Mc-elek Elküldve Január24, 2011 Megoszt Elküldve Január24, 2011 akkor nem vagy jó megfigyelő :D nem rontom el a játékát..... :) na majd én az én szemem mindent lát.... egyébként meg sz@r poén... Link to comment Megosztás: More sharing options...
csíra Elküldve Január24, 2011 Megoszt Elküldve Január24, 2011 4 fehér felnimet fogyasztáscsökkentőre cserélném! Link to comment Megosztás: More sharing options...
speter Elküldve Január24, 2011 Megoszt Elküldve Január24, 2011 4 fehér felnimet fogyasztáscsökkentőre cserélném! Az max dísztárcsa, azt sem tudod mit vettél. Csináljunk szavazást: Ki szerint ki Csíra? Link to comment Megosztás: More sharing options...
PGA Elküldve Január24, 2011 Megoszt Elküldve Január24, 2011 Melegítsem vagy elinduljak? Link to comment Megosztás: More sharing options...
harmlevi Elküldve Január24, 2011 Megoszt Elküldve Január24, 2011 Ha jól emlékszem, a kezelési is azt írja, hogy alacsony fordulaton haladva melegítse be a motort, ne alapjáraton járatva:)! Melegítsem vagy elinduljak? Link to comment Megosztás: More sharing options...
atom Elküldve Január24, 2011 Megoszt Elküldve Január24, 2011 Ha jól emlékszem, a kezelési is azt írja, hogy alacsony fordulaton haladva melegítse be a motort, ne alapjáraton járatva:)! én is azt csinálom,elindulok,majd bemelegszik,nem forgatom 2000fölé... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Január24, 2011 Megoszt Elküldve Január24, 2011 Ajánlom mindenki figyelmébe. Nem.Nem csíra autója :) :D szevasz more :D ez a Te autód és gyereked?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
NorbyAstraG Elküldve Január24, 2011 Megoszt Elküldve Január24, 2011 szevasz more :D ez a Te autód és gyereked?? Szeva Ogre.Neeeem. enyém kék,oceán kék :) vagy milyen :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Január24, 2011 Megoszt Elküldve Január24, 2011 Melegítsem vagy elinduljak? Csak magam miatt szoktam melegíteni. Frászkarika fogdossa azokat a hideg dolgokat. Reggel beindítom, egy kávé, egy cigi, oszt mehetek a langyosba! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Január24, 2011 Megoszt Elküldve Január24, 2011 hol vagy kicsi csíra??? :) :D Te biztos Livi testvére vagy :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Január24, 2011 Megoszt Elküldve Január24, 2011 Szeva Ogre.Neeeem. enyém kék,oceán kék :) vagy milyen :D vannak történések .... nem azzal kapcsolatban :D majd mesélek. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
NorbyAstraG Elküldve Január24, 2011 Megoszt Elküldve Január24, 2011 vannak történések .... nem azzal kapcsolatban :) majd mesélek. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
csíra Elküldve Január24, 2011 Megoszt Elküldve Január24, 2011 Majdnem;) hol vagy kicsi csíra??? :) :D Te biztos Livi testvére vagy :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Január24, 2011 Megoszt Elküldve Január24, 2011 Meg is lepődtem volna,ha az az ügy előre lépett volna :) Miféle emberek vannak wazze.De a lényeg hogy tudok egy jó szerelőt :D Csak tekergetni kell a kormit,és minden megjavul :D :D :D ezt inkább hagyjuk szerintem :D én nem akarok ebből problémát,tartsuk meg magunknak Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Január24, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Január24, 2011 Meg is lepődtem volna,ha az az ügy előre lépett volna :) Miféle emberek vannak wazze.De a lényeg hogy tudok egy jó szerelőt :D Csak tekergetni kell a kormit,és minden megjavul :D :D :D meséljetek má nekem is, mert nem értem a hozzászólásaitokat ííggyy :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
grofbandi Elküldve Január24, 2011 Megoszt Elküldve Január24, 2011 Lipi Bakker! Már fél órája itt járkál egy muslinca a monitoron, zavart, aztán csak zavart, mondom is, már megint ez a hülye Lipi muslinca, na most nem szívatsz meg öreg. Aztán amikor a monitor jobb oldalára is átcammogott, na mondom haha, ez eddig ilyet nem tudott, és akkora örömmel nyomtam péppé, mint még soha. :D De szeretném átélni én is ezt az örömöt! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Január24, 2011 Megoszt Elküldve Január24, 2011 meséljetek má nekem is, mert nem értem a hozzászólásaitokat ííggyy :D nem és kész! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
NorbyAstraG Elküldve Január24, 2011 Megoszt Elküldve Január24, 2011 ezt inkább hagyjuk szerintem :D én nem akarok ebből problémát,tartsuk meg magunknak Persze persze.Azért nem is írtam tovább.Dehát akkor is, Ba...a meg :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
andris83 Elküldve Január24, 2011 Megoszt Elküldve Január24, 2011 amugy ha valaki jó megfigyelő elég nagy eséllyel megmondja hogy kit takar ez a nick.... :D Pedig én azt hittem, Te vagy :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Január24, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Január24, 2011 Pedig én azt hittem, Te vagy :D :D kösszépen, hogy ennyit nézl ki belőlem :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
grofbandi Elküldve Január24, 2011 Megoszt Elküldve Január24, 2011 én is azt csinálom,elindulok,majd bemelegszik,nem forgatom 2000fölé... Nekem kb. 10 másodperc alatt beáll a normál alapjárat, akkor indulok is. Hidegen igyekszem 1800-2500 között használni a motort. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Január24, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Január24, 2011 nordyA-G! kitöröltem véltlenül :D ne írd be újra :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Január24, 2011 Megoszt Elküldve Január24, 2011 fúúú de utálom a H astrásokat .... :) főleg azt aki idejár a G-be ,ugye tudod kiről beszélek levi...az majdnem olyan mint a livi :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
grofbandi Elküldve Január24, 2011 Megoszt Elküldve Január24, 2011 Nekem kb. 10 másodperc alatt beáll a normál alapjárat, akkor indulok is. Hidegen igyekszem 1800-2500 között használni a motort. Hogy lett ebből telefonszám??? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Január24, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Január24, 2011 Nekem kb. 10 másodperc alatt beáll a normál alapjárat, akkor indulok is. Hidegen igyekszem 1800-2500 között használni a motort. én mindig melegitem.... és ez az én lelkemnek jó, ugyhogy ennyi :) ( amugy a dieselbe nagyon nehezen van fütés, ugyhogy sokszor 30 percet jár reggelente...) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts