Zachi Elküldve Január27, 2011 Megoszt Elküldve Január27, 2011 Mert az 1.7 dieselt leginkább cégek veszik, és a cégeknek van pénze autóra... Azt meg csak nem mondhatja a GM, hogy 4+ csak magánszemélyeknek. Illetve a dieselhez ugyanaz az alkatrészt eleve drágábban adják, amikor megtudják, hogy dieselhez kell. Na miért? Erre sem leget egzakt választ adni. Akkor te nagyon béka perspektívából láthatod a dolgokat! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
PGA Elküldve Január27, 2011 Megoszt Elküldve Január27, 2011 Akkor te nagyon béka perspektívából láthatod a dolgokat! :lol: Esetleg Ákos tudna valami autentikusat mondani erre a dízelmostohaságra. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stofl Elküldve Január27, 2011 Megoszt Elküldve Január27, 2011 Szerintem nem nézik azt,hogy Magyarországon kellett vásárolni újonnan. A lényeg,hogy 4 évnél öregebb legyen,én így gondolom.De lehet tévedek,meg kellene kérdezni! Én a 3. (4.) tulajdonosa vagyok az autónak és nekem is jár a kedvezmény. Igaz magyarországi az autó. De nem nézik, hogy náluk lett-e véve. És hogy előtte hol volt szervizben. Csak azt hogy most hány éves és kész. Link to comment Megosztás: More sharing options...
balazs777 Elküldve Január27, 2011 Megoszt Elküldve Január27, 2011 Kedves kaposvári forumozók! tudatni szeretném veletek, hogy mostmár nem csak a szabálytalan parkolásra szálltak rá a rend éber őrei, hanem az utólagos xenonra és a fóliára is. Az elmúlt 1 hét alatt 3 ismerősömet büntették meg fólia és xenon miatt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Január27, 2011 Megoszt Elküldve Január27, 2011 Nemsokára indulok a piroskáért! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stofl Elküldve Január27, 2011 Megoszt Elküldve Január27, 2011 Kedves kaposvári forumozók! tudatni szeretném veletek, hogy mostmár nem csak a szabálytalan parkolásra szálltak rá a rend éber őrei, hanem az utólagos xenonra és a fóliára is. Az elmúlt 1 hét alatt 3 ismerősömet büntették meg fólia és xenon miatt. Műbizonylatos fóliáért is? Link to comment Megosztás: More sharing options...
balazs777 Elküldve Január27, 2011 Megoszt Elküldve Január27, 2011 Műbizonylatos fóliáért is? ha az első is le van akkor igen. megbüntetnek 30.000 ft-re illetve másnap be kell mutatni az autót hogy lekapartad-e. ha nem mutatod be kivonják a forgalomból. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Január27, 2011 Megoszt Elküldve Január27, 2011 Kedves kaposvári forumozók! tudatni szeretném veletek, hogy mostmár nem csak a szabálytalan parkolásra szálltak rá a rend éber őrei, hanem az utólagos xenonra és a fóliára is. Az elmúlt 1 hét alatt 3 ismerősömet büntették meg fólia és xenon miatt. Áldassék a nevük! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stofl Elküldve Január27, 2011 Megoszt Elküldve Január27, 2011 ha az első is le van akkor igen. megbüntetnek 30.000 ft-re illetve másnap be kell mutatni az autót hogy lekapartad-e. ha nem mutatod be kivonják a forgalomból. :lol: Pedig úgy tudom az elsőt is szabad 75%-os áteresztősre. Elöl oldalt meg 70-esre. Nem így van? Link to comment Megosztás: More sharing options...
balazs777 Elküldve Január27, 2011 Megoszt Elküldve Január27, 2011 Áldassék a nevük! én annyira nem örülök neki. még jó hogy most rakom be a gyári xenont! Link to comment Megosztás: More sharing options...
balazs777 Elküldve Január27, 2011 Megoszt Elküldve Január27, 2011 Pedig úgy tudom az elsőt is szabad 75%-os áteresztősre. Elöl oldalt meg 70-esre. Nem így van? 75% fényáteresztésű jó, de az olyan mintha nem lenne rajta semmi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
steve78 Elküldve Január27, 2011 Megoszt Elküldve Január27, 2011 Műbizonylatos fóliáért is? Szerintem csak akkor, ha az első oldalablakok is sötétítve vannak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Január27, 2011 Megoszt Elküldve Január27, 2011 Pedig úgy tudom az elsőt is szabad 75%-os áteresztősre. Elöl oldalt meg 70-esre. Nem így van? Ja,igaz,de az olyan,hogy nem is látszik,csak van! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
grofbandi Elküldve Január27, 2011 Megoszt Elküldve Január27, 2011 Pedig úgy tudom az elsőt is szabad 75%-os áteresztősre. Elöl oldalt meg 70-esre. Nem így van? Igen, csak már minden autónak gyárilag színezett az üvege, vagyis olyan, mintha már lenne rajta egy lájtos fólia. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Január27, 2011 Megoszt Elküldve Január27, 2011 én annyira nem örülök neki. még jó hogy most rakom be a gyári xenont! Az mit jelent nálad? Link to comment Megosztás: More sharing options...
balazs777 Elküldve Január27, 2011 Megoszt Elküldve Január27, 2011 Ja,igaz,de az olyan,hogy nem is látszik,csak van! :lol: az enyém 20-as. azon be lehet látni nappal, de éjjel nem. pont ezért választottam ezt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
balazs777 Elküldve Január27, 2011 Megoszt Elküldve Január27, 2011 Az mit jelent nálad? http://www.thomack.hu/kepek/AstraCoupe/coupe_oz.jpg példának jó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Január27, 2011 Megoszt Elküldve Január27, 2011 http://www.thomack.hu/kepek/AstraCoupe/coupe_oz.jpg példának jó Fényszórómosó,szint szabályozó? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
balazs777 Elküldve Január27, 2011 Megoszt Elküldve Január27, 2011 Fényszórómosó,szint szabályozó? :lol: szintszabályozó még nem találtam, a gyári új horror árban (meg különben is rendőr legyen a talpán aki megmondja hogy nincs benne) különben meg szerintem ezt is nehéz lesz megmagyarázni, aki nem tudja hogy volt gyári xenon aszótra g-ben az elsőre azt hiszi nem gyári a fényszórómosót megrendeltem Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Január27, 2011 Megoszt Elküldve Január27, 2011 Hasonló büszkeség töltött el engem is nemrég 40.000-nél. Autópályán ért a kitüntetés, kb. úgy 2-300 méteren keresztül csak az órát néztem... szerencsére a művelet közben nem lettem gazdagabb néhány előjelző táblával és pár méter szalagkorláttal... :lol: Egyébként a benzinjelződ állásából és a 161 megtett kilométerből (ha tankolásnál nulláztad) úgy veszem le, hogy igen jól fogyaszt a kocsi. Háromnegyedig még lehetett benne 20-30 km. igen nullázom... :D ,ez csak város volt idáig. teljesen jó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Január27, 2011 Megoszt Elküldve Január27, 2011 mizu skacok?? minden rendben mindenkinél?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Január27, 2011 Megoszt Elküldve Január27, 2011 mizu skacok?? minden rendben mindenkinél?? Teljesen,indulok az új vasé! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Január27, 2011 Megoszt Elküldve Január27, 2011 Teljesen,indulok az új vasé! :lol: most?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Január27, 2011 Megoszt Elküldve Január27, 2011 most?? Jah,eddig melóztam,most érek rá,mivel holnap is meló. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Január27, 2011 Megoszt Elküldve Január27, 2011 Jah,eddig melóztam,most érek rá,mivel holnap is meló. csak óvatosan!!! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts