bocs Elküldve Január18, 2011 Megoszt Elküldve Január18, 2011 Kikapcsolódásként... Csak erős idegzetűeknek! :D Hát ez BESZARÁS ez a videjó :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex75 Elküldve Január18, 2011 Megoszt Elküldve Január18, 2011 hát az de mit lehet tenni ,hasonlít az enyémre :D Hogyhogy? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Január18, 2011 Megoszt Elküldve Január18, 2011 Hogyhogy? :) Úgy, hogy az Astrája úgy néz ki,mint egy 308 SW! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex75 Elküldve Január18, 2011 Megoszt Elküldve Január18, 2011 Úgy, hogy az Astrája úgy néz ki,mint egy 308 SW! :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
bocs Elküldve Január18, 2011 Megoszt Elküldve Január18, 2011 hát az de mit lehet tenni ,hasonlít az enyémre :) Miért?Csak nem Te is belefutottál egy ilyenbe? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Barna Elküldve Január18, 2011 Megoszt Elküldve Január18, 2011 Tiszta sor, így gondolom én is! A szervizes gyerek sejtheti, hogy vaj van a füle mögött, mert azt igérte, a kapott pénzből megoldjuk okosan. Ugye nincs már hitel az autón? Mert akkor a gazdasági totálkár az egyik legrosszabb ami történhet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex75 Elküldve Január18, 2011 Megoszt Elküldve Január18, 2011 Ugye nincs már hitel az autón? Mert akkor a gazdasági totálkár az egyik legrosszabb ami történhet. Az tuti... Rémálom... Továbbra is fizeted a törlesztőrészletet a nemlétező kocsid után... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex75 Elküldve Január18, 2011 Megoszt Elküldve Január18, 2011 Link to comment Megosztás: More sharing options...
levi555 Elküldve Január18, 2011 Megoszt Elküldve Január18, 2011 Sziasztok, ha egy szép G Astrát akartok látni, akkor hajrá, ezen a linken minden megvan... :)))) Érdemes benézni, idővel pénztárcát nyitogatni, hogy van-e elég pénz benne!!! :D Zsófi és Levi https://admin.hasznaltauto.hu/gyorsnezet/szemelyauto/4443383 Link to comment Megosztás: More sharing options...
levi555 Elküldve Január18, 2011 Megoszt Elküldve Január18, 2011 Illetve ezen a linken, mivel a másik még admin oldal volt... :) http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/astra...1.4-16v-4443383 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex75 Elküldve Január18, 2011 Megoszt Elküldve Január18, 2011 Hááát... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
banjani Elküldve Január18, 2011 Megoszt Elküldve Január18, 2011 Illetve ezen a linken, mivel a másik még admin oldal volt... :) http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/astra...1.4-16v-4443383 A légzsákot ki lehet kapcsolni? Gyárilag is? Mindegyikben? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex75 Elküldve Január18, 2011 Megoszt Elküldve Január18, 2011 A légzsákot ki lehet kapcsolni? Gyárilag is? Mindegyikben? Az utasülésen, az isofix rendszeren belül. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Január18, 2011 Megoszt Elküldve Január18, 2011 Érdekesek ezek a garázsban tartott hölgytulajok! :) Nekem kicsit sok(k) ez az autó!Az egyszerűbb néha több. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex75 Elküldve Január18, 2011 Megoszt Elküldve Január18, 2011 Érdekesek ezek a garázsban tartott hölgytulajok! :D Nekem kicsit sok(k) ez az autó!Az egyszerűbb néha több. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Január18, 2011 Megoszt Elküldve Január18, 2011 Illetve ezen a linken, mivel a másik még admin oldal volt... :) http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/astra...1.4-16v-4443383 Ezen mi a szép??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Január19, 2011 Megoszt Elküldve Január19, 2011 Az utasülésen, az isofix rendszeren belül. A Coupéban nem. Ott is van a műszerfal oldalán a matrica hogy első ülésre nem ér gyerekülést szerelni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
dsteel Elküldve Január19, 2011 Megoszt Elküldve Január19, 2011 A légzsákot ki lehet kapcsolni? Gyárilag is? Mindegyikben? Szerintem egyikben sem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stofl Elküldve Január19, 2011 Megoszt Elküldve Január19, 2011 Szerintem egyikben sem. Nekem se matricám jobb oldalon, se AIRBAG feliratom. És megnézték műszerrel, benne van. Majd mikor kiszedtem a kesztyűtartót, akkor látszódott alulról, hogy tényleg van benne valami. Persze nem lehet kikapcsolni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex75 Elküldve Január19, 2011 Megoszt Elküldve Január19, 2011 A Coupéban nem. Ott is van a műszerfal oldalán a matrica hogy első ülésre nem ér gyerekülést szerelni. Nálam is így van, ez az alap. De van olyan opció a gyermekbiztonsági rendszeren belül, amely aktiválásával kikapcsolható az utasoldali légzsák, így alkalmassá válik az első ülés is a gyermekbölcső felszerelésére. Ez az ún. ülésfoglaltság felismerő rendszer. Az anyósülés oldalára ragasztott matricával sokták jelülni, de kétlem, h ebben a racer-astrában ilyen lenne... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex75 Elküldve Január19, 2011 Megoszt Elküldve Január19, 2011 Nekem se matricám jobb oldalon, se AIRBAG feliratom. És megnézték műszerrel, benne van. Majd mikor kiszedtem a kesztyűtartót, akkor látszódott alulról, hogy tényleg van benne valami. Persze nem lehet kikapcsolni. A műszerfalon nem látsz airbag feliratot? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Barna Elküldve Január19, 2011 Megoszt Elküldve Január19, 2011 A műszerfalon nem látsz airbag feliratot? Elvileg a kikönnyítésnek is látszania kell, ha van benne légzsák. A kesztyűtartó felett, halványan. Érdekes lenne, ha sima műszerfalba, kikönnyítés nélkül, berakták volna, ha eldurran, jön vele az egész? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stofl Elküldve Január19, 2011 Megoszt Elküldve Január19, 2011 Elvileg a kikönnyítésnek is látszania kell, ha van benne légzsák. A kesztyűtartó felett, halványan. Érdekes lenne, ha sima műszerfalba, kikönnyítés nélkül, berakták volna, ha eldurran, jön vele az egész? Nincs rajta felirat tényleg. Ha könnnyítés alatt a perforációt vagy mit értetek, az van. Tehát úgy néz ki mint a légzsákos változat. Körbe négyszög alakban látszik a vájat vagy mi, halványan. De feliratom és matricám nincs. Szervizben kérdeztem rá, és a srác rákötötte a műszert és az kiírta, hogy van. A kesztyűtartó kiszedése után meg látszódott is. Valószínűleg a török vendégmunkás elfelejtette rábélyegezni a dolgokat.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex75 Elküldve Január19, 2011 Megoszt Elküldve Január19, 2011 Nincs rajta felirat tényleg. Ha könnnyítés alatt a perforációt vagy mit értetek, az van. Tehát úgy néz ki mint a légzsákos változat. Körbe négyszög alakban látszik a vájat vagy mi, halványan. De feliratom és matricám nincs. Szervizben kérdeztem rá, és a srác rákötötte a műszert és az kiírta, hogy van. A kesztyűtartó kiszedése után meg látszódott is. Valószínűleg a török vendégmunkás elfelejtette rábélyegezni a dolgokat.... Reméljük, soha nem derül ki, h tényleg van-e, v nincs! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stofl Elküldve Január19, 2011 Megoszt Elküldve Január19, 2011 Reméljük, soha nem derül ki, h tényleg van-e, v nincs! :) Hú, bizony! Nagyon remélem én is! Köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts