PGA Elküldve Január21, 2011 Megoszt Elküldve Január21, 2011 Ui.Végre még egy hatvanvalahanyas születésű... Hát igen, a 60-as években még történtek nagy dolgok, azóta meg csak a csönd... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Január21, 2011 Megoszt Elküldve Január21, 2011 Hát igen, a 60-as években még történtek nagy dolgok, azóta meg csak a csönd... :) Mi meg ráadásul egy évben, 69-ben! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Billie Elküldve Január21, 2011 Megoszt Elküldve Január21, 2011 Egy gyors, de mégis igen komoly kérdés. Gyorshajtásnál mennyi idő múlva küldik a csomagot postán? És még annyit hogy ha a kocsi tulajdonos és az üzembentartó nem egy személy, akkor kinek a nevére jön a csekk? Válaszokat előre is köszönöm. Link to comment Megosztás: More sharing options...
andris83 Elküldve Január21, 2011 Megoszt Elküldve Január21, 2011 Egy gyors, de mégis igen komoly kérdés. Gyorshajtásnál mennyi idő múlva küldik a csomagot postán? És még annyit hogy ha a kocsi tulajdonos és az üzembentartó nem egy személy, akkor kinek a nevére jön a csekk? Válaszokat előre is köszönöm. Én úgy tudom 60 napon belül meg kell érkeznie a levélnek az üzembentartóhoz, ha nem ismert az elkövető személye. (objektív felelősség) Kivéve, ha nem az üzembentartó használta az autót, és erről megfelelő írásos hivatalos dokumentum is keletkezett (kölcsönadási szerződés, menet/fuvarlevél stb.) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Január21, 2011 Megoszt Elküldve Január21, 2011 nem kellenek csajok, csak kellemetes kocsik :) de mondom : többség dönt :D Szerintem is,ez a naptár,az autókról szóljon,nem kellenek pipik,csak szép ótók!!! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Január21, 2011 Megoszt Elküldve Január21, 2011 Már lassan te sem vagy biztos benne,úgy kiforgattuk??? :) Ui.Végre még egy hatvanvalahanyas születésű,a lányom nekem is 2000-es! Azt még nem is mondtuk,hogy Zaci is lehetne! :D Nehogy megsértődj Zaki,csak hülyéskedek! 1., Ezért van az avataromban a "Route 66" tábla. 2., Á, dehogy! EZ VÉRT KÍVÁN! :D De legalábbis egy sört. Link to comment Megosztás: More sharing options...
panizzi Elküldve Január21, 2011 Megoszt Elküldve Január21, 2011 Na ja! Január 19-n! Nézd meg a dátumot! 2010.12.22. Képzelheted mennyi szabad (pláne ingyenes) parkolóhely volt akkor a város szívében. Ott, ahol közel van az összes multicég (Plaza, OBI, stb.), a sétáló utcai vásár, stb. Helyismeret hiányában hülyeséggel vigasztalsz. Ezt elismerem, hogy akkor több a nép, de én egyszerűen nem vagyok képes ilyen helyeken otthagyni az autómat. A benzinkút nem parkolóház. És igen, mögötte az obi tesco stb. Biztos lett volna ott hely (más kérdés, hogy ez a büntetés tényleg köcsögölés). Egyébként tényleg nem egyirányú. Link to comment Megosztás: More sharing options...
banjani Elküldve Január21, 2011 Megoszt Elküldve Január21, 2011 Ezen már én is gondolkodtam,hogy hogyan ejtsem ki a szót! Én ZAHI-nak tippeltem ,mert a németben meg az angolban,magyar nyelvben szerintem úgy jön ki! Pech:például ezt is pehhhh-nek ejtjük ,kemény há-val !Bár van aki pekk-nek mondja! :D Az olasz ill. spanyol nyelvben talán K,de lehet CS is azt nem tudom! Vagy talán urdu? :) Angolban is ejtik "cs"-nek. Pl. chair (cser- szék), church (csörcs- templom), beach (bícs- strand) stb. Én Zaki-nak gondoltam... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Január21, 2011 Megoszt Elküldve Január21, 2011 Ezt elismerem, hogy akkor több a nép, de én egyszerűen nem vagyok képes ilyen helyeken otthagyni az autómat. A benzinkút nem parkolóház. És igen, mögötte az obi tesco stb. Biztos lett volna ott hely (más kérdés, hogy ez a büntetés tényleg köcsögölés). Egyébként tényleg nem egyirányú. De, egyirányú. Pont az autóm orrának vonaláig. Bár a képen nem látszik a "behajtani tilos" tábla. Na, ma még megnézem! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Január21, 2011 Megoszt Elküldve Január21, 2011 Angolban is ejtik "cs"-nek. Pl. chair (cser- szék), church (csörcs- templom), beach (bícs- strand) stb. Én Zaki-nak gondoltam... Már megérte visszatérnem! Van min okoskodnotok. :) A Tóth és Horváth kiejtésébe is gabalyodjatok bele, szakértsétek már meg, plííízzzz. Hogy ne csak magamon röhögjek! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Barna Elküldve Január21, 2011 Megoszt Elküldve Január21, 2011 Egy gyors, de mégis igen komoly kérdés. Gyorshajtásnál mennyi idő múlva küldik a csomagot postán? És még annyit hogy ha a kocsi tulajdonos és az üzembentartó nem egy személy, akkor kinek a nevére jön a csekk? Válaszokat előre is köszönöm. Szia, erről linkeltem a napokban: http://www.origo.hu/auto/20110120-kivonatj...k-kocsijat.html Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Január21, 2011 Megoszt Elküldve Január21, 2011 Én Zaki-nak gondoltam... Persze,így utólag már könnyű,mikor már megvan a megfejtés! :) Oggy-val jártam így régebben.Míg rá nem jöttem a megfejtésre addig mindíííííg,minden körülmények között oggyinak ,2 gy-vel ejtettem.De aztán megvilágosodtam,hogy egy rajzfilmfiguráról van szó(sokat néztük,míg kicsi volt a gyerek) akit oddzsinak hívnak! Link to comment Megosztás: More sharing options...
palicska Elküldve Január21, 2011 Megoszt Elküldve Január21, 2011 Én úgy tudom 60 napon belül meg kell érkeznie a levélnek az üzembentartóhoz, ha nem ismert az elkövető személye. (objektív felelősség) Kivéve, ha nem az üzembentartó használta az autót, és erről megfelelő írásos hivatalos dokumentum is keletkezett (kölcsönadási szerződés, menet/fuvarlevél stb.) Munkatársam két hét elteltével kapta a papírt hogy szabálysértési eljárás indult ellene. Én úgy tudom, hogy ezt az értesítést két hétig küldik, ha nem kapsz akkor nincs semmi. Én így tudom, de majd aki pontosan, az megmondja neked. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Január21, 2011 Megoszt Elküldve Január21, 2011 .http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/astra...1.6-16v-4393818 Ezt lestem ma a francia fostalicska helyett. ?? Vagy Meriva,nem tok dönteni. Help me. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Január21, 2011 Megoszt Elküldve Január21, 2011 Mi meg ráadásul egy évben, 69-ben! Te is szereted a 69-et?? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Január21, 2011 Megoszt Elküldve Január21, 2011 . Vagy Meriva,nem tok dönteni. Help me. :) akkor inkább meriva...a nem tok dönteni állítólag nagyon eszi az olajat :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Január21, 2011 Megoszt Elküldve Január21, 2011 akkor inkább meriva...a nem tok dönteni állítólag nagyon eszi az olajat :) Melyik eszi?És mé meriva,mé nem G? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Január21, 2011 Megoszt Elküldve Január21, 2011 Melyik eszi?És mé meriva,mé nem G? akkor nem érteted :) mert nem írtál másik variációt :D szerintem egyébként a meriva jobban pakolható,nekem tetszik a csomagtere. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Január21, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Január21, 2011 Én úgy tudom 60 napon belül meg kell érkeznie a levélnek az üzembentartóhoz, ha nem ismert az elkövető személye. (objektív felelősség) Kivéve, ha nem az üzembentartó használta az autót, és erről megfelelő írásos hivatalos dokumentum is keletkezett (kölcsönadási szerződés, menet/fuvarlevél stb.) január 1 től ha jól tudom fél év. és a forgalmiba bejegyzett személy részére küldik a postát, nem kérdeznek semmit, csak jön a csekk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Január21, 2011 Megoszt Elküldve Január21, 2011 http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/astra...1.6-16v-4393818 lemaradt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Január21, 2011 Megoszt Elküldve Január21, 2011 http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/astra...1.6-16v-4393818 lemaradt. szerintem : relatív idős és piros ... ez nem jó párosítás ,lehet ennyi idős csak ne legyen piros. Link to comment Megosztás: More sharing options...
andris83 Elküldve Január21, 2011 Megoszt Elküldve Január21, 2011 szerintem : relatív idős és piros ... ez nem jó párosítás ,lehet ennyi idős csak ne legyen piros. Ez pont te mondod? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Január21, 2011 Megoszt Elküldve Január21, 2011 Ez pont te mondod? :) de az enyém még nincs három éves... és mielőtt elhoztam kapott egy telifényt... tehát kb 1éves a festésem... valszeg még 2 évet lesz nálam. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
cinke Elküldve Január21, 2011 Megoszt Elküldve Január21, 2011 január 1 től ha jól tudom fél év. és a forgalmiba bejegyzett személy részére küldik a postát, nem kérdeznek semmit, csak jön a csekk. Bocsi, csak javítok. Éppen most volt a híradóban, január 1-től 90 napra bővült a határidő, eddig 60 nap volt. Először nem csekk jön (tapasztaltam), hanem nyilatkozzak, hogy ki vezetett. Ha nem nyilatkozom, akkor az üzembentartó nevére megy a csekk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
HUNGeRY Elküldve Január21, 2011 Megoszt Elküldve Január21, 2011 Kedves fórumtársak! Másnál is jelentkezik-e a következő: Időnként a központi zár a kulcson lévő távirányítóra nem reagál. (elem tökéletes, nemrég lett cserélve, de rá is mértem) Olyankor ha ráadom a gyújtást, és megnyomom a nyitó gombot a kulcson, akkor a központi zár bezár, majd rögtön nyit. Ez után tökéletesen működik valamikor napokig, valamikor hetekig, valamikor hónapokig. Nem nagyon zavaró probléma, csak nem értem mitől lehet, hogy időnként úgymond újra fel kell ismertetni a géppel a távirányítót. Üdv, HUNGeRY Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts