nyuszifül Elküldve Május6, 2005 Megoszt Elküldve Május6, 2005 Hi BallaImi! Nyuszifül: nem maradsz egyedül, ne aggódj :D :lol: gyors voltál, köszi, hogy így siettél....miattam 8) csini lettél :!: :wink: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
BallaImi Elküldve Május6, 2005 Megoszt Elküldve Május6, 2005 Nem ám. Tényleg mi van a többiekkel? Tegnap végigiolvastam az egész ediggi héten írtakat és elég nagy volt a forgalom. Biztos sokan szabin vannak a ballagások miatt. Én legalábis az unokatesómé miatt vagyok itthon, délre jelenésem van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Május6, 2005 Megoszt Elküldve Május6, 2005 Nem ám. Tényleg mi van a többiekkel? Tegnap végigiolvastam az egész ediggi héten írtakat és elég nagy volt a forgalom. Biztos sokan szabin vannak a ballagások miatt. Én legalábis az unokatesómé miatt vagyok itthon, délre jelenésem van. hát ez az, :wink: amikor meg életben tartottuk a fórumot, megkaptuk a magunkét :wink: megvetted már a szempillákat? Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszmusz Elküldve Május6, 2005 Megoszt Elküldve Május6, 2005 Szép jó reggelt mindenkinek :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jim Elküldve Május6, 2005 Megoszt Elküldve Május6, 2005 :lol: gyors voltál, köszi, hogy így siettél....miattam 8) csini lettél :!: :wink: :lol: Ó, köszönöm a bókot :oops: , de még nem végeztem teljesen, mert a hajammal is kellene kezdeni valamit :roll: Imi: én nem a ballagások miatt vagyok szabin, hanem mert kicsit szerettem volna mára szabad programot csinálni magamnak 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jim Elküldve Május6, 2005 Megoszt Elküldve Május6, 2005 Szép jó reggelt mindenkinek :lol: :D Szió Nyuszmusz! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszmusz Elküldve Május6, 2005 Megoszt Elküldve Május6, 2005 Hogy telt a tegnapi nap a fórumon? Nem tudtam sajna fent lenni :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
BallaImi Elküldve Május6, 2005 Megoszt Elküldve Május6, 2005 Szeva Nyuszmusz! Azért kerd alakulni a létszám. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jim Elküldve Május6, 2005 Megoszt Elküldve Május6, 2005 Hogy telt a tegnapi nap a fórumon? Nem tudtam sajna fent lenni :lol: Úgy látom a tegnapi nap nem volt túl termékeny.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszmusz Elküldve Május6, 2005 Megoszt Elküldve Május6, 2005 Üdvözletem mégegyszer mindenkinek :lol: :D Lassan tényleg alakulunk :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jim Elküldve Május6, 2005 Megoszt Elküldve Május6, 2005 Üdvözletem mégegyszer mindenkinek :D :lol: Lassan tényleg alakulunk :lol: :lol: :lol: Mint púpos gyerek a prés alaltt :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszmusz Elküldve Május6, 2005 Megoszt Elküldve Május6, 2005 Kár volt azt mondanom,hogy alakulunk :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
BallaImi Elküldve Május6, 2005 Megoszt Elküldve Május6, 2005 Biza, biza. Mi jót csináltok majd hétvégén? Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Május6, 2005 Megoszt Elküldve Május6, 2005 Biza, biza. Mi jót csináltok majd hétvégén? ismét: megvetted már a szempillákat?? szia nyuszmusz :!: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Május6, 2005 Megoszt Elküldve Május6, 2005 Biza, biza. Mi jót csináltok majd hétvégén? autókiállításra megyek, ez már biztos :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jim Elküldve Május6, 2005 Megoszt Elküldve Május6, 2005 Kár volt azt mondanom,hogy alakulunk :lol: Mi a baj? :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszmusz Elküldve Május6, 2005 Megoszt Elküldve Május6, 2005 Most már semmi :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
BallaImi Elküldve Május6, 2005 Megoszt Elküldve Május6, 2005 Még nem vettem meg őket, talán majd ebben a hónapban elintézem a dolgot, vagy legalábbis lenézek a tuningos üzletbe és kérek egy árajánlatot. Meg akkor már megkérdezem a maszkot is, mert a régi zöld astrámon volt egy amit levettem róla amikor eladtam, de úgy nézem a mostaninak más a belső kialakítása és így nem tudom majd felrakni. Autókiállítás, az tök jó, merre lesz és milyen autókkal? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jim Elküldve Május6, 2005 Megoszt Elküldve Május6, 2005 Most már semmi :lol: :D Helyes! Csak vidám arcokat szeretnék látni :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszmusz Elküldve Május6, 2005 Megoszt Elküldve Május6, 2005 Mi jót csináltok majd hétvégén? Én Balatonra készülök, remélem nem lesz annyira szar idő. Megjáratom egy kicsit a Jeky-t :D :lol: Jót fog tenni neki az autópálya a város után :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
BallaImi Elküldve Május6, 2005 Megoszt Elküldve Május6, 2005 Az biztos, átkell járatni a motort, de azért csak óvatosan! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Május6, 2005 Megoszt Elküldve Május6, 2005 Még nem vettem meg őket, talán majd ebben a hónapban elintézem a dolgot, vagy legalábbis lenézek a tuningos üzletbe és kérek egy árajánlatot. Meg akkor már megkérdezem a maszkot is, mert a régi zöld astrámon volt egy amit levettem róla amikor eladtam, de úgy nézem a mostaninak más a belső kialakítása és így nem tudom majd felrakni. Autókiállítás, az tök jó, merre lesz és milyen autókkal? a főtéren lesz itt nálunk, szerintem mki képviselteti magát, remélem találok egy -2 ellopnivaló ötletet. :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jim Elküldve Május6, 2005 Megoszt Elküldve Május6, 2005 Még nem vettem meg őket, talán majd ebben a hónapban elintézem a dolgot, vagy legalábbis lenézek a tuningos üzletbe és kérek egy árajánlatot. Meg akkor már megkérdezem a maszkot is, mert a régi zöld astrámon volt egy amit levettem róla amikor eladtam, de úgy nézem a mostaninak más a belső kialakítása és így nem tudom majd felrakni. Autókiállítás, az tök jó, merre lesz és milyen autókkal? Milyen tuningos boltba jársz? Én is keresek hűtő- és lámpamaszkot, csak mindenhol horror árakkal állnak elém. Huszonakárhányezer Ft egy db műanyagért, amit még fényeztetni is kell??? :shock: :shock: :shock: Link to comment Megosztás: More sharing options...
BallaImi Elküldve Május6, 2005 Megoszt Elküldve Május6, 2005 De a fürdőruhát nehogy itthon hagyd. A Balcsi melyik részére? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jim Elküldve Május6, 2005 Megoszt Elküldve Május6, 2005 Én Balatonra készülök, remélem nem lesz annyira szar idő. Megjáratom egy kicsit a Jeky-t :D :lol: Jót fog tenni neki az autópálya a város után :lol: Hmmmm... Balaton az jó :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts