakran! Viszont bekapcsoláskor nem mozgatja meg fel-le a motort, az tény.

Megosztás:

<------Ez már jobban tetszik a kedves uraknak???Csakis a közért mindent :lol:

Hali!

IGEN, ez határozottan jobb. De corsIKa-nál viszont nem látok változást. Vagy már vissza is cserélte, vagy én is külföldön lennék?

Amúgy gratula a vashoz! Ahogy motoros haverjaim mondanák: széles utat!

Megosztás:

Tényleg? sofőr avagy doki vagy? Azt hallottam, az ilyen mentő-vezetés elég stresszes meló. De legalább szirénázhacc, amennyi belefér :lol:

Sok a hülye az utakon. :D Egyszer kipróbálnám, végigcsapatni a városon szirénával. Na nem úgy, hogy visznek. B)

Megosztás:

Tyű, az felelősség teljes meló az tuti. Oda kell figyelni. Szép hivatás de nagyon durva amennyire a mentősöket ismerem. Elismerésem!

Hát nem egyszerű a közlekedés,hiába vinnyogunk,sok barmot nem érdekel.Nem doki vagyok,hanem pilóta és ápoló is.Ezt szeretni kell,másként nem lehet csinálni.Főleg nem a pénzért,mert az elég karcsú. :lol:És én imádom!!!

Megosztás:

Nem titkolta. A Ki-kicsodában az Övé a második bemutatkozás. Közvetlenül a Tiéd után. :D

Az eltitkolást egyébként sem szó szerint értettem, csak azt gondolom, a jó avatar valamennyire tükrözi a használóját. Ha nem a foglalkozását, akkor a hobbiját, vagy más rá jellemző dolgot. :lol:

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.