Mc-elek Elküldve Január10, 2011 Megoszt Elküldve Január10, 2011 http://www.vatera.hu/item/view/index.php?cod=1435313355 mik vannak :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.2 gcc Elküldve Január10, 2011 Megoszt Elküldve Január10, 2011 http://www.vatera.hu/item/view/index.php?cod=1435313355 mik vannak :) Holnap meg is veszem! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.2 gcc Elküldve Január10, 2011 Megoszt Elküldve Január10, 2011 Nagyon tetszik ez az autó! Bárcsak az enyém lenne! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Január10, 2011 Megoszt Elküldve Január10, 2011 Bocs de nem értem! Miért mond el mindent a kép? :D Már semmit,mert levette azt a képet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
PGA Elküldve Január10, 2011 Megoszt Elküldve Január10, 2011 Szóval én simán kivenném a nem klubtagok szavazatait... aztán ennyi... :) Nem is értem, hogy ők mi alapján...no de mindegy... Kasztosodunk? :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Január10, 2011 Megoszt Elküldve Január10, 2011 Már semmit,mert levette azt a képet. Én még láttam. Idióta... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Január10, 2011 Megoszt Elküldve Január10, 2011 Kasztosodunk? :D :) Ezek szerint. Mert csak az szavazhat aki fizet??? :) :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Január10, 2011 Megoszt Elküldve Január10, 2011 Ezek szerint. Mert csak az szavazhat aki fizet??? :D :) :) szerintem hagyjuk ezt a ki fizet és ki nem..... 3e vagy 5e ....szerintem meg ér annyit hogy támogassuk ezt a szervezettet... mert bizony a szervezetnek is fizetni kell ...könyvelő,tárhely,stb.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
speter Elküldve Január10, 2011 Megoszt Elküldve Január10, 2011 Szóval én simán kivenném a nem klubtagok szavazatait... aztán ennyi... :D Nem is értem, hogy ők mi alapján...no de mindegy... És aki mondjuk az adója 1%-ával támogatja a fórumot, de nem klubtag? Az esetenként még több is, mint a tagsági díj. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Január10, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Január10, 2011 ebbe ha belelendülünk akkor sokan meg fognak sértődni... biztosan ezt akarjátok? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
speter Elküldve Január10, 2011 Megoszt Elküldve Január10, 2011 ebbe ha belelendülünk akkor sokan meg fognak sértődni... biztosan ezt akarjátok? :D Voltam a múltkor egy előadássorozaton. Nem is téma a lényeg, hanem a hozzáállás. A lényeg, hogy ingyenes volt, csupán az elején vagy a végén kellett 5 mondat reklámot meghallgatni. Ajánlották magukat, aki akart vett ezt-azt, támogatta őket anyagilag, vagy amivel akarta. Szerintem ez a fórum is ilyen, akinek tetszik és mondjuk segített is rajta az támogatni fogja. Én mondjuk nem látok bele a fórum, klub stb pénzügyeibe, de remélem nem a túlélésért küzd. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Január10, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Január10, 2011 Voltam a múltkor egy előadássorozaton. Nem is téma a lényeg, hanem a hozzáállás. A lényeg, hogy ingyenes volt, csupán az elején vagy a végén kellett 5 mondat reklámot meghallgatni. Ajánlották magukat, aki akart vett ezt-azt, támogatta őket anyagilag, vagy amivel akarta. Szerintem ez a fórum is ilyen, akinek tetszik és mondjuk segített is rajta az támogatni fogja. Én mondjuk nem látok bele a fórum, klub stb pénzügyeibe, de remélem nem a túlélésért küzd. nem a túlélésért küzd, de ha a fórumozók csak a megspórolt pénzeiknek 10% ával megtámogatnák a fórumot, akkor ingyen lenne minden találkozó.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Január10, 2011 Megoszt Elküldve Január10, 2011 nem a túlélésért küzd, de ha a fórumozók csak a megspórolt pénzeiknek 10% ával megtámogatnák a fórumot, akkor ingyen lenne minden találkozó.... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Január10, 2011 Megoszt Elküldve Január10, 2011 szerintem hagyjuk ezt a témát :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Január10, 2011 Megoszt Elküldve Január10, 2011 :D kösz a fuvart az Egressy-ig :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Január10, 2011 Megoszt Elküldve Január10, 2011 kösz a fuvart az Egressy-ig :) Nincsmit, legközelebb lesz összkerék is. :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Január10, 2011 Megoszt Elküldve Január10, 2011 Nincsmit, legközelebb lesz összkerék is. :D :) így is vad volt :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Január10, 2011 Megoszt Elküldve Január10, 2011 nem a túlélésért küzd, de ha a fórumozók csak a megspórolt pénzeiknek 10% ával megtámogatnák a fórumot, akkor ingyen lenne minden találkozó.... Bár Én is a nemfizetők kasztjába tartozom, és nem is nevezném magam se aktívnak, se hasznosnak itt a fórumon, mégis egyet kell hogy értsek Veletek. Pisloghatnék a 47-es út mellett a törött vezérműtengelyemre, ha nem olvasgatok itt. És biztos nem vagyok egyedül! Úgyhogy fel is veszem a kapcsolatot az illetékessel. Ez így korrekt. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
banjani Elküldve Január10, 2011 Megoszt Elküldve Január10, 2011 szerintem hagyjuk ezt a témát :) Nem is kellett volna felhozni... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Január10, 2011 Megoszt Elküldve Január10, 2011 Nem is kellett volna felhozni... :D és ha belegondolok honnan indult... :) na mindegy Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Január10, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Január10, 2011 Nem is kellett volna felhozni... :D nem, tényleg, homokba dugni a fejünket az tökjó, és amiről nem beszélünk az nincs... akartok még egy két aforizmát? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Január10, 2011 Megoszt Elküldve Január10, 2011 akartok még egy két aforizmát? :) inkább nézzük a csajok farizmát :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Január10, 2011 Megoszt Elküldve Január10, 2011 és ha belegondolok honnan indult... :) na mindegy grofbandi a hibááááás!!!(na jó,nem) :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.2 gcc Elküldve Január10, 2011 Megoszt Elküldve Január10, 2011 Miken vagytok kiakadva én meg közben jókat nevetek! :) Én konkrétan lesz..rom, hogy szavazhatok vagy sem. Nem ez a legfontosabb dolog a fórumon. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január10, 2011 Megoszt Elküldve Január10, 2011 Miken vagytok kiakadva én meg közben jókat nevetek! :) Én konkrétan lesz..rom, hogy szavazhatok vagy sem. Nem ez a legfontosabb dolog a fórumon. :D Nem is csak a szavazásról van itt szó alapvetően, és sajnos ezért is tart itt a dolog ahol tart... a fenti pár hozzászólásban le is jött minden...(persze tisztelet a kivételnek!!! :) Ingyen jöhet minden... csak éppen sokan nagyon sokat áldoznak azért, hogy a sok "ingyenélő" itt egy helyen hasznos információkhoz jusson, jól töltse el szabadidejét...stb...stb... azt hiszem inkább én sem megyek bele ebbe az egészbe... kár lenne... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts