grofbandi Elküldve Január19, 2011 Megoszt Elküldve Január19, 2011 Ez szerintetek jó vétel lehet? Kicsit drágának tűnik, ha saját magadnak csinálod meg, biztos olcsóbban kijössz. Viszont jó a színe, és digitklímásat sem egyszerű találni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
panizzi Elküldve Január19, 2011 Megoszt Elküldve Január19, 2011 Így képen szép!De ugye itt is a motor a lényeg-lévén dízel! Meg hogy J-s rendszám a 2002-es autón,meg a belseje milyen! Mondjuk neked visz. közel van leugrani megnézni! Sacc per kábé 3 éves korában kerülhetett rá a magyar rendszám 2004/2005 fordulója környékén. Mivel behozott autó, ne legyenek illúzióid, hogy már akkor nem volt benne legalább 150000. Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Január19, 2011 Megoszt Elküldve Január19, 2011 Ez szerintetek jó vétel lehet? Nem régiben olvastam egy Totalcar-os, vagy valami hasonló autós magazin cikket " Valóban olcsóbb a diesel?" címmel, hogy 150E km felett már nagyon lutri, hogy a DIESEL-ből mit kapsz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Január19, 2011 Megoszt Elküldve Január19, 2011 Így képen szép!De ugye itt is a motor a lényeg-lévén dízel! Meg hogy J-s rendszám a 2002-es autón,meg a belseje milyen! Mondjuk neked visz. közel van leugrani megnézni! Holnap meglesem,van egy rönyó senyikem,azt beszámolná a srác,és lenne két gém!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Január19, 2011 Megoszt Elküldve Január19, 2011 HELLÓ régi barátok! Gandóótam beköszönök már. Sajnálom, hogy sokáig nem néztem be ide, de azért azt is jelenti, hogy semmi gondom nem akadt a sassal. Nyilván csakis ide jönnék jó tanácsért :D Legutoljára a gyújtással akadt problémám mikor "láttatok", akkor félő volt a trafóhídbug, de talán ennyi idő után kijelenthetjük, hogy a 93.000 km-t futott gyertyák cseréje megoldotta a kérdést :D:D:D üdv minden kedves ismeretlen ismerősnek :D Szia Balázs :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Január19, 2011 Megoszt Elküldve Január19, 2011 Nem régiben olvastam egy Totalcar-os, vagy valami hasonló autós magazin cikket " Valóban olcsóbb a diesel?" címmel, hogy 150E km felett már nagyon lutri, hogy a DIESEL-ből mit kapsz. lehet hogy azt olvastad amit a kolegám is.... azt olvasta hogy 150ekm-re csinálják az új dieseleket...nekem ez elég vadnak néz ki :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Január19, 2011 Megoszt Elküldve Január19, 2011 üdv corsika,és grofbandi a klubban :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Január19, 2011 Megoszt Elküldve Január19, 2011 lehet hogy azt olvastad amit a kolegám is.... azt olvasta hogy 150ekm-re csinálják az új dieseleket...nekem ez elég vadnak néz ki :) Közben megtalátam Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Január19, 2011 Megoszt Elküldve Január19, 2011 Közben megtalátam igen ez az... konkrét ,neszeneked olajkályha :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Január19, 2011 Megoszt Elküldve Január19, 2011 Közben megtalátam Ez amitől én is tartok,ha benzines lenne,nem is gondolkoznék.Beszéltem a sráccal,meg is van csippelve a verda.Akkor inkább benzinest lesek. Kicsit off itt,mire cseréljem a francia szutykot,Zafira,vagy Meriva??? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Január19, 2011 Megoszt Elküldve Január19, 2011 igen ez az... konkrét ,neszeneked olajkályha :) Vigyázz Hugyosbokor! Ódalbavernek a D-sek :D ... aprópó"D"-s Vicc, vagyis asszem megtörtént valamelyik humorista családjában: A humoristának a felesége mondja: - Te, nem szégyenled magad! Te itt ülsz bent a meleg szobában, miközben apád a kertben ás? - És? ... Én "B"-s vagyok! :D:D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Január19, 2011 Megoszt Elküldve Január19, 2011 Vigyázz Hugyosbokor! Ódalbavernek a D-sek :D ... aprópó"D"-s Vicc, vagyis asszem megtörtént valamelyik humorista családjában: A humoristának a felesége mondja: - Te, nem szégyenled magad! Te itt ülsz bent a meleg szobában, miközben apád a kertben ás? - És? ... Én "B"-s vagyok! :D:D :D :) bakker Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Január19, 2011 Megoszt Elküldve Január19, 2011 Ez amitől én is tartok,ha benzines lenne,nem is gondolkoznék.Beszéltem a sráccal,meg is van csippelve a verda.Akkor inkább benzinest lesek. Kicsit off itt,mire cseréljem a francia szutykot,Zafira,vagy Meriva??? :) Hát zafira Vs meriva azért az nem kiegyenlített játszma :D) nyilván a zafira komolyabb, nagyobb kocsi, de a lényeg az, hogy mire kell... a merivának nem túl nagy a csomagtartója... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Január19, 2011 Megoszt Elküldve Január19, 2011 Hát zafira Vs meriva azért az nem kiegyenlített játszma :)) nyilván a zafira komolyabb, nagyobb kocsi, de a lényeg az, hogy mire kell... a merivának nem túl nagy a csomagtartója... Mikor mire,általában peca,Nyaralás,csavargás,az nem olyan sűrűn.Nem tom melyiket vegyem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
andris83 Elküldve Január19, 2011 Megoszt Elküldve Január19, 2011 Mikor mire,általában peca,Nyaralás,csavargás,az nem olyan sűrűn.Nem tom melyiket vegyem. No meg nem mindegy, hogy Zafira A vagy B, Merivából új vagy régi? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Január19, 2011 Megoszt Elküldve Január19, 2011 No meg nem mindegy, hogy Zafira A vagy B, Merivából új vagy régi? http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/zafir...legance-4414921 http://www.autodual.hu/index.fcgi?rx=&...10&item=102 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Január19, 2011 Megoszt Elküldve Január19, 2011 http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/zafir...legance-4414921 http://www.autodual.hu/index.fcgi?rx=&...10&item=102 szerintem meriva 1.7cdti motorral (101lovas változat) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Január19, 2011 Megoszt Elküldve Január19, 2011 szerintem meriva 1.7cdti motorral (101lovas változat) Annyi zsém nincs,hogy dieselt vegyek :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Január19, 2011 Megoszt Elküldve Január19, 2011 Annyi zsém nincs,hogy dieselt vegyek :) http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/meriv...a_akcio-4413184 Link to comment Megosztás: More sharing options...
andris83 Elküldve Január19, 2011 Megoszt Elküldve Január19, 2011 http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/zafir...legance-4414921 http://www.autodual.hu/index.fcgi?rx=&...10&item=102 Ha nem kell a 7 ülés, akkor szerintem is Meriva. Legalábbis én azt venném. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szaby Elküldve Január19, 2011 Megoszt Elküldve Január19, 2011 Klubtagoknak látszik csak a fotojuk a hozzászolások alkalmával?? Vagy csak be kell állítani valamit??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Január19, 2011 Megoszt Elküldve Január19, 2011 Klubtagoknak látszik csak a fotojuk a hozzászolások alkalmával?? Vagy csak be kell állítani valamit??? vezérlőpultban nézelődj :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Január19, 2011 Megoszt Elküldve Január19, 2011 Annyi zsém nincs,hogy dieselt vegyek :) Frontera???? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Január19, 2011 Megoszt Elküldve Január19, 2011 Frontera???? Nem kő terepjáró. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Január19, 2011 Megoszt Elküldve Január19, 2011 HELLÓ régi barátok! Gandóótam beköszönök már. üdv minden kedves ismeretlen ismerősnek :) Sssszerbbbuuuussszz! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts