PGA Elküldve Január28, 2011 Megoszt Elküldve Január28, 2011 Ez jó volt! :lol: De nálam még most sem látszik.Lehet azért mert külföldön vagyok? Tök jó az avatarod... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Január28, 2011 Megoszt Elküldve Január28, 2011 Javaslom tartsunk egy szavazást: Támogatod-e , hogy tiltsuk be a fórumon az izgő-mozgó és idegesítő avatarok használatát? - igen Nem! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Január28, 2011 Megoszt Elküldve Január28, 2011 Te mit mondasz, azt nem tudom. :lol: Én lassan Lipis hozzászólásokat nem olvasok, átgördítek rajtuk és így nem látom. Lehet csak azért idegesít, mert épp menstruálok. :D Remélem elmúlik. B) 4-5 nap,és meggyógyulsz,ha nem akkor marad a ragasztócsík a képernyőre. :D <---tessék,be lehet fejezni a csesztetést! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gery Elküldve Január28, 2011 Megoszt Elküldve Január28, 2011 Álmatlansággal küzdesz vagy a Fórummal kelsz? :D Nem akarok akadékoskdni, de ténylegesen gyári xenon beépítésben láttam, hogy bekapcsoláskor még a műszerfalon is dolgozott a szintező automatika működését jelző piktogram az álló helyzetű Astra G-ben. Logikus a magyarázat: működtető feszültség hiányában hogy állna be pozícióba? Nem tudom van-e köze hozzá, de előtte 4 kis zsák (4x30kg) cementtel volt a hátulja leterhelve (szentségtörés, de egy Coupeba :lol:) és kipakolás után csinálta ezt. Ettől még lehet igazad. Nekem csak egyetlenegy alkalommal volt szerencsém gyári szerelésűvel találkozni. Na akkor tegyük tisztába a dolgokat. Nekem ugyan nem gyári a xenonom, illetve utólag lett berakva a teljes gyári rendszer. Gyújtás bekapcsoláskor kigyullad az automata magasságállító hiba-jelző led, ami kb. 1-2 s múlva elalszik. Ha valami gáz van az állítóval vagy még nincs tech II-vel bekalibrálva, akkor folyamatosan világít. Tehát azt te semmilyen formában nem látod, hogy mikor dolgozik az állító, amúgy sebességfüggő az állítási gyakoriság, álló helyzetben valahol fél-egy perc között van ellenőrzés és ha kell utánállítás. Tehát állít az bizony elég gyakran! Viszont bekapcsoláskor nem mozgatja meg fel-le a motort, az tény. Link to comment Megosztás: More sharing options...
speter Elküldve Január28, 2011 Megoszt Elküldve Január28, 2011 Nem! :D Mivel ezeket a hozzászólásokat nem olvasom el, ezért nem tudom rá azt válaszolni, hogy ilyen válaszlehetőség sajnos nincs. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Január28, 2011 Megoszt Elküldve Január28, 2011 Mivel ezeket a hozzászólásokat nem olvasom el, ezért nem tudom rá azt válaszolni, hogy ilyen válaszlehetőség sajnos nincs. :lol: <------Ez már jobban tetszik a kedves uraknak???Csakis a közért mindent :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Január28, 2011 Megoszt Elküldve Január28, 2011 <------Ez már jobban tetszik a kedves uraknak???Csakis a közért mindent :lol: Hali! IGEN, ez határozottan jobb. De corsIKa-nál viszont nem látok változást. Vagy már vissza is cserélte, vagy én is külföldön lennék? Amúgy gratula a vashoz! Ahogy motoros haverjaim mondanák: széles utat! Link to comment Megosztás: More sharing options...
speter Elküldve Január28, 2011 Megoszt Elküldve Január28, 2011 <------Ez már jobban tetszik a kedves uraknak???Csakis a közért mindent :lol: igen Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stofl Elküldve Január28, 2011 Megoszt Elküldve Január28, 2011 <------Ez már jobban tetszik a kedves uraknak???Csakis a közért mindent :D Lehet nem fogtok több kérdésemre válaszolni, de nekem a bogár jobban tetszett mint ez a mercedes. :lol: Mentős lettél? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Január28, 2011 Megoszt Elküldve Január28, 2011 Lehet nem fogtok több kérdésemre válaszolni, de nekem a bogár jobban tetszett mint ez a mercedes. :lol: Mentős lettél? Nem,az is vagyok 8 éve! Link to comment Megosztás: More sharing options...
dsteel Elküldve Január28, 2011 Megoszt Elküldve Január28, 2011 Nem,az is vagyok 8 éve! Tényleg? sofőr avagy doki vagy? Azt hallottam, az ilyen mentő-vezetés elég stresszes meló. De legalább szirénázhacc, amennyi belefér :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
speter Elküldve Január28, 2011 Megoszt Elküldve Január28, 2011 Tényleg? sofőr avagy doki vagy? Azt hallottam, az ilyen mentő-vezetés elég stresszes meló. De legalább szirénázhacc, amennyi belefér :lol: Sok a hülye az utakon. :D Egyszer kipróbálnám, végigcsapatni a városon szirénával. Na nem úgy, hogy visznek. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stofl Elküldve Január28, 2011 Megoszt Elküldve Január28, 2011 Nem,az is vagyok 8 éve! Tyű, az felelősség teljes meló az tuti. Oda kell figyelni. Szép hivatás de nagyon durva amennyire a mentősöket ismerem. Elismerésem! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Január28, 2011 Megoszt Elküldve Január28, 2011 Tyű, az felelősség teljes meló az tuti. Oda kell figyelni. Szép hivatás de nagyon durva amennyire a mentősöket ismerem. Elismerésem! Hát nem egyszerű a közlekedés,hiába vinnyogunk,sok barmot nem érdekel.Nem doki vagyok,hanem pilóta és ápoló is.Ezt szeretni kell,másként nem lehet csinálni.Főleg nem a pénzért,mert az elég karcsú. :lol:És én imádom!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
grofbandi Elküldve Január28, 2011 Megoszt Elküldve Január28, 2011 Nem,az is vagyok 8 éve! Az szép! És ezt titkoltad egy nyamvadt muslica mögé bújva?! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
andris83 Elküldve Január28, 2011 Megoszt Elküldve Január28, 2011 <------Ez már jobban tetszik a kedves uraknak???Csakis a közért mindent :D Szerintem nyugodtan tegyél ki olyan avatart, ami Neked tetszik, ne hagyd magad a nép által befolyásolni. Ha a bogaras tetszik, tedd ki azt, szerintem a többség már úgyis megszokta. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
grofbandi Elküldve Január28, 2011 Megoszt Elküldve Január28, 2011 Szerintem nyugodtan tegyél ki olyan avatart, ami Neked tetszik, ne hagyd magad a nép által befolyásolni. Ha a bogaras tetszik, tedd ki azt, szerintem a többség már úgyis megszokta. :D NEM SZOKTUK MEG! NE TEGYE VISSZA! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
steve78 Elküldve Január28, 2011 Megoszt Elküldve Január28, 2011 Az szép! És ezt titkoltad egy nyamvadt muslica mögé bújva?! :D Nem titkolta. A Ki-kicsodában az Övé a második bemutatkozás. Közvetlenül a Tiéd után. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Január28, 2011 Megoszt Elküldve Január28, 2011 Az szép! És ezt titkoltad egy nyamvadt muslica mögé bújva?! :lol: Minek kérkedjek,nem a kenyerem!Amúgy a bemutatkozásban leírtam :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
grofbandi Elküldve Január28, 2011 Megoszt Elküldve Január28, 2011 Minek kérkedjek,nem a kenyerem!Amúgy a bemutatkozásban leírtam :D A bemutatkozást az ember egyszer olvassa el általában. Nem várható el, hogy mind a huszonegynéhány foglalkozást megjegyezzük. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
grofbandi Elküldve Január28, 2011 Megoszt Elküldve Január28, 2011 Nem titkolta. A Ki-kicsodában az Övé a második bemutatkozás. Közvetlenül a Tiéd után. :D Az eltitkolást egyébként sem szó szerint értettem, csak azt gondolom, a jó avatar valamennyire tükrözi a használóját. Ha nem a foglalkozását, akkor a hobbiját, vagy más rá jellemző dolgot. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Január28, 2011 Megoszt Elküldve Január28, 2011 Az eltitkolást egyébként sem szó szerint értettem, csak azt gondolom, a jó avatar valamennyire tükrözi a használóját. Ha nem a foglalkozását, akkor a hobbiját, vagy más rá jellemző dolgot. :lol: A mentős népség is elég bogaras :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
grofbandi Elküldve Január28, 2011 Megoszt Elküldve Január28, 2011 Az eltitkolást egyébként sem szó szerint értettem, csak azt gondolom, a jó avatar valamennyire tükrözi a használóját. Ha nem a foglalkozását, akkor a hobbiját, vagy más rá jellemző dolgot. :lol: Egyszóval: én örülök a váltásnak! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
grofbandi Elküldve Január28, 2011 Megoszt Elküldve Január28, 2011 A mentős népség is elég bogaras :lol: :D Nagy szerencsémre, nincsenek tapasztalataim e téren. Születésem óta csak látogatóként tartózkodtam kórházban. És ezt a tudatlanságot szeretném még sokáig megőrizni! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Január28, 2011 Megoszt Elküldve Január28, 2011 Én még nem látom,mi hajtott ki? hát ez a sárga/kék kép :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts