uhuhu Elküldve Január8, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Január8, 2011 Szavazáshoz: olyan opció nem elképzelhető, hogy csak regisztráltak láthassák a ki-kicsodát? Amíg valaki nem regel, addig nem is tudna ennek a létezéséről. Ha meg regel, akkor valószínűleg azért teszi, mert talán hosszabb távon akarja élvezni a fórum nyújtotta előnyöket, és akkor pedig lehet, hogy ő is írna a ki-kicsodába előbb-utóbb. Ez csak egy ötlet persze. nem, ezt a fórum nem tudja. vagy az egészet, vagy semmit..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
speter Elküldve Január8, 2011 Megoszt Elküldve Január8, 2011 nem, ezt a fórum nem tudja. vagy az egészet, vagy semmit..... Esetleg csinálni egy olyan egészet, amiben csak ez az egy topik ("Astra G tulajdonosok ki kicsodája") van benne? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex75 Elküldve Január8, 2011 Megoszt Elküldve Január8, 2011 Olvasd el a leírást! Nagyon nagy! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Január8, 2011 Megoszt Elküldve Január8, 2011 Olvasd el a leírást! Nagyon nagy! :D Nem semmi a csávó,és milyen igazat ír! Link to comment Megosztás: More sharing options...
woody1 Elküldve Január8, 2011 Megoszt Elküldve Január8, 2011 Olvasd el a leírást! Nagyon nagy! :D "hogy van képem ezért a fostalicskáért elkérni ennyit! " - REMEKMŰ Ha lenne felesleges pénzem "csakezértis" megvenném.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Január8, 2011 Megoszt Elküldve Január8, 2011 "hogy van képem ezért a fostalicskáért elkérni ennyit! " - REMEKMŰ Ha lenne felesleges pénzem "csakezértis" megvenném.... Én biztos nem venném meg,de olvasni jó volt! :) Szavaztam a ki kicsodáról,szerintem maradjon úgy ahogy van. Mindenki annyit ír le magáról amennyit akar ,nem?De!Megint igazam van! :D Javítani ,módosítani meg lehetséges,ha ezek után úgy gondolja valaki,hogy túl sok infót adott meg magáról! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Barna Elküldve Január8, 2011 Megoszt Elküldve Január8, 2011 Én biztos nem venném meg,de olvasni jó volt! :) Szavaztam a ki kicsodáról,szerintem maradjon úgy ahogy van. Mindenki annyit ír le magáról amennyit akar ,nem?De!Megint igazam van! :D Javítani ,módosítani meg lehetséges,ha ezek után úgy gondolja valaki,hogy túl sok infót adott meg magáról! Látom szép vihart indítottam el... Egyetértek... ez egy tanács volt csak. Ha akarod minden személyes adatod kiteszed, ha akarod, csak a keresztneved, vagy azt se. Nem a ki-kicsoda topic lezúzása volt a célom, csak egy kis óvatosságra intés, remélem nem gáz :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
speter Elküldve Január9, 2011 Megoszt Elküldve Január9, 2011 Látom szép vihart indítottam el... Egyetértek... ez egy tanács volt csak. Ha akarod minden személyes adatod kiteszed, ha akarod, csak a keresztneved, vagy azt se. Nem a ki-kicsoda topic lezúzása volt a célom, csak egy kis óvatosságra intés, remélem nem gáz :D Nem gáz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
oggy Elküldve Január9, 2011 Megoszt Elküldve Január9, 2011 Exopelesként még mindíg rendszeresen olvasom a Fórumot, bár már nemnagyon írkálok ide, és szavaztam a "minden maradjon így"-re.De nem azért mert lusta lennék belépni, ha olvasgatni szeretnék :D .. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szkszaby Elküldve Január9, 2011 Megoszt Elküldve Január9, 2011 Én is szavaztam.... Van egy kérdésem: Melyik a kocsi színkódja?? A "Z147" ?? A szervízkönyvben ez van: Csillag ezüsmetál 82L Akkor melyik is a színkód?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Január9, 2011 Megoszt Elküldve Január9, 2011 (edited) Én is szavaztam.... Van egy kérdésem: Melyik a kocsi színkódja?? http://kepfeltoltes.hu/thumb/110109/201101...ltoltes.hu_.jpg A "Z147" ?? A szervízkönyvben ez van: Csillag ezüsmetál 82L Akkor melyik is a színkód?? A Z 147. Módosítva Január11, 2011 : coupe képpel nem idézünk Link to comment Megosztás: More sharing options...
julien Elküldve Január9, 2011 Megoszt Elküldve Január9, 2011 Én is szavaztam.... Van egy kérdésem: Melyik a kocsi színkódja?? .... Z147/82L,83U: Star Silver II Met [bertone] (99-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
szkszaby Elküldve Január9, 2011 Megoszt Elküldve Január9, 2011 A Z 147. Z147/82L,83U: Star Silver II Met [bertone] (99-) Köszönöm szépen! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Január9, 2011 Megoszt Elküldve Január9, 2011 amíg a T-Online el nem követett ellenem egy súlyos merényletet,de most már újra itt vagyok az Invitel-nek köszönhetően. :D most mért mondod :) ,hónapok kérdése volt csak :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
NorbyAstraG Elküldve Január9, 2011 Megoszt Elküldve Január9, 2011 most mért mondod :D ,hónapok kérdése volt csak :) Persze persze.Igyekeztek,ahogy tudtak. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Január9, 2011 Megoszt Elküldve Január9, 2011 Persze persze.Igyekeztek,ahogy tudtak. :D tudod,ahogy más is :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
NorbyAstraG Elküldve Január9, 2011 Megoszt Elküldve Január9, 2011 tudod,ahogy más is :) Még azóta se?Beszarok rajta. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Január9, 2011 Megoszt Elküldve Január9, 2011 Minden új regisztráló azzal kezdi, hogy "már régóta olvasgatom a fórumot".Ha letitkosítjátok, akkor senki se fog regisztrálni. Nemcsak hogy unalmasabb lesz, de idővel meg is döglik. Nézzetek vissza az első oldalakra, 2005-ből. Azok közűl nem sokan vannak már itt. Ez csak az én szerény véleményem. Nem kell letitkosítíni, szerintem elég, ha a bemutatkozó oldalon lehet tudni-látni az emberkékről többet- oda meg csak a klubtagok léphetnek be- de nem elég az? Oda is írhatnak G-Astrások... :) Én meg azt mondom, hogy eleve az szavazhasson csak aki bármit is tesz ennek a fórumnak a létezéséért!!! Mert ugyebár a tagok finanszírozzák ennek is a fenntartási költségeit... :) Végülis ja... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
andris83 Elküldve Január9, 2011 Megoszt Elküldve Január9, 2011 Olvasd el a leírást! Nagyon nagy! :D Ennek a párja Link to comment Megosztás: More sharing options...
speter Elküldve Január9, 2011 Megoszt Elküldve Január9, 2011 Ennek a párja Az utolsó kép mindent elmond a hirdetőről. Link to comment Megosztás: More sharing options...
banjani Elküldve Január10, 2011 Megoszt Elküldve Január10, 2011 Hali. Meg tudná mondani valaki, hogy egy 2000-es évjáratú, x14xe kódú ABS nélküli Astra G Caravanba milyen fékpofa kell a hátsó futóműhöz? A FERODO az jónak mondható? 26-án lejár a műszaki és úgy néz ki cserélni kell a fékpofákat. De ennyi legyen a legnagyobb baja. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.2 gcc Elküldve Január10, 2011 Megoszt Elküldve Január10, 2011 Az utolsó kép mindent elmond a hirdetőről. Bocs de nem értem! Miért mond el mindent a kép? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január10, 2011 Megoszt Elküldve Január10, 2011 Végülis ja... :D Szóval én simán kivenném a nem klubtagok szavazatait... aztán ennyi... :) Nem is értem, hogy ők mi alapján...no de mindegy... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Január10, 2011 Megoszt Elküldve Január10, 2011 Szóval én simán kivenném a nem klubtagok szavazatait... aztán ennyi... :D Nem is értem, hogy ők mi alapján...no de mindegy... akkor kb 4-5 el is dönthetné :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Január10, 2011 Megoszt Elküldve Január10, 2011 most nézem,hová lett a voksoló ?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts