Alex75 Elküldve Január22, 2011 Megoszt Elküldve Január22, 2011 Majd lehiggadtok ti is. Meglátjátok. Én higgadt vagyok... :) Csak jó érzés, ha előzni akarsz, gyorsan be is tudod fejezni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Január22, 2011 Megoszt Elküldve Január22, 2011 Jaja A 68 sem rossz. Ha nő lennél elmesélném, de így még félreértik. Te kis huncut :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Január22, 2011 Megoszt Elküldve Január22, 2011 Én higgadt vagyok... :) Csak jó érzés, ha előzni akarsz, gyorsan be is tudod fejezni. Még jobb, ha fel tudod mérni, hogy mikor lehet előzni. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex75 Elküldve Január22, 2011 Megoszt Elküldve Január22, 2011 Még jobb, ha fel tudod mérni, hogy mikor lehet előzni. :) Egy erősebb motor nem a felmérést teszi szükségtelenné, hanem a lehetőségek számát növeli... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Január22, 2011 Megoszt Elküldve Január22, 2011 Egy erősebb motor nem a felmérést teszi szükségtelenné, hanem a lehetőségek számát növeli... :) És túlzott önbizalmat adnak, ami leginkább street racer & fighter hajlammal párosítva közveszélyes. Van akin az idő sem segít, ki sem növi. Ne értsd félre ez nem személyeskedés, ez sokéves tapasztalatom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex75 Elküldve Január22, 2011 Megoszt Elküldve Január22, 2011 És túlzott önbizalmat adnak, ami leginkább street racer & fighter hajlammal párosítva közveszélyes. Van akin az idő sem segít, ki sem növi. Ne értsd félre ez nem személyeskedés, ez sokéves tapasztalatom. Nem értettem... :) Az általad említett csoportnál pedig mindegy, mivel közlekedik, 68 Le is lehet ön- és közveszélyes. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Január22, 2011 Megoszt Elküldve Január22, 2011 Nem értettem... :) Az általad említett csoportnál pedig mindegy, mivel közlekedik, 68 Le is lehet ön- és közveszélyes. Nem vitatom, de... Ifjú titán friss jogsival mindig tudását meghaladó vassal és módon pirít. Láttál mostanában suhancot friss "A" jogsival rendszámos Simsonon v. 125ccm -es gépen kezdeni? "B"- vel Ladázni? Fél éven belül szénné tuningol bármilyen járgányt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
harmlevi Elküldve Január22, 2011 Megoszt Elküldve Január22, 2011 Fogyasztáscsökkentés És ez sem semmi!!:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Január22, 2011 Megoszt Elküldve Január22, 2011 Fogyasztáscsökkentés És ez sem semmi!!:) A tö...m kivan már evvel a fehér szarral. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Január22, 2011 Megoszt Elküldve Január22, 2011 Fogyasztáscsökkentés És ez sem semmi!!:) mindkettő naccerűűű :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
harmlevi Elküldve Január22, 2011 Megoszt Elküldve Január22, 2011 Ha tehetném együtt venném meg a kettőt:D! mindkettő naccerűűű :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Január22, 2011 Megoszt Elküldve Január22, 2011 Ha tehetném együtt venném meg a kettőt:D! mekkora párosítás lenne... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Január22, 2011 Megoszt Elküldve Január22, 2011 van baj... készül nálunk a kész árú galéria. de olyan lesz hogy tankkal is rálehet állni Link to comment Megosztás: More sharing options...
grofbandi Elküldve Január22, 2011 Megoszt Elküldve Január22, 2011 Majd lehiggadtok ti is. Meglátjátok. Majd? Betöltöttem a 40-et, 22 éve vezetek. :) És teljesen higgadt vagyok, de ebbe 1-1 gyorsulgatás belefér biztonságos körülmények között. Amúgy a sebességhatárokat betartom mindig. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Január22, 2011 Megoszt Elküldve Január22, 2011 hát ilyeneket küldenek.... Ezeket a 2012-es naptárhoz csináltattad? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
grofbandi Elküldve Január22, 2011 Megoszt Elküldve Január22, 2011 Fogyasztáscsökkentés És ez sem semmi!!:D A fehér Astrát már korábban kitárgyaltuk, aki meg felrakta azt a téglát, az egy ÁLLAT! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Január22, 2011 Megoszt Elküldve Január22, 2011 A fehér Astrát már korábban kitárgyaltuk, aki meg felrakta azt a téglát, az egy ÁLLAT! :D Jah,extrém igényes bazárimalyom autó. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stofl Elküldve Január22, 2011 Megoszt Elküldve Január22, 2011 Sziasztok! Teszteltem. Z14XE Astra G 2003, Z14XE Astra G Classic II 2005. Mindkettőnél működött a kivillogtatás, vagyis ha gázt féket nyomtam, akkor a hibajelző folyamatosan villogott mindkettőnél. A középső kijelző pedig csak a Classicnál működik, hogy a két gombot nyomom egyszerre és sebességet ír. Utána pedig egy kijelző tesztet kapcsol. A 2003-asnál a kijelző semmit nem csinált, csak az időt lehet állítani. Link to comment Megosztás: More sharing options...
atom Elküldve Január22, 2011 Megoszt Elküldve Január22, 2011 Majd lehiggadtok ti is. Meglátjátok. úgy biza nagytestvér:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
atom Elküldve Január22, 2011 Megoszt Elküldve Január22, 2011 Nem vitatom, de... Ifjú titán friss jogsival mindig tudását meghaladó vassal és módon pirít. Láttál mostanában suhancot friss "A" jogsival rendszámos Simsonon v. 125ccm -es gépen kezdeni? "B"- vel Ladázni? Fél éven belül szénné tuningol bármilyen járgányt. mindkettőtöknek igaza van..... én általában 100-120 as tempóval közlekedek,ahol lehet.....Lacházán 40:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Január22, 2011 Megoszt Elküldve Január22, 2011 .Lacházán 40:) mi van? lemaradt egy 1-es az elejéről :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
atom Elküldve Január22, 2011 Megoszt Elküldve Január22, 2011 mi van? lemaradt egy 1-es az elejéről :) neeem,ahol 50 ott 50,ahol 40 ott 40.Lassabban nem tudok:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Január22, 2011 Megoszt Elküldve Január22, 2011 neeem,ahol 50 ott 50,ahol 40 ott 40.Lassabban nem tudok:) na azé :) és a zebránál átengedni a puhatestűt Link to comment Megosztás: More sharing options...
grofbandi Elküldve Január22, 2011 Megoszt Elküldve Január22, 2011 Ma mértem én is. Legalább a fele városi rövid út, plusz egy Esztergomi kiruccanás Tarján felé a szerpentinen, így lett 8,9 lit. Szerintem nem rossz. Nekem olyan 8-9 vegyesbe,nem taposva:) A fogyasztási adatokból is látszik, hogy normálisan közlekedünk! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
atom Elküldve Január22, 2011 Megoszt Elküldve Január22, 2011 na azé :) és a zebránál átengedni a puhatestűt át biza:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts