Korzika Elküldve Január26, 2011 Megoszt Elküldve Január26, 2011 A hülyének is megéri!Főleg a króm lámpamaszk.nyami-nyami :lol: :D B) Bűrűlís is van ám benne! :D Kerestelek ilyen közösségi oldalakon,de nem jött össze. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Január26, 2011 Megoszt Elküldve Január26, 2011 Bűrűlís is van ám benne! :D Kerestelek ilyen közösségi oldalakon,de nem jött össze. Pedig vok fácsén is meg amott is. B) Pedig nem sok ilyen néven futó ember van Mo.-n :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Január26, 2011 Megoszt Elküldve Január26, 2011 Pedig vok fácsén is meg amott is. B) Pedig nem sok ilyen néven futó ember van Mo.-n :D Te megvagy! :D És már csak egyet alszok,és megvan a piroska! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Január27, 2011 Megoszt Elküldve Január27, 2011 nyomd ki a kuplungot, ha leáll a motor akkor welcome in the club :lol: Ez aztán @va nagy segítség volt... :D B) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
speter Elküldve Január27, 2011 Megoszt Elküldve Január27, 2011 Ez milyen árban mozog újba! Guglizok, de még nem találtam konkrét árat rá!! :lol: Egy döglődő akksiért pénzt adni? Drága. Nekem a csillapító fogaskerék van eltörve, meg fogom ragasztani és újra szépen fog nyílni. :D Na erre kíváncsi leszek. Majd írd meg, hogy bírta-e 5 percig. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Január27, 2011 Megoszt Elküldve Január27, 2011 Te megvagy! :D És már csak egyet alszok,és megvan a piroska! :lol: Úgy látom a zenei ízlés is hasonló! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Január27, 2011 Megoszt Elküldve Január27, 2011 Ez milyen árban mozog újba! Guglizok, de még nem találtam konkrét árat rá!! :lol: Ha már szakszervíznél tartunk ... Ma volt egy kis időm, hát kilátogattam a helyi szakszervízhez, mondván megérdeklődöm mibe fájna egy gyári 70Ah-s új akksi. Az eredmény lehangoló. Raktáron nincs, de ez még érthető is volna. No de, hogy cikkszámot sem találnak rá!!! 65Ah-s akksira tudtak árat mondani: 40 ezer pár száz HUF! Ez az ár bő 1 éve volt. Opel (GM) logósat, újat máshol nem kapsz. Tehát közel kétszer annyiba kerül az Opel logós, mint pl. egy Exide. Ami ennél is feltűnőbb/fontosabb volt, hogy a gyári akku indítóárama töredékét (kb. 2/3-át) tudta csak a kereskedelemben kapható no name és márkás akkuk indítóáramának. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Január27, 2011 Megoszt Elküldve Január27, 2011 Ezen jót mosolyogtam,mikor néztem az időjárást. Belepte a hó....... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
andris83 Elküldve Január27, 2011 Megoszt Elküldve Január27, 2011 Egy döglődő akksiért pénzt adni? Drága. Újban gondolkodik, azt írta. Szerviz 4+ban 20 és 25 ezer között cserélik, gondolom attól függően mekkorát akarsz bele. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Január27, 2011 Megoszt Elküldve Január27, 2011 Úgy látom a zenei ízlés is hasonló! :D Jó muzsikák az tény! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Január27, 2011 Megoszt Elküldve Január27, 2011 Újban gondolkodik, azt írta. Szerviz 4+ban 20 és 25 ezer között cserélik, gondolom attól függően mekkorát akarsz bele. "Opel-forgalmazótól 4 évnél régebben vásárolt 1.2, 1.4, 1.6 literes, benzines Astra G modellek esetén." Jó nektek! Mindenki más le van ... a GM részéről. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Január27, 2011 Megoszt Elküldve Január27, 2011 "Opel-forgalmazótól 4 évnél régebben vásárolt 1.2, 1.4, 1.6 literes, benzines Astra G modellek esetén." Jó nektek! Mindenki más le van ... a GM részéről. Szerintem nem nézik azt,hogy Magyarországon kellett vásárolni újonnan. A lényeg,hogy 4 évnél öregebb legyen,én így gondolom.De lehet tévedek,meg kellene kérdezni! Link to comment Megosztás: More sharing options...
andris83 Elküldve Január27, 2011 Megoszt Elküldve Január27, 2011 Szerintem nem nézik azt,hogy Magyarországon kellett vásárolni újonnan. A lényeg,hogy 4 évnél öregebb legyen,én így gondolom.De lehet tévedek,meg kellene kérdezni! Szerintem Zachi kollégát inkább a dízelek semmibe vétele zavarja, amúgy teljesen jogosan... Link to comment Megosztás: More sharing options...
woody1 Elküldve Január27, 2011 Megoszt Elküldve Január27, 2011 ötvenezerkilométeresek lettünk :D url="http://kephost.hu/share-3EE4_4D3F165D.html" img]http://kephost.hu/thumb-3EE4_4D3F165D.jpg[/url Hasonló büszkeség töltött el engem is nemrég 40.000-nél. Autópályán ért a kitüntetés, kb. úgy 2-300 méteren keresztül csak az órát néztem... szerencsére a művelet közben nem lettem gazdagabb néhány előjelző táblával és pár méter szalagkorláttal... :lol: Egyébként a benzinjelződ állásából és a 161 megtett kilométerből (ha tankolásnál nulláztad) úgy veszem le, hogy igen jól fogyaszt a kocsi. Háromnegyedig még lehetett benne 20-30 km. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Január27, 2011 Megoszt Elküldve Január27, 2011 Szerintem Zachi kollégát inkább a dízelek semmibe vétele zavarja, amúgy teljesen jogosan... Hopp tényleg,látod erre nem is figyeltem.Ez valóban kitolás. Link to comment Megosztás: More sharing options...
julien Elküldve Január27, 2011 Megoszt Elküldve Január27, 2011 Ez milyen árban mozog újba! Guglizok, de még nem találtam konkrét árat rá!! :lol: Használtat soha, főleg hogy 5 éves. http://opelcentrum.hu/opelcentrum/akkumulatorok/opel-gm Link to comment Megosztás: More sharing options...
Barna Elküldve Január27, 2011 Megoszt Elküldve Január27, 2011 Ez az ár bő 1 éve volt. Opel (GM) logósat, újat máshol nem kapsz. Tehát közel kétszer annyiba kerül az Opel logós, mint pl. egy Exide. Ami ennél is feltűnőbb/fontosabb volt, hogy a gyári akku indítóárama töredékét (kb. 2/3-át) tudta csak a kereskedelemben kapható no name és márkás akkuk indítóáramának. Nem tudom mit tudnak Opeléknél, de ezek a gyári aksik jó sokat bírnak. Az enyém 6. éves és még semmi baja... -16ban is rendesen indult a gép reggel a múlt héten... Más márkától még nem láttam ilyet. Volt már sok márkájú aksim, de 3-4 évnél többet nem bírtak. Ha ugyanezt a minőséget megkapom Szervíz 4+ban 20-22ért, nem fogok sokat gondolkozni amikor cserélni kell... Link to comment Megosztás: More sharing options...
szkszaby Elküldve Január27, 2011 Megoszt Elküldve Január27, 2011 Használtat soha, főleg hogy 5 éves. http://opelcentrum.hu/opelcentrum/akkumulatorok/opel-gm Csak a kép miatt linkeltem bee! :lol: Köszi a linket! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Január27, 2011 Megoszt Elküldve Január27, 2011 Szerintem Zachi kollégát inkább a dízelek semmibe vétele zavarja, amúgy teljesen jogosan... Á, nem csak a dízelek maradtak ki. Ebbe nem fér bele az összes benzines sem (1.8, 2.2 sem létezik a szerintük?). Márka imidzsét nem így szokás építeni! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Barna Elküldve Január27, 2011 Megoszt Elküldve Január27, 2011 Á, nem csak a dízelek maradtak ki. Ebbe nem fér bele az összes benzines sem (1.8, 2.2 sem létezik a szerintük?). Márka imidzsét nem így szokás építeni! Valószínű egyszerű matek... ezekből adták el adott időszakban Mo.-n a legtöbbet, tehát ezekre kell akciózni, mert ebből jön be a legtöbb pénz, ha visszaviszik a gépeket... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Január27, 2011 Megoszt Elküldve Január27, 2011 Valószínű egyszerű matek... ezekből adták el adott időszakban Mo.-n a legtöbbet, tehát ezekre kell akciózni, mert ebből jön be a legtöbb pénz, ha visszaviszik a gépeket... Ahhoz képest rengeteg egyéb szaladgál az utakon. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
speter Elküldve Január27, 2011 Megoszt Elküldve Január27, 2011 Ezen jót mosolyogtam,mikor néztem az időjárást. Belepte a hó....... :lol: Belepett a hó? Remélem nem fáztál meg. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
PGA Elküldve Január27, 2011 Megoszt Elküldve Január27, 2011 Nem tudom mit tudnak Opeléknél, de ezek a gyári aksik jó sokat bírnak. Az enyém 6. éves és még semmi baja... -16ban is rendesen indult a gép reggel a múlt héten... Más márkától még nem láttam ilyet. Volt már sok márkájú aksim, de 3-4 évnél többet nem bírtak. Ha ugyanezt a minőséget megkapom Szervíz 4+ban 20-22ért, nem fogok sokat gondolkozni amikor cserélni kell... 10 éves az autóm, és egy akksicserém volt: GM-->GM :lol: Annyi hozzátartozik, hogy az enyém is 6 éves koráig bírta, utána belekerült egy szintén GM, de az szinte rögtön meghalt és garis csere lett, de azóta is vígan indít a kis 44Ah-s. Különben akkortájt, mikor ez a garis ügyem volt, állítólag volt egy rosszabb széria (tán újabb, olcsóbb beszállítóval próbálkoztak...), de azóta is csak jót hallani a "gyári" akksikról. Link to comment Megosztás: More sharing options...
andris83 Elküldve Január27, 2011 Megoszt Elküldve Január27, 2011 Ahhoz képest rengeteg egyéb szaladgál az utakon. :lol: Igen, szerintem 1.7 dti-ből legalább annyi szaladgál, mint 1.6 benzinből (1.4-et nem merek írni, mert abból brutál sok van :D ) Ellenben 1.2-esből megint nem olyan nagy a kínálat. Fene se érti mért csak ezekre él a kedvezmény... Link to comment Megosztás: More sharing options...
speter Elküldve Január27, 2011 Megoszt Elküldve Január27, 2011 Igen, szerintem 1.7 dti-ből legalább annyi szaladgál, mint 1.6 benzinből (1.4-et nem merek írni, mert abból brutál sok van :lol: ) Ellenben 1.2-esből megint nem olyan nagy a kínálat. Fene se érti mért csak ezekre él a kedvezmény... Mert az 1.7 dieselt leginkább cégek veszik, és a cégeknek van pénze autóra... Azt meg csak nem mondhatja a GM, hogy 4+ csak magánszemélyeknek. Illetve a dieselhez ugyanaz az alkatrészt eleve drágábban adják, amikor megtudják, hogy dieselhez kell. Na miért? Erre sem leget egzakt választ adni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts