Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Astra G tulajdonosok beszélgetnek erről-arról

uhuhu

Recommended Posts

Üdv újra itt.

Mégis hogy mérik le a kamerával a 20 m-t? Szemétség ez a pénzbeszedősdi mindaddig, amíg nem biztosítanak élhető feltételeket.

Rutin. Elég mondjuk egy fellebbezés után hivatalosan kimérni. A többi már a kezelő dolga. Büntettek itt már 10 cm-ért is.

Mivel ez fix telepítésű térfigyelő kamerával készült, elég pár bázispontot felvenni (pl. háromszögelés), egy egyszerű progi a gépen és már megy is akár fű növése vagy a hó olvadása is milliméterre pontosan.

Megosztás:

Kisebb kihagyás után újra jut időm és energiám a Fórumra! Március közepéig szabadnapjaimat töltöm (lehet, hogy most sokakat elönt a sárga irigység?).

Mint a harmadik képen látszik, ha 5 cm-rel közelebb állok a táblához, akkor a térfigyelő kamera látómezejéből az a nyamvadt fa pont annyit takar ki, amennyi elég lett volna a rendszám beazonosíthatatlanságához. :) Mint utóbb megtudtam ez a hely (Kaposvár, Berzsenyi utcai Shell-kút) tömeges vesztőhely. A tábla nem túl rég került oda. Meg aztán nem is szoktam ilyen drága helyen tankolni (most sem azért voltam).

Figyelem!

A másik sarcoló hely a vasútállomásnál levő kereszteződés. Itt a színház felőli parkolóba állnak be bokor takarásába a rend éber vámszedői. A Baross G. utca felől a városközpont felé sárgán áthaladókat fotózgatják szorgalmasan 3 kép/50 eFt áron.

Tegnap parkoltam ott, na nem ott, hanem a mögötte lévő k.b.tt nagy sárga épület tövében.

Eszembe nem jutna itt megállni, mikor 10 méterrel arrébb szabályos kijelölt parkírozó van, ami még eléggé foghíjjas is volt délben.

Megosztás:

Kisebb kihagyás után újra jut időm és energiám a Fórumra! Március közepéig szabadnapjaimat töltöm (lehet, hogy most sokakat elönt a sárga irigység?).

Mint a harmadik képen látszik, ha 5 cm-rel közelebb állok a táblához, akkor a térfigyelő kamera látómezejéből az a nyamvadt fa pont annyit takar ki, amennyi elég lett volna a rendszám beazonosíthatatlanságához. :) Mint utóbb megtudtam ez a hely (Kaposvár, Berzsenyi utcai Shell-kút) tömeges vesztőhely. A tábla nem túl rég került oda. Meg aztán nem is szoktam ilyen drága helyen tankolni (most sem azért voltam).

Figyelem!

A másik sarcoló hely a vasútállomásnál levő kereszteződés. Itt a színház felőli parkolóba állnak be bokor takarásába a rend éber vámszedői. A Baross G. utca felől a városközpont felé sárgán áthaladókat fotózgatják szorgalmasan 3 kép/50 eFt áron.

A főnököm felesége is tilosban parkolt 50.000ft. Azért érdekes, hogy senkit sem veszélyeztetsz és ennyi. És megúsztál egy másik birságot a legfelső táblát figyelembe véve. Egyirányú úton forgalommal szembe. De ezt ne hangoztasd:)

Megosztás:

Tegnap parkoltam ott, na nem ott, hanem a mögötte lévő k.b.tt nagy sárga épület tövében.

Eszembe nem jutna itt megállni, mikor 10 méterrel arrébb szabályos kijelölt parkírozó van, ami még eléggé foghíjjas is volt délben.

Na ja! Január 19-n!

Nézd meg a dátumot! 2010.12.22. Képzelheted mennyi szabad (pláne ingyenes) parkolóhely volt akkor a város szívében. Ott, ahol közel van az összes multicég (Plaza, OBI, stb.), a sétáló utcai vásár, stb.

A főnököm felesége is tilosban parkolt 50.000ft. Azért érdekes, hogy senkit sem veszélyeztetsz és ennyi. És megúsztál egy másik birságot a legfelső táblát figyelembe véve. Egyirányú úton forgalommal szembe. De ezt ne hangoztasd:)

Helyismeret hiányában hülyeséggel vigasztalsz.

Csá Zacsi üdv újra!

Akkor sorstársak vagyunk...

... no nem a büntetést, hanem a kihagyást illetően :)

A büntit sajnálom :D

Neem! Nem Zacsi, nem Zahi! :D Helyesen írva Zachi, ahol kiejtve ch-ból k lesz.

Megosztás:

"Sajnáljuk, a link, mely erre az oldalra vezetett hibás lehetett."

írtam : klubtagot :)

amúgy úgy is előkerül mi ez.....

klubos naptár készül, amelyben nem elképzelhetetlen hogy lesz egy hónap amelyen a G Astra szekció lesz látható :D

de még nagyon friss a dolog, meglátjuk miként alakul, de várjuk a véleményeket a klubtagoktól :D

Megosztás:

írtam : klubtagot :)

amúgy úgy is előkerül mi ez.....

klubos naptár készül, amelyben nem elképzelhetetlen hogy lesz egy hónap amelyen a G Astra szekció lesz látható :D

de még nagyon friss a dolog, meglátjuk miként alakul, de várjuk a véleményeket a klubtagoktól :D

Félmeztelen csajos klubnaptár nem lesz? :D

Megosztás:

Neem! Nem Zacsi, nem Zahi! :D Helyesen írva Zachi, ahol kiejtve ch-ból k lesz.

Ezen már én is gondolkodtam,hogy hogyan ejtsem ki a szót!

Én ZAHI-nak tippeltem ,mert a németben meg az angolban,magyar nyelvben szerintem úgy jön ki!

Pech:például ezt is pehhhh-nek ejtjük ,kemény há-val !Bár van aki pekk-nek mondja! :D

Az olasz ill. spanyol nyelvben talán K,de lehet CS is azt nem tudom!

Vagy talán urdu? :)

Megosztás:

Ezen már én is gondolkodtam,hogy hogyan ejtsem ki a szót!

Én ZAHI-nak tippeltem ,mert a németben meg az angolban,magyar nyelvben szerintem úgy jön ki!

Pech:például ezt is pehhhh-nek ejtjük ,kemény há-val !Bár van aki pekk-nek mondja! :D

Az olasz ill. spanyol nyelvben talán K,de lehet CS is azt nem tudom!

Vagy talán urdu? :D

Eddig én CS-t vettem ki belőle. A Grétsy Laci bácsit kéne megkérdezni. :)

Megosztás:

nem kellenek csajok, csak kellemetes kocsik :)

de mondom : többség dönt :D

Tegnap linkeltem egy csini kocsit, ha mindenképpen kocsit akartok. :D Belinkeljem ma is? :D

Van annyi csinos, bevállalós csaj a klubban? :D

Azt hittem azt szavazzátok, kik legyenek azok a modellek, akik MOTE bugyiba, Klubbos melltartóba bújnak. :D

Lehet klubtársak barátnőit, feleségeit is rárakni, ha annyira kevés a jelentkező klubtársnő. :D Vagy hát beszéljétek meg, a Ti biznicetek.

Megosztás:

Elég csak engem. Talán a nevemet csak tudom!? :)

Már lassan te sem vagy biztos benne,úgy kiforgattuk??? :D

Ui.Végre még egy hatvanvalahanyas születésű,a lányom nekem is 2000-es!

Ebben biztosak vagyunk. :D corsIKa-val csak nyelvészkedtünk. :D

Azt még nem is mondtuk,hogy Zaci is lehetne! :D

Nehogy megsértődj Zaki,csak hülyéskedek!

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.