Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Astra G tulajdonosok beszélgetnek erről-arról

uhuhu

Recommended Posts

Hali, az utastérben található levegőbeömlőkre keresnék 3db pöcköt amivel jobbra-balra lehet állítani a levegő irányát. Valakinek vmi ötlet hogy honnan szerezhetnék be ilyet Debrecenben, esetleg rendelve? Szaküzletbe csak az egész beömlőt lehet kapni 3300/db :lol:

Megosztás:

Hali, az utastérben található levegőbeömlőkre keresnék 3db pöcköt amivel jobbra-balra lehet állítani a levegő irányát. Valakinek vmi ötlet hogy honnan szerezhetnék be ilyet Debrecenben, esetleg rendelve? Szaküzletbe csak az egész beömlőt lehet kapni 3300/db :lol:

Bontóban nincs?

Megosztás:

Hali!

A Mikepércsi úti bontóban mindig van egy pár törött, vagy jobbkormányos astra. Nem a legolcsóbbak, de biztos gazdaságosabb, mint az új.

Megosztás:

Hali!

A Mikepércsi úti bontóban mindig van egy pár törött, vagy jobbkormányos astra. Nem a legolcsóbbak, de biztos gazdaságosabb, mint az új.

Ott én is voltam már.Mikor még F Astrás voltam,elromlott a világítás kapcsoló

a verdában és mivel az volt legközelebb odamentem be és rögtön egy ládával

tettek elém,hogy válasszak melyik a legszebb állapotú.

Viszont amíg oda beértem Keresztesről az halál volt.Mindenféle világítás nélkül

zúzmarás ködös időben.Villogott rám mindenki mint állat,dehát nem tudtam mit tenni

épp a kapcsolóért voltam útban.

Megosztás:

Ott én is voltam már.Mikor még F Astrás voltam,elromlott a világítás kapcsoló

a verdában és mivel az volt legközelebb odamentem be és rögtön egy ládával

tettek elém,hogy válasszak melyik a legszebb állapotú.

Viszont amíg oda beértem Keresztesről az halál volt.Mindenféle világítás nélkül

zúzmarás ködös időben.Villogott rám mindenki mint állat,dehát nem tudtam mit tenni

épp a kapcsolóért voltam útban.

elakadásjelző sem működött?

Megosztás:

Nem világított a szivargyújtó lámpája ezért nekiálltam kibányászni. Nem jól sikerült a szétszedés, de legalább rájöttem miért vágódik ki a hamutartóm ajtaja. Szépen lassan kellene nyílnia.

Szóval egy pici fogaskerék volt elfáradva. Holnap veszek pillanatragasztót és pótizzót mert ilyenem nincs.

Csak gondoltam megosztom valakivel akit talán érdekel mert másoknak már elege van az autómból. :lol:

Megosztás:

Nem világított a szivargyújtó lámpája ezért nekiálltam kibányászni. Nem jól sikerült a szétszedés, de legalább rájöttem miért vágódik ki a hamutartóm ajtaja. Szépen lassan kellene nyílnia.

Szóval egy pici fogaskerék volt elfáradva. Holnap veszek pillanatragasztót és pótizzót mert ilyenem nincs.

Csak gondoltam megosztom valakivel akit talán érdekel mert másoknak már elege van az autómból. :lol:

Miért van elegük?? Motorjával mizu??

Megosztás:

http://www.bcweb.hu/install_astrag.pdf

Na itt az 5.oldalon látszanak a csavarok.kettő a konzolt tartja,2 a hamvödröt.Ha azt a kettőt kiszedted,akkor oldalról óvatosan meg kell feszíteni,és kijön az egész tartó.Előtte ki kell venni a hamutartó alatti vékony müanyag csikot(ahol az ülésf.kapcs,szok.lenni),meg a szivargyujtó körüli müanyagot.1.2w-s foglalat nélküli kell bele.

De csak óvatosan,mert elég passzos,nehogy törjön a hidegbe.

Megosztás:

Miért van elegük?? Motorjával mizu??

Köszönöm kérdésed. Azért van elegük a körülöttem lévőknek, mert nincs más témám csak az autó. De hát megérthetnék,

hiszen első autó, meg csak két hete van meg....

Az autó meg áll. Hétfőre kaptam időpontot a váltójavításra az Opelhoz. A vizet meg figyelem hogy álló helyben is fogy-e.

Csak az idő kicseszik velem. Sok hó esett, elolvadt. Hiába raktam alá kartont, hogy hol csöpög. Minden vizes lett.

Néhány nap után remélem látszódni fog, hogy fogyott a vízből. Remélem ez azt jelentené, hogy nincs köze a hengerfejhez.

Megosztás:

Enyimse ég.

Írd már le lécci hogy szedted szét és milyen izzó kell bele :lol:

Annyival kiegészíteném Lipi-G helyes írását, hogy a szivargyújtó felöli oldalon kezd el húzni. És nagyon vigyázz, nehogy magát a kinyíló ajtót húzd meg!

Nyúlj alá, és belülről fogjad. Ha az ajtót húzod, az egész rugós fogaskerekes kütyü szétesik. Na én így jártam. De kb. 20 perc alatt sikerült összerakni.

Mindkét oldalon az egész hamutartós szivargyújtós részt ellentétes irányú pöckök tartják, tehát kicsit játszani kell vele, hogy kijöjjön.

Az izzót foglalattal együtt kell kiszedni, az egy kis pöcök kiakasztásával fog engedni. De látszik majd egyértelműen.

Nekem a csillapító fogaskerék van eltörve, meg fogom ragasztani és újra szépen fog nyílni. :D

Megosztás:

Köszönöm kérdésed. Azért van elegük a körülöttem lévőknek, mert nincs más témám csak az autó. De hát megérthetnék,

Az autó meg áll. Hétfőre kaptam időpontot a váltójavításra az Opelhoz. A vizet meg figyelem hogy álló helyben is fogy-e.

Csak az idő kicseszik velem. Sok hó esett, elolvadt. Hiába raktam alá kartont, hogy hol csöpög. Minden vizes lett.

Néhány nap után remélem látszódni fog, hogy fogyott a vízből. Remélem ez azt jelentené, hogy nincs köze a hengerfejhez.

Nyugi, ez egy autós fórum, úgyhogy írjál bátran. :lol:

Megosztás:

Már én is unom,hogy mindig csak az Astrákról van itt szó,mostantól kezdve

megkérek mindenkit,hogy a Chrysler PT Cruiserről írjon,mert nekem az tettszik. :lol:

Megosztás:

Ne aggódj, péntektől már nem fog esni, hétvégére talán okosabb leszel.

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.