Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Astra G tulajdonosok beszélgetnek erről-arról

uhuhu

Recommended Posts

Szóval én simán kivenném a nem klubtagok szavazatait... aztán ennyi... :D Nem is értem, hogy ők mi alapján...no de mindegy...

És aki mondjuk az adója 1%-ával támogatja a fórumot, de nem klubtag? Az esetenként még több is, mint a tagsági díj.

Megosztás:

ebbe ha belelendülünk akkor sokan meg fognak sértődni... biztosan ezt akarjátok? :D

Voltam a múltkor egy előadássorozaton. Nem is téma a lényeg, hanem a hozzáállás. A lényeg, hogy ingyenes volt, csupán az elején vagy a végén kellett 5 mondat reklámot meghallgatni. Ajánlották magukat, aki akart vett ezt-azt, támogatta őket anyagilag, vagy amivel akarta. Szerintem ez a fórum is ilyen, akinek tetszik és mondjuk segített is rajta az támogatni fogja. Én mondjuk nem látok bele a fórum, klub stb pénzügyeibe, de remélem nem a túlélésért küzd.

Megosztás:

Voltam a múltkor egy előadássorozaton. Nem is téma a lényeg, hanem a hozzáállás. A lényeg, hogy ingyenes volt, csupán az elején vagy a végén kellett 5 mondat reklámot meghallgatni. Ajánlották magukat, aki akart vett ezt-azt, támogatta őket anyagilag, vagy amivel akarta. Szerintem ez a fórum is ilyen, akinek tetszik és mondjuk segített is rajta az támogatni fogja. Én mondjuk nem látok bele a fórum, klub stb pénzügyeibe, de remélem nem a túlélésért küzd.

nem a túlélésért küzd, de ha a fórumozók csak a megspórolt pénzeiknek 10% ával megtámogatnák a fórumot, akkor ingyen lenne minden találkozó....

Megosztás:

nem a túlélésért küzd, de ha a fórumozók csak a megspórolt pénzeiknek 10% ával megtámogatnák a fórumot, akkor ingyen lenne minden találkozó....

Bár Én is a nemfizetők kasztjába tartozom, és nem is nevezném magam se aktívnak, se hasznosnak itt a fórumon, mégis egyet kell hogy értsek Veletek.

Pisloghatnék a 47-es út mellett a törött vezérműtengelyemre, ha nem olvasgatok itt. És biztos nem vagyok egyedül! Úgyhogy fel is veszem a kapcsolatot az illetékessel. Ez így korrekt. :D

Megosztás:

Miken vagytok kiakadva én meg közben jókat nevetek! :) Én konkrétan lesz..rom, hogy szavazhatok vagy sem. Nem ez a legfontosabb dolog a fórumon. :D

Nem is csak a szavazásról van itt szó alapvetően, és sajnos ezért is tart itt a dolog ahol tart... a fenti pár hozzászólásban le is jött minden...(persze tisztelet a kivételnek!!! :)

Ingyen jöhet minden... csak éppen sokan nagyon sokat áldoznak azért, hogy a sok "ingyenélő" itt egy helyen hasznos információkhoz jusson, jól töltse el szabadidejét...stb...stb... azt hiszem inkább én sem megyek bele ebbe az egészbe... kár lenne...

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.