grofbandi Elküldve Január18, 2011 Megoszt Elküldve Január18, 2011 Én egy gyorsan ható altatógáz beinjektálásán gondolkodtam régen, néma telefonos riasztással... Aztán, mikor bekábult a delikvens, "kinevelni" belőle ezt a rossz szokást. :) Sziasztok! Hmm! Épp be akartam jelenteni, hogy klubtag leszek, de most elbizonytalanodtam... Hová jelentkeztem... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex75 Elküldve Január18, 2011 Megoszt Elküldve Január18, 2011 Sziasztok! Hmm! Épp be akartam jelenteni, hogy klubtag leszek, de most elbizonytalanodtam... Hová jelentkeztem... :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
grofbandi Elküldve Január18, 2011 Megoszt Elküldve Január18, 2011 :D Néztem a gépedet a Carstylingen, jól fel van szerelve. A tetőablak marha jó dolog, a Calibrámban volt... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex75 Elküldve Január18, 2011 Megoszt Elküldve Január18, 2011 Néztem a gépedet a Carstylingen, jól fel van szerelve. A tetőablak marha jó dolog, a Calibrámban volt... :D Jó sokáig is kutattam, mire találtam egy ilyet. Szerencsém volt... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex75 Elküldve Január18, 2011 Megoszt Elküldve Január18, 2011 Jó sokáig is kutattam, mire találtam egy ilyet. Szerencsém volt... :) Laza drift... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
bocs Elküldve Január18, 2011 Megoszt Elküldve Január18, 2011 Laza drift... :) Szia! Jópofa videjó. Amúgy néztem adatlapodat,Te földi vagy. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Január18, 2011 Megoszt Elküldve Január18, 2011 Laza drift... :) De durván nyomják! Én sem tudtam volna szebben anno a zsigulimmal! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Január18, 2011 Megoszt Elküldve Január18, 2011 Érdekes baleset! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Január18, 2011 Megoszt Elküldve Január18, 2011 Sziasztok! Hmm! Épp be akartam jelenteni, hogy klubtag leszek, de most elbizonytalanodtam... Hová jelentkeztem... :) http://opelclub.hu/klubtagsagrol/mote-cosmo-klubkartya.html hát ide :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex75 Elküldve Január18, 2011 Megoszt Elküldve Január18, 2011 Szia! Jópofa videjó. Amúgy néztem adatlapodat,Te földi vagy. :D Üdv, földi! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex75 Elküldve Január18, 2011 Megoszt Elküldve Január18, 2011 Érdekes baleset! :D Tényleg érdekes... Mi történhetett? Lehet, vmi racerbaleset? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Január18, 2011 Megoszt Elküldve Január18, 2011 :D Tényleg érdekes... Mi történhetett? Lehet, vmi racerbaleset? :D Komoly lehetett,matiz vs. A6.Vajon ki győzött. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Január18, 2011 Megoszt Elküldve Január18, 2011 Bátyámnak megtörték az astráját, még decemberben. Kapott betétlapot, látszólag minden ok, meg is kezdte az opel szerviz a javítást. Most meg elkezd ge*izni a biztosító, totálkárra akarják venni. Pedig a hátulja már csak festésre vár, meg egy első lökös kell rá. Szóval a kérdésem: miből áll ez a "gazdasági totálkár"? Ilyenkor kivonják forgalomból, vagy megcsináltathatom oszt mehet tovább? Amúgy törötten is használta egy hónapig, úgyhogy nem olyan vészes az! Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Január18, 2011 Megoszt Elküldve Január18, 2011 Bátyámnak megtörték az astráját, még decemberben. Kapott betétlapot, látszólag minden ok, meg is kezdte az opel szerviz a javítást. Most meg elkezd ge*izni a biztosító, totálkárra akarják venni. Pedig a hátulja már csak festésre vár, meg egy első lökös kell rá. Szóval a kérdésem: miből áll ez a "gazdasági totálkár"? Ilyenkor kivonják forgalomból, vagy megcsináltathatom oszt mehet tovább? Amúgy törötten is használta egy hónapig, úgyhogy nem olyan vészes az! Gazdasági totálkárra akkor veszik az autót, ha a javítási költsége meghaladja az autó aktuális értékének (hogy ez épp mennyi az az Eurotax katalógusból derül ki) 50-70%-t. A biztosítók ilyenkor (gazdasági totálkár esetén) megadják a roncsértéket és az aktuális Eurotax értéket, te meg eldöntheted, hogy leadod az autót a bontóban és megkapod a roncsértéket és az autó baleset előtti értékét (ez a bizonyos Eurotax alapján kalkulált ár, a biztosító ennyit fog fizetni), vagy nem adod le az autót és a biztosító által fizetett összegből megpróbálod megjavíttatni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex75 Elküldve Január18, 2011 Megoszt Elküldve Január18, 2011 Komoly lehetett,matiz vs. A6.Vajon ki győzött. :) Öcsém így törte össze az előző Astrámat. Csak ott Suzival volt a kancsóskodó... Gyorsított a Suzis is, és az lett a vége, hogy mindketten az árokban landoltak. Jobban járt így, mintha frontálisan ütközött volna a szemközt jövővel... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
speter Elküldve Január18, 2011 Megoszt Elküldve Január18, 2011 Bátyámnak megtörték az astráját, még decemberben. Kapott betétlapot, látszólag minden ok, meg is kezdte az opel szerviz a javítást. Most meg elkezd ge*izni a biztosító, totálkárra akarják venni. Pedig a hátulja már csak festésre vár, meg egy első lökös kell rá. Szóval a kérdésem: miből áll ez a "gazdasági totálkár"? Ilyenkor kivonják forgalomból, vagy megcsináltathatom oszt mehet tovább? Amúgy törötten is használta egy hónapig, úgyhogy nem olyan vészes az! Szerintem a gtk a legjobb dolog, ami történhet veled egy ilyen esetbe. Ha gtk-ra veszik, akkor megállapítják a kocsi jelenértékét. Feldobják a neppereknek, akik 100-200-ezerrel kevesebbet ajánlanak a RONCS értékénél. A biztosító tájékoztat, hogy a két értéket közötti különbséget azonnal kifizeti Neked, a roncsot meg ha akarod, akkor segít eladni. Persze a Te tulajdonod a kocsi azt csinálsz vele, amit akarsz. Ha kiszámolod a különbözetből bőven meg lehet javíttatni a kocsit MAGÁNBA. Azt mondjuk, hogy ebben a konkrét Te esetedben nem fogsz jól járni az tuti, mert az Opel szerviz aranyárban javít. A biztosító is azért veszi gtk-ra,mert kiszámolja, hogy a szakszervíz áraival nem éri meg megjavíttatni a kocsit. Egyébként amíg a biztosító nem nyilatkozik, addig szerintem TILOS a kocsihoz nyúlni, mert ha nem akar fizetni és közben helyreállítják a kocsit, akkor meg vagy lőve, mert az igazságügyi szakértő nem tud állásfoglalást adni. Ha nincs javítva, akkor lehet kiverni belőlük pénzt, szóval én nem nagyon említeném, hogy már majdnem kész a kocsi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Január18, 2011 Megoszt Elküldve Január18, 2011 Gazdasági totálkárra akkor veszik az autót, ha a javítási költsége meghaladja az autó aktuális értékének (hogy ez épp mennyi az az Eurotax katalógusból derül ki) 50-70%-t. A biztosítók ilyenkor (gazdasági totálkár esetén) megadják a roncsértéket és az aktuális Eurotax értéket, te meg eldöntheted, hogy leadod az autót a bontóban és megkapod a roncsértéket és az autó baleset előtti értékét (ez a bizonyos Eurotax alapján kalkulált ár, a biztosító ennyit fog fizetni), vagy nem adod le az autót és a biztosító által fizetett összegből megpróbálod megjavíttatni. Köszi! Mi is így gondoltuk (vagy reméltük), de így még nyugodtabb mindenki! Link to comment Megosztás: More sharing options...
bocs Elküldve Január18, 2011 Megoszt Elküldve Január18, 2011 Érdekes baleset! "Mákjuk" van, hogy nem volt előttük vastagabb fa. Link to comment Megosztás: More sharing options...
bocs Elküldve Január18, 2011 Megoszt Elküldve Január18, 2011 Üdv, földi! :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Január18, 2011 Megoszt Elküldve Január18, 2011 Egyébként amíg a biztosító nem nyilatkozik, addig szerintem TILOS a kocsihoz nyúlni, mert ha nem akar fizetni és közben helyreállítják a kocsit, akkor meg vagy lőve, mert az igazságügyi szakértő nem tud állásfoglalást adni. Ha nincs javítva, akkor lehet kiverni belőlük pénzt, szóval én nem nagyon említeném, hogy már majdnem kész a kocsi. Tiszta sor, így gondolom én is! A szervizes gyerek sejtheti, hogy vaj van a füle mögött, mert azt igérte, a kapott pénzből megoldjuk okosan. Link to comment Megosztás: More sharing options...
andris83 Elküldve Január18, 2011 Megoszt Elküldve Január18, 2011 Ez mekkora... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex75 Elküldve Január18, 2011 Megoszt Elküldve Január18, 2011 Kikapcsolódásként... Csak erős idegzetűeknek! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
bocs Elküldve Január18, 2011 Megoszt Elküldve Január18, 2011 Ez mekkora... ELSZOMORÍTÓ. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Január18, 2011 Megoszt Elküldve Január18, 2011 Kikapcsolódásként... Csak erős idegzetűeknek! :) ez kész :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Január18, 2011 Megoszt Elküldve Január18, 2011 ELSZOMORÍTÓ. :) hát az de mit lehet tenni ,hasonlít az enyémre :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts