Mc-elek Elküldve Január21, 2011 Megoszt Elküldve Január21, 2011 Kedves fórumtársak! Másnál is jelentkezik-e a következő: Időnként a központi zár a kulcson lévő távirányítóra nem reagál. (elem tökéletes, nemrég lett cserélve, de rá is mértem) Olyankor ha ráadom a gyújtást, és megnyomom a nyitó gombot a kulcson, akkor a központi zár bezár, majd rögtön nyit. Ez után tökéletesen működik valamikor napokig, valamikor hetekig, valamikor hónapokig. Nem nagyon zavaró probléma, csak nem értem mitől lehet, hogy időnként úgymond újra fel kell ismertetni a géppel a távirányítót. Üdv, HUNGeRY igen jelenség...(nálam nem) az elem nem mindig érintkezik,valami nyákról valami érintkezik letörik vagy mi... de akinek volt ilyen majd jól megírja :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Január21, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Január21, 2011 Bocsi, csak javítok. Éppen most volt a híradóban, január 1-től 90 napra bővült a határidő, eddig 60 nap volt. Először nem csekk jön (tapasztaltam), hanem nyilatkozzak, hogy ki vezetett. Ha nem nyilatkozom, akkor az üzembentartó nevére megy a csekk. én kettőt fizettem be tavaly, egyiknél se kérdezték hogy ki vezette, csak jött az értesités hogy lefényképzte, oszt jött a csekk. pedig céges autó volt.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
atom Elküldve Január21, 2011 Megoszt Elküldve Január21, 2011 igen jelenség...(nálam nem) az elem nem mindig érintkezik,valami nyákról valami érintkezik letörik vagy mi... de akinek volt ilyen majd jól megírja :) Ilyenkor próbáld meg a pótkulcsot,ha kéznél van.....Ezzl kizárhatod a vezérlő bajt.Találkoztam olyannal,hogy a vezérlő eldobja a kp kódot... Link to comment Megosztás: More sharing options...
atom Elküldve Január21, 2011 Megoszt Elküldve Január21, 2011 én kettőt fizettem be tavaly, egyiknél se kérdezték hogy ki vezette, csak jött az értesités hogy lefényképzte, oszt jött a csekk. pedig céges autó volt.... én még nem fizettem:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Január21, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Január21, 2011 hát ilyeneket küldenek.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Január21, 2011 Megoszt Elküldve Január21, 2011 Ilyenkor próbáld meg a pótkulcsot,ha kéznél van.....Ezzl kizárhatod a vezérlő bajt.Találkoztam olyannal,hogy a vezérlő eldobja a kp kódot... nem nekem van problémám :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Január21, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Január21, 2011 én még nem fizettem:) eladtad az első lökösödet egy kék kupés srácnak akinek lelopták??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Január21, 2011 Megoszt Elküldve Január21, 2011 hát ilyeneket küldenek.... de f@sza... ezt hogy csináltad ,olyan gyorsan mentél hogy izzott az autó..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Január21, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Január21, 2011 izzott??? nem érteni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Január21, 2011 Megoszt Elküldve Január21, 2011 izzott??? nem érteni... hát feketéből pirossá változott :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Január21, 2011 Megoszt Elküldve Január21, 2011 hát feketéből pirossá változott :D A tempomatot meg belőtte 68-ra! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Január21, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Január21, 2011 jaja :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Január21, 2011 Megoszt Elküldve Január21, 2011 http://emc.elte.hu/~uhuhu/1.jpg http://emc.elte.hu/~uhuhu/11.jpg hát ilyeneket küldenek.... Hogy te milyen precíz vagy! Kétszer is 68 km/h. Se több, se kevesebb. :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Január21, 2011 Megoszt Elküldve Január21, 2011 A tempomatot meg belőtte 68-ra! :) pedig mennyivel jobb a 69 :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Január21, 2011 Megoszt Elküldve Január21, 2011 én kettőt fizettem be tavaly, egyiknél se kérdezték hogy ki vezette, csak jött az értesités hogy lefényképzte, oszt jött a csekk. pedig céges autó volt.... Akkor én nyertem,a néggyel.30-30-50-30. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Január21, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Január21, 2011 deeee. a feketével 71 volt, csak az rosszabb minőségü kép :) a pirossal meg 69 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Január21, 2011 Megoszt Elküldve Január21, 2011 Hogy te milyen precíz vagy! Kétszer is 68 km/h. Se több, se kevesebb. :) :D akkor biztos csak villanymotor üzemmód van :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
atom Elküldve Január21, 2011 Megoszt Elküldve Január21, 2011 Akkor én nyertem,a néggyel.30-30-50-30. :) az már kész vagyon. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Január21, 2011 Megoszt Elküldve Január21, 2011 http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/astra...1.6-16v-4393818 lemaradt. Tényleg érdekes a piros caravan,nem sok ilyen van. Kicsit ki van szöszösödve a vezetőűlés benne,biztos nehézsúlyú volt a sofőr! Amikor F Astrát kerestem,meg voltam őrülve,hogy nekem az a KPM narancssárga kell!A pécsi fórumosokkal meg is nézettem egyet,de végül mégsem azt vettem meg! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Január21, 2011 Megoszt Elküldve Január21, 2011 látom vissza tért közénk az 1 anonim felhasználó :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Január21, 2011 Megoszt Elküldve Január21, 2011 Tényleg érdekes a piros caravan,nem sok ilyen van. Kicsit ki van szöszösödve a vezetőűlés benne,biztos nehézsúlyú volt a sofőr! Amikor F Astrát kerestem,meg voltam őrülve,hogy nekem az a KPM narancssárga kell!A pécsi fórumosokkal meg is nézettem egyet,de végül mégsem azt vettem meg! Szépnek néz ki,szerv.könyv.,mo.-i,és még javítva sem volt.km sem halál benne. De legalább ő jól beszámolna a csigazabáló autót. Milyen anoním? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Január21, 2011 Megoszt Elküldve Január21, 2011 látom vissza tért közénk az 1 anonim felhasználó :D Az ki?zacsi-zaki-zaci-zahi?? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
atom Elküldve Január21, 2011 Megoszt Elküldve Január21, 2011 látom vissza tért közénk az 1 anonim felhasználó :) ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Január21, 2011 Megoszt Elküldve Január21, 2011 Az ki?zacsi-zaki-zaci-zahi?? :) ő hát.... mindig bujkál :D .... de ez miért jó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Január21, 2011 Megoszt Elküldve Január21, 2011 az már kész vagyon. Az elmúlt 25 év alatt a mostanival együtt volt két parkolási bírságom, meg '89-ben apám kincsét (Skoda 120L) amortizáltam le 0-ra, bár ott nem én a ludas. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts