Mc-elek Elküldve Január27, 2011 Megoszt Elküldve Január27, 2011 Nekem tényleg van egy ilyen munkatársam. Az ember fogta a vasat, az asszony meg hegesztett, mikor kerítést csináltak... teljesen normális :lol: Nyáron bejár hozzánk melózni.... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
andris83 Elküldve Január27, 2011 Megoszt Elküldve Január27, 2011 Egy ideális garázs... Azért nekem egyvalami hiányzik róla, nem is értem, ez másnak mért nem tűnt fel... a Sör!! :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Január27, 2011 Megoszt Elküldve Január27, 2011 Azért nekem egyvalami hiányzik róla, nem is értem, ez másnak mért nem tűnt fel... a Sör!! :D :lol: Bakker, a csaj megitta! Nem is kéne.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
speter Elküldve Január27, 2011 Megoszt Elküldve Január27, 2011 Kedves kaposvári forumozók! tudatni szeretném veletek, hogy mostmár nem csak a szabálytalan parkolásra szálltak rá a rend éber őrei, hanem az utólagos xenonra és a fóliára is. Az elmúlt 1 hét alatt 3 ismerősömet büntették meg fólia és xenon miatt. Nem leszek népszerű: éppen itt volt az ideje! Remélem országos parancs. http://www.thomack.hu/kepek/AstraCoupe/coupe_oz.jpg példának jó ez messze van a gyáritól. szintszabályozó még nem találtam, a gyári új horror árban (meg különben is rendőr legyen a talpán aki megmondja hogy nincs benne) különben meg szerintem ezt is nehéz lesz megmagyarázni, aki nem tudja hogy volt gyári xenon aszótra g-ben az elsőre azt hiszi nem gyári a fényszórómosót megrendeltem pedig nem nehéz megmondani, kapcsold le, fel, ha nem állít, akkor buktad. Link to comment Megosztás: More sharing options...
speter Elküldve Január27, 2011 Megoszt Elküldve Január27, 2011 Na megragasztottam a hamutartó nyílás csillapító fogaskerekemet. Egy becsukást bírt ki. Hát jól sikerült. :lol: Bakker, a csaj megitta! Nem is kéne.. Mostmár értem, miért áll olyan csámpásan a csajó, és miért kapaszkodik a kiskocsiba. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Január27, 2011 Megoszt Elküldve Január27, 2011 Nem leszek népszerű: éppen itt volt az ideje! Remélem országos parancs. úgy legyen :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Január27, 2011 Megoszt Elküldve Január27, 2011 úgy legyen :D Hazahoztam piroskát,jó a vas,lassan bele is költöztem,szépen mén,csendes,nem nyöszörgős.2003 05 .kiadás,Z16XE. Remélem gyorsan összebarátkozunk,bár nem lesz nehéz.Gyári rádió ki,gyári cd be,ez volt a legelső momentum a garázsban.Most töltődik,mert sokat állt,és kicsit nyöszörögve indul.Azé birom az előző tulajt,zsír új téligumik rajta,még szőrös,júliusban vett aksi,szervízkönyv,minden gyári leírás papír,számla a kesztyűtartóban.144 ezer van benne,120.-nál volt vezérlés csere,meg minden szűrő,gyertya.Szóval adott a kocsira.Törésmentes,végigmérve.Gyári szőnyegek,gumi meg textil is.Szóval egyben van,remélem így is marad. :lol: :D B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
palicska Elküldve Január27, 2011 Megoszt Elküldve Január27, 2011 Fényszórómosó,szint szabályozó? :lol: Fényszórómosó kell, de nem minden gyári xenon-os autón van. Haver már látott ilyet.(Merci) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Január27, 2011 Megoszt Elküldve Január27, 2011 Hazahoztam piroskát,jó a vas,lassan bele is költöztem,szépen mén,csendes,nem nyöszörgős.2003 05 .kiadás,Z16XE. Remélem gyorsan összebarátkozunk,bár nem lesz nehéz.Gyári rádió ki,gyári cd be,ez volt a legelső momentum a garázsban.Most töltődik,mert sokat állt,és kicsit nyöszörögve indul.Azé birom az előző tulajt,zsír új téligumik rajta,még szőrös,júliusban vett aksi,szervízkönyv,minden gyári leírás papír,számla a kesztyűtartóban.144 ezer van benne,120.-nál volt vezérlés csere,meg minden szűrő,gyertya.Szóval adott a kocsira.Törésmentes,végigmérve.Gyári szőnyegek,gumi meg textil is.Szóval egyben van,remélem így is marad. :lol: :D B) Ez igen, Gratula!!! :D Holnap lesz az én vasam is körbefotózva, aztán megy fel netre. Ha nem lesz szerencsém a rokoni B Vectrához, akkor G Astra Caraván lesz az alany, szeretnék hasonló vasat kifogni! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Január27, 2011 Megoszt Elküldve Január27, 2011 Fényszórómosó kell, de nem minden gyári xenon-os autón van. Haver már látott ilyet.(Merci) Annak valószínű rejtett a mosója,akkor bujik ki ha használod. http://index.hu/cikkepek/totalcar/magazin/...gdata/gp_fs.jpg mint ez Link to comment Megosztás: More sharing options...
palicska Elküldve Január27, 2011 Megoszt Elküldve Január27, 2011 Hazahoztam piroskát,jó a vas,lassan bele is költöztem,szépen mén,csendes,nem nyöszörgős.2003 05 .kiadás,Z16XE. Remélem gyorsan összebarátkozunk,bár nem lesz nehéz.Gyári rádió ki,gyári cd be,ez volt a legelső momentum a garázsban.Most töltődik,mert sokat állt,és kicsit nyöszörögve indul.Azé birom az előző tulajt,zsír új téligumik rajta,még szőrös,júliusban vett aksi,szervízkönyv,minden gyári leírás papír,számla a kesztyűtartóban.144 ezer van benne,120.-nál volt vezérlés csere,meg minden szűrő,gyertya.Szóval adott a kocsira.Törésmentes,végigmérve.Gyári szőnyegek,gumi meg textil is.Szóval egyben van,remélem így is marad. :lol: :D B) GRATULÁLOK!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
palicska Elküldve Január27, 2011 Megoszt Elküldve Január27, 2011 Annak valószínű rejtett a mosója,akkor bujik ki ha használod. http://index.hu/cikkepek/totalcar/magazin/...gdata/gp_fs.jpg mint ez Haver is szeretett volna ismerősével beszélgetett róla. Mondta hogy nem meri mert ez meg az kell hozzá és neki nincs. Erre ismerőse mutatta neki a céges kocsit. Na azon nem volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szkszaby Elküldve Január27, 2011 Megoszt Elküldve Január27, 2011 Hazahoztam piroskát,jó a vas,lassan bele is költöztem,szépen mén,csendes,nem nyöszörgős.2003 05 .kiadás,Z16XE. Remélem gyorsan összebarátkozunk,bár nem lesz nehéz.Gyári rádió ki,gyári cd be,ez volt a legelső momentum a garázsban.Most töltődik,mert sokat állt,és kicsit nyöszörögve indul.Azé birom az előző tulajt,zsír új téligumik rajta,még szőrös,júliusban vett aksi,szervízkönyv,minden gyári leírás papír,számla a kesztyűtartóban.144 ezer van benne,120.-nál volt vezérlés csere,meg minden szűrő,gyertya.Szóval adott a kocsira.Törésmentes,végigmérve.Gyári szőnyegek,gumi meg textil is.Szóval egyben van,remélem így is marad. :lol: :D B) Grat., képek?? :D Hol sikerült ilyet találni? Ismerős vagy hasznaltauto.hu?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Január27, 2011 Megoszt Elküldve Január27, 2011 Grat., képek?? :lol: Hol sikerült ilyet találni? Ismerős vagy hasznaltauto.hu?? Képek,majd hétvégén,ha tiszta lesz.Békéscsabán,kereskedőtöl vettem.De szóltak előtte,hogy egy cimbi megnézte,csak neki sok volt a lóvé érte.Én így rácsaptam.1190000 ben alkudtunk meg,átírással,mindennel együtt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gery Elküldve Január27, 2011 Megoszt Elküldve Január27, 2011 szintszabályozó még nem találtam, a gyári új horror árban (meg különben is rendőr legyen a talpán aki megmondja hogy nincs benne) különben meg szerintem ezt is nehéz lesz megmagyarázni, aki nem tudja hogy volt gyári xenon aszótra g-ben az elsőre azt hiszi nem gyári a fényszórómosót megrendeltem 50 körül van tartóval együtt az érzékelő. Én még a világításkapcsolót is cseréltem, poti nélkülire, full gyári a beépítés. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Január27, 2011 Megoszt Elküldve Január27, 2011 Képek,majd hétvégén,ha tiszta lesz.Békéscsabán,kereskedőtöl vettem.De szóltak előtte,hogy egy cimbi megnézte,csak neki sok volt a lóvé érte.Én így rácsaptam.1190000 ben alkudtunk meg,átírással,mindennel együtt. Egy kérdés: Véletlenul nem a Szarvasi út 117 ben lévő keresekdésben vetted? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Január27, 2011 Megoszt Elküldve Január27, 2011 Egy kérdés: Véletlenul nem a Szarvasi út 117 ben lévő keresekdésben vetted? Nem dualos autó,gyulai úton van a kereskedő :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gery Elküldve Január27, 2011 Megoszt Elküldve Január27, 2011 Haver is szeretett volna ismerősével beszélgetett róla. Mondta hogy nem meri mert ez meg az kell hozzá és neki nincs. Erre ismerőse mutatta neki a céges kocsit. Na azon nem volt. Ha európai az autó, akkor biztosan van rajta, vagy nem gyári. De mintha erről már lett volna szó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Január27, 2011 Megoszt Elküldve Január27, 2011 Nem dualos autó,gyulai úton van a kereskedő :D Köszöntem! A rokonék oda adták be egyik autójukat, azt mondták érdemes odamenni autót nézni. Amúgy meg voltál elégedve a keresekedéssel, vagy inkább hagyjuk? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Január28, 2011 Megoszt Elküldve Január28, 2011 pedig nem nehéz megmondani, kapcsold le, fel, ha nem állít, akkor buktad. Hát pedig ez nem így van. Van egy ismerősömnek itt a városban gyári xenonos G Astrája, már jónéhány éve megvan neki, és azt mondja a két kezén meg tudja számolni hányszor állított utána a gyári automata magasságállító (az ülésből is látszik, mert van visszajelzője a műszerfalon). Leginkább nagyon rossz minőségű, hepehupás utakon állít utána, és azt is csak kis sebességnél, mert a hirtelen változást nem tudja lekövetni. Ki-be kapcsoláskor soha nem állít (nem minden gyári xenonos autó ilyen, a G Astra spec igen)... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Január28, 2011 Megoszt Elküldve Január28, 2011 Köszöntem! A rokonék oda adták be egyik autójukat, azt mondták érdemes odamenni autót nézni. Amúgy meg voltál elégedve a keresekedéssel, vagy inkább hagyjuk? :lol: Vettem már nem egy autót a dual-ban,korrekt csapat,normálisak,úgy hogy nyugodtan lehet velük üzletelni,no meg alkudozni! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Január28, 2011 Megoszt Elküldve Január28, 2011 Vettem már nem egy autót a dual-ban,korrekt csapat,normálisak,úgy hogy nyugodtan lehet velük üzletelni,no meg alkudozni! :D Akkor nem kellett messzire menni a kocsiért. Balesetmentes,meg ilyesmi...... :lol: A Dualban már én is voltam párszor nézelődni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Január28, 2011 Megoszt Elküldve Január28, 2011 Akkor nem kellett messzire menni a kocsiért. Balesetmentes,meg ilyesmi...... :lol: A Dualban már én is voltam párszor nézelődni. Köszi,bízom benne,eddig naon bejön a jószág! Link to comment Megosztás: More sharing options...
speter Elküldve Január28, 2011 Megoszt Elküldve Január28, 2011 Hazahoztam piroskát,jó a vas,lassan bele is költöztem,szépen mén,csendes,nem nyöszörgős.2003 05 .kiadás,Z16XE. Remélem gyorsan összebarátkozunk,bár nem lesz nehéz.Gyári rádió ki,gyári cd be,ez volt a legelső momentum a garázsban.Most töltődik,mert sokat állt,és kicsit nyöszörögve indul.Azé birom az előző tulajt,zsír új téligumik rajta,még szőrös,júliusban vett aksi,szervízkönyv,minden gyári leírás papír,számla a kesztyűtartóban.144 ezer van benne,120.-nál volt vezérlés csere,meg minden szűrő,gyertya.Szóval adott a kocsira.Törésmentes,végigmérve.Gyári szőnyegek,gumi meg textil is.Szóval egyben van,remélem így is marad. :lol: :D B) Akkor remélem mostmár lecseréled azt a hatlábú dögöt, valami szép állóképre. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Január28, 2011 Megoszt Elküldve Január28, 2011 Köszi,bízom benne,eddig naon bejön a jószág! Akkor remélem mostmár lecseréled azt a hatlábú dögöt, valami szép állóképre. :lol: Lipi,ha lecserélnéd a bogarat,akkor küld el nekem és majd mászkáltatom tovább! Örüljenek a kollégák! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts