Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Astra G tulajdonosok beszélgetnek erről-arról

uhuhu

Recommended Posts

Mert az 1.7 dieselt leginkább cégek veszik, és a cégeknek van pénze autóra... Azt meg csak nem mondhatja a GM, hogy 4+ csak magánszemélyeknek. Illetve a dieselhez ugyanaz az alkatrészt eleve drágábban adják, amikor megtudják, hogy dieselhez kell. Na miért? Erre sem leget egzakt választ adni.

Akkor te nagyon béka perspektívából láthatod a dolgokat! :lol:

Megosztás:

Szerintem nem nézik azt,hogy Magyarországon kellett vásárolni újonnan.

A lényeg,hogy 4 évnél öregebb legyen,én így gondolom.De lehet tévedek,meg kellene kérdezni!

Én a 3. (4.) tulajdonosa vagyok az autónak és nekem is jár a kedvezmény. Igaz magyarországi az autó. De nem nézik, hogy náluk lett-e véve. És hogy előtte hol volt szervizben. Csak azt hogy most hány éves és kész.

Megosztás:

Kedves kaposvári forumozók! tudatni szeretném veletek, hogy mostmár nem csak a szabálytalan parkolásra szálltak rá a rend éber őrei, hanem az utólagos xenonra és a fóliára is. Az elmúlt 1 hét alatt 3 ismerősömet büntették meg fólia és xenon miatt.

Műbizonylatos fóliáért is?

Megosztás:

Kedves kaposvári forumozók! tudatni szeretném veletek, hogy mostmár nem csak a szabálytalan parkolásra szálltak rá a rend éber őrei, hanem az utólagos xenonra és a fóliára is. Az elmúlt 1 hét alatt 3 ismerősömet büntették meg fólia és xenon miatt.

Áldassék a nevük!

Megosztás:

ha az első is le van akkor igen. megbüntetnek 30.000 ft-re illetve másnap be kell mutatni az autót hogy lekapartad-e. ha nem mutatod be kivonják a forgalomból. :lol:

Pedig úgy tudom az elsőt is szabad 75%-os áteresztősre. Elöl oldalt meg 70-esre. Nem így van?

Megosztás:

Fényszórómosó,szint szabályozó? :lol:

szintszabályozó még nem találtam, a gyári új horror árban (meg különben is rendőr legyen a talpán aki megmondja hogy nincs benne) különben meg szerintem ezt is nehéz lesz megmagyarázni, aki nem tudja hogy volt gyári xenon aszótra g-ben az elsőre azt hiszi nem gyári

a fényszórómosót megrendeltem

Megosztás:

Hasonló büszkeség töltött el engem is nemrég 40.000-nél. Autópályán ért a kitüntetés, kb. úgy 2-300 méteren keresztül csak az órát néztem... szerencsére a művelet közben nem lettem gazdagabb néhány előjelző táblával és pár méter szalagkorláttal... :lol:

Egyébként a benzinjelződ állásából és a 161 megtett kilométerből (ha tankolásnál nulláztad) úgy veszem le, hogy igen jól fogyaszt a kocsi. Háromnegyedig még lehetett benne 20-30 km.

igen nullázom... :D ,ez csak város volt idáig.

teljesen jó

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.