Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Astra G tulajdonosok beszélgetnek erről-arról

uhuhu

Recommended Posts

Tudom, csak azért írtam újabb fajtát, mert a Kalosból lett Aveo, és hiába 2005-ös (vagy mikori) modell, kb a 80-as évek végén van a színvonal.... Ez az új remélem jobb lesz, az árkategóriához képest nem is néz ki rosszul (nem Astrához kell hasonlítani, hanem Thalia-hoz meg Logan-hoz) bár elég fura az a motoros műszercsoport...

Bocs fiúk, de én tényleg a legújabb Aveóra gondoltam.
Megosztás:

szkszaby neked mennyibe fájt a küszöböket színre fújatni?

Huh... hát kb. 5éve lett festve az első spoiler, ami már nincs, a hátsó szárny, kilincsek, küszöbök, oldaldíszlécek, meg lámpamaszk, ami szintén megszűnt létezni!! Meg a hátsó lökös!

Ez volt ha jól emlékszem 50ezer Opel szervizben, ismerősnél!

Megosztás:

Huh... hát kb. 5éve lett festve az első spoiler, ami már nincs, a hátsó szárny, kilincsek, küszöbök, oldaldíszlécek, meg lámpamaszk, ami szintén megszűnt létezni!! Meg a hátsó lökös!

Ez volt ha jól emlékszem 50ezer Opel szervizben, ismerősnél!

B..sza meg! Felénk legolcsóbban is magában a két küszöböt 25 ezerért csinálják de ettől csak több. küszöbök+oldallécek+ kilincsek összesen kb. 40.000 Ft. Nekem önmagában elég lenne a két küszöböt lefújni de sokallom a 25 -öst érte. Akkor jó a gyári fekete is/sokaknak jobban tetszik a gyári/

Megosztás:

Nem bántás képpen, mert nekem is szívem csücske az Astra, de ha lenne fölös 7,5 millám, 2500 km ide vagy oda inkább veszek egy OFF 530XD kombit ON.

Nem akarja eladni a srác, ha ennyit kér érte. Egyébként meg miért vesz meg valaki egy iylen új kocsit, ha x idő múlva külföldre megy. Kicsit se gyanús :D

Megosztás:

Lenne mégegy offos hsz.-om, jelenlegi offos fórumomról:Ott úgy mükszik, ha támogatod a fórumot (klubtag vagy, talán 3e/év), akkor ha bizonyos helyeken alkatrészt vásárolsz/autót javítatsz, x % kedvezmént kapsz. Ez mondjuk nem hülyeség, ennek ellenére még nem vagyok klubtag.Ez a dolog nem kötelező, mindenki saját belátása és anyagi helyzete szerint dönt.Ja és vannak matricák is az autóra, különféle méretben, színben, klubos és anélküli felirattal, meg r.sz. keretek, és ezeket bárki megvásárolhatja.

Má elis tűntem...

Megosztás:

Lenne mégegy offos hsz.-om, jelenlegi offos fórumomról:Ott úgy mükszik, ha támogatod a fórumot (klubtag vagy, talán 3e/év), akkor ha bizonyos helyeken alkatrészt vásárolsz/autót javítatsz, x % kedvezmént kapsz..Ja és vannak matricák is az autóra, különféle méretben, színben, klubos és anélküli felirattal, meg r.sz. keretek, és ezeket bárki megvásárolhatja.

Má elis tűntem...

Itt is pont így van! :)

Pl.ezért van nekem is Opelclub-os rendszámkeretem!Aztán egyszer mikor lejárt a tagságim ,lustaságdiból

meg egyéb... ok miatt már nem újítottam meg. :D De ami késik ........

Megosztás:

Sziasztok Opel fórumos kartársak!

Összedobtam egy pdf-be egy kis hasznos képes Opel Astra G elektromos csatlakozó gyűjteményt. Mivel nem vagyok Opel szerelő :)

ezért lehetnek benne elnevezési és egyéb hibák, ha ilyet tapasztaltok, kérem PÜ-ben jelezzétek és javítom. Esetleg bővíthetem is

szívesen, ezzel akár egy vaskos kis "képeskönyvet" :D is létrehozhatnánk közösen, amit haszonnal forgathat aki szerelésre adja a fejét vagy

csak keres valamit az autóján. Akinek van bővítenivalója fotója stb. az PÜ-ben keressen meg és szabadidőm függvényében frissítem

a kis doksit.

A fájl elérhetősége:

Opel Astra G csatlakozók

Megosztás:

Összedobtam egy pdf-be egy kis hasznos képes Opel Astra G elektromos csatlakozó gyűjteményt. Mivel nem vagyok Opel szerelő :)

ezért lehetnek benne elnevezési és egyéb hibák, ha ilyet tapasztaltok, kérem PÜ-ben jelezzétek és javítom. Esetleg bővíthetem is

szívesen, ezzel akár egy vaskos kis "képeskönyvet" :D is létrehozhatnánk közösen, amit haszonnal forgathat aki szerelésre adja a fejét vagy

csak keres valamit az autóján. Akinek van bővítenivalója fotója stb. az PÜ-ben keressen meg és szabadidőm függvényében frissítem

a kis doksit.

A fájl elérhetősége:

Opel Astra G csatlakozók

Köszi! Ez egész jó kis gyüjtemény!

Megosztás:

http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/astra...2900_km-4421232

A J-ből árulja egy srác....

szerintem ennyiért nem fog menni

automatikus fényszóró-szabályozás automatikus távolsági fényszóró, adaptív első fényszóró, elektromosan fűthető, sötétedő és elektromosan behajtható külső tükrök, elektromos kézifék, professzionális Infinity hangrendszer, DVD 800 navigáció (2011-es egész Európa térképpel), AUX-In bemenet, iPod/iPhone vezérlés, USB bemenet (pendrive-ról is lehet zenét hallgatni) digitális rádió (DAB), gyári Bluetooth kihangosító (kormányról is vezérelhető)

Ezek filléres dolgok pofátlanul drágán.

PAJZS teljeskörű gépjármű védelem

Ez meg konkrétan vicckategória.

Megosztás:

a kis doksit.

A fájl elérhetősége:

Opel Astra G csatlakozók

Köszi hasznos lesz

Megosztás:

B..sza meg! Felénk legolcsóbban is magában a két küszöböt 25 ezerért csinálják de ettől csak több. küszöbök+oldallécek+ kilincsek összesen kb. 40.000 Ft. Nekem önmagában elég lenne a két küszöböt lefújni de sokallom a 25 -öst érte. Akkor jó a gyári fekete is/sokaknak jobban tetszik a gyári/

Hali!

Én simán nekiállok itthon, a küszöb, díszléc, kilincs lefújásának. Mivel nem nagy felületű dolgokról van szó, kisebb minőségi hibákat nem nagyon lehet rajta észrevenni. A festéket lehet spray formájában kérni, 4 decit raknak bele kb. 2500 ft. ért. Plusz kell az alapozó, de szerintem 10-ből simán meg lehet úszni.

Megosztás:

Sziasztok!

Holnap megy műszakira a Z14XE (2001, AGR) gépem, és a forgalmiban, meg a zöldkártyámon lévő környezetvédelmi besorolást nézegetem:

02

Akkor most ezt így hogy? :D

Ez alapján még az EURO I-et sem ütöm meg, mert az 3-as... :D

Minimum 6-osnak kéne lenni (EURO III), vagy 9-esnek (EURO IV). Szóvátegyem ezt, hogy írják át (mondjuk akkor új forgalmi, a mostaniban meg még van hely...), vagy hagyjam a francba az egészet?

A kocsi új kora óta ez a besorolásom, ha jól emlékszem, ez pl. a súlyadónál számított. Máshol remélem nem ért anyagi hátrány az elírás miatt... :)

Megosztás:

Sziasztok!

Holnap megy műszakira a Z14XE (2001, AGR) gépem, és a forgalmiban, meg a zöldkártyámon lévő környezetvédelmi besorolást nézegetem:

02

Akkor most ezt így hogy? :D

Ez alapján még az EURO I-et sem ütöm meg, mert az 3-as... :D

Minimum 6-osnak kéne lenni (EURO III), vagy 9-esnek (EURO IV). Szóvátegyem ezt, hogy írják át (mondjuk akkor új forgalmi, a mostaniban meg még van hely...), vagy hagyjam a francba az egészet?

A kocsi új kora óta ez a besorolásom, ha jól emlékszem, ez pl. a súlyadónál számított. Máshol remélem nem ért anyagi hátrány az elírás miatt... :)

Szerintem ne hagyd, valamikor majd ez alapján hajthatsz be (vagy nem) a belvárosokba, már ha elfogadják a törvényt, hogy piros-fekete plakettel nem lehet....

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.