Korzika Elküldve Január19, 2011 Megoszt Elküldve Január19, 2011 ?? Ilyen ni! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Január19, 2011 Megoszt Elküldve Január19, 2011 Nem kő terepjáró. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Január19, 2011 Megoszt Elküldve Január19, 2011 Viszont a merivát,amit néztem,világított az EPS lámpa,azt mondták,merült aksi miatt van. ?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Január19, 2011 Megoszt Elküldve Január19, 2011 Nem kő terepjáró. Az előbb itt még csak kérdőjelek voltak!Azért raktam a képet! Utólag nem ér módosítani! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
szaby Elküldve Január19, 2011 Megoszt Elküldve Január19, 2011 vezérlőpultban nézelődj :) Köszi sikerrel jártam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Január19, 2011 Megoszt Elküldve Január19, 2011 Viszont a merivát,amit néztem,világított az EPS lámpa,azt mondták,merült aksi miatt van. ?? elképzelhető...de nemtom.... látva azt hogy indításkor az ABS világít majd elalszik...oszt csak azért mert leesik a feszültség Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Január19, 2011 Megoszt Elküldve Január19, 2011 elképzelhető...de nemtom.... látva azt hogy indításkor az ABS világít majd elalszik...oszt csak azért mert leesik a feszültség Akkor töltsük meg,és akkor nézzem meg,hogy mit csinál?Ha akkor elalszik,akkor no para? Bocs a ?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
andris83 Elküldve Január19, 2011 Megoszt Elküldve Január19, 2011 Viszont a merivát,amit néztem,világított az EPS lámpa,azt mondták,merült aksi miatt van. ?? Egyszerű, menni kell vele 1 kört, és kiderül, működik-e a szervo. :) Az alacsony akkufeszültségnek meg más jelei is vannak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Január19, 2011 Megoszt Elküldve Január19, 2011 Akkor töltsük meg,és akkor nézzem meg,hogy mit csinál?Ha akkor elalszik,akkor no para? Bocs a ?? járó motornál is világit?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Január19, 2011 Megoszt Elküldve Január19, 2011 járó motornál is világit?? Ha csak álló mocinál világítana,nem érdekelne,de járónál is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Január19, 2011 Megoszt Elküldve Január19, 2011 Sssszerbbbuuuussszz! :D Tőccségyorsanvalamit :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Január19, 2011 Megoszt Elküldve Január19, 2011 Ha csak álló mocinál világítana,nem érdekelne,de járónál is. hoppá,akkor nemtom :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
szaby Elküldve Január19, 2011 Megoszt Elküldve Január19, 2011 Viszont a merivát,amit néztem,világított az EPS lámpa,azt mondták,merült aksi miatt van. ?? electric power steering EPS elektromos szervókormány. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Január19, 2011 Megoszt Elküldve Január19, 2011 Tőccségyorsanvalamit :D Még ilyet!!! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Január19, 2011 Megoszt Elküldve Január19, 2011 electric power steering EPS elektromos szervókormány. Ezt tom,csak,hogy mé világít,no azt nem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
andris83 Elküldve Január19, 2011 Megoszt Elküldve Január19, 2011 Ezt tom,csak,hogy mé világít,no azt nem. Nem akarlak ijesztgetni, de egy másik fórumon 300-at mondtak a szervomotor cseréjére. Legjobb lenne elvinni egy állapotfelmérésre, hátha ott többet tudnak mondani a hiba okáról. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szaby Elküldve Január19, 2011 Megoszt Elküldve Január19, 2011 Ezt tom,csak,hogy mé világít,no azt nem. Hát az bizony azért világít mert valami nem koser ott a szervó körül :) Viccen kivül szervizbe vele ott meg mondják a tutit. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Január19, 2011 Megoszt Elküldve Január19, 2011 Hát az bizony azért világít mert valami nem koser ott a szervó körül :D Viccen kivül szervizbe vele ott meg mondják a tutit. Majd holnap irány az opel körös,ők majd meglesik.De az tény,hogy régóta állt az autó,és éppen csak,hogy beindult,szóval ez is lehet az oka,nem tudom,holnap ilyenkor okosabb leszek. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
szaby Elküldve Január19, 2011 Megoszt Elküldve Január19, 2011 Majd holnap irány az opel körös,ők majd meglesik.De az tény,hogy régóta állt az autó,és éppen csak,hogy beindult,szóval ez is lehet az oka,nem tudom,holnap ilyenkor okosabb leszek. :) Ja ja az a tiszta dolog. Azt milyen idő van felétek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Január19, 2011 Megoszt Elküldve Január19, 2011 Ja ja az a tiszta dolog. Azt milyen idő van felétek? Sz@r.Köd,hideg,eső,meg lassan fagy is,ha így haladunk.Reggel akratlanul is driftelek :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
szaby Elküldve Január19, 2011 Megoszt Elküldve Január19, 2011 Sz@r.Köd,hideg,eső,meg lassan fagy is,ha így haladunk.Reggel akratlanul is driftelek :) Csak óvatosan azért. Kössz az infót. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Január19, 2011 Megoszt Elküldve Január19, 2011 Nem!.............................Dolgozok. :D fúúú ma mindenki ilyen pihent :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
harmlevi Elküldve Január19, 2011 Megoszt Elküldve Január19, 2011 Hú, ez aztán egy igazi extrém sportos Astra!!!!! http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/astra...1.4-16v-4443383 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Január19, 2011 Megoszt Elküldve Január19, 2011 Hú, ez aztán egy igazi extrém sportos Astra!!!!! http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/astra...1.4-16v-4443383 Ja,ezt már megtárgyaltuk visszább valahol. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Január19, 2011 Megoszt Elküldve Január19, 2011 Hú, ez aztán egy igazi extrém sportos Astra!!!!! http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/astra...1.4-16v-4443383 hát remélem nem fórumozik itt :) szörnyűűűűűű Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts