Mc-elek Elküldve Január25, 2011 Megoszt Elküldve Január25, 2011 Kérek egy ilyen akkumulátoros ,irányváltós ,nyomatékszabályzós,ipari Deckert. Neked is már csak ez juthat :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Január25, 2011 Megoszt Elküldve Január25, 2011 http://kephost.hu/thumb-FDC4_4D3F356B.jpg Neked is már csak ez juthat :D Figyelj,ha a csaj hozza,akkor jöhet! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Január25, 2011 Megoszt Elküldve Január25, 2011 Figyelj,ha a csaj hozza,akkor jöhet! :lol: Neked bármit :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Január25, 2011 Megoszt Elküldve Január25, 2011 Szóval,motorikusan és belül tényleg szuper a gép,de parkolni azt tutira nem tudott a hölgy,mert körbe minden sarka karcos . És mostmár az én asszonyom is alakított rajta bal elől egy picit. :lol: Hál istennek nem vészes nagyobb volt az ijjedtség,csak a festés horzsolódott meg kicsit a műanyagon,nem is nagyon látszik,sötétben meg egyáltalán. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Január25, 2011 Megoszt Elküldve Január25, 2011 Szóval,motorikusan és belül tényleg szuper a gép,de parkolni azt tutira nem tudott a hölgy,mert körbe minden sarka karcos . És mostmár az én asszonyom is alakított rajta bal elől egy picit. :lol: Hál istennek nem vészes nagyobb volt az ijjedtség,csak a festés horzsolódott meg kicsit a műanyagon,nem is nagyon látszik,sötétben meg egyáltalán. de egyébként érdekes ez az ablakemelős okosság.... és az gyári lehet benne szerinted? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Január25, 2011 Megoszt Elküldve Január25, 2011 de egyébként érdekes ez az ablakemelős okosság.... és az gyári lehet benne szerinted? Én úgy tom,hogy igen,ez CD felszereltség. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Január26, 2011 Megoszt Elküldve Január26, 2011 De sokat agyaltok ezen a komfortmodul-dolgon! Aki figyelmesen olvas, annak feltűnhetett hogy itt a fórumon is árulnak ilyen modulokat, méghozzá ha4nz cartárs, és nem is túl drágán. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Január26, 2011 Megoszt Elküldve Január26, 2011 De sokat agyaltok ezen a komfortmodul-dolgon! Aki figyelmesen olvas, annak feltűnhetett hogy itt a fórumon is árulnak ilyen modulokat, méghozzá ha4nz cartárs, és nem is túl drágán. Húúú,te már ébren vagy ? Vagy még le sem feküdtél?? :D Esetleg melózol ,mint én?:lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
PGA Elküldve Január26, 2011 Megoszt Elküldve Január26, 2011 Bioetanol szösszenet Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stofl Elküldve Január26, 2011 Megoszt Elküldve Január26, 2011 de egyébként érdekes ez az ablakemelős okosság.... és az gyári lehet benne szerinted? Milyen ablakemelős dologról van szó? Nem találom, hiába keresem. :S Link to comment Megosztás: More sharing options...
szkszaby Elküldve Január26, 2011 Megoszt Elküldve Január26, 2011 Milyen ablakemelős dologról van szó? Nem találom, hiába keresem. :S Komfort modul, ami reteszelésre felhúzza az ablakokat... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stofl Elküldve Január26, 2011 Megoszt Elküldve Január26, 2011 Komfort modul, ami reteszelésre felhúzza az ablakokat... Köszi. Tyű, mik vannak. Hát nem hülyeség az biztos. Akkor lenne jó, ha hátul is elektromos ablakok lennének. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szkszaby Elküldve Január26, 2011 Megoszt Elküldve Január26, 2011 Köszi. Tyű, mik vannak. Hát nem hülyeség az biztos. Akkor lenne jó, ha hátul is elektromos ablakok lennének. Meg elektromos tetőablak... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Január26, 2011 Megoszt Elküldve Január26, 2011 A cég aki csinálja a galériát nálunk ilyen gépet használnak... megnéztem ..kipróbáltam.. és jött az asztakurva..nagyon bitang gép Mi Milwaukee-t használunk pl. szivattyú alapok rögzítésére. Jól bele kell kapaszkodni. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Január26, 2011 Megoszt Elküldve Január26, 2011 De sokat agyaltok ezen a komfortmodul-dolgon! Aki figyelmesen olvas, annak feltűnhetett hogy itt a fórumon is árulnak ilyen modulokat, méghozzá ha4nz cartárs, és nem is túl drágán. Talán emlékszel rá, hogy többször is volt porondon ez a téma is. A komfortmodulon kívül állítólag létezik egy egyszerű forrasztásos megoldás, de lassan urbanlegend-nek tűnik, mert senki nem mondott rá se igent, se nemet. Olyan, mint a Yeti, Nessie vagy Bigfoot: mindenki tudni véli, hogy van csak még senki nem bizonyította hitelt érdemlően. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Balageaxe Elküldve Január26, 2011 Megoszt Elküldve Január26, 2011 Talán emlékszel rá, hogy többször is volt porondon ez a téma is. A komfortmodulon kívül állítólag létezik egy egyszerű forrasztásos megoldás, de lassan urbanlegend-nek tűnik, mert senki nem mondott rá se igent, se nemet. Olyan, mint a Yeti, Nessie vagy Bigfoot: mindenki tudni véli, hogy van csak még senki nem bizonyította hitelt érdemlően. :lol: Nagy eséllyel létezik, nekem egy coupe-s kolléga elmondta hogyan kell, és ha lesz legalább 10 fok meg is csinálom :D. 2db dióda kell hozzá... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stofl Elküldve Január26, 2011 Megoszt Elküldve Január26, 2011 Nagy eséllyel létezik, nekem egy coupe-s kolléga elmondta hogyan kell, és ha lesz legalább 10 fok meg is csinálom :lol:. 2db dióda kell hozzá... Kíváncsi vagyok én is a megoldásra! Várom a jó időt, és a megoldásodat! Link to comment Megosztás: More sharing options...
kilere Elküldve Január26, 2011 Megoszt Elküldve Január26, 2011 Sziasztok! Hogyan tudnám megtalálni egy kocsi előző tulaját?(új forgalmit kapott a gép) Szükségem lenne tőle pár infora.Ha jól emlékszem Székesfehérvár. A publikus keresőkben már próbáltam semmi,valami más forrás? Köszi ha segítetek,üdv mindenkinek! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stofl Elküldve Január26, 2011 Megoszt Elküldve Január26, 2011 Sziasztok! Hogyan tudnám megtalálni egy kocsi előző tulaját?(új forgalmit kapott a gép) Szükségem lenne tőle pár infora.Ha jól emlékszem Székesfehérvár. A publikus keresőkben már próbáltam semmi,valami más forrás? Köszi ha segítetek,üdv mindenkinek! Okmányirodában kell egy ismerős és ő megmondja az első forgalomba helyezéstől az összes "eseményt". Azt nem tudom, hogy legális-e de jól működik. Illetve a területileg illetékes márkaszervizben rákérdezhetsz, volt-e ott az autó, és ki vitte be. Hátha segítenek. Ezen az oldalon meg kiderülhet hol volt legutóbb zöldkártyázva. Ez is segíthet. http://www.rkf.hu/hulladek/publikus.jsp Link to comment Megosztás: More sharing options...
kilere Elküldve Január26, 2011 Megoszt Elküldve Január26, 2011 Okmányirodában kell egy ismerős és ő megmondja az első forgalomba helyezéstől az összes "eseményt". Azt nem tudom, hogy legális-e de jól működik. Illetve a területileg illetékes márkaszervizben rákérdezhetsz, volt-e ott az autó, és ki vitte be. Hátha segítenek. Ismerősöm nincs okmányirodában,a szervízt megpróbálom. Köszi Igen ezt megtaláltam,érdekes módon most lett leműszakiztatva és nincs benne a rendszerben csak az előző vizsga. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stofl Elküldve Január26, 2011 Megoszt Elküldve Január26, 2011 Ismerősöm nincs okmányirodában,a szervízt megpróbálom. Köszi Igen ezt megtaláltam,érdekes módon most lett leműszakiztatva és nincs benne a rendszerben csak az előző vizsga. Az nem jelent bajt, hogy nincs benne, mert én is néztem két autót amivel minden rendben és nem voltak a rendszerben. De kérdezz rá az okmányirodán, lehet néhány ezer forintért hivatalosan kiadják. Egy kérdést megér. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Január26, 2011 Megoszt Elküldve Január26, 2011 Okmányirodában kell egy ismerős és ő megmondja az első forgalomba helyezéstől az összes "eseményt". Azt nem tudom, hogy legális-e de jól működik. Illetve a területileg illetékes márkaszervizben rákérdezhetsz, volt-e ott az autó, és ki vitte be. Hátha segítenek. Ezen az oldalon meg kiderülhet hol volt legutóbb zöldkártyázva. Ez is segíthet. http://www.rkf.hu/hulladek/publikus.jsp Ez jó,jó pár autóm vissza tudom nézni,merre landolt :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stofl Elküldve Január26, 2011 Megoszt Elküldve Január26, 2011 Ez jó,jó pár autóm vissza tudom nézni,merre landolt :lol: Igen, csak ez az új össze vissza rendszer hogy eltörölték a zöldkártyát, meg ez a műszaki körüli mizéria megzavarta. Lehet nemsokára megint rendeződik és pontos lesz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Január26, 2011 Megoszt Elküldve Január26, 2011 Sziasztok! Hogyan tudnám megtalálni egy kocsi előző tulaját?(új forgalmit kapott a gép) Szükségem lenne tőle pár infora.Ha jól emlékszem Székesfehérvár. A publikus keresőkben már próbáltam semmi,valami más forrás? Köszi ha segítetek,üdv mindenkinek! Ez jó,jó pár autóm vissza tudom nézni,merre landolt :lol: És ez addig műxik, míg csak a forgalmi új. Amennyiben a rendszám is cserélődött már fújhatod. Nem is értem miért nem rendszám, motorszám és/vagy alvázszám alapján fut a nyilvántartás. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Január26, 2011 Megoszt Elküldve Január26, 2011 Húúú,te már ébren vagy ? Vagy még le sem feküdtél?? B) Esetleg melózol ,mint én?:D Akkor értem haza a melóból. Azóta már kialudtam magam... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts