Atommanó Elküldve Január13, 2011 Megoszt Elküldve Január13, 2011 valaki használ valamilyen vállatirányítási szoftvert? gondolok itt SAP-re ,vagy Microsoft NAV-ra? Ilyen tervek vannak nálunk ,meg vízvágógép.... van baj gazdagon.. Még mindig Lanti-SAP... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Január13, 2011 Megoszt Elküldve Január13, 2011 Még mindig Lanti-SAP... tényleg :D na majd megkeresem... "apu" még alszik rá mert azt mondta nem kevés .... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Január13, 2011 Megoszt Elküldve Január13, 2011 valaki használ valamilyen vállatirányítási szoftvert? gondolok itt SAP-re ,vagy Microsoft NAV-ra? Ilyen tervek vannak nálunk ,meg vízvágógép.... van baj gazdagon.. Vízvágógép?Hát minek azt a vizet elvágni? Tiszta Teutul család vagytok már! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Qpack Elküldve Január13, 2011 Megoszt Elküldve Január13, 2011 Biztos vagy abban, hogy fel tudod rakni a 14"-os felniket? Elképzelhető, hogy útban lesz a féknyereg. A szükséges gumiméret 185/75r15 Érdekesen nézne ki... ez milyen méret? ilyent még kinába sem gyártanak :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Január14, 2011 Megoszt Elküldve Január14, 2011 Vízvágógép?Hát minek azt a vizet elvágni? Tiszta Teutul család vagytok már! :) Azaz,olyan gépet akár. Lesz ám barkàcsolás :-D Link to comment Megosztás: More sharing options...
HUNGeRY Elküldve Január14, 2011 Megoszt Elküldve Január14, 2011 Biztos vagy abban, hogy fel tudod rakni a 14"-os felniket? Elképzelhető, hogy útban lesz a féknyereg. A szükséges gumiméret 185/75r15 Érdekesen nézne ki... Az egyik ismerősömnek G Astra-ja van 14"-os felnikkel. Igazság szerint ha nem jó, max eladom. De egyelőre még gondolkodom, hogy egyáltalán jó-e az nekem, hogy nem szerelik át a gumikat, ergo nem nézik meg milyen állapotban van a belseje. Link to comment Megosztás: More sharing options...
jaygab Elküldve Január14, 2011 Megoszt Elküldve Január14, 2011 Ne aggódj fog menni a csekk! Kijelölt gyalogos átkelőhely előtt 5 -m távolságon belül tilos megállni és várakozni. Utána közvetlen lehet. Ha látnak, hogy a kocsiban vagy akkor lehet egy pár ezres csekkel megúszod de mivel lefényképeztek a pda automatikusan küldi a fotókat a központba.Egyébként is ha fóliázva van a kocsid akkor elképzelhető, hogy nem látták, hogy benne ülsz! Nem? Ez a mutatvány 30.000 Ft-ba került neked, és örülj, hogy ennyivel megúsztad mert még ott volt a fólia+ okmányok nincsenek nálad stb. Azt kell mondanom, hogy így megérdemelted..../és a sün már unalmas szöveg az az igazság/ Ebből tanulnod kell barátom, és utánanézni egyes dolgoknak.... A csekk bizti hogy 30 napon belül ott lesz.. 1. köszi a választ, de jó részével azért tisztában vagyok. Lehetetlennek tartom, hogy ne láttak volna, a parkolóőr 2x járt arra ellenőrizni a jegyeket és gondolom azért nem büntetett meg, mert ő is látta, hogy benne ülök a kocsiban, pedig csak elment mellettem. A rendőr meg szemben állt velem és a szemembe nézett! Na mindegy! 2. nem tudtam, hogy sünök rendőrök is látogathatják a fórumot :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex75 Elküldve Január14, 2011 Megoszt Elküldve Január14, 2011 2. nem tudtam, hogy sünök rendőrök is látogathatják a fórumot :) Legalább már ezt is tudod... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stofl Elküldve Január14, 2011 Megoszt Elküldve Január14, 2011 Sziasztok! Astra tulajdonos vagyok 2 napja! Z14XE, 2003-as évjárat. Jippé! Kérdésem, hogy miből lehet biztosra megállapítani az utastér szűrő fajtáját, kiszerelés nélkül? Olvastam a fórumban, hogy ha a pedálok mellett patentos, akkor Behr, ha csavaros akkor Delphi. Na ennek megfelelően böngésztem az alkatrészáruházakat de ott 2004-es modellévig írják a Delphit. Enyém 2003-as és patentos az említett elem. Tehát nem értem. A következő, hogy a középső kijelzőnél hiába nyomom a két gombot, nem jelenik meg semmi plusz információ, csak villog a dátum beállítása. Nem létkérdés, csak kíváncsi vagyok erre is, mi lehet az oka? Köszönöm! Link to comment Megosztás: More sharing options...
woody1 Elküldve Január14, 2011 Megoszt Elküldve Január14, 2011 Sziasztok! Astra tulajdonos vagyok 2 napja! Z14XE, 2003-as évjárat. Jippé! Kérdésem, hogy miből lehet biztosra megállapítani az utastér szűrő fajtáját, kiszerelés nélkül? Olvastam a fórumban, hogy ha a pedálok mellett patentos, akkor Behr, ha csavaros akkor Delphi. Na ennek megfelelően böngésztem az alkatrészáruházakat de ott 2004-es modellévig írják a Delphit. Enyém 2003-as és patentos az említett elem. Tehát nem értem. A következő, hogy a középső kijelzőnél hiába nyomom a két gombot, nem jelenik meg semmi plusz információ, csak villog a dátum beállítása. Nem létkérdés, csak kíváncsi vagyok erre is, mi lehet az oka? Köszönöm! Balesetmentes vezetést és sok örömöt a kicsikéhez. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Január14, 2011 Megoszt Elküldve Január14, 2011 Sziasztok! Astra tulajdonos vagyok 2 napja! Z14XE, 2003-as évjárat. Jippé! Kérdésem, hogy miből lehet biztosra megállapítani az utastér szűrő fajtáját, kiszerelés nélkül? Olvastam a fórumban, hogy ha a pedálok mellett patentos, akkor Behr, ha csavaros akkor Delphi. Na ennek megfelelően böngésztem az alkatrészáruházakat de ott 2004-es modellévig írják a Delphit. Enyém 2003-as és patentos az említett elem. Tehát nem értem. A következő, hogy a középső kijelzőnél hiába nyomom a két gombot, nem jelenik meg semmi plusz információ, csak villog a dátum beállítása. Nem létkérdés, csak kíváncsi vagyok erre is, mi lehet az oka? Köszönöm! Üdv.Gratula a kocsihoz! Az nem jelenti azt,hogy a 2003-as nem lehet Delphi. Milyen plussz infóra gondolsz a kijelzőn?Ha két soros akkor nem látsz ott fogyasztás meg ilyesmi adatokat.Ahhoz BC kell. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stofl Elküldve Január14, 2011 Megoszt Elküldve Január14, 2011 Milyen plussz infóra gondolsz a kijelzőn?Ha két soros akkor nem látsz ott fogyasztás meg ilyesmi adatokat.Ahhoz BC kell. Pl. a pillanatnyi sebességre gondoltam. Azt állítólag kiírja. A Technikai fórumban olvastam, vagy a GYIK-ban volt régi téma (2005-körül) Tehát maradjon a kiszerelés az utastér szűrő megállapításához? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Barna Elküldve Január14, 2011 Megoszt Elküldve Január14, 2011 Pl. a pillanatnyi sebességre gondoltam. Azt állítólag kiírja. A Technikai fórumban olvastam, vagy a GYIK-ban volt régi téma (2005-körül) Tehát maradjon a kiszerelés az utastér szűrő megállapításához? Alapban nem tud ilyet, ahogy előttem írták, ahhoz fedélzeti komputer kell... amit tud a kétsoros: idő, dátum, külső hőfok. Ennyi... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex75 Elküldve Január14, 2011 Megoszt Elküldve Január14, 2011 Alapban nem tud ilyet, ahogy előttem írták, ahhoz fedélzeti komputer kell... amit tud a kétsoros: idő, dátum, külső hőfok. Ennyi... Nekem három soros van, BC is van, mégsem lehet belőle előhozni ezt a funkciót... Miért? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dom Elküldve Január14, 2011 Megoszt Elküldve Január14, 2011 "Január 17, 18 és 19-én fogjunk össze és lássák meg a MILLIÁRDOS kőolaj-ipari cégek és az állam, hogy milyen amikor pénzt vesztenek. A következő a recept, hogy CSÖKKENJEN az üzemanyagok ára: SENKI NE VEGYEN HASZNÁLATBA EGYETLEN BENZINKUTAT SEM ? JANUÁR 17,18 és 19-én. Járjunk buszokkal, biciklivel, gyalog vagy az említett három nap előtt tankoljunk. KÜLDD TOVÁBB EZT AZ ÜZENETET, HOGY JUSSON EL AZ EGÉSZ ORSZÁGNAK (próbáljuk meg! Veszteni nem tudunk! A fuvarozók is lehetőség szerint ezen a 3 napon külföldön tankoljanak, ha van rá lehetőség, ők ugyanis a legnagyobb felhasználók, ezzel a legfőbb befizetők, és legjobban kiszolgáltatottak!)" Azt akarjátok,hogy ne kapjak béremelést? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dom Elküldve Január14, 2011 Megoszt Elküldve Január14, 2011 Nekem három soros van, BC is van, mégsem lehet belőle előhozni ezt a funkciót... Miért? Mert nem akarja aszt kész. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex75 Elküldve Január14, 2011 Megoszt Elküldve Január14, 2011 Mert nem akarja aszt kész. :) Megtiszteltél az építő jellegű hozzászólásoddal. Köszönöm! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
domber Elküldve Január14, 2011 Megoszt Elküldve Január14, 2011 Sziasztok! Kérdésem lenne,mostanában körülbelül 2 hete csinálja azt az autom hogy elindulás után ha fékezek,fura,furcsak ilyen keszterálo,kerregö hangot hallok az auto hátso fékeitöl,de 5-6 fékezés után ez megszünik.Majd áll az auto megint pár órát,és indulás után uja kezdi és 5-6 fékezés után megint minden a régi.És ez azota van amiota ilyen ködös párás az idö,lehet ennek valami köze hozzá,vagy mi lehet ez valami szorulhat és nem megy vissza a helyére az elején?Az autoban 40 ezer km van szerintem még nem kophatott el a fékpofa talán csak??????? Link to comment Megosztás: More sharing options...
PGA Elküldve Január14, 2011 Megoszt Elküldve Január14, 2011 Sziasztok! Kérdésem lenne,mostanában körülbelül 2 hete csinálja azt az autom hogy elindulás után ha fékezek,fura,furcsak ilyen keszterálo,kerregö hangot hallok az auto hátso fékeitöl,de 5-6 fékezés után ez megszünik.Majd áll az auto megint pár órát,és indulás után uja kezdi és 5-6 fékezés után megint minden a régi.És ez azota van amiota ilyen ködös párás az idö,lehet ennek valami köze hozzá,vagy mi lehet ez valami szorulhat és nem megy vissza a helyére az elején?Az autoban 40 ezer km van szerintem még nem kophatott el a fékpofa talán csak??????? A kérdésedet meg is válaszoltad. A párakicsapódás a dobban, de akár a féktárcsákon is okozhat ilyen hamar elmúló "problémát". Majd jön a tavasz, aztán megoldódik a dolog. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dom Elküldve Január14, 2011 Megoszt Elküldve Január14, 2011 Sziasztok! Kérdésem lenne,mostanában körülbelül 2 hete csinálja azt az autom hogy elindulás után ha fékezek,fura,furcsak ilyen keszterálo,kerregö hangot hallok az auto hátso fékeitöl,de 5-6 fékezés után ez megszünik.Majd áll az auto megint pár órát,és indulás után uja kezdi és 5-6 fékezés után megint minden a régi.És ez azota van amiota ilyen ködös párás az idö,lehet ennek valami köze hozzá,vagy mi lehet ez valami szorulhat és nem megy vissza a helyére az elején?Az autoban 40 ezer km van szerintem még nem kophatott el a fékpofa talán csak??????? A magas páratartalom miatt pillanatok alatt vakrozsda lesz a fékdob belsején,szerintem ez okozza. De azért ha biztos akarsz lenni,akkor megnézed a fékpofákat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dom Elküldve Január14, 2011 Megoszt Elküldve Január14, 2011 Megtiszteltél az építő jellegű hozzászólásoddal. Köszönöm! :) Remélem nem sértettelek meg nem állt szándékomban Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex75 Elküldve Január14, 2011 Megoszt Elküldve Január14, 2011 Remélem nem sértettelek meg nem állt szándékomban Dehogy! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Január14, 2011 Megoszt Elküldve Január14, 2011 Pl. a pillanatnyi sebességre gondoltam. Azt állítólag kiírja. A Technikai fórumban olvastam, vagy a GYIK-ban volt régi téma (2005-körül) Tehát maradjon a kiszerelés az utastér szűrő megállapításához? Nekem három soros van, BC is van, mégsem lehet belőle előhozni ezt a funkciót... Miért? A pillanatnyi sebességet az enyémben a kilométeróra mutatja. Persze ez már őskövület,még a XX.században készült, :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex75 Elküldve Január14, 2011 Megoszt Elküldve Január14, 2011 A pillanatnyi sebességet az enyémben a kilométeróra mutatja. Persze ez már őskövület,még a XX.században készült, :) Csak sajnálni tudlak ezért... :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
PGA Elküldve Január14, 2011 Megoszt Elküldve Január14, 2011 A pillanatnyi sebességet az enyémben a kilométeróra mutatja. Persze ez már őskövület,még a XX.században készült, :) Ez jó. :D Még örülhetünk, hogy nem valami golyós "számológépen" kell kisakkozni, hogy mennyi az annyi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts