atom Elküldve Január22, 2011 Megoszt Elküldve Január22, 2011 A fogyasztási adatokból is látszik, hogy normálisan közlekedünk! :) de taposva:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
speter Elküldve Január22, 2011 Megoszt Elküldve Január22, 2011 [ig]http://kephost.hu/thumb-9356_4D3AEE29.jpg [mg]http://kephost.hu/thumb-D979_4D3AEE29.jpg [mg]http://kephost.hu/thumb-2C1D_4D3AEE29.jpg [ig]http://kephost.hu/thumb-BE16_4D3AEE29.jpg [ig]http://kephost.hu/thumb-E46C_4D3AEE29.jpg van baj... készül nálunk a kész árú galéria. de olyan lesz hogy tankkal is rálehet állni Feltételezem harckocsira gondoltál. Szóval csak azt nem értem, hogy azon a nyeszlett létrán hogy fog felmenni a lánctalpaival? :) Nincs az a létra kicsit alul méretezve? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Január22, 2011 Megoszt Elküldve Január22, 2011 Szóval csak azt nem értem, hogy azon a nyeszlett létrán hogy fog felmenni a lánctalpaival? :) Nincs az a létra kicsit alul méretezve? :D hát felveszem a hátamra :D ja.... meg a nagy boldogság....lesz vízvágógép...nem volt elég zajforrás az üveggyöngy szoró Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Január22, 2011 Megoszt Elküldve Január22, 2011 Ez jó egynek... Link to comment Megosztás: More sharing options...
PGA Elküldve Január22, 2011 Megoszt Elküldve Január22, 2011 hát felveszem a hátamra :) ja.... meg a nagy boldogság....lesz vízvágógép...nem volt elég zajforrás az üveggyöngy szoró Nekik fogtok bedolgozni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Január22, 2011 Megoszt Elküldve Január22, 2011 Nekik fogtok bedolgozni? megmutatom hogy kell sz@rból várat építeni :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
atom Elküldve Január22, 2011 Megoszt Elküldve Január22, 2011 megmutatom hogy kell sz@rból várat építeni :) szar az van nálunk is bőségesen.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
harmlevi Elküldve Január22, 2011 Megoszt Elküldve Január22, 2011 Lacházán Nyugodtan menjél 50-el, 1 éve belekarcoltam a 60-ba (előttem valaki 35-el tartotta be a táblát, megelőztem :D ), persze hogy ott álltak a Fordos kollégák a retro-nál a bokor mögött... Áh mondom odamegyek, hogy sikerült-e feleslegesen kidobnom 30e-t mert akkor úgy készülök... Mondják hogy irtó nagy szerencsém van, mert még nem rakták össze a lézeres pénztárgépet... :) Viszont megkérdeztem, hogy mennyi a tűréshatár, 58 volt a válasz, így azért relatíve korrektek... Bár Lacházán az a 40 nagyon nem korrekt!... mindkettőtöknek igaza van..... én általában 100-120 as tempóval közlekedek,ahol lehet.....Lacházán 40:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Január22, 2011 Megoszt Elküldve Január22, 2011 szar az van nálunk is bőségesen.... én most nem mennék bele milyen kafa dolgok vannak nálunk...amiket nem értek meg.... hát van baj gazdagon :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nundee Elküldve Január22, 2011 Megoszt Elküldve Január22, 2011 na azé :D és a zebránál átengedni a puhatestűt meg az "élő szövet a fém vázon" harcost :) (kerékpáros) Link to comment Megosztás: More sharing options...
atom Elküldve Január22, 2011 Megoszt Elküldve Január22, 2011 én most nem mennék bele milyen kafa dolgok vannak nálunk...amiket nem értek meg.... hát van baj gazdagon :) akkor nálatok is a főnök a legnagyobb idióta Link to comment Megosztás: More sharing options...
atom Elküldve Január22, 2011 Megoszt Elküldve Január22, 2011 Lacházán Nyugodtan menjél 50-el, 1 éve belekarcoltam a 60-ba (előttem valaki 35-el tartotta be a táblát, megelőztem :D ), persze hogy ott álltak a Fordos kollégák a retro-nál a bokor mögött... Áh mondom odamegyek, hogy sikerült-e feleslegesen kidobnom 30e-t mert akkor úgy készülök... Mondják hogy irtó nagy szerencsém van, mert még nem rakták össze a lézeres pénztárgépet... :) Viszont megkérdeztem, hogy mennyi a tűréshatár, 58 volt a válasz, így azért relatíve korrektek... Bár Lacházán az a 40 nagyon nem korrekt!... igen,kb ahogy sikerül,néha bebambulok,akkor 50-55,de ráérek,lagalább bemelegszik a vas Link to comment Megosztás: More sharing options...
atom Elküldve Január22, 2011 Megoszt Elküldve Január22, 2011 Lacházán Nyugodtan menjél 50-el, 1 éve belekarcoltam a 60-ba (előttem valaki 35-el tartotta be a táblát, megelőztem :D ), persze hogy ott álltak a Fordos kollégák a retro-nál a bokor mögött... Áh mondom odamegyek, hogy sikerült-e feleslegesen kidobnom 30e-t mert akkor úgy készülök... Mondják hogy irtó nagy szerencsém van, mert még nem rakták össze a lézeres pénztárgépet... :) Viszont megkérdeztem, hogy mennyi a tűréshatár, 58 volt a válasz, így azért relatíve korrektek... Bár Lacházán az a 40 nagyon nem korrekt!... környékbeli vagy? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Január22, 2011 Megoszt Elküldve Január22, 2011 meg az "élő szövet a fém vázon" harcost :) (kerékpáros) főleg péteren... a fekete macskából haza felé a drót szamárral :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Január22, 2011 Megoszt Elküldve Január22, 2011 akkor nálatok is a főnök a legnagyobb idióta nézőpont kérdése...mert baromi jól megy a szekér :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
PGA Elküldve Január22, 2011 Megoszt Elküldve Január22, 2011 meg az "élő szövet a fém vázon" harcost :) (kerékpáros) Ez se rossz egynek. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
PGA Elküldve Január22, 2011 Megoszt Elküldve Január22, 2011 nézőpont kérdése...mert baromi jól megy a szekér :) A válság meg smafu? Offshore... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Január22, 2011 Megoszt Elküldve Január22, 2011 A válság meg smafu? Offshore... nálunk akkora volt a válság ,hogy bővíteni kellet a csarnokot...duplájára. már az is kicsi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
PGA Elküldve Január22, 2011 Megoszt Elküldve Január22, 2011 nálunk akkora volt a válság ,hogy bővíteni kellet a csarnokot...duplájára. már az is kicsi. Végre, valahonnan jó hírt is hallani... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
grofbandi Elküldve Január22, 2011 Megoszt Elküldve Január22, 2011 A válság meg smafu? Offshore... Néhány cégnek kifejezetten jót tett a válság. A miénk is ilyen. 30%-os többletbevételt sikerült termelni a tervhez képest... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
PGA Elküldve Január22, 2011 Megoszt Elküldve Január22, 2011 Néhány cégnek kifejezetten jót tett a válság. A miénk is ilyen. 30%-os többletbevételt sikerült termelni a tervhez képest... :) No igen, ilyen helyeken jó ilyentájt tartózkodni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Január22, 2011 Megoszt Elküldve Január22, 2011 No igen, ilyen helyeken jó ilyentájt tartózkodni. Az én cégemnél is több a bevétel(104) :) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
PGA Elküldve Január22, 2011 Megoszt Elküldve Január22, 2011 Az én cégemnél is több a bevétel(104) :D :D :D Hát ja, a válságba, meg az ócsósvájcifrankba belerokkantak feldobják a forgalmatokat. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
grofbandi Elküldve Január22, 2011 Megoszt Elküldve Január22, 2011 No igen, ilyen helyeken jó ilyentájt tartózkodni. Igen, még jó néhány évnyi itt tartózkodást tervezek. Bár hozzáteszem, csak egy CNC-gépkezelő vagyok. De akkor is... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
PGA Elküldve Január22, 2011 Megoszt Elküldve Január22, 2011 Igen, még jó néhány évnyi itt tartózkodást tervezek. Bár hozzáteszem, csak egy CNC-gépkezelő vagyok. De akkor is... :) Gondolom, csinálni is szereted, stabil is, akkor nem kell a CSAK, kerek lehet ez így is. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts