Mc-elek Elküldve Január15, 2011 Megoszt Elküldve Január15, 2011 Nekem nem lényeg az mp3,sokkal szebb a zene,ha nincs szarrá tömörítve.Én még régimódi vagyok. :) ok :D az a baj ,hogy bakelit lemezjátszós autórádiót nem készítenek :D ha pösti lenne ,akkor leütném neked :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január15, 2011 Megoszt Elküldve Január15, 2011 Nekem nem lényeg az mp3,sokkal szebb a zene,ha nincs szarrá tömörítve.Én még régimódi vagyok. :) Bakelitet a verdába... :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Január15, 2011 Megoszt Elküldve Január15, 2011 Bakelitet a verdába... :) :D egy lemezre jár az eszünk :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stofl Elküldve Január15, 2011 Megoszt Elküldve Január15, 2011 ne erőltesd..van egy omega gyűrű az fogja :D Szuper, na így már gondolom könnyebb lesz... :) hülyének érzem magam, hogy ezt sem tudtam. Legközelebb már tudom. Köszönöm mindenkinek a flexes javaslatokat! :D Néha gondolok már ilyenekre magam is..., de nem az autón. Mai nappal túlestem az első olajcserén(Opel szerviz), jobb stabilizátor inga cserén(Opel szerviz), műszerfal világítás cserén, kesztyűtartó világítás javításon, és még sok apróságon... Alakul a verda. De még sok van hátra. Első autóm!!!! És nagyon szép! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január15, 2011 Megoszt Elküldve Január15, 2011 egy lemezre jár az eszünk :) Jah...csak ahogy örexek, már lassulok... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Január15, 2011 Megoszt Elküldve Január15, 2011 Szuper, na így már gondolom könnyebb lesz... :) hülyének érzem magam, hogy ezt sem tudtam. Legközelebb már tudom. Köszönöm mindenkinek a flexes javaslatokat! :D Néha gondolok már ilyenekre magam is..., de nem az autón. Mai nappal túlestem az első olajcserén(Opel szerviz), jobb stabilizátor inga cserén(Opel szerviz), műszerfal világítás cserén, kesztyűtartó világítás javításon, és még sok apróságon... Alakul a verda. De még sok van hátra. Első autóm!!!! És nagyon szép! kitartás :D ,lehet hogy nem fogsz könnyen hozzáférni Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január15, 2011 Megoszt Elküldve Január15, 2011 ... Első autóm!!!! És nagyon szép! Használd, becsüld meg, szeresd, adj meg neki mindent ami belefér, és meglátod, hogy hosszú távon is jó társra lelhetsz benne... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Január15, 2011 Megoszt Elküldve Január15, 2011 Jah...csak ahogy örexek, már lassulok... :D na ne mond ,én nyóc hónappal vénebb vagyok :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Január15, 2011 Megoszt Elküldve Január15, 2011 Nekem nem lényeg az mp3,sokkal szebb a zene,ha nincs szarrá tömörítve.Én még régimódi vagyok. :) na megtaláltam a 34 DIN-es autórádiót :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stofl Elküldve Január15, 2011 Megoszt Elküldve Január15, 2011 Váltózár beszerelésével kapcsolatban van javaslatotok? A Kalocsai Opelnál 60 ezret mondtak rá. (Defend Lock) Ez nagyon sok sztem. Valami hasznosabb, vagy elégséges de olcsóbb megoldás létezik amit javasoltok? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Január15, 2011 Megoszt Elküldve Január15, 2011 valaki felnit kereset: http://www.vatera.hu/item/view/index.php?cod=1436915232 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Január15, 2011 Megoszt Elküldve Január15, 2011 ok :D az a baj ,hogy bakelit lemezjátszós autórádiót nem készítenek :) ha pösti lenne ,akkor leütném neked :D Köszi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Január15, 2011 Megoszt Elküldve Január15, 2011 na megtaláltam a 34 DIN-es autórádiót :) Ez fa**a, csak kell hozzá egy utánfutó! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Január15, 2011 Megoszt Elküldve Január15, 2011 pfff :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Január15, 2011 Megoszt Elküldve Január15, 2011 Bakelitet a verdába... :) :D ...csak már másnak is eszébe jutott sajna, ráadásul nem is mostanában: Még lemezcserélő (kőkori CD-váltó) is volt hozzá a kesztyűtartóban, igaz akkor más oda nem fért be... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Január15, 2011 Megoszt Elküldve Január15, 2011 ...csak már másnak is eszébe jutott sajna, ráadásul nem is mostanában: Még lemezcserélő (kőkori CD-váltó) is volt hozzá a kesztyűtartóban, igaz akkor más oda nem fért be... bakker...akkor ilyen is van :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Big Boss Elküldve Január15, 2011 Megoszt Elküldve Január15, 2011 Van egy gyanúm, hogy nem férne be a gyári rádió helyére :) De ha nekiesel fűrésszel biztos bele tudnád gányolni :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Január15, 2011 Megoszt Elküldve Január15, 2011 Ezt pedig MC-elek-nek ajánlom! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Barna Elküldve Január15, 2011 Megoszt Elküldve Január15, 2011 Hullanak az Opelek, mint a legyek... http://www.langlovagok.hu/html/kepek/ Ésszel, emberek... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Január16, 2011 Megoszt Elküldve Január16, 2011 Ezt pedig MC-elek-nek ajánlom! :D :) jól van ..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Január16, 2011 Megoszt Elküldve Január16, 2011 Hullanak az Opelek, mint a legyek... http://www.langlovagok.hu/html/kepek/ Ésszel, emberek... üdv a klubban :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex75 Elküldve Január16, 2011 Megoszt Elküldve Január16, 2011 na megtaláltam a 34 DIN-es autórádiót :) De durván jól néz ki... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex75 Elküldve Január16, 2011 Megoszt Elküldve Január16, 2011 Miért ne...? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Barna Elküldve Január16, 2011 Megoszt Elküldve Január16, 2011 üdv a klubban :D Köszi! Egyébként tényleg jobb érzés :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stofl Elküldve Január16, 2011 Megoszt Elküldve Január16, 2011 Képzeljétek, kisebb a csomagtartó bejáratom mint kéne. Nem férnek bele a kalaptartók.... :-S :) Nagyon feszül ami benne van, nem is lehet a csomagtérnyitással együtt használni, gondoltam belepróbálok egy másikat. Az meg eleve 3-4 cm-el szélesebb volt mint a hely. Lehet, hogy ehhez kapcsolódik, de a csomagtérajtó kárpitom borzasztóan nyikorog menet közben. Minden csavar jól megvan húzva, nem is hiányzik. Tipushiba lenne? Ragasszam ki mindenhol filccel vagy gumival? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts