speter Elküldve Január15, 2011 Megoszt Elküldve Január15, 2011 Segítsetek légyszíves! A bal hátsó ajtókárpitot szeretném leszedni, mert a központi zár nem viszi azt az ajtót, illetve csak néha. Olvastam Hic leírását az ajtókárpit leszedéséről, de a hátsónál nem boldogulok. 4 csavart már kiszedtem, semmi nem mozdul semerre. Hogy csináljam? Az elektromos ablakkapcsoló és a csipogó alattit se felejtsd el kivenni, meg ami látható helyen van. Nem tudom pontosan hány db csavar van, lehet pont 4. Ha a csavarokat kiszedted belekapaszkodsz alul és jól megrántod magad felé, a patentok kipattannak (a bent marad csavaroknál meg eltörik a kárpit). Link to comment Megosztás: More sharing options...
NorbyAstraG Elküldve Január15, 2011 Megoszt Elküldve Január15, 2011 Érdeklődnék,hogy nem e kell valakinek óócsóóóóba bontott alkatrész??Akármi bármi.Hétfőn megyek a raktárba és ha van akkor könnyen beszerezhető :) :D Ha bármi érdekel.PÜ-ben keress meg Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Január15, 2011 Megoszt Elküldve Január15, 2011 Érdeklődnék,hogy nem e kell valakinek óócsóóóóba bontott alkatrész??Akármi bármi.Hétfőn megyek a raktárba és ha van akkor könnyen beszerezhető :) :D Ha bármi érdekel.PÜ-ben keress meg tudod.... még mindig hátsó villanyablak :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stofl Elküldve Január15, 2011 Megoszt Elküldve Január15, 2011 Az elektromos ablakkapcsoló és a csipogó alattit se felejtsd el kivenni, meg ami látható helyen van. Nem tudom pontosan hány db csavar van, lehet pont 4. Ha a csavarokat kiszedted belekapaszkodsz alul és jól megrántod magad felé, a patentok kipattannak (a bent marad csavaroknál meg eltörik a kárpit). Köszi! Az ablakkapcsoló helye alatt nem is gondoltam, akkor az lesz a baj! A csipogó helye alattit megtaláltam. Akkor ez 5 csavar eddig. Valaki tudja hány darab van összesen? Visszarakás egyszerűbb? Patentok vajon megmaradnak? Hú, csak nem töröm el. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január15, 2011 Megoszt Elküldve Január15, 2011 tudod.... még mindig hátsó villanyablak :D Nekem meg egy WRC nagyszárny... meg egy Prodrive első lökös... :) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
speter Elküldve Január15, 2011 Megoszt Elküldve Január15, 2011 Köszi! Az ablakkapcsoló helye alatt nem is gondoltam, akkor az lesz a baj! A csipogó helye alattit megtaláltam. Akkor ez 5 csavar eddig. Valaki tudja hány darab van összesen? Visszarakás egyszerűbb? Patentok vajon megmaradnak? Hú, csak nem töröm el. Hát ilyen hidegekbe fene sem tudja, de annyira nem vészes. Ezek jobbfajta patentok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Január15, 2011 Megoszt Elküldve Január15, 2011 Nekem meg egy WRC nagyszárny... meg egy Prodrive első lökös... :) :D :D Holnap viszem :-D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stofl Elküldve Január15, 2011 Megoszt Elküldve Január15, 2011 Hát ilyen hidegekbe fene sem tudja, de annyira nem vészes. Ezek jobbfajta patentok. Na még amit elfelejtettem. Az ablaktekerő kart hogyan kell leszedni? Csak erőből magamfelé, vagy annak is van valami csavarja, trükkje? Nem mertem már jobban erőltetni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
NorbyAstraG Elküldve Január15, 2011 Megoszt Elküldve Január15, 2011 tudod.... még mindig hátsó villanyablak :) Tuduom,rajta vagyok.Csak a baj az,hogy van vagy 50pár,de mind első Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január15, 2011 Megoszt Elküldve Január15, 2011 Holnap viszem :-D Gyüssz akkóóóó??? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Január15, 2011 Megoszt Elküldve Január15, 2011 Tuduom,rajta vagyok.Csak a baj az,hogy van vagy 50pár,de mind első Kösz a semmit:-P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január15, 2011 Megoszt Elküldve Január15, 2011 Tuduom,rajta vagyok.Csak a baj az,hogy van vagy 50pár,de mind első Akkor rakj egyet belőlük hátulra, és akkor már is lesz egy hátsó is... :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
NorbyAstraG Elküldve Január15, 2011 Megoszt Elküldve Január15, 2011 Kösz a semmit:-P :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Január15, 2011 Megoszt Elküldve Január15, 2011 Gyüssz akkóóóó??? :) Aha,majd hívlak mikor indulnák Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Január15, 2011 Megoszt Elküldve Január15, 2011 Akkor rakj egyet belőlük hátulra, és akkor már is lesz egy hátsó is... :) :D Mint a corsába,csak abba motor van:-D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Január15, 2011 Megoszt Elküldve Január15, 2011 Nekem meg egy WRC nagyszárny... meg egy Prodrive első lökös... :) :D :D esetleg egy ilyet tudok vinni :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Január15, 2011 Megoszt Elküldve Január15, 2011 Valaki nem vateráz?Engem kidobott a rendszer,és nem enged vissza. És ez kellene: http://auto-motor.vatera.hu/auto_hifi/cd_l...1436999584.html Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Január15, 2011 Megoszt Elküldve Január15, 2011 Valaki nem vateráz?Engem kidobott a rendszer,és nem enged vissza. És ez kellene: http://auto-motor.vatera.hu/auto_hifi/cd_l...1436999584.html és ez neked kell??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Január15, 2011 Megoszt Elküldve Január15, 2011 Na még amit elfelejtettem. Az ablaktekerő kart hogyan kell leszedni? Csak erőből magamfelé, vagy annak is van valami csavarja, trükkje? Nem mertem már jobban erőltetni. ne erőltesd..van egy omega gyűrű az fogja :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január15, 2011 Megoszt Elküldve Január15, 2011 esetleg egy ilyet tudok vinni :D Cuki... :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január15, 2011 Megoszt Elküldve Január15, 2011 ne erőltesd... ..fűrész... :) :D ha van közelben akkó flex... :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Január15, 2011 Megoszt Elküldve Január15, 2011 és ez neked kell??? Mé mi bajod vale?Igaz nem mai gyerek,de jó masina. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Január15, 2011 Megoszt Elküldve Január15, 2011 Mé mi bajod vale?Igaz nem mai gyerek,de jó masina. semmi baj nincs vele....csak hát mp3-at nem játszik Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Január15, 2011 Megoszt Elküldve Január15, 2011 ..fűrész... :) :D ha van közelben akkó flex... :D :D akus flex ,csodákra képes :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Január15, 2011 Megoszt Elküldve Január15, 2011 semmi baj nincs vele....csak hát mp3-at nem játszik Nekem nem lényeg az mp3,sokkal szebb a zene,ha nincs szarrá tömörítve.Én még régimódi vagyok. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts