Mc-elek Elküldve Január21, 2011 Megoszt Elküldve Január21, 2011 ? Nem rád gondoltam... habár neked elég sok az igazolatlan :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Január21, 2011 Megoszt Elküldve Január21, 2011 ő hát.... mindig bujkál :D .... de ez miért jó Miért, miért? Mert van. Miért van? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Január21, 2011 Megoszt Elküldve Január21, 2011 Miért, miért? Mert van. Miért van? Hát hogy Te használd :) ennyi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Január21, 2011 Megoszt Elküldve Január21, 2011 ő hát.... mindig bujkál :D .... de ez miért jó Honnan tudod,hogy pont ő? :) Bárki lehet!Nekem is a munkahelyi gép nem mindig jelentkezik be automatikusan. Majd csak később kapok észbe,hogy be kellen jelentkezni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Január21, 2011 Megoszt Elküldve Január21, 2011 Honnan tudod,hogy pont ő? :) Bárki lehet!Nekem is a munkahelyi gép nem mindig jelentkezik be automatikusan. Majd csak később kapok észbe,hogy be kellen jelentkezni. Én olyan dolgokat figyelek meg itt ..... nem is gondolnád.... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
atom Elküldve Január21, 2011 Megoszt Elküldve Január21, 2011 Nem rád gondoltam... habár neked elég sok az igazolatlan :) mióta nagyobbra váltottam,keveset vagyok,de látom a kemény mag megvan Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Január21, 2011 Megoszt Elküldve Január21, 2011 Honnan tudod,hogy pont ő? :) Bárki lehet!Nekem is a munkahelyi gép nem mindig jelentkezik be automatikusan. Majd csak később kapok észbe,hogy be kellen jelentkezni. Látom nem érted. Bejelentkezéskor kell bejelölni. 4éve bejelöltem, oszt úgy maradt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
atom Elküldve Január21, 2011 Megoszt Elküldve Január21, 2011 Az elmúlt 25 év alatt a mostanival együtt volt két parkolási bírságom, meg '89-ben apám kincsét (Skoda 120L) amortizáltam le 0-ra, bár ott nem én a ludas. énm még csak 10 éve vezetek,de kocc sem volt,se birság,semmi,pedig az elmúlt évben elég sokat játszottam a tűzzel..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Január21, 2011 Megoszt Elküldve Január21, 2011 mióta nagyobbra váltottam,keveset vagyok,de látom a kemény mag megvan változnak az idők ... ma például megint tél van :) de van jó is ... rég járt livi :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Január21, 2011 Megoszt Elküldve Január21, 2011 Én olyan dolgokat figyelek meg itt ..... nem is gondolnád.... :) De bizony! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Január21, 2011 Megoszt Elküldve Január21, 2011 De bizony! nesz neked kell egy pofon...megint beleszaladtam :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Január21, 2011 Megoszt Elküldve Január21, 2011 Nagy testvér???? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
atom Elküldve Január21, 2011 Megoszt Elküldve Január21, 2011 változnak az idők ... ma például megint tél van :) de van jó is ... rég járt livi :D késő van,a "rég járt livi" dolgot nem vágom:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Január21, 2011 Megoszt Elküldve Január21, 2011 Én olyan dolgokat figyelek meg itt ..... nem is gondolnád.... :) Én anonim, Te sentinel ... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Január21, 2011 Megoszt Elküldve Január21, 2011 tök jó hogy már 28 ki kicsoda van :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Január21, 2011 Megoszt Elküldve Január21, 2011 késő van,a "rég járt livi" dolgot nem vágom:) Boldog ember! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Január21, 2011 Megoszt Elküldve Január21, 2011 késő van,a "rég járt livi" dolgot nem vágom:) akkor nem vesztettél semmit.... olyan volt a user mintha egy másik bolygón élt volna,vagy bicikli belsőbe :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Január21, 2011 Megoszt Elküldve Január21, 2011 Én anonim, Te sentinel ... hát persze a VV kameráinak a kábele hozzám fut be :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
atom Elküldve Január21, 2011 Megoszt Elküldve Január21, 2011 Boldog ember! :) áh:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Január21, 2011 Megoszt Elküldve Január21, 2011 áh:) azért neked elég nagy volt a váltás 1.2 majd 2.0T elképzelem azt az első vezetési élményt vele.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
atom Elküldve Január21, 2011 Megoszt Elküldve Január21, 2011 azért neked elég nagy volt a váltás 1.2 majd 2.0T elképzelem azt az első vezetési élményt vele.... Hát hallod,hazagurultam vele óvatosba,aztán eltelt 1 hét ismerkedés.Jobb lett az idő is,felszáradt,meleg lett,gondoltam na majd most:) Hát baszki,remegett kezem lábam mikor hazaértem:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
grofbandi Elküldve Január21, 2011 Megoszt Elküldve Január21, 2011 Hát hallod,hazagurultam vele óvatosba,aztán eltelt 1 hét ismerkedés.Jobb lett az idő is,felszáradt,meleg lett,gondoltam na majd most:) Hát baszki,remegett kezem lábam mikor hazaértem:) Jó dolog a teljesítmény! :D Valamelyik nap tötyörgött előttem egy .... kombi. Volt egy kis hely, gondoltam előzök. Vissza kettőbe, ötezerig pörgettem, majd hármas. Ott még igen szépen megindult volna, de már fékezni kellett. Asszony véleménye: Ezt tényleg lehet élvezni!- Na ugye!-mondom. Hát még ha turbó lenne... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex75 Elküldve Január22, 2011 Megoszt Elküldve Január22, 2011 Jó dolog a teljesítmény! :D Valamelyik nap tötyörgött előttem egy .... kombi. Volt egy kis hely, gondoltam előzök. Vissza kettőbe, ötezerig pörgettem, majd hármas. Ott még igen szépen megindult volna, de már fékezni kellett. Asszony véleménye: Ezt tényleg lehet élvezni!- Na ugye!-mondom. Hát még ha turbó lenne... :) Már nekem is kezd kevés lenni, pedig a c14se után élmény volt... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
speter Elküldve Január22, 2011 Megoszt Elküldve Január22, 2011 Erről van szó? :D Jaja pedig mennyivel jobb a 69 :) A 68 sem rossz. Ha nő lennél elmesélném, de így még félreértik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Január22, 2011 Megoszt Elküldve Január22, 2011 Jó dolog a teljesítmény! :D Valamelyik nap tötyörgött előttem egy .... kombi. Volt egy kis hely, gondoltam előzök. Vissza kettőbe, ötezerig pörgettem, majd hármas. Ott még igen szépen megindult volna, de már fékezni kellett. Asszony véleménye: Ezt tényleg lehet élvezni!- Na ugye!-mondom. Hát még ha turbó lenne... :) Már nekem is kezd kevés lenni, pedig a c14se után élmény volt... :D Majd lehiggadtok ti is. Meglátjátok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts