Mc-elek Elküldve Január24, 2011 Megoszt Elküldve Január24, 2011 no, ha mindenigaz búcsuzzunk el Csíra nevü usertől... :) épp kérni akartam :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
harmlevi Elküldve Január24, 2011 Megoszt Elküldve Január24, 2011 Én meg nem tudtam, hogy lehet-e ilyet kérni, de gondoltam rá:)! épp kérni akartam :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Január24, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Január24, 2011 akkor mindkettőtök kérését teljesitettem.. jujjderendesvagyok :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Január24, 2011 Megoszt Elküldve Január24, 2011 jujjderendesvagyok :) teegyúrvagydetényleg :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
harmlevi Elküldve Január24, 2011 Megoszt Elküldve Január24, 2011 Sajnáljuk, a hozzáférésed fel lett függesztve. A felfüggesztés 2033-08-11 - 16:52 dátummal jár le, csak ezt követően férhetsz hozzá újra a fórumhoz. Kb. olyan, mintha egy letöltendő börtönbüntetés lenne:), de a vicces az az, hogy a Firefoxxal, nem tudtam belépni a fórumra utána a rendes felhasználóval, (mert a csírából nem enged kilépni... :) ), mind1 innentől kezdve explorerezek... akkor mindkettőtök kérését teljesitettem.. jujjderendesvagyok :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Január24, 2011 Megoszt Elküldve Január24, 2011 Sajnáljuk, a hozzáférésed fel lett függesztve. A felfüggesztés 2033-08-11 - 16:52 dátummal jár le, csak ezt követően férhetsz hozzá újra a fórumhoz. Kb. olyan, mintha egy letöltendő börtönbüntetés lenne:), de a vicces az az, hogy a Firefoxxal, nem tudtam belépni a fórumra utána a rendes felhasználóval, (mert a csírából nem enged kilépni... :) ), mind1 innentől kezdve explorerezek... Töröld a beállításokból,a mentet jelszavakat,cookikat,utána fog engedni! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Január24, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Január24, 2011 n em enged kilépni? akkor visszavonom a letöltendőt, és lépj ki :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Január24, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Január24, 2011 próba.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
harmlevi Elküldve Január24, 2011 Megoszt Elküldve Január24, 2011 Köszönöm sikerült, azért, a sütiket is töröltem:)! próba.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Január24, 2011 Megoszt Elküldve Január24, 2011 Köszönöm sikerült, azért, a sütiket is töröltem:)! itt van neked süti :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Január24, 2011 Megoszt Elküldve Január24, 2011 harmlevi: önnek egy új üzenete érkezett Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Január24, 2011 Megoszt Elküldve Január24, 2011 http://kephost.hu/thumb-DF6C_4D3DD9F1.jpg itt van neked süti :) Edd meg,cukros vagyok! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Január24, 2011 Megoszt Elküldve Január24, 2011 Edd meg,cukros vagyok! :) meg is enném... azt meg nem tudhattam... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
harmlevi Elküldve Január24, 2011 Megoszt Elküldve Január24, 2011 Nemsemmi, ez egy jó poén és még kaszál is vele, már minimum 2700-at fizetnek neki egy darab bontott tégláért:D harmlevi: önnek egy új üzenete érkezett Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Január24, 2011 Megoszt Elküldve Január24, 2011 Nemsemmi, ez egy jó poén és még kaszál is vele, már minimum 2700-at fizetnek neki egy darab bontott tégláért:D ez a minimum amit megtehetek érted :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
speter Elküldve Január24, 2011 Megoszt Elküldve Január24, 2011 Szeva Ogre.Neeeem. enyém kék,oceán kék :D vagy milyen :D kék a gyerek, arca csupa derű... ( amugy a dieselbe nagyon nehezen van fütés, ugyhogy sokszor 30 percet jár reggelente...) occsó a benzin, izé a gázolaj is. :D Sajnáljuk, a hozzáférésed fel lett függesztve. A felfüggesztés 2033-08-11 - 16:52 dátummal jár le, csak ezt követően férhetsz hozzá újra a fórumhoz. Kb. olyan, mintha egy letöltendő börtönbüntetés lenne:), de a vicces az az, hogy a Firefoxxal, nem tudtam belépni a fórumra utána a rendes felhasználóval, (mert a csírából nem enged kilépni... :) ), mind1 innentől kezdve explorerezek... Gondoltam beregizem újra Mr. Csírát, de ezek szerint nem fog menni. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Január24, 2011 Megoszt Elküldve Január24, 2011 Edd meg,cukros vagyok! :) Jé, egy kolléga! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Január24, 2011 Megoszt Elküldve Január24, 2011 Jé, egy kolléga! :D Így jártunk,ez van,de el lehet vele lenni :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Január24, 2011 Megoszt Elküldve Január24, 2011 <------Ez jobb mint a légy? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Január24, 2011 Megoszt Elküldve Január24, 2011 Így jártunk,ez van,de el lehet vele lenni :) Bocs, félreértetted. Nem azért vagyok cukorbeteg, mert nem bírom. Én (is) gyártom. Idén kb. 105e tonnát. Link to comment Megosztás: More sharing options...
harmlevi Elküldve Január24, 2011 Megoszt Elküldve Január24, 2011 <------Ez jobb mint a légy? :) :D:D... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Január24, 2011 Megoszt Elküldve Január24, 2011 Bocs, félreértetted. Nem azért vagyok cukorbeteg, mert nem bírom. Én (is) gyártom. Idén kb. 105e tonnát. Jajj te,a cukrot nem gyártják,hanem kinyerik a cukorrépából vagy cukornádból! Nem bor az,hogy műtrágyából gyártsák! Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Január25, 2011 Megoszt Elküldve Január25, 2011 Na Uraim! Ha már annyiszor megnéztük ezt a világörökség részéhez tartozó remekművet, elárulná nekem valaki, hogy a fűtéskezelő fölött, a rádió gyári helyén mi a tö*öm az a két izé, az R betű két oldalán? Műszerek. Fekete üveges LED-es valami, aminek a számlapja csak gyújtás ráadása után látszik. Ilyen mint pl. ez ni: http://www.rs-shop.hu/OUTLET-STORE-50-80/M...%C5%B1szer.html Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Január25, 2011 Megoszt Elküldve Január25, 2011 Műszerek. Fekete üveges LED-es valami, aminek a számlapja csak gyújtás ráadása után látszik. Ilyen mint pl. ez ni: http://www.rs-shop.hu/OUTLET-STORE-50-80/M...%C5%B1szer.html bazz,ha ezt még az este elolvasom,nyugodtan aludtam volna az éjszaka :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
harmlevi Elküldve Január25, 2011 Megoszt Elküldve Január25, 2011 Már-már kezdeném azt hinni, hogy MILD-Hibrid... :) Műszerek. Fekete üveges LED-es valami, aminek a számlapja csak gyújtás ráadása után látszik. Ilyen mint pl. ez ni: http://www.rs-shop.hu/OUTLET-STORE-50-80/M...%C5%B1szer.html Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts