Zachi Elküldve Január20, 2011 Megoszt Elküldve Január20, 2011 Üdv újra itt. Mégis hogy mérik le a kamerával a 20 m-t? Szemétség ez a pénzbeszedősdi mindaddig, amíg nem biztosítanak élhető feltételeket. Rutin. Elég mondjuk egy fellebbezés után hivatalosan kimérni. A többi már a kezelő dolga. Büntettek itt már 10 cm-ért is. Mivel ez fix telepítésű térfigyelő kamerával készült, elég pár bázispontot felvenni (pl. háromszögelés), egy egyszerű progi a gépen és már megy is akár fű növése vagy a hó olvadása is milliméterre pontosan. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Január20, 2011 Megoszt Elküldve Január20, 2011 Nagyon komoly ne mán ott már álltam meg én is de jött a kutas mondta hogy koccoljak hamar. Vagy azért nem szólt, mert nem tankolni mentem, vagy pedig aznapra már belefáradt. Nem hibáztathatom a kutast saját figyelmetlenségemért. Link to comment Megosztás: More sharing options...
speter Elküldve Január20, 2011 Megoszt Elküldve Január20, 2011 Vagy azért nem szólt, mert nem tankolni mentem, vagy pedig aznapra már belefáradt. Nem hibáztathatom a kutast saját figyelmetlenségemért. Vagy nem a jószándékú kutas volt szolgálatban. Link to comment Megosztás: More sharing options...
panizzi Elküldve Január20, 2011 Megoszt Elküldve Január20, 2011 Kisebb kihagyás után újra jut időm és energiám a Fórumra! Március közepéig szabadnapjaimat töltöm (lehet, hogy most sokakat elönt a sárga irigység?). Mint a harmadik képen látszik, ha 5 cm-rel közelebb állok a táblához, akkor a térfigyelő kamera látómezejéből az a nyamvadt fa pont annyit takar ki, amennyi elég lett volna a rendszám beazonosíthatatlanságához. :) Mint utóbb megtudtam ez a hely (Kaposvár, Berzsenyi utcai Shell-kút) tömeges vesztőhely. A tábla nem túl rég került oda. Meg aztán nem is szoktam ilyen drága helyen tankolni (most sem azért voltam). Figyelem! A másik sarcoló hely a vasútállomásnál levő kereszteződés. Itt a színház felőli parkolóba állnak be bokor takarásába a rend éber vámszedői. A Baross G. utca felől a városközpont felé sárgán áthaladókat fotózgatják szorgalmasan 3 kép/50 eFt áron. Tegnap parkoltam ott, na nem ott, hanem a mögötte lévő k.b.tt nagy sárga épület tövében. Eszembe nem jutna itt megállni, mikor 10 méterrel arrébb szabályos kijelölt parkírozó van, ami még eléggé foghíjjas is volt délben. Link to comment Megosztás: More sharing options...
palicska Elküldve Január20, 2011 Megoszt Elküldve Január20, 2011 Kisebb kihagyás után újra jut időm és energiám a Fórumra! Március közepéig szabadnapjaimat töltöm (lehet, hogy most sokakat elönt a sárga irigység?). Mint a harmadik képen látszik, ha 5 cm-rel közelebb állok a táblához, akkor a térfigyelő kamera látómezejéből az a nyamvadt fa pont annyit takar ki, amennyi elég lett volna a rendszám beazonosíthatatlanságához. :) Mint utóbb megtudtam ez a hely (Kaposvár, Berzsenyi utcai Shell-kút) tömeges vesztőhely. A tábla nem túl rég került oda. Meg aztán nem is szoktam ilyen drága helyen tankolni (most sem azért voltam). Figyelem! A másik sarcoló hely a vasútállomásnál levő kereszteződés. Itt a színház felőli parkolóba állnak be bokor takarásába a rend éber vámszedői. A Baross G. utca felől a városközpont felé sárgán áthaladókat fotózgatják szorgalmasan 3 kép/50 eFt áron. A főnököm felesége is tilosban parkolt 50.000ft. Azért érdekes, hogy senkit sem veszélyeztetsz és ennyi. És megúsztál egy másik birságot a legfelső táblát figyelembe véve. Egyirányú úton forgalommal szembe. De ezt ne hangoztasd:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Január20, 2011 Megoszt Elküldve Január20, 2011 Kisebb kihagyás után újra jut időm és energiám a Fórumra! .. Csá Zacsi üdv újra! Akkor sorstársak vagyunk... ... no nem a büntetést, hanem a kihagyást illetően :) A büntit sajnálom :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január21, 2011 Megoszt Elküldve Január21, 2011 tisztelettel megkérnék minden klubtagot, hogy fáradjanak be ide és véleményezzék az előkészülteket : http://www.opelforum.hu/index.php?showtopic=1675 köszi :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Január21, 2011 Megoszt Elküldve Január21, 2011 Tegnap parkoltam ott, na nem ott, hanem a mögötte lévő k.b.tt nagy sárga épület tövében. Eszembe nem jutna itt megállni, mikor 10 méterrel arrébb szabályos kijelölt parkírozó van, ami még eléggé foghíjjas is volt délben. Na ja! Január 19-n! Nézd meg a dátumot! 2010.12.22. Képzelheted mennyi szabad (pláne ingyenes) parkolóhely volt akkor a város szívében. Ott, ahol közel van az összes multicég (Plaza, OBI, stb.), a sétáló utcai vásár, stb. A főnököm felesége is tilosban parkolt 50.000ft. Azért érdekes, hogy senkit sem veszélyeztetsz és ennyi. És megúsztál egy másik birságot a legfelső táblát figyelembe véve. Egyirányú úton forgalommal szembe. De ezt ne hangoztasd:) Helyismeret hiányában hülyeséggel vigasztalsz. Csá Zacsi üdv újra! Akkor sorstársak vagyunk... ... no nem a büntetést, hanem a kihagyást illetően :) A büntit sajnálom :D Neem! Nem Zacsi, nem Zahi! :D Helyesen írva Zachi, ahol kiejtve ch-ból k lesz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Január21, 2011 Megoszt Elküldve Január21, 2011 tisztelettel megkérnék minden klubtagot, hogy fáradjanak be ide és véleményezzék az előkészülteket : http://www.opelforum.hu/index.php?showtopic=1675 köszi :) "Sajnáljuk, a link, mely erre az oldalra vezetett hibás lehetett." Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január21, 2011 Megoszt Elküldve Január21, 2011 "Sajnáljuk, a link, mely erre az oldalra vezetett hibás lehetett." írtam : klubtagot :) amúgy úgy is előkerül mi ez..... klubos naptár készül, amelyben nem elképzelhetetlen hogy lesz egy hónap amelyen a G Astra szekció lesz látható :D de még nagyon friss a dolog, meglátjuk miként alakul, de várjuk a véleményeket a klubtagoktól :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
speter Elküldve Január21, 2011 Megoszt Elküldve Január21, 2011 "Sajnáljuk, a link, mely erre az oldalra vezetett hibás lehetett." Mert nem vagy klubtag. Ahogy énsem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
speter Elküldve Január21, 2011 Megoszt Elküldve Január21, 2011 írtam : klubtagot :) amúgy úgy is előkerül mi ez..... klubos naptár készül, amelyben nem elképzelhetetlen hogy lesz egy hónap amelyen a G Astra szekció lesz látható :D de még nagyon friss a dolog, meglátjuk miként alakul, de várjuk a véleményeket a klubtagoktól :D Félmeztelen csajos klubnaptár nem lesz? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január21, 2011 Megoszt Elküldve Január21, 2011 Félmeztelen csajos klubnaptár nem lesz? :) nem kellenek csajok, csak kellemetes kocsik :D de mondom : többség dönt :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Január21, 2011 Megoszt Elküldve Január21, 2011 Neem! Nem Zacsi, nem Zahi! :D Helyesen írva Zachi, ahol kiejtve ch-ból k lesz. Ezen már én is gondolkodtam,hogy hogyan ejtsem ki a szót! Én ZAHI-nak tippeltem ,mert a németben meg az angolban,magyar nyelvben szerintem úgy jön ki! Pech:például ezt is pehhhh-nek ejtjük ,kemény há-val !Bár van aki pekk-nek mondja! :D Az olasz ill. spanyol nyelvben talán K,de lehet CS is azt nem tudom! Vagy talán urdu? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
PGA Elküldve Január21, 2011 Megoszt Elküldve Január21, 2011 Ezen már én is gondolkodtam,hogy hogyan ejtsem ki a szót! Én ZAHI-nak tippeltem ,mert a németben meg az angolban,magyar nyelvben szerintem úgy jön ki! Pech:például ezt is pehhhh-nek ejtjük ,kemény há-val !Bár van aki pekk-nek mondja! :D Az olasz ill. spanyol nyelvben talán K,de lehet CS is azt nem tudom! Vagy talán urdu? :D Eddig én CS-t vettem ki belőle. A Grétsy Laci bácsit kéne megkérdezni. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex75 Elküldve Január21, 2011 Megoszt Elküldve Január21, 2011 Félmeztelen csajos klubnaptár nem lesz? :) Van annyi csinos, bevállalós csaj a klubban? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Január21, 2011 Megoszt Elküldve Január21, 2011 Eddig én CS-t vettem ki belőle. A Grétsy Laci bácsit kéne megkérdezni. :) Elég csak engem. Talán a nevemet csak tudom!? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
speter Elküldve Január21, 2011 Megoszt Elküldve Január21, 2011 nem kellenek csajok, csak kellemetes kocsik :) de mondom : többség dönt :D Tegnap linkeltem egy csini kocsit, ha mindenképpen kocsit akartok. :D Belinkeljem ma is? :D Van annyi csinos, bevállalós csaj a klubban? :D Azt hittem azt szavazzátok, kik legyenek azok a modellek, akik MOTE bugyiba, Klubbos melltartóba bújnak. :D Lehet klubtársak barátnőit, feleségeit is rárakni, ha annyira kevés a jelentkező klubtársnő. :D Vagy hát beszéljétek meg, a Ti biznicetek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
PGA Elküldve Január21, 2011 Megoszt Elküldve Január21, 2011 Elég csak engem. Talán a nevemet csak tudom!? :) Ebben biztosak vagyunk. :D corsIKa-val csak nyelvészkedtünk. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
PGA Elküldve Január21, 2011 Megoszt Elküldve Január21, 2011 nem kellenek csajok, csak kellemetes kocsik :D de mondom : többség dönt :D Akkor ez MÁSféle naptár lesz... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
andris83 Elküldve Január21, 2011 Megoszt Elküldve Január21, 2011 Tegnap linkeltem egy csini kocsit, ha mindenképpen kocsit akartok. :) Belinkeljem ma is? :D Erről van szó? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stofl Elküldve Január21, 2011 Megoszt Elküldve Január21, 2011 Erről van szó? :D Én örülök ennek ha linkelitek. Meg is fogom nézni minden nap. Legalább tudom, hogy milyen szép az enyém! :-) Igaz, most akad a váltóm. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Január21, 2011 Megoszt Elküldve Január21, 2011 Erről van szó? :) Hogy k...d be :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
andris83 Elküldve Január21, 2011 Megoszt Elküldve Január21, 2011 Én örülök ennek ha linkelitek. Meg is fogom nézni minden nap. Legalább tudom, hogy milyen szép az enyém! :-) Igaz, most akad a váltóm. :) Kár, hogy nincs rajta látogatás számláló, kíváncsi lennék a számra... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Január21, 2011 Megoszt Elküldve Január21, 2011 Elég csak engem. Talán a nevemet csak tudom!? :) Már lassan te sem vagy biztos benne,úgy kiforgattuk??? :D Ui.Végre még egy hatvanvalahanyas születésű,a lányom nekem is 2000-es! Ebben biztosak vagyunk. :D corsIKa-val csak nyelvészkedtünk. :D Azt még nem is mondtuk,hogy Zaci is lehetne! :D Nehogy megsértődj Zaki,csak hülyéskedek! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts