Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Astra G tulajdonosok beszélgetnek erről-arról

uhuhu

Recommended Posts

Szavazáshoz: olyan opció nem elképzelhető, hogy csak regisztráltak láthassák a ki-kicsodát?

Amíg valaki nem regel, addig nem is tudna ennek a létezéséről. Ha meg regel, akkor valószínűleg azért teszi, mert talán hosszabb távon akarja élvezni a fórum nyújtotta előnyöket, és akkor pedig lehet, hogy ő is írna a ki-kicsodába előbb-utóbb.

Ez csak egy ötlet persze.

nem, ezt a fórum nem tudja. vagy az egészet, vagy semmit.....

Megosztás:

"hogy van képem ezért a fostalicskáért elkérni ennyit! " - REMEKMŰ

Ha lenne felesleges pénzem "csakezértis" megvenném....

Én biztos nem venném meg,de olvasni jó volt! :)

Szavaztam a ki kicsodáról,szerintem maradjon úgy ahogy van.

Mindenki annyit ír le magáról amennyit akar ,nem?De!Megint igazam van! :D

Javítani ,módosítani meg lehetséges,ha ezek után úgy gondolja valaki,hogy túl sok infót adott meg magáról!

Megosztás:

Én biztos nem venném meg,de olvasni jó volt! :)

Szavaztam a ki kicsodáról,szerintem maradjon úgy ahogy van.

Mindenki annyit ír le magáról amennyit akar ,nem?De!Megint igazam van! :D

Javítani ,módosítani meg lehetséges,ha ezek után úgy gondolja valaki,hogy túl sok infót adott meg magáról!

Látom szép vihart indítottam el... Egyetértek... ez egy tanács volt csak. Ha akarod minden személyes adatod kiteszed, ha akarod, csak a keresztneved, vagy azt se. Nem a ki-kicsoda topic lezúzása volt a célom, csak egy kis óvatosságra intés, remélem nem gáz :)

Megosztás:

Látom szép vihart indítottam el... Egyetértek... ez egy tanács volt csak. Ha akarod minden személyes adatod kiteszed, ha akarod, csak a keresztneved, vagy azt se. Nem a ki-kicsoda topic lezúzása volt a célom, csak egy kis óvatosságra intés, remélem nem gáz :D

Nem gáz.

Megosztás:

Minden új regisztráló azzal kezdi, hogy "már régóta olvasgatom a fórumot".Ha letitkosítjátok, akkor senki se fog regisztrálni. Nemcsak hogy unalmasabb lesz, de idővel meg is döglik. Nézzetek vissza az első oldalakra, 2005-ből. Azok közűl nem sokan vannak már itt.

Ez csak az én szerény véleményem.

Nem kell letitkosítíni, szerintem elég, ha a bemutatkozó oldalon lehet tudni-látni az emberkékről többet- oda meg csak a klubtagok léphetnek be- de nem elég az? Oda is írhatnak G-Astrások... :)

Én meg azt mondom, hogy eleve az szavazhasson csak aki bármit is tesz ennek a fórumnak a létezéséért!!! Mert ugyebár a tagok finanszírozzák ennek is a fenntartási költségeit... :)

Végülis ja... :D

Megosztás:

Hali.

Meg tudná mondani valaki, hogy egy 2000-es évjáratú, x14xe kódú ABS nélküli Astra G Caravanba milyen fékpofa kell a hátsó futóműhöz? A FERODO az jónak mondható? 26-án lejár a műszaki és úgy néz ki cserélni kell a fékpofákat. De ennyi legyen a legnagyobb baja. :D

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.