Lipi-G Elküldve Január23, 2011 Megoszt Elküldve Január23, 2011 ALKATRÉSZNEK ELADÓ!!! De mocsok,hogy kapj tíz kiló levágott kecskefejet! :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Január23, 2011 Megoszt Elküldve Január23, 2011 :) nézzétek meg a többit is :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
maczko Elküldve Január23, 2011 Megoszt Elküldve Január23, 2011 ALKATRÉSZNEK ELADÓ!!! E Z R M Á M G E N I T I T T N V A ??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex75 Elküldve Január23, 2011 Megoszt Elküldve Január23, 2011 ALKATRÉSZNEK ELADÓ!!! Bammeg... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
harmlevi Elküldve Január23, 2011 Megoszt Elküldve Január23, 2011 :) Örülök, hogy ismét megtaláltátok:D! Link to comment Megosztás: More sharing options...
maczko Elküldve Január23, 2011 Megoszt Elküldve Január23, 2011 :D Örülök, hogy ismét megtaláltátok:D! Zokog a szívem, hogy nem lehet az enyém egy ilyen extrém astra... :) Maradnék a sajátomnál. Link to comment Megosztás: More sharing options...
harmlevi Elküldve Január23, 2011 Megoszt Elküldve Január23, 2011 Igazából, a te kedvedért, a te kedvenced! :D De mocsok,hogy kapj tíz kiló levágott kecskefejet! :) :D Király:D! Nosztalgia is, utoljára 10 évesen láttam, köszi:) :D nézzétek meg a többit is :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Január23, 2011 Megoszt Elküldve Január23, 2011 Igazából, a te kedvedért, a te kedvenced! :D Király:D! Nosztalgia is, utoljára 10 évesen láttam, köszi:) Rendi vagy. Ez a mese nekem is nagy kedvencem volt,a fecsegő tipegők mellett! :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Január23, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Január23, 2011 kukk: Link to comment Megosztás: More sharing options...
harmlevi Elküldve Január23, 2011 Megoszt Elküldve Január23, 2011 Ismerem, kedvencem a második rész:D! Ez sem rossz ami mellette van:)! kukk: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex75 Elküldve Január23, 2011 Megoszt Elküldve Január23, 2011 kukk: Ilyen egy beteg... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
palicska Elküldve Január23, 2011 Megoszt Elküldve Január23, 2011 Valaki nézi a mai NFL két főcsportdöntőjét? Hajrá STEELERS! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Január23, 2011 Megoszt Elküldve Január23, 2011 Nincs valakinek elfekvőben 15"-s gyári g astra dísztárcsája?Asszon kocsijára kellene.Természetesen pézé :) Szerk.:találtam.Köszi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
harmlevi Elküldve Január23, 2011 Megoszt Elküldve Január23, 2011 Csak kettő de van, ha elég...! Mint ezen az autón! http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/astra..._klimas-4434529 Nincs valakinek elfekvőben 15"-s gyári g astra dísztárcsája?Asszon kocsijára kellene.Természetesen pézé :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Január23, 2011 Megoszt Elküldve Január23, 2011 Nincs valakinek elfekvőben 15"-s gyári g astra dísztárcsája?Asszon kocsijára kellene.Természetesen pézé :D Tán megvetted neki a fehér extrémet? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
atom Elküldve Január23, 2011 Megoszt Elküldve Január23, 2011 :) A gyári 1DIN méretű Fischer-Box-ba 4CD fér... akkor az,kb 4 éve került hozzám,nem emlékszem,de valahol megvan még az tuti... Link to comment Megosztás: More sharing options...
atom Elküldve Január23, 2011 Megoszt Elküldve Január23, 2011 ALKATRÉSZNEK ELADÓ!!! azt irja:biztonságtechnikailag nehezen felülmúlhatóóóóóó:) Hát az enyémben alapból több van:):D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Január24, 2011 Megoszt Elküldve Január24, 2011 Tegnap Debrecenben voltam és egy pillanatra láttam Adorjant kartársat. Délután 2 óra magasságában a Kishatár uton jött szembe a vasúti átjárónál a sötétzöld HOB-... frsz. G Astrával! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Január24, 2011 Megoszt Elküldve Január24, 2011 Tán megvetted neki a fehér extrémet? :) nem :D ,a piros caravant vettem meg,no arra kéne,te gonosz! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Január24, 2011 Megoszt Elküldve Január24, 2011 akkor az,kb 4 éve került hozzám,nem emlékszem,de valahol megvan még az tuti... de jó lenne... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Január24, 2011 Megoszt Elküldve Január24, 2011 nem :D ,a piros caravant vettem meg De jó,az tetszett! :D Gratulésön,balesetmentes meg ilyesmi...... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Január24, 2011 Megoszt Elküldve Január24, 2011 De jó,az tetszett! :D Gratulésön,balesetmentes meg ilyesmi...... :) Köszi,majd csak szerdán teszem magamévá,addig esz a fene. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Január24, 2011 Megoszt Elküldve Január24, 2011 Köszi,majd csak szerdán teszem magamévá,addig esz a fene. :D Jó-jó értem,nem kell részletezni a családtervezést! :D Engem az érdekelt volna,hogy a kocsival mi van?? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Január24, 2011 Megoszt Elküldve Január24, 2011 Jó-jó értem,nem kell részletezni a családtervezést! :D Engem az érdekelt volna,hogy a kocsival mi van?? :) Majd beszámolok minden apró részletről,ha érdekel! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Január24, 2011 Megoszt Elküldve Január24, 2011 Majd beszámolok minden apró részletről,ha érdekel! :D A kocsival kapcsolatban igen.A többivel ne zavard a bioritmusomat! :D Tegnap végigolvastam a "fogyasztáscsökkentőnél" a hozzászólásokat,nem bírtam volna abbahagyni a röhögést!Magyarország :) én így szeretlek! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts