Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Astra G tulajdonosok beszélgetnek erről-arról

uhuhu

Recommended Posts

Vettem már nem egy autót a dual-ban,korrekt csapat,normálisak,úgy hogy nyugodtan lehet velük üzletelni,no meg alkudozni! :D

Köszi!

Akkor remélem mostmár lecseréled azt a hatlábú dögöt, valami szép állóképre. :D

Véégre valaki... B)

Lipi,ha lecserélnéd a bogarat,akkor küld el nekem és majd mászkáltatom tovább!

Örüljenek a kollégák! :D

Nana... :lol:

Megosztás:

Hát pedig ez nem így van.

Van egy ismerősömnek itt a városban gyári xenonos G Astrája, már jónéhány éve megvan neki, és azt mondja a két kezén meg tudja számolni hányszor állított utána a gyári automata magasságállító (az ülésből is látszik, mert van visszajelzője a műszerfalon). Leginkább nagyon rossz minőségű, hepehupás utakon állít utána, és azt is csak kis sebességnél, mert a hirtelen változást nem tudja lekövetni.

Ki-be kapcsoláskor soha nem állít (nem minden gyári xenonos autó ilyen, a G Astra spec igen)...

Álmatlansággal küzdesz vagy a Fórummal kelsz? :D

Nem akarok akadékoskdni, de ténylegesen gyári xenon beépítésben láttam, hogy bekapcsoláskor még a műszerfalon is dolgozott a szintező automatika működését jelző piktogram az álló helyzetű Astra G-ben. Logikus a magyarázat: működtető feszültség hiányában hogy állna be pozícióba? Nem tudom van-e köze hozzá, de előtte 4 kis zsák (4x30kg) cementtel volt a hátulja leterhelve (szentségtörés, de egy Coupeba :lol:) és kipakolás után csinálta ezt.

Ettől még lehet igazad. Nekem csak egyetlenegy alkalommal volt szerencsém gyári szerelésűvel találkozni.

Megosztás:

Hát még egyenlőre hagyom a bogaram,de csak miattatok! :D

Köszi a gratokat :lol:

Ja,és ez egy gombnyomásra felhúzza az ablakokat,de jó!!

Gratulálok én is! Kicsit irigykedem az autód állapota iránt! Lehet én egy picit elkapkodtam a vásárlást. Várom a képeket!

Hogy érted, hogy egy gombnyomásra?

Megosztás:

Az avatarodban a kis virág, amit Uhuhu Insightjából irigyeltél meg. Mc-elek szeme, mint a sasé! :lol: Hónapok után észrevette! :D

Azért kérdezem,mert pár perccel ezelőtt cseréltem le a virágot egy ilyen szembántó

ábrára(megirígyeltem Lipit).De még nálam nem látszik és azt hittem,hogy csak én nem

látom,Elek meg már igen.

Megosztás:

Most nem mondon komolyan,hogy idegesít az a bogár? B)

Te mit mondasz, azt nem tudom. :lol:

Én lassan Lipis hozzászólásokat nem olvasok, átgördítek rajtuk és így nem látom. Lehet csak azért idegesít, mert épp menstruálok. :D Remélem elmúlik. :D

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.