palicska Elküldve Január12, 2011 Megoszt Elküldve Január12, 2011 Szép estét! Nem autós téma. Közeleg a szülinapom, fényképezőt kapok ha minden jól megy és én választhatok. Kinéztem a SAMSUNG WB 5500 kompakt bridge gépet. Kérdésem az, hogy valakinek nincs e véletlenül ilyen itt a fórumon. Amennyiben van kérem írja meg nekem a géppel kapcsolatban az észrevételét. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Január12, 2011 Megoszt Elküldve Január12, 2011 Erre tudod mit mondott Cartman??Inkább nem írom.... tudom :) http://indavideo.hu/video/Ritmikus_csimpifon_2 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Január12, 2011 Megoszt Elküldve Január12, 2011 srácok, üdv a klubban :) MC: eltünt a hozzászólásom... szerintem valami mást nyomtam meg, vagya pü-d zavart meg, és nem küldtem el.... Köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.2 gcc Elküldve Január12, 2011 Megoszt Elküldve Január12, 2011 Szép estét! Nem autós téma. Közeleg a szülinapom, fényképezőt kapok ha minden jól megy és én választhatok. Kinéztem a SAMSUNG WB 5500 kompakt bridge gépet. Kérdésem az, hogy valakinek nincs e véletlenül ilyen itt a fórumon. Amennyiben van kérem írja meg nekem a géppel kapcsolatban az észrevételét. Szép darab, eléggé jónak tűnik rákerestem neten! Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Január12, 2011 Megoszt Elküldve Január12, 2011 srácok, üdv a klubban :) MC: eltünt a hozzászólásom... szerintem valami mást nyomtam meg, vagya pü-d zavart meg, és nem küldtem el.... Tényleg! Kösz a meleg fogadtatást! Link to comment Megosztás: More sharing options...
palicska Elküldve Január12, 2011 Megoszt Elküldve Január12, 2011 Nekem is tetszik. Tulajdonságok/ár arányát tekintve szerintem nagyon jó, elérhető kisgép. Link to comment Megosztás: More sharing options...
harmlevi Elküldve Január12, 2011 Megoszt Elküldve Január12, 2011 off: Gyerünk csimpifon verjed má... ... HE? :D:D:D tudom :) http://indavideo.hu/video/Ritmikus_csimpifon_2 Link to comment Megosztás: More sharing options...
jaygab Elküldve Január13, 2011 Megoszt Elküldve Január13, 2011 Hello, V.ker. Akadály utca. Zebrás kereszteződés , a zebra előtt álltam meg (a kocsi orra picit még bele is lógott a felfestésbe). Asszony 8,5 hónapos terhesen megy be ügyet intézni, én meg kint maradtam a kocsiba várni őt. A parkolóőr 3x jött arra egy árva mukkot nem szólt (nem dobtam be persze), eleve úgy tudom, ha benne vagyok a kocsiban nem büntethet meg... (na nem is ezért írok, mert ezzel nem volt gond), de erre is kíváncsi vagyok, hogy ezt jól tudom-e? Jött arra később 2 sün (police), akik megálltak a sarkon , eleinte nagyon rá sem néztek a kocsimra én belülről figyeltem és vártam mi lesz. Majd az egyik előkapott valami kütyüt (fényképezős, adattovábbítós eszköz) és beállt elém, hogy lefotózza a rendszámot, de mindezt villámgyorsan , mire kiugrottam már átment az utca túloldalára és oldalról is lefotózta. Kiszállok azt kérdezem miért fotózta le a kocsimat? Erre mondja, hogy , mert szabálytalanul parkolok., de nem is látták, hogy a kocsiban vagyok. Mondom nem lehetne eltekinteni ettől az egésztől, csak megálltam és várom a várandós páromat, aki mindjárt itt lesz. Hát sajnos nem lehet, mert a rendszerbe bekerült a kép és már nem lehet kitörölni , de ha látták volna , hogy a kocsiban ülök, akkor nem fényképeznek egyből.... Az autó fóliás , de azért nem annyira, hogy ne láttak volna, a fotós sünnel még farkasszemet is néztünk, mikor beállt velem szembe!!! A legszebb az egészben , hogy úgy tűnt őszintén sajnálják, hogy lefotóztak és nem láttak, ilyen szánom-bánom arccal mondta a csávó, de egyszerűen nem hiszem el, hogy nem láttak. Kérdezem, akkor mi lesz, mennyire számíthatok, Azt ő nem tudja, majd kapok egy határozatot abban benne lesz , hogy mennyi. Mondom, de úgy kb? Nem tudja megmondani. Nagyon nem akartam ugrálni, mert a fólia is illegal, meg az összes papírom asszonynál volt, szóval még igazolni sem tudtam volna magam:-)) Hazaérek netre fel és látom, hogy 30ezerbe fáj egy ilyen... Remek. Ugye nem tehetek mást, mint imádkozni, hogy 60napon túl küldjék a határozatot???!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
grofbandi Elküldve Január13, 2011 Megoszt Elküldve Január13, 2011 Én anno lefújtam elől a gumi koptatót, szép volt egy darabig. Kb. 4 hét után elkezdett pattogni le róla a festék majd mikor újabb réteget fújtam rá már fele ennyi idő alatt elkezdett lepattogni róla. Még mindig színre van fújva de nem sok értelme van. Mindeddig tuningolgattam költöttem a pénzt a drágámra viszont úgy gondolom többet nem tuningolom. A küszöbök, díszlécek, kilincsek maradnak feketén/ úgy is szép az/ szárnyat sem veszek rá. A lényeg, hogy amikor beleülök mindenhová elvigyen ahová szeretném! :) /és meg is teszi/ Akkor nem alapoztad le jól, vagy nem fújtad rendesen körbe. Nekem a Calibrán bejött. De fújtam már motor idomokat, bukósisakot stb. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex75 Elküldve Január13, 2011 Megoszt Elküldve Január13, 2011 Hello, V.ker. Akadály utca. Zebrás kereszteződés , a zebra előtt álltam meg (a kocsi orra picit még bele is lógott a felfestésbe). Asszony 8,5 hónapos terhesen megy be ügyet intézni, én meg kint maradtam a kocsiba várni őt. A parkolóőr 3x jött arra egy árva mukkot nem szólt (nem dobtam be persze), eleve úgy tudom, ha benne vagyok a kocsiban nem büntethet meg... (na nem is ezért írok, mert ezzel nem volt gond), de erre is kíváncsi vagyok, hogy ezt jól tudom-e? Jött arra később 2 sün (police), akik megálltak a sarkon , eleinte nagyon rá sem néztek a kocsimra én belülről figyeltem és vártam mi lesz. Majd az egyik előkapott valami kütyüt (fényképezős, adattovábbítós eszköz) és beállt elém, hogy lefotózza a rendszámot, de mindezt villámgyorsan , mire kiugrottam már átment az utca túloldalára és oldalról is lefotózta. Kiszállok azt kérdezem miért fotózta le a kocsimat? Erre mondja, hogy , mert szabálytalanul parkolok., de nem is látták, hogy a kocsiban vagyok. Mondom nem lehetne eltekinteni ettől az egésztől, csak megálltam és várom a várandós páromat, aki mindjárt itt lesz. Hát sajnos nem lehet, mert a rendszerbe bekerült a kép és már nem lehet kitörölni , de ha látták volna , hogy a kocsiban ülök, akkor nem fényképeznek egyből.... Az autó fóliás , de azért nem annyira, hogy ne láttak volna, a fotós sünnel még farkasszemet is néztünk, mikor beállt velem szembe!!! A legszebb az egészben , hogy úgy tűnt őszintén sajnálják, hogy lefotóztak és nem láttak, ilyen szánom-bánom arccal mondta a csávó, de egyszerűen nem hiszem el, hogy nem láttak. Kérdezem, akkor mi lesz, mennyire számíthatok, Azt ő nem tudja, majd kapok egy határozatot abban benne lesz , hogy mennyi. Mondom, de úgy kb? Nem tudja megmondani. Nagyon nem akartam ugrálni, mert a fólia is illegal, meg az összes papírom asszonynál volt, szóval még igazolni sem tudtam volna magam:-)) Hazaérek netre fel és látom, hogy 30ezerbe fáj egy ilyen... Remek. Ugye nem tehetek mást, mint imádkozni, hogy 60napon túl küldjék a határozatot???!!! Megállni lehet zebra előtt? Várakozni biztos nem lehet öt méteren belül... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Handbrake Elküldve Január13, 2011 Megoszt Elküldve Január13, 2011 Megállni lehet zebra elött? Várakozni biztos nem lehet öt méteren belül... Ha jól rémlik, akkor megállni lehet közvetlen utána. Előtte csak 5 méterre, mert ha full a zebra előtt állsz nem lehet látni a gyalogokat, és balesetveszélyes is. De majd csak reagál aki jobban tudja. Link to comment Megosztás: More sharing options...
dsteel Elküldve Január13, 2011 Megoszt Elküldve Január13, 2011 Megállni lehet zebra elött? Várakozni biztos nem lehet öt méteren belül... Muszáj megállni, hogy átengedd a gyalogost :) Komolyra fordítva: ha küldik, tuti küldik 60 napon belül, majd hülyék lennének nem, nagyon kell nekik a pénz. Annak örülhetsz, hogy nem küldték el műszakira a kocsit, a munkatársamat 1 hete kapták el Érden a kütyüjükkel, műszakira küldték + 5 E bünti. Szerk: a megállás szabályai a zebránál 5. paragrafus e pont: http://wanted.hu/jogszabalyok/kresz-megallas.htm szóval sajnos, igazuk van, meg sem állhatunk. A sajnálkozás akár még őszinte is lehetett, akkor is büntethet ezek szerint, ha benne ülsz... Link to comment Megosztás: More sharing options...
HUNGeRY Elküldve Január13, 2011 Megoszt Elküldve Január13, 2011 Kedves fórumtársak! 15" lemezfelni van az autómon téli gumikkal. Pincében várakoznak a 15" nyári gumik. Régóta tervezem venni plusz 4 db felnit, így nem kellene mindig átszereltetni a gumikat. Találtam nagyon jó áron használt lemezfelnit 14" méretben, meg is fogom venni. Nem néztem még a nyári gumik milyen állapotban vannak, de elképzelhető, hogy mind a 2 garnitúrát cserélnem kell az idén. Ki mit ajánl? A téli, vagy a nyári gumik legyenek 14" méretűek? Válaszaitokat előre is köszönöm! Link to comment Megosztás: More sharing options...
andris83 Elküldve Január13, 2011 Megoszt Elküldve Január13, 2011 Hello, V.ker. Akadály utca. Zebrás kereszteződés , a zebra előtt álltam meg (a kocsi orra picit még bele is lógott a felfestésbe). Asszony 8,5 hónapos terhesen megy be ügyet intézni, én meg kint maradtam a kocsiba várni őt. A parkolóőr 3x jött arra egy árva mukkot nem szólt (nem dobtam be persze), eleve úgy tudom, ha benne vagyok a kocsiban nem büntethet meg... (na nem is ezért írok, mert ezzel nem volt gond), de erre is kíváncsi vagyok, hogy ezt jól tudom-e? Jött arra később 2 sün (police), akik megálltak a sarkon , eleinte nagyon rá sem néztek a kocsimra én belülről figyeltem és vártam mi lesz. Majd az egyik előkapott valami kütyüt (fényképezős, adattovábbítós eszköz) és beállt elém, hogy lefotózza a rendszámot, de mindezt villámgyorsan , mire kiugrottam már átment az utca túloldalára és oldalról is lefotózta. Kiszállok azt kérdezem miért fotózta le a kocsimat? Erre mondja, hogy , mert szabálytalanul parkolok., de nem is látták, hogy a kocsiban vagyok. Mondom nem lehetne eltekinteni ettől az egésztől, csak megálltam és várom a várandós páromat, aki mindjárt itt lesz. Hát sajnos nem lehet, mert a rendszerbe bekerült a kép és már nem lehet kitörölni , de ha látták volna , hogy a kocsiban ülök, akkor nem fényképeznek egyből.... Az autó fóliás , de azért nem annyira, hogy ne láttak volna, a fotós sünnel még farkasszemet is néztünk, mikor beállt velem szembe!!! A legszebb az egészben , hogy úgy tűnt őszintén sajnálják, hogy lefotóztak és nem láttak, ilyen szánom-bánom arccal mondta a csávó, de egyszerűen nem hiszem el, hogy nem láttak. Kérdezem, akkor mi lesz, mennyire számíthatok, Azt ő nem tudja, majd kapok egy határozatot abban benne lesz , hogy mennyi. Mondom, de úgy kb? Nem tudja megmondani. Nagyon nem akartam ugrálni, mert a fólia is illegal, meg az összes papírom asszonynál volt, szóval még igazolni sem tudtam volna magam:-)) Hazaérek netre fel és látom, hogy 30ezerbe fáj egy ilyen... Remek. Ugye nem tehetek mást, mint imádkozni, hogy 60napon túl küldjék a határozatot???!!! Nem volt kint az elakadásjelződ? Ilyenkor talán azzal lehetne még enyhíteni őket. Tavaly apósomat is megszívatták, zebrától kb 4,7 méterre parkolt, de küldték neki a csekket... Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.2 gcc Elküldve Január13, 2011 Megoszt Elküldve Január13, 2011 Hello, V.ker. Akadály utca. Zebrás kereszteződés , a zebra előtt álltam meg (a kocsi orra picit még bele is lógott a felfestésbe). Asszony 8,5 hónapos terhesen megy be ügyet intézni, én meg kint maradtam a kocsiba várni őt. A parkolóőr 3x jött arra egy árva mukkot nem szólt (nem dobtam be persze), eleve úgy tudom, ha benne vagyok a kocsiban nem büntethet meg... (na nem is ezért írok, mert ezzel nem volt gond), de erre is kíváncsi vagyok, hogy ezt jól tudom-e? Jött arra később 2 sün (police), akik megálltak a sarkon , eleinte nagyon rá sem néztek a kocsimra én belülről figyeltem és vártam mi lesz. Majd az egyik előkapott valami kütyüt (fényképezős, adattovábbítós eszköz) és beállt elém, hogy lefotózza a rendszámot, de mindezt villámgyorsan , mire kiugrottam már átment az utca túloldalára és oldalról is lefotózta. Kiszállok azt kérdezem miért fotózta le a kocsimat? Erre mondja, hogy , mert szabálytalanul parkolok., de nem is látták, hogy a kocsiban vagyok. Mondom nem lehetne eltekinteni ettől az egésztől, csak megálltam és várom a várandós páromat, aki mindjárt itt lesz. Hát sajnos nem lehet, mert a rendszerbe bekerült a kép és már nem lehet kitörölni , de ha látták volna , hogy a kocsiban ülök, akkor nem fényképeznek egyből.... Az autó fóliás , de azért nem annyira, hogy ne láttak volna, a fotós sünnel még farkasszemet is néztünk, mikor beállt velem szembe!!! A legszebb az egészben , hogy úgy tűnt őszintén sajnálják, hogy lefotóztak és nem láttak, ilyen szánom-bánom arccal mondta a csávó, de egyszerűen nem hiszem el, hogy nem láttak. Kérdezem, akkor mi lesz, mennyire számíthatok, Azt ő nem tudja, majd kapok egy határozatot abban benne lesz , hogy mennyi. Mondom, de úgy kb? Nem tudja megmondani. Nagyon nem akartam ugrálni, mert a fólia is illegal, meg az összes papírom asszonynál volt, szóval még igazolni sem tudtam volna magam:-)) Hazaérek netre fel és látom, hogy 30ezerbe fáj egy ilyen... Remek. Ugye nem tehetek mást, mint imádkozni, hogy 60napon túl küldjék a határozatot???!!! Ne aggódj fog menni a csekk! Kijelölt gyalogos átkelőhely előtt 5 -m távolságon belül tilos megállni és várakozni. Utána közvetlen lehet. Ha látnak, hogy a kocsiban vagy akkor lehet egy pár ezres csekkel megúszod de mivel lefényképeztek a pda automatikusan küldi a fotókat a központba.Egyébként is ha fóliázva van a kocsid akkor elképzelhető, hogy nem látták, hogy benne ülsz! Nem? Ez a mutatvány 30.000 Ft-ba került neked, és örülj, hogy ennyivel megúsztad mert még ott volt a fólia+ okmányok nincsenek nálad stb. Azt kell mondanom, hogy így megérdemelted..../és a sün már unalmas szöveg az az igazság/ Ebből tanulnod kell barátom, és utánanézni egyes dolgoknak.... A csekk bizti hogy 30 napon belül ott lesz.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
andris83 Elküldve Január13, 2011 Megoszt Elküldve Január13, 2011 Kedves fórumtársak! 15" lemezfelni van az autómon téli gumikkal. Pincében várakoznak a 15" nyári gumik. Régóta tervezem venni plusz 4 db felnit, így nem kellene mindig átszereltetni a gumikat. Találtam nagyon jó áron használt lemezfelnit 14" méretben, meg is fogom venni. Nem néztem még a nyári gumik milyen állapotban vannak, de elképzelhető, hogy mind a 2 garnitúrát cserélnem kell az idén. Ki mit ajánl? A téli, vagy a nyári gumik legyenek 14" méretűek? Válaszaitokat előre is köszönöm! Elvileg bármelyiket teheted a 14-esre, de én a télit tenném inkább, a nyári maradjon 15. Gumivásárlásnál ügyelj a váltóméretekre! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tomi 1.6 Elküldve Január13, 2011 Megoszt Elküldve Január13, 2011 "Január 17, 18 és 19-én fogjunk össze és lássák meg a MILLIÁRDOS kőolaj-ipari cégek és az állam, hogy milyen amikor pénzt vesztenek. A következő a recept, hogy CSÖKKENJEN az üzemanyagok ára: SENKI NE VEGYEN HASZNÁLATBA EGYETLEN BENZINKUTAT SEM ? JANUÁR 17,18 és 19-én. Járjunk buszokkal, biciklivel, gyalog vagy az említett három nap előtt tankoljunk. KÜLDD TOVÁBB EZT AZ ÜZENETET, HOGY JUSSON EL AZ EGÉSZ ORSZÁGNAK (próbáljuk meg! Veszteni nem tudunk! A fuvarozók is lehetőség szerint ezen a 3 napon külföldön tankoljanak, ha van rá lehetőség, ők ugyanis a legnagyobb felhasználók, ezzel a legfőbb befizetők, és legjobban kiszolgáltatottak!)" Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tomi 1.6 Elküldve Január13, 2011 Megoszt Elküldve Január13, 2011 Kedves fórumtársak! 15" lemezfelni van az autómon téli gumikkal. Pincében várakoznak a 15" nyári gumik. Régóta tervezem venni plusz 4 db felnit, így nem kellene mindig átszereltetni a gumikat. Találtam nagyon jó áron használt lemezfelnit 14" méretben, meg is fogom venni. Nem néztem még a nyári gumik milyen állapotban vannak, de elképzelhető, hogy mind a 2 garnitúrát cserélnem kell az idén. Ki mit ajánl? A téli, vagy a nyári gumik legyenek 14" méretűek? Válaszaitokat előre is köszönöm! Szia! A téli legyen a 14-es. Arra ballonosabb gumi kell, így nehezebben sérül a felni és konfortosabb. Üdv. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Január13, 2011 Megoszt Elküldve Január13, 2011 Szia! A téli legyen a 14-es. Arra ballonosabb gumi kell, így nehezebben sérül a felni és konfortosabb. Üdv. Én nem tudom,de nem raknék fel 14-s felnit,kicsi rá.15-s a gyári is.Igaz talán a legelsők jöttek ki 14-s felnivel,de nem tudom melyik motor,felszereltség.Nekem volt olyan,amin 14-s volt,igen bután nézett ki.195/60R15(185/65) ezzel sem sérül a felni,és ez a gyári méret. Link to comment Megosztás: More sharing options...
PGA Elküldve Január13, 2011 Megoszt Elküldve Január13, 2011 Műszakin megkapod ugyebár az igazolást, és az is benne lesz, hogy környezetvédelmi osztály változásod van. Be kell majd vinned okmányirodába és ingyen kicserélik forgalmit, majd vinned kell a rendszámtáblát magaddal. Vmi 500ft szerű összeget kérnek a matricáér ami a rendszámra megy. Tavaly megváltoztak a besorolások, enyém is 2es volt mint szinte mindegyik benzinmotoros, de most 6osban van. Túlvagyok a műszakin, és megemlítettem a 2-es besorolásomat. Hát félsiker, mert csak 4-est kaptam (EURO II), állítólag a Z14XE csak ennek felel meg... :D Mindegy, kék plakettem van, mégse mondjuk fekete... :D (Majd a 2 év múlva esedékes műszakin feltornázom 6-osra (EURO III). Vicc ez az egész besorolgatás... :) ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
speter Elküldve Január13, 2011 Megoszt Elküldve Január13, 2011 Túlvagyok a műszakin, és megemlítettem a 2-es besorolásomat. Hát félsiker, mert csak 4-est kaptam (EURO II), állítólag a Z14XE csak ennek felel meg... :D Mindegy, kék plakettem van, mégse mondjuk fekete... :D (Majd a 2 év múlva esedékes műszakin feltornázom 6-osra (EURO III). Vicc ez az egész besorolgatás... :) ) A 2-es nem is fekete, hanem piros. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
PGA Elküldve Január13, 2011 Megoszt Elküldve Január13, 2011 A 2-es nem is fekete, hanem piros. :) Tudom, csak így látva, hogy milyen töketlen ez a rendszer (ugyanaz a motor valakinél 2, máshol 4, a harmadik helyen 6), már azon se csodálkoztam volna... Egyébként ez az egész a szomgrendeletes téma miatt lehet érdekes, ha tényleg komolyra fordulna időnként a dolog. Ha mondjuk most nem teszem szóvá, akkor pirosat kaptam volna, aztán ki vagyok tiltva a városokból az elavult, sz@r, környezetszennyező autómmal... Link to comment Megosztás: More sharing options...
grofbandi Elküldve Január13, 2011 Megoszt Elküldve Január13, 2011 Kedves fórumtársak! 15" lemezfelni van az autómon téli gumikkal. Pincében várakoznak a 15" nyári gumik. Régóta tervezem venni plusz 4 db felnit, így nem kellene mindig átszereltetni a gumikat. Találtam nagyon jó áron használt lemezfelnit 14" méretben, meg is fogom venni. Nem néztem még a nyári gumik milyen állapotban vannak, de elképzelhető, hogy mind a 2 garnitúrát cserélnem kell az idén. Ki mit ajánl? A téli, vagy a nyári gumik legyenek 14" méretűek? Válaszaitokat előre is köszönöm! Szeva! Én is inkább 15-ös lemezfelniket vennék, az sem lehet sokkal drágább. Az enyémre a 14-es előre fel sem megy a fék miatt, erre figyelj te is mielőtt megveszed! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex75 Elküldve Január13, 2011 Megoszt Elküldve Január13, 2011 Kedves fórumtársak! 15" lemezfelni van az autómon téli gumikkal. Pincében várakoznak a 15" nyári gumik. Régóta tervezem venni plusz 4 db felnit, így nem kellene mindig átszereltetni a gumikat. Találtam nagyon jó áron használt lemezfelnit 14" méretben, meg is fogom venni. Nem néztem még a nyári gumik milyen állapotban vannak, de elképzelhető, hogy mind a 2 garnitúrát cserélnem kell az idén. Ki mit ajánl? A téli, vagy a nyári gumik legyenek 14" méretűek? Válaszaitokat előre is köszönöm! Biztos vagy abban, hogy fel tudod rakni a 14"-os felniket? Elképzelhető, hogy útban lesz a féknyereg. A szükséges gumiméret 185/75r14 Érdekesen nézne ki... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Január13, 2011 Megoszt Elküldve Január13, 2011 valaki használ valamilyen vállatirányítási szoftvert? gondolok itt SAP-re ,vagy Microsoft NAV-ra? Ilyen tervek vannak nálunk ,meg vízvágógép.... van baj gazdagon.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts