speter Elküldve Január28, 2011 Elküldve Január28, 2011 Lipi,ha lecserélnéd a bogarat,akkor küld el nekem és majd mászkáltatom tovább! Örüljenek a kollégák! :D Vigyázz! Megrágja a kis virágod gyökerét, aztán kipusztul. Mit fognak szólni a zöldek? :lol:
zozor Elküldve Január28, 2011 Elküldve Január28, 2011 Vettem már nem egy autót a dual-ban,korrekt csapat,normálisak,úgy hogy nyugodtan lehet velük üzletelni,no meg alkudozni! :D Köszi! Akkor remélem mostmár lecseréled azt a hatlábú dögöt, valami szép állóképre. :D Véégre valaki... B) Lipi,ha lecserélnéd a bogarat,akkor küld el nekem és majd mászkáltatom tovább! Örüljenek a kollégák! :D Nana... :lol:
woody1 Elküldve Január28, 2011 Elküldve Január28, 2011 Lipi, gratula a kocsihoz. Első hallásra korrekt az előélet. Sajnos nagyon kevés az ilyen tuti kocsi.
PGA Elküldve Január28, 2011 Elküldve Január28, 2011 Köszi,bízom benne,eddig naon bejön a jószág! Egészségedre az új géppel! Most, hogy így beújítottál, nincs kedved lecserélni az avatarodat is? Csak nehogy erre: :lol: :D
Zachi Elküldve Január28, 2011 Elküldve Január28, 2011 Hát pedig ez nem így van. Van egy ismerősömnek itt a városban gyári xenonos G Astrája, már jónéhány éve megvan neki, és azt mondja a két kezén meg tudja számolni hányszor állított utána a gyári automata magasságállító (az ülésből is látszik, mert van visszajelzője a műszerfalon). Leginkább nagyon rossz minőségű, hepehupás utakon állít utána, és azt is csak kis sebességnél, mert a hirtelen változást nem tudja lekövetni. Ki-be kapcsoláskor soha nem állít (nem minden gyári xenonos autó ilyen, a G Astra spec igen)... Álmatlansággal küzdesz vagy a Fórummal kelsz? :D Nem akarok akadékoskdni, de ténylegesen gyári xenon beépítésben láttam, hogy bekapcsoláskor még a műszerfalon is dolgozott a szintező automatika működését jelző piktogram az álló helyzetű Astra G-ben. Logikus a magyarázat: működtető feszültség hiányában hogy állna be pozícióba? Nem tudom van-e köze hozzá, de előtte 4 kis zsák (4x30kg) cementtel volt a hátulja leterhelve (szentségtörés, de egy Coupeba :lol:) és kipakolás után csinálta ezt. Ettől még lehet igazad. Nekem csak egyetlenegy alkalommal volt szerencsém gyári szerelésűvel találkozni.
Korzika Elküldve Január28, 2011 Elküldve Január28, 2011 Álmatlansággal küzdesz vagy a Fórummal kelsz? :lol: Akkor végez.A multkor én is ezt kérdeztem tőle. :D
Lipi-G Elküldve Január28, 2011 Elküldve Január28, 2011 Hát még egyenlőre hagyom a bogaram,de csak miattatok! :D Köszi a gratokat :lol: Ja,és ez egy gombnyomásra felhúzza az ablakokat,de jó!!
Korzika Elküldve Január28, 2011 Elküldve Január28, 2011 Hát még egyenlőre hagyom a bogaram,de csak miattatok! B) Köszi a gratokat :lol: Ja,és ez egy gombnyomásra felhúzza az ablakokat,de jó!! Akkor keresek valahol én is egy ilyen izgő-mozgó képet! :D
Stofl Elküldve Január28, 2011 Elküldve Január28, 2011 Hát még egyenlőre hagyom a bogaram,de csak miattatok! :D Köszi a gratokat :lol: Ja,és ez egy gombnyomásra felhúzza az ablakokat,de jó!! Gratulálok én is! Kicsit irigykedem az autód állapota iránt! Lehet én egy picit elkapkodtam a vásárlást. Várom a képeket! Hogy érted, hogy egy gombnyomásra?
Lipi-G Elküldve Január28, 2011 Elküldve Január28, 2011 Gratulálok én is! Kicsit irigykedem az autód állapota iránt! Lehet én egy picit elkapkodtam a vásárlást. Várom a képeket! Hogy érted, hogy egy gombnyomásra? Központi zár megnyomására,az összes ablakot felhúzza,és nem reteszelésre.
Stofl Elküldve Január28, 2011 Elküldve Január28, 2011 Központi zár megnyomására,az összes ablakot felhúzza,és nem reteszelésre. Hú, és ez széria felszereltség?
szkszaby Elküldve Január28, 2011 Elküldve Január28, 2011 Hú, és ez széria felszereltség? Nem, de könnyen megoldható!
Stofl Elküldve Január28, 2011 Elküldve Január28, 2011 Nem, de könnyen megoldható! Comfort boxot kell hozzá venni vagy van házi megoldás is?
Korzika Elküldve Január28, 2011 Elküldve Január28, 2011 Központi zár megnyomására,az összes ablakot felhúzza,és nem reteszelésre. Hát,ja a jobbak ilyenek! :lol: corsika!! Ki hajtott a gaz?? :D Én még nem látom,mi hajtott ki?
Zachi Elküldve Január28, 2011 Elküldve Január28, 2011 Én még nem látom,mi hajtott ki? Az avatarodban a kis virág, amit Uhuhu Insightjából irigyeltél meg. Mc-elek szeme, mint a sasé! :lol: Hónapok után észrevette! :D
speter Elküldve Január28, 2011 Elküldve Január28, 2011 Javaslom tartsunk egy szavazást: Támogatod-e , hogy tiltsuk be a fórumon az izgő-mozgó és idegesítő avatarok használatát? - igen
Korzika Elküldve Január28, 2011 Elküldve Január28, 2011 Az avatarodban a kis virág, amit Uhuhu Insightjából irigyeltél meg. Mc-elek szeme, mint a sasé! :lol: Hónapok után észrevette! :D Azért kérdezem,mert pár perccel ezelőtt cseréltem le a virágot egy ilyen szembántó ábrára(megirígyeltem Lipit).De még nálam nem látszik és azt hittem,hogy csak én nem látom,Elek meg már igen.
speter Elküldve Január28, 2011 Elküldve Január28, 2011 Azért kérdezem,mert pár perccel ezelőtt cseréltem le a virágot egy ilyen szembántó ábrára(megirígyeltem Lipit).De még nálam nem látszik és azt hittem,hogy csak én nem látom,Elek meg már igen. Remélem sohasem chacheli be a firefoxom.
Korzika Elküldve Január28, 2011 Elküldve Január28, 2011 Remélem sohasem chacheli be a firefoxom. Most nem mondon komolyan,hogy idegesít az a bogár? :lol:
speter Elküldve Január28, 2011 Elküldve Január28, 2011 Most nem mondon komolyan,hogy idegesít az a bogár? B) Te mit mondasz, azt nem tudom. :lol: Én lassan Lipis hozzászólásokat nem olvasok, átgördítek rajtuk és így nem látom. Lehet csak azért idegesít, mert épp menstruálok. :D Remélem elmúlik. :D
Korzika Elküldve Január28, 2011 Elküldve Január28, 2011 Te mit mondasz, azt nem tudom. :lol: Én lassan Lipis hozzászólásokat nem olvasok, átgördítek rajtuk és így nem látom. Lehet csak azért idegesít, mert épp menstruálok. :D Remélem elmúlik. :D Mondon=mondod! B)
Zachi Elküldve Január28, 2011 Elküldve Január28, 2011 Most nem mondon komolyan,hogy idegesít az a bogár? :D A bogárról legalább tudtam, hogy megy. Erről tudom, hogy áll. De ha jobban megnézem, akkor mégiscsak mozog. Pedig áll! :lol: Ó, hogy Vasarely mester tapétázná ki a lakásodat CorsIKa!
Korzika Elküldve Január28, 2011 Elküldve Január28, 2011 A bogárról legalább tudtam, hogy megy. Erről tudom, hogy áll. De ha jobban megnézem, akkor mégiscsak mozog. Pedig áll! :lol: Ez jó volt! :D De nálam még most sem látszik.Lehet azért mert külföldön vagyok?
Recommended Posts