NorbyAstraG Elküldve Január24, 2011 Megoszt Elküldve Január24, 2011 nordyA-G! kitöröltem véltlenül :D ne írd be újra :) Igen látom.Én meg kerestem hogy át szerkesszem.De megelőztél. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Január24, 2011 Megoszt Elküldve Január24, 2011 Igen látom.Én meg kerestem hogy át szerkesszem.De megelőztél. :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Január24, 2011 Megoszt Elküldve Január24, 2011 :) Hu vazze ez aztán a nyomozás! Más,jó hírem van,készül a két muslincás avatar képem!Közkívánatra! :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Január24, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Január24, 2011 figyi, jelzem, hogy ki tudom törölni, és szavazást fogunk erről tartani, sőt, asszem le is tudom tiltani a Te avatar feltöltéseidet :) :D ( igen, életveszélyesen megfenyegettelek :D ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Január24, 2011 Megoszt Elküldve Január24, 2011 Hu vazze ez aztán a nyomozás! Más,jó hírem van,készül a két muslincás avatar képem!Közkívánatra! :) :D Te ezt nem tudhatod miről van szó.... De tudom ki a csíra :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Január24, 2011 Megoszt Elküldve Január24, 2011 figyi, jelzem, hogy ki tudom törölni, és szavazást fogunk erről tartani, sőt, asszem le is tudom tiltani a Te avatar feltöltéseidet :) :D ( igen, életveszélyesen megfenyegettelek :D ) Jaj,félek.Tán töröltetem magam a forumról ! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
csíra Elküldve Január24, 2011 Megoszt Elküldve Január24, 2011 Ezt sértésnek veszem :) , de attól függetlenül igazad van:D! fúúú de utálom a H astrásokat .... :D főleg azt aki idejár a G-be ,ugye tudod kiről beszélek levi...az majdnem olyan mint a livi :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
grofbandi Elküldve Január24, 2011 Megoszt Elküldve Január24, 2011 figyi, jelzem, hogy ki tudom törölni, és szavazást fogunk erről tartani, sőt, asszem le is tudom tiltani a Te avatar feltöltéseidet :D :D ( igen, életveszélyesen megfenyegettelek :D ) Ez a beszéd! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Január24, 2011 Megoszt Elküldve Január24, 2011 Ezt sértésnek veszem :) , de attól függetlenül igazad van:D! akkor tudod miről beszélek :D Ugye harmlevi :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
harmlevi Elküldve Január24, 2011 Megoszt Elküldve Január24, 2011 Talán, hogy sok nekem ez a két felhasználónév, arról? :) Elnézést mindenkitől, akit megsértettem erkölcsileg, vagy vallási hovatartozásában vagy szimplán csak rohadtul elege volt már:D! akkor tudod miről beszélek :D Ugye harmlevi :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
HUNGeRY Elküldve Január24, 2011 Megoszt Elküldve Január24, 2011 Ilyenkor próbáld meg a pótkulcsot,ha kéznél van.....Ezzl kizárhatod a vezérlő bajt.Találkoztam olyannal,hogy a vezérlő eldobja a kp kódot... Köszönöm az ötletet, de a pótkulcsom nem távirányítós. Link to comment Megosztás: More sharing options...
panizzi Elküldve Január24, 2011 Megoszt Elküldve Január24, 2011 Talán, hogy sok nekem ez a két felhasználónév, arról? :) Jobb helyeken ez örök ban. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Január24, 2011 Megoszt Elküldve Január24, 2011 Talán, hogy sok nekem ez a két felhasználónév, arról? :D :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Január24, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Január24, 2011 ez is jobb hely, de hagytuk játszani a gyereket... jó vicc vót, oszt kész. pedig ha figyeltetek volna akkor tök könnyen rá lehetett jönni hogy Ő az. ugyanis senki más nem hozzászól majd idéz, mindenki idéz majd hozzászól. Csk Ő nem :) én kb 1 perc alatt rájöttem a turpisságra :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
csíra Elküldve Január24, 2011 Megoszt Elküldve Január24, 2011 Nekem tetszett!:D Talán, hogy sok nekem ez a két felhasználónév, arról? :) Elnézést mindenkitől, akit megsértettem erkölcsileg, vagy vallási hovatartozásában vagy szimplán csak rohadtul elege volt már:D! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Január24, 2011 Megoszt Elküldve Január24, 2011 ugyanis senki más nem hozzászól majd idéz, mindenki idéz majd hozzászól. asszem ez a böngészője miatt van így..vagy nem :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
harmlevi Elküldve Január24, 2011 Megoszt Elküldve Január24, 2011 Pedig én azt hittem, hogy IP alapján jöttél rá:D! Tényleg, csak én írok így, eddig nem törődtem vele:)! ez is jobb hely, de hagytuk játszani a gyereket... jó vicc vót, oszt kész. pedig ha figyeltetek volna akkor tök könnyen rá lehetett jönni hogy Ő az. ugyanis senki más nem hozzászól majd idéz, mindenki idéz majd hozzászól. Csk Ő nem :) én kb 1 perc alatt rájöttem a turpisságra :D Tényleg, csak én írok így, eddig nem törődtem vele:)! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Január24, 2011 Megoszt Elküldve Január24, 2011 Pedig én azt hittem, hogy IP alapján jöttél rá:)! Tényleg, csak én írok így, eddig nem törődtem vele:)! Tényleg, csak én írok így, eddig nem törődtem vele:)! Egynek jó volt :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Január24, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Január24, 2011 Pedig én azt hittem, hogy IP alapján jöttél rá:)! Tényleg, csak én írok így, eddig nem törődtem vele:)! Tényleg, csak én írok így, eddig nem törődtem vele:)! azért leellenöriztem a megérzésemet, de az alapötlet az a hozzászólásokból jöttek :D okosvagyokén :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Január24, 2011 Megoszt Elküldve Január24, 2011 Egynek jó volt :D persze.... csak többet ne lássam azt az ótót :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Január24, 2011 Megoszt Elküldve Január24, 2011 okosvagyokén :D :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
andris83 Elküldve Január24, 2011 Megoszt Elküldve Január24, 2011 azért leellenöriztem a megérzésemet, de az alapötlet az a hozzászólásokból jöttek :) okosvagyokén :D Jóvan, megtartunk :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
harmlevi Elküldve Január24, 2011 Megoszt Elküldve Január24, 2011 Többet én sem szeretném látni azt a szegény Astrát, pedig szegény nem tehet róla..::) Jóvan, megtartunk :D Így van:D! Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Január24, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Január24, 2011 :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Január24, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Január24, 2011 no, ha mindenigaz búcsuzzunk el Csíra nevü usertől... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts