Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Lipi,ha lecserélnéd a bogarat,akkor küld el nekem és majd mászkáltatom tovább!

Örüljenek a kollégák! :D

Vigyázz! Megrágja a kis virágod gyökerét, aztán kipusztul. Mit fognak szólni a zöldek? :lol:

Elküldve
Vettem már nem egy autót a dual-ban,korrekt csapat,normálisak,úgy hogy nyugodtan lehet velük üzletelni,no meg alkudozni! :D

Köszi!

Akkor remélem mostmár lecseréled azt a hatlábú dögöt, valami szép állóképre. :D

Véégre valaki... B)

Lipi,ha lecserélnéd a bogarat,akkor küld el nekem és majd mászkáltatom tovább!

Örüljenek a kollégák! :D

Nana... :lol:

Elküldve
Köszi,bízom benne,eddig naon bejön a jószág!

Egészségedre az új géppel!

Most, hogy így beújítottál, nincs kedved lecserélni az avatarodat is?

Csak nehogy erre:

bug4_www.kepfeltoltes.hu_.gif

:lol: :D

Elküldve
Hát pedig ez nem így van.

Van egy ismerősömnek itt a városban gyári xenonos G Astrája, már jónéhány éve megvan neki, és azt mondja a két kezén meg tudja számolni hányszor állított utána a gyári automata magasságállító (az ülésből is látszik, mert van visszajelzője a műszerfalon). Leginkább nagyon rossz minőségű, hepehupás utakon állít utána, és azt is csak kis sebességnél, mert a hirtelen változást nem tudja lekövetni.

Ki-be kapcsoláskor soha nem állít (nem minden gyári xenonos autó ilyen, a G Astra spec igen)...

Álmatlansággal küzdesz vagy a Fórummal kelsz? :D

Nem akarok akadékoskdni, de ténylegesen gyári xenon beépítésben láttam, hogy bekapcsoláskor még a műszerfalon is dolgozott a szintező automatika működését jelző piktogram az álló helyzetű Astra G-ben. Logikus a magyarázat: működtető feszültség hiányában hogy állna be pozícióba? Nem tudom van-e köze hozzá, de előtte 4 kis zsák (4x30kg) cementtel volt a hátulja leterhelve (szentségtörés, de egy Coupeba :lol:) és kipakolás után csinálta ezt.

Ettől még lehet igazad. Nekem csak egyetlenegy alkalommal volt szerencsém gyári szerelésűvel találkozni.

Elküldve
Hát még egyenlőre hagyom a bogaram,de csak miattatok! B)

Köszi a gratokat :lol:

Ja,és ez egy gombnyomásra felhúzza az ablakokat,de jó!!

Akkor keresek valahol én is egy ilyen izgő-mozgó képet! :D

Elküldve
Hát még egyenlőre hagyom a bogaram,de csak miattatok! :D

Köszi a gratokat :lol:

Ja,és ez egy gombnyomásra felhúzza az ablakokat,de jó!!

Gratulálok én is! Kicsit irigykedem az autód állapota iránt! Lehet én egy picit elkapkodtam a vásárlást. Várom a képeket!

Hogy érted, hogy egy gombnyomásra?

Elküldve
Gratulálok én is! Kicsit irigykedem az autód állapota iránt! Lehet én egy picit elkapkodtam a vásárlást. Várom a képeket!

Hogy érted, hogy egy gombnyomásra?

Központi zár megnyomására,az összes ablakot felhúzza,és nem reteszelésre.

Elküldve
Központi zár megnyomására,az összes ablakot felhúzza,és nem reteszelésre.

Hát,ja a jobbak ilyenek! :lol:

corsika!!

Ki hajtott a gaz?? :D

Én még nem látom,mi hajtott ki?

Elküldve
Én még nem látom,mi hajtott ki?

Az avatarodban a kis virág, amit Uhuhu Insightjából irigyeltél meg. Mc-elek szeme, mint a sasé! :lol: Hónapok után észrevette! :D

Elküldve

Javaslom tartsunk egy szavazást:

Támogatod-e , hogy tiltsuk be a fórumon az izgő-mozgó és idegesítő avatarok használatát?

- igen

Elküldve
Az avatarodban a kis virág, amit Uhuhu Insightjából irigyeltél meg. Mc-elek szeme, mint a sasé! :lol: Hónapok után észrevette! :D

Azért kérdezem,mert pár perccel ezelőtt cseréltem le a virágot egy ilyen szembántó

ábrára(megirígyeltem Lipit).De még nálam nem látszik és azt hittem,hogy csak én nem

látom,Elek meg már igen.

Elküldve
Azért kérdezem,mert pár perccel ezelőtt cseréltem le a virágot egy ilyen szembántó

ábrára(megirígyeltem Lipit).De még nálam nem látszik és azt hittem,hogy csak én nem

látom,Elek meg már igen.

Remélem sohasem chacheli be a firefoxom.

Elküldve
Most nem mondon komolyan,hogy idegesít az a bogár? B)

Te mit mondasz, azt nem tudom. :lol:

Én lassan Lipis hozzászólásokat nem olvasok, átgördítek rajtuk és így nem látom. Lehet csak azért idegesít, mert épp menstruálok. :D Remélem elmúlik. :D

Elküldve
Te mit mondasz, azt nem tudom. :lol:

Én lassan Lipis hozzászólásokat nem olvasok, átgördítek rajtuk és így nem látom. Lehet csak azért idegesít, mert épp menstruálok. :D Remélem elmúlik. :D

Mondon=mondod! B)

Elküldve
Most nem mondon komolyan,hogy idegesít az a bogár? :D

A bogárról legalább tudtam, hogy megy. Erről tudom, hogy áll. De ha jobban megnézem, akkor mégiscsak mozog. Pedig áll! :lol:

Ó, hogy Vasarely mester tapétázná ki a lakásodat CorsIKa! smiley-shocked010.gif

Elküldve
A bogárról legalább tudtam, hogy megy. Erről tudom, hogy áll. De ha jobban megnézem, akkor mégiscsak mozog. Pedig áll! :lol:

Ez jó volt! :D

De nálam még most sem látszik.Lehet azért mert külföldön vagyok?

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.