Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Astra G tulajdonosok beszélgetnek erről-arról

uhuhu

Recommended Posts

azt irja:biztonságtechnikailag nehezen felülmúlhatóóóóóó:) Hát az enyémben alapból több van:):D

Jah! Tatu! Nekem még megvan eredeti dobozában. Talán még a Wartburgba v. Skodába szándékoztam betenni. Bár lehet, hogy manapság újra hatékony lenne, mivel már minden "kölcsönbe vevő úri ember" valami bonyolultabb védelemre számít a szirénákra meg immunis a jónép. :D

Megosztás:

A kocsival kapcsolatban igen.A többivel ne zavard a bioritmusomat! :D

Tegnap végigolvastam a "fogyasztáscsökkentőnél" a hozzászólásokat,nem

bírtam volna abbahagyni a röhögést!Magyarország :) én így szeretlek! :D

De legalább vannak emberek akik veszik a poént,és nem anyáznak,hogy ilyen sz@rt tesz fel,meg ilyenek.Jók ezek az üde foltok.

Megosztás:

Jah! Tatu! Nekem még megvan eredeti dobozában. Talán még a Wartburgba v. Skodába szándékoztam betenni. Bár lehet, hogy manapság újra hatékony lenne, mivel már minden "kölcsönbe vevő úri ember" valami bonyolultabb védelemre számít a szirénákra meg immunis a jónép. :)

http://www.onroad.hu/hir/kilencoves-motoros-tatu.html

Na ez a tatu :D

Megosztás:

Sziasztok G Astrások!

Sikerült, szert tennem életem első Opeljére, gondoltam akkor már felregisztrálok, mert látom sok tapasztalt ember van itt és egy idő után hátha én is tudok majd segíteni..

Remélem jól döntöttem, mert ugye, "opel sose kopel":D és a családban is bizonyítottak már + a rendőrök szerint is az Opelek voltak a legjobb szolgálati autók:)...

Vásárlás előtt nagyon körbejártam a dolgot és ebben is segítségemre voltak az itt leírt "mire kell figyelni dolgok" + egy autószerelő haverom is...

Végül erre a sportosabb darabra esett a választás, nagyon gondos és igényes tulajdonostól, úgy gondolom szebbet-jobbat nem is találhattam volna, amint megláttam szinte a szívemhez nőtt, azóta ki sem szállok belőle :D ...

Üdv!

Képek az autómról!! :)

Megosztás:

Sziasztok G Astrások!

Sikerült, szert tennem életem első Opeljére, ...

Végül erre a sportosabb darabra esett a választás, nagyon gondos és igényes tulajdonostól, úgy gondolom szebbet-jobbat nem is találhattam volna, amint megláttam szinte a szívemhez nőtt, azóta ki sem szállok belőle :D ...

Üdv!

Bexarok! Be szép ótó! :D

Melyik elvetemültnek az agyából csírázott ki ez a regelés? :D :D

Megosztás:

Wow :D , grat a választáshoz! :D :D :D

Sziasztok G Astrások!

Sikerült, szert tennem életem első Opeljére, gondoltam akkor már felregisztrálok, mert látom sok tapasztalt ember van itt és egy idő után hátha én is tudok majd segíteni..

Remélem jól döntöttem, mert ugye, "opel sose kopel":D és a családban is bizonyítottak már + a rendőrök szerint is az Opelek voltak a legjobb szolgálati autók:)...

Vásárlás előtt nagyon körbejártam a dolgot és ebben is segítségemre voltak az itt leírt "mire kell figyelni dolgok" + egy autószerelő haverom is...

Üdv!

Megosztás:

Sziasztok G Astrások!

Üdv!

Sok sikert ehez a csudaszépösszefosommagamretekfehérhez :D :D .

Megosztás:

Sziasztok G Astrások!

Üdv!

Ezen az autón kb. egy dolog van, ami gyári, a kesztyűtartó kilincse. :D

Megosztás:

/Csak vicceltem/ :D , Adtam el egyébként, jó áron tényleg nagyon jót ( off: ismerős idős bácsi elhunyt, és segítettem eladni a feleségének a kocsit, fullos, klímás, tempomatos 2004-es skoda fabia, tényleges 110000 km-rel, törésmentes)...

Feladás után 5 percen belül kb. !10! telefon (október 23.-án érdemes hirdetni:D;)) 2/3-a nepper és egyben pofátlan alkudozó... Végül egy új szélvédő árát lealkudták belőle és úgy adtuk oda 920000-ért:)!

Még hiszel a mesékben?

Adtál el mostanában használt autót? :)

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.