speter Elküldve Január28, 2011 Megoszt Elküldve Január28, 2011 Lipi,ha lecserélnéd a bogarat,akkor küld el nekem és majd mászkáltatom tovább! Örüljenek a kollégák! :D Vigyázz! Megrágja a kis virágod gyökerét, aztán kipusztul. Mit fognak szólni a zöldek? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Január28, 2011 Megoszt Elküldve Január28, 2011 Vettem már nem egy autót a dual-ban,korrekt csapat,normálisak,úgy hogy nyugodtan lehet velük üzletelni,no meg alkudozni! :D Köszi! Akkor remélem mostmár lecseréled azt a hatlábú dögöt, valami szép állóképre. :D Véégre valaki... B) Lipi,ha lecserélnéd a bogarat,akkor küld el nekem és majd mászkáltatom tovább! Örüljenek a kollégák! :D Nana... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
woody1 Elküldve Január28, 2011 Megoszt Elküldve Január28, 2011 Lipi, gratula a kocsihoz. Első hallásra korrekt az előélet. Sajnos nagyon kevés az ilyen tuti kocsi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
PGA Elküldve Január28, 2011 Megoszt Elküldve Január28, 2011 Köszi,bízom benne,eddig naon bejön a jószág! Egészségedre az új géppel! Most, hogy így beújítottál, nincs kedved lecserélni az avatarodat is? Csak nehogy erre: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Január28, 2011 Megoszt Elküldve Január28, 2011 Hát pedig ez nem így van. Van egy ismerősömnek itt a városban gyári xenonos G Astrája, már jónéhány éve megvan neki, és azt mondja a két kezén meg tudja számolni hányszor állított utána a gyári automata magasságállító (az ülésből is látszik, mert van visszajelzője a műszerfalon). Leginkább nagyon rossz minőségű, hepehupás utakon állít utána, és azt is csak kis sebességnél, mert a hirtelen változást nem tudja lekövetni. Ki-be kapcsoláskor soha nem állít (nem minden gyári xenonos autó ilyen, a G Astra spec igen)... Álmatlansággal küzdesz vagy a Fórummal kelsz? :D Nem akarok akadékoskdni, de ténylegesen gyári xenon beépítésben láttam, hogy bekapcsoláskor még a műszerfalon is dolgozott a szintező automatika működését jelző piktogram az álló helyzetű Astra G-ben. Logikus a magyarázat: működtető feszültség hiányában hogy állna be pozícióba? Nem tudom van-e köze hozzá, de előtte 4 kis zsák (4x30kg) cementtel volt a hátulja leterhelve (szentségtörés, de egy Coupeba :lol:) és kipakolás után csinálta ezt. Ettől még lehet igazad. Nekem csak egyetlenegy alkalommal volt szerencsém gyári szerelésűvel találkozni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Január28, 2011 Megoszt Elküldve Január28, 2011 Álmatlansággal küzdesz vagy a Fórummal kelsz? :lol: Akkor végez.A multkor én is ezt kérdeztem tőle. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Január28, 2011 Megoszt Elküldve Január28, 2011 Hát még egyenlőre hagyom a bogaram,de csak miattatok! :D Köszi a gratokat :lol: Ja,és ez egy gombnyomásra felhúzza az ablakokat,de jó!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Január28, 2011 Megoszt Elküldve Január28, 2011 Hát még egyenlőre hagyom a bogaram,de csak miattatok! B) Köszi a gratokat :lol: Ja,és ez egy gombnyomásra felhúzza az ablakokat,de jó!! Akkor keresek valahol én is egy ilyen izgő-mozgó képet! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stofl Elküldve Január28, 2011 Megoszt Elküldve Január28, 2011 Hát még egyenlőre hagyom a bogaram,de csak miattatok! :D Köszi a gratokat :lol: Ja,és ez egy gombnyomásra felhúzza az ablakokat,de jó!! Gratulálok én is! Kicsit irigykedem az autód állapota iránt! Lehet én egy picit elkapkodtam a vásárlást. Várom a képeket! Hogy érted, hogy egy gombnyomásra? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Január28, 2011 Megoszt Elküldve Január28, 2011 Gratulálok én is! Kicsit irigykedem az autód állapota iránt! Lehet én egy picit elkapkodtam a vásárlást. Várom a képeket! Hogy érted, hogy egy gombnyomásra? Központi zár megnyomására,az összes ablakot felhúzza,és nem reteszelésre. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stofl Elküldve Január28, 2011 Megoszt Elküldve Január28, 2011 Központi zár megnyomására,az összes ablakot felhúzza,és nem reteszelésre. Hú, és ez széria felszereltség? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Január28, 2011 Megoszt Elküldve Január28, 2011 corsika!! Ki hajtott a gaz?? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szkszaby Elküldve Január28, 2011 Megoszt Elküldve Január28, 2011 Hú, és ez széria felszereltség? Nem, de könnyen megoldható! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stofl Elküldve Január28, 2011 Megoszt Elküldve Január28, 2011 Nem, de könnyen megoldható! Comfort boxot kell hozzá venni vagy van házi megoldás is? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Január28, 2011 Megoszt Elküldve Január28, 2011 Központi zár megnyomására,az összes ablakot felhúzza,és nem reteszelésre. Hát,ja a jobbak ilyenek! :lol: corsika!! Ki hajtott a gaz?? :D Én még nem látom,mi hajtott ki? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Január28, 2011 Megoszt Elküldve Január28, 2011 Jelentkezni kellene! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Január28, 2011 Megoszt Elküldve Január28, 2011 Én még nem látom,mi hajtott ki? Az avatarodban a kis virág, amit Uhuhu Insightjából irigyeltél meg. Mc-elek szeme, mint a sasé! :lol: Hónapok után észrevette! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
speter Elküldve Január28, 2011 Megoszt Elküldve Január28, 2011 Javaslom tartsunk egy szavazást: Támogatod-e , hogy tiltsuk be a fórumon az izgő-mozgó és idegesítő avatarok használatát? - igen Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Január28, 2011 Megoszt Elküldve Január28, 2011 Az avatarodban a kis virág, amit Uhuhu Insightjából irigyeltél meg. Mc-elek szeme, mint a sasé! :lol: Hónapok után észrevette! :D Azért kérdezem,mert pár perccel ezelőtt cseréltem le a virágot egy ilyen szembántó ábrára(megirígyeltem Lipit).De még nálam nem látszik és azt hittem,hogy csak én nem látom,Elek meg már igen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
speter Elküldve Január28, 2011 Megoszt Elküldve Január28, 2011 Azért kérdezem,mert pár perccel ezelőtt cseréltem le a virágot egy ilyen szembántó ábrára(megirígyeltem Lipit).De még nálam nem látszik és azt hittem,hogy csak én nem látom,Elek meg már igen. Remélem sohasem chacheli be a firefoxom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Január28, 2011 Megoszt Elküldve Január28, 2011 Remélem sohasem chacheli be a firefoxom. Most nem mondon komolyan,hogy idegesít az a bogár? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
speter Elküldve Január28, 2011 Megoszt Elküldve Január28, 2011 Most nem mondon komolyan,hogy idegesít az a bogár? B) Te mit mondasz, azt nem tudom. :lol: Én lassan Lipis hozzászólásokat nem olvasok, átgördítek rajtuk és így nem látom. Lehet csak azért idegesít, mert épp menstruálok. :D Remélem elmúlik. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Január28, 2011 Megoszt Elküldve Január28, 2011 Te mit mondasz, azt nem tudom. :lol: Én lassan Lipis hozzászólásokat nem olvasok, átgördítek rajtuk és így nem látom. Lehet csak azért idegesít, mert épp menstruálok. :D Remélem elmúlik. :D Mondon=mondod! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Január28, 2011 Megoszt Elküldve Január28, 2011 Most nem mondon komolyan,hogy idegesít az a bogár? :D A bogárról legalább tudtam, hogy megy. Erről tudom, hogy áll. De ha jobban megnézem, akkor mégiscsak mozog. Pedig áll! :lol: Ó, hogy Vasarely mester tapétázná ki a lakásodat CorsIKa! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Január28, 2011 Megoszt Elküldve Január28, 2011 A bogárról legalább tudtam, hogy megy. Erről tudom, hogy áll. De ha jobban megnézem, akkor mégiscsak mozog. Pedig áll! :lol: Ez jó volt! :D De nálam még most sem látszik.Lehet azért mert külföldön vagyok? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts