Mc-elek Elküldve Január7, 2011 Megoszt Elküldve Január7, 2011 Klubtag vagyok... :D :) :) micsoda új kép. :D Jóvan máá,Te még ide találsz :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január7, 2011 Megoszt Elküldve Január7, 2011 micsoda új kép. :D Jóvan máá,Te még ide találsz :) Nem tom én írhatok e ide... de megpróbálom... :) Jaja... újra dúl a lamúúúúúúúr... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Január7, 2011 Megoszt Elküldve Január7, 2011 Nem tom én írhatok e ide... de megpróbálom... :) Jaja... újra dúl a lamúúúúúúúr... :D Tök rég jártál itt csak azé :D volt/van neked nagy hó... ugye megadtad neki azt ami jár?? :) arra kifelé.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január7, 2011 Megoszt Elküldve Január7, 2011 Tök rég jártál itt csak azé :D volt/van neked nagy hó... ugye megadtad neki azt ami jár?? :) arra kifelé.... Nem bántottam idén télen... majd most tavasztól lesz szezonja...nem tettem rá téli gumit sem idén, nem igazán használtam... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Január7, 2011 Megoszt Elküldve Január7, 2011 Nem bántottam idén télen... majd most tavasztól lesz szezonja...nem tettem rá téli gumit sem idén, nem igazán használtam... az nem bántás :) ,szinte kéri suzkával jársz?? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január7, 2011 Megoszt Elküldve Január7, 2011 Nem bántottam idén télen... majd most tavasztól lesz szezonja...nem tettem rá téli gumit sem idén, nem igazán használtam... téli gumi vajon miiiiiiiii ? :D :) :) :D amúgy nyilvános részbe minek írok olyasmiket, amit nem láthat bárki ? :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Január7, 2011 Megoszt Elküldve Január7, 2011 téli gumi vajon miiiiiiiii ? :D :) :) :D amúgy nyilvános részbe minek írok olyasmiket, amit nem láthat bárki ? :P Nem értesz Te ehhez :D Láttam a feldíszített szekered...nagyon csini ,igaz csak képen az Anti bánya előtt :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január7, 2011 Megoszt Elküldve Január7, 2011 téli gumi vajon miiiiiiiii ? :) :D :P :D amúgy nyilvános részbe minek írok olyasmiket, amit nem láthat bárki ? :D Téli gumi a csajoknak való, meg akik nem szeretnek keresztbe menni 1500-as fordulattól... :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Január7, 2011 Megoszt Elküldve Január7, 2011 Téli gumi a csajoknak való, meg akik nem szeretnek keresztbe menni 1500-as fordulattól... :D :) Meg van alattad 300+ LE :) ,mert nekem a 90 póni csak nevet 1500nál :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Január7, 2011 Megoszt Elküldve Január7, 2011 http://auto-motor.vatera.hu/auto_hifi/komp...1435858084.html :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január7, 2011 Megoszt Elküldve Január7, 2011 Téli gumi a csajoknak való, meg akik nem szeretnek keresztbe menni 1500-as fordulattól... :D :) na maradjunk annyiban, hogy a sub áll én meg járok kombival....nyárival :) :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január7, 2011 Megoszt Elküldve Január7, 2011 Nem értesz Te ehhez :) Láttam a feldíszített szekered...nagyon csini ,igaz csak képen az Anti bánya előtt :) :D már nincs rajta, levettük tegnap lurdynál :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január7, 2011 Megoszt Elküldve Január7, 2011 Nem értesz Te ehhez :D Láttam a feldíszített szekered...nagyon csini ,igaz csak képen az Anti bánya előtt :) Anti bánya...jah...csak az a baj, hogy én itt csak egy bányász vagyok... :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január7, 2011 Megoszt Elküldve Január7, 2011 Meg van alattad 300+ LE :) ,mert nekem a 90 póni csak nevet 1500nál :D Múlt héten kapott egy kis softwarefrissítést... mókás, hogy ebben a takonyban még 3-ban is nyomatékból lefüstöli a csodás állapotú nyáriakat... :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január7, 2011 Megoszt Elküldve Január7, 2011 na maradjunk annyiban, hogy a sub áll én meg járok kombival....nyárival :D :) :) Már nem áll... nincs só, kijöhetett... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január7, 2011 Megoszt Elküldve Január7, 2011 Te Piiista...neked van G Astrád??? És nekem??? Akkor húzzuk meg inkább magunkat...mert ki leszünk moderálva... :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Január7, 2011 Megoszt Elküldve Január7, 2011 Múlt héten kapott egy kis softwarefrissítést... mókás, hogy ebben a takonyban még 3-ban is nyomatékból lefüstöli a csodás állapotú nyáriakat... :D :) méé ,most megy a turbó alapjáraton is :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Január7, 2011 Megoszt Elküldve Január7, 2011 Te Piiista...neked van G Astrád??? És nekem??? Akkor húzzuk meg inkább magunkat...mert ki leszünk moderálva... :) :) legalább van itt is élet :D Pista csak egy betűre van tőle :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január7, 2011 Megoszt Elküldve Január7, 2011 legalább van itt is élet :) Pista csak egy betűre van tőle :D Persze... a Sugár is csak egy ugrás... :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január7, 2011 Megoszt Elküldve Január7, 2011 méé ,most megy a turbó alapjáraton is :) Nem megy az sehova... mindig a motortérben van... :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Január7, 2011 Megoszt Elküldve Január7, 2011 Nem megy az sehova... mindig a motortérben van... :D :) Hüle :) De komolyan :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január7, 2011 Megoszt Elküldve Január7, 2011 Hüle :D De komolyan :) Oké... akkor most smile nélkül... Nem megy az sehova... mindig a motortérben van... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Január7, 2011 Megoszt Elküldve Január7, 2011 Oké... akkor most smile nélkül... Nem megy az sehova... mindig a motortérben van... Jól van nem bírok veled :D Szóval akkor nem árulod el,hogy mikortól van töltés Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január7, 2011 Megoszt Elküldve Január7, 2011 Jól van nem bírok veled :D Szóval akkor nem árulod el,hogy mikortól van töltés Nálunk Szigethalom és Tököl után a hévsínek mentén... :) :) Na jó ezt már én sem bírom... :D 3000 környékén már tölt igen csak szépen... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január7, 2011 Megoszt Elküldve Január7, 2011 Na ha már így G astrázunk itten... :D :) Itt egy mérési diagram: Piros pöttyös a LE, sima piros a NM... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts