Mc-elek Elküldve Január14, 2011 Megoszt Elküldve Január14, 2011 mostanában képtelen voltam :) jaj!! mi az a sárga trutyi,segítsetek :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Január14, 2011 Megoszt Elküldve Január14, 2011 Úúúúúúúúúúú,vége,kész,ennyi vót,megdöglött! :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Január14, 2011 Megoszt Elküldve Január14, 2011 na megnyugodtam...nem lesz SAP . "apu" sokalja a 15 gurigát :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
harmlevi Elküldve Január14, 2011 Megoszt Elküldve Január14, 2011 Egyébként a srác szerintem a teszt módra gondolt, ott én ki tudom íratni (a kétsosoros, BC néküli régi kijelzőmön is lehetett) a pillanatnyi sebességet, a vízhőfokkal együtt, de azt már ti tudjátok, hogyan lehet előhívni, én csak a H-ban tudom:) Ja és van eltérés az őskövület XX. századi mutató és a kiírt érték között :D (a kijelző kevesebbet mutat, gondolom ez a valós)! mostanában képtelen voltam :) jaj!! mi az a sárga trutyi,segítsetek :D :D Szívbarát margarin, teljes kiörlésű kenyérre kell kenni, egészséges:D:D! Amúgy milyen olajat használsz? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Január14, 2011 Megoszt Elküldve Január14, 2011 Egyébként a srác szerintem a teszt módra gondolt, ott én ki tudom íratni (a kétsosoros, BC néküli régi kijelzőmön is lehetett) a pillanatnyi sebességet, a vízhőfokkal együtt, de azt már ti tudjátok, hogyan lehet előhívni, én csak a H-ban tudom:) Szívbarát margarin, teljes kiörlésű kenyérre kell kenni, egészséges:D:D! asszem az csak H-ba van Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Január14, 2011 Megoszt Elküldve Január14, 2011 pfff :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
banjani Elküldve Január14, 2011 Megoszt Elküldve Január14, 2011 [url=http://kephost.hu/share-6F16_4D3071D6.html] mostanában képtelen voltam :) jaj!! mi az a sárga trutyi,segítsetek :D :D Nem hengerfejes az a gép??? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Január14, 2011 Megoszt Elküldve Január14, 2011 Nem hengerfejes az a gép??? :) dehogy... :D ,csak cinikus vagyok... 10km-10km használom ,ez ilyen Link to comment Megosztás: More sharing options...
banjani Elküldve Január14, 2011 Megoszt Elküldve Január14, 2011 dehogy... :) ,csak cinikus vagyok... 10km-10km használom ,ez ilyen Úgy legyen. Ha hosszabb távra mész vele akkor el kell tűnnie annak a trutyinak ha nem hengerfejes. Én is rövid távon használom mégsem olyan... Link to comment Megosztás: More sharing options...
PGA Elküldve Január14, 2011 Megoszt Elküldve Január14, 2011 dehogy... :D ,csak cinikus vagyok... 10km-10km használom ,ez ilyen Pedig mindig mondod, hogy 100-as benzin, meg kened neki, ha bemelegedett, de a képek szerint csak kapucsínó készítésre használod a kocsid... (Mc-Cappuccino with dexos2 :) ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Január14, 2011 Megoszt Elküldve Január14, 2011 Pedig mindig mondod, hogy 100-as benzin, meg kened neki, ha bemelegedett, de a képek szerint csak kapucsínó készítésre használod a kocsid... (Mc-Cappuccino with dexos2 :D ) az a helyzet ,hogy kb akkor teljesen meleg amikor beérek... a víz az hamarabb eléri az üzemit ,de az olajnak több kell... jó a 100as,egyszer biztos (hanem többször) kapok levelet Szombathelyről... én élvezem hogy 4e-nél odalépek neki és még lódul :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
PGA Elküldve Január14, 2011 Megoszt Elküldve Január14, 2011 az a helyzet ,hogy kb akkor teljesen meleg amikor beérek... a víz az hamarabb eléri az üzemit ,de az olajnak több kell... jó a 100as,egyszer biztos (hanem többször) kapok levelet Szombathelyről... én élvezem hogy 4e-nél odalépek neki és még lódul :) Ezzel JÓ LESZ VIGYÁZNI! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Január14, 2011 Megoszt Elküldve Január14, 2011 Úgy legyen. Ha hosszabb távra mész vele akkor el kell tűnnie annak a trutyinak ha nem hengerfejes. Én is rövid távon használom mégsem olyan... persze eltűnik...most úgy hogy letöröltem :) nem lehet hengerfejes mert szép rózsaszín/piros a víz ,és amióta nálam van (holnap lesz egy éve(17ekm)),az ott áll ahol kell .és fagyálló szaga van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Január14, 2011 Megoszt Elküldve Január14, 2011 Ezzel JÓ LESZ VIGYÁZNI! köszi :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Január14, 2011 Megoszt Elküldve Január14, 2011 senkinek nem tetszett a corsa-s videjó??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Január14, 2011 Megoszt Elküldve Január14, 2011 na ami még érdekes volt számomra: a szállító cég akik hordják az árút tőlünk euro5 motoros autókkal járnak... látom van náluk egy kanna... mi van benne? Lóhugy.. (lehet hogy csak szo..ak) :) na mindegy ... aszongyák hogy van egy külön tartály ,és abba kell tölteni mert az takarítja a részecske szűrőt... Ti mit tudtok erről? Link to comment Megosztás: More sharing options...
banjani Elküldve Január14, 2011 Megoszt Elküldve Január14, 2011 Törölve Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Január14, 2011 Megoszt Elküldve Január14, 2011 senkinek nem tetszett a corsa-s videjó??? Ott mindent lehet,darázs kis jószág lehet. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
vaga Elküldve Január14, 2011 Megoszt Elküldve Január14, 2011 mostanában képtelen voltam :) jaj!! mi az a sárga trutyi,segítsetek :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Január14, 2011 Megoszt Elküldve Január14, 2011 mostanában képtelen voltam :) jaj!! mi az a sárga trutyi,segítsetek :D :D Üdv, no, nekem is így nézett ki, de csak a kartergáz visszavezető csőben. Az olajsapka nem néz ki így. De a cső nekem tele volt, el sem tudott menni ott a kipugáz. Hogy mitöl? A sok rövid táv? Néha meg kellne nekem is járatni Tatabánya és Tata között üveghangon, hátha jót tesz neki.... ? Havonta megkapja a fagyit:-D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex75 Elküldve Január14, 2011 Megoszt Elküldve Január14, 2011 mostanában képtelen voltam :) jaj!! mi az a sárga trutyi,segítsetek :D :D Szerintem írj gyorsan a TC-os motordokinak... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Január14, 2011 Megoszt Elküldve Január14, 2011 Szerintem írj gyorsan a TC-os motordokinak... :) egyébként lehet hogy kéne bele egy lecsapató.... hogy ne legyen ilyen probléma Link to comment Megosztás: More sharing options...
steve78 Elküldve Január14, 2011 Megoszt Elküldve Január14, 2011 2. nem tudtam, hogy sünök rendőrök is látogathatják a fórumot :) Miért? Az kizáró ok? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
steve78 Elküldve Január14, 2011 Megoszt Elküldve Január14, 2011 Üdv.Gratula a kocsihoz! Az nem jelenti azt,hogy a 2003-as nem lehet Delphi. Milyen plussz infóra gondolsz a kijelzőn?Ha két soros akkor nem látsz ott fogyasztás meg ilyesmi adatokat.Ahhoz BC kell. Ha menet közben egyszerre nyomva tartod a kijelzőn lévő két gombot, akkor kiír bizonyos adatokat. Ezek között szerepel a pillanatnyi sebesség is. Erre emlékszem valahonnan, azt hiszem itt olvastam korábban. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex75 Elküldve Január14, 2011 Megoszt Elküldve Január14, 2011 pfff :) Ez nagyon kemény!!! Cseppet sem megszállott a srác... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts