Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Astra G tulajdonosok beszélgetnek erről-arról

uhuhu

Recommended Posts

Honnan tudod,hogy pont ő? :) Bárki lehet!Nekem is a munkahelyi gép nem mindig jelentkezik be automatikusan.

Majd csak később kapok észbe,hogy be kellen jelentkezni.

Látom nem érted. Bejelentkezéskor kell bejelölni. 4éve bejelöltem, oszt úgy maradt.

Megosztás:

Az elmúlt 25 év alatt a mostanival együtt volt két parkolási bírságom, meg '89-ben apám kincsét (Skoda 120L) amortizáltam le 0-ra, bár ott nem én a ludas.

énm még csak 10 éve vezetek,de kocc sem volt,se birság,semmi,pedig az elmúlt évben elég sokat játszottam a tűzzel.....

Megosztás:

azért neked elég nagy volt a váltás 1.2 majd 2.0T

elképzelem azt az első vezetési élményt vele....

Hát hallod,hazagurultam vele óvatosba,aztán eltelt 1 hét ismerkedés.Jobb lett az idő is,felszáradt,meleg lett,gondoltam na majd most:) Hát baszki,remegett kezem lábam mikor hazaértem:)

Megosztás:

Hát hallod,hazagurultam vele óvatosba,aztán eltelt 1 hét ismerkedés.Jobb lett az idő is,felszáradt,meleg lett,gondoltam na majd most:) Hát baszki,remegett kezem lábam mikor hazaértem:)

Jó dolog a teljesítmény! :D Valamelyik nap tötyörgött előttem egy .... kombi. Volt egy kis hely, gondoltam előzök. Vissza kettőbe, ötezerig pörgettem, majd hármas. Ott még igen szépen megindult volna, de már fékezni kellett. Asszony véleménye: Ezt tényleg lehet élvezni!- Na ugye!-mondom.

Hát még ha turbó lenne... :)

Megosztás:

Jó dolog a teljesítmény! :D Valamelyik nap tötyörgött előttem egy .... kombi. Volt egy kis hely, gondoltam előzök. Vissza kettőbe, ötezerig pörgettem, majd hármas. Ott még igen szépen megindult volna, de már fékezni kellett. Asszony véleménye: Ezt tényleg lehet élvezni!- Na ugye!-mondom.

Már nekem is kezd kevés lenni, pedig a c14se után élmény volt... :D

Megosztás:

Már nekem is kezd kevés lenni, pedig a c14se után élmény volt... :D

Majd lehiggadtok ti is. Meglátjátok.

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.