PGA Elküldve Január6, 2011 Megoszt Elküldve Január6, 2011 a felület kezelés függ a annak típusától és idejétől. azt kell megnézni mekkora gyárilag a legnagyobb pluszos dugó és akkor kiderül hogy kb mekkora lehet a legnagyobb átmérő ,és még akkor is lehet kb 0.2 oldalanként. Felületkezelést ugye még a gyárban kapott 10 éve. A 78,06-os az 1. túlméret. Asszem 3-ig lehet elmenni, csak nem tudom a lépésközöket. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Január6, 2011 Megoszt Elküldve Január6, 2011 Felületkezelést ugye még a gyárban kapott 10 éve. A 78,06-os az 1. túlméret. Asszem 3-ig lehet elmenni, csak nem tudom a lépésközöket. a felületkezelést nem így értettem ... hogy 10 éve :D mingyá megnézem mekkora a legnagyobb dugó,oszt beszerkesztem :) szerk: ha jól értelmezem akkor gyárilag 0.5 szett a legnagyobb 77.59, 77.60, 77.61 és ekkorák vannak még Link to comment Megosztás: More sharing options...
PGA Elküldve Január6, 2011 Megoszt Elküldve Január6, 2011 a felületkezelést nem így értettem ... hogy 10 éve :) mingyá megnézem mekkora a legnagyobb dugó,oszt beszerkesztem :D Jólvan, én arra gondoltam, hogy a hőterheléstől biztos van valami fáradás. :D De Te vagy a fémek (meg a Beta :)) barátja. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Január6, 2011 Megoszt Elküldve Január6, 2011 Jólvan, én arra gondoltam, hogy a hőterheléstől biztos van valami fáradás. :D De Te vagy a fémek (meg a Beta :)) barátja. :P :D nyasgem :) beszerkesztettem :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Január6, 2011 Megoszt Elküldve Január6, 2011 PGA: Link to comment Megosztás: More sharing options...
PGA Elküldve Január6, 2011 Megoszt Elküldve Január6, 2011 a felületkezelést nem így értettem ... hogy 10 éve :) mingyá megnézem mekkora a legnagyobb dugó,oszt beszerkesztem :) szerk: ha jól értelmezem akkor gyárilag 0.5 szett a legnagyobb 77.59, 77.60, 77.61 és ekkorák vannak még Ha a fenti számok a lehetséges alapméreteket jelölik, akkor ez alapján én kimerítettem a lehetőségeket a 78,06-tal? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Január6, 2011 Megoszt Elküldve Január6, 2011 Ha a fenti számok a lehetséges alapméreteket jelölik, akkor ez alapján én kimerítettem a lehetőségeket a 78,06-tal? :D szerintem igen Link to comment Megosztás: More sharing options...
PGA Elküldve Január6, 2011 Megoszt Elküldve Január6, 2011 szerintem igen Ezek szerint ezek a blokkok egyszerfúrósak. Mondjuk nem is tervezném, meg remélem nem is kellene újragyalultatni, nem olcsó mutatvány... Bízom benne, hogy a tartóssággal azért nem lesz gond. Köszi a táblázatot. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Január6, 2011 Megoszt Elküldve Január6, 2011 Van olyan biztonsági fólia amelyik nem sötétített ???? És kinél érdemes csináltatni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Január6, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Január6, 2011 Srácok! EPC, TIS, Torrent, Feltöltöm, letöltöm, feltöröm, NEM fórum téma! ezek a fajta hozzászólások a fórumon tiltottak. mindennemü ilyenfajta hozzászólás törlésre kerül. Kérlek tartózkodjatok az ilyen jellegü hozzászólásoktól. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Január6, 2011 Megoszt Elküldve Január6, 2011 Srácok! NEM fórum téma! Áki, a gyik-et Te zártad? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Január6, 2011 Megoszt Elküldve Január6, 2011 :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Január6, 2011 Megoszt Elküldve Január6, 2011 A H Astrákkal előítéleteim vannak... :D Vezérmű lánc csörömpölésre panaszkodik egyik ismerősöm->Service, csere-> kétszer megkergette, és az új lánc is csörömpöl, meg nekem egyébként se szimpatikus, de attól még lehet jó :) ha benyás ,akkor ugyan az mint ami a g-be van (z14xep) csak can-busos... tök jó moci :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Január6, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Január6, 2011 Áki, a gyik-et Te zártad? lehet. nyissam? Link to comment Megosztás: More sharing options...
PGA Elküldve Január6, 2011 Megoszt Elküldve Január6, 2011 H-Bokor! Látom, használod a logo-dat. :D Le kéne védetned, én már meg is előlegeztem az "R" betűt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Január6, 2011 Megoszt Elküldve Január6, 2011 lehet. nyissam? hogy szoktad írni... mitomén :D az az utolsó hozzászólás kicsit érdekes számomra. :) nyisd,csak nem off-ol bele senki :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Január6, 2011 Megoszt Elküldve Január6, 2011 H-Bokor! Látom, használod a logo-dat. :D Le kéne védetned, én már meg is előlegeztem az "R" betűt. mindig mosolyt csal az arcomra :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
speter Elküldve Január6, 2011 Megoszt Elküldve Január6, 2011 Van olyan biztonsági fólia amelyik nem sötétített ???? És kinél érdemes csináltatni? Van. Valami minőségibb cuccot tegyél fel pl 3M. [ig]http://kephost.hu/thumb-1EA9_4D25F9E1.jpg :D Pedig most meg sem szólaltál. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.2 gcc Elküldve Január6, 2011 Megoszt Elküldve Január6, 2011 jó ez a logó! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
AtiZafi Elküldve Január6, 2011 Megoszt Elküldve Január6, 2011 Van. Valami minőségibb cuccot tegyél fel pl 3M. az tényleg jó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szkszaby Elküldve Január6, 2011 Megoszt Elküldve Január6, 2011 .. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Barna Elküldve Január7, 2011 Megoszt Elküldve Január7, 2011 Bemutatkozó topic: Amellett, hogy nagyon szuper ötlet és írjatok minél többen bele (én is megtettem), mert így egy-egy hozzászólás mögött látszik a háttér, számítástechnikusként annyit ha javasolhatok, hogy interneten ne osszátok meg a személyes adataitokat SOHA! Elég a keresztneved meg egy két körülírás arról, hogy ki vagy, merre élsz, nem kell megosztanod a teljes nevedet, pontos lakcímedet, (bankszámla számodat, telefonszámodat, PIN kódodat, jelszavaidat) stb.. Bár ez egy fórum, aki adathalászattal foglalkozik, pillanatok alatt leszedi a netre felrakott adataidat, fotóidat, bárhova is tetted fel őket (láttam már banki foglalást netre feltett lakásfotók, nyaralási képek miatt...). Ez a mai világban sajna létező és elég nagy biznisz... Csak egy tanács, vagy megfogadjátok vagy nem :D Majd megismerjük egymás jobban esetleg egy találkozón személyesen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
törvényenkívüli Elküldve Január7, 2011 Megoszt Elküldve Január7, 2011 nem tudjátok létezik a caravánra hátsó lökhárító kopásvédő gumi vagy valami? hogy érthetőbb legyen, vmi ilyesmi Link to comment Megosztás: More sharing options...
killermedve Elküldve Január7, 2011 Megoszt Elküldve Január7, 2011 nem tudjátok létezik a caravánra hátsó lökhárító kopásvédő gumi vagy valami? hogy érthetőbb legyen, vmi ilyesmi hello ilyesmi van: http://cgi.ebay.de/Opel-Astra-G-Kombi-Cara...=item3cb3e2b463 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Január7, 2011 Megoszt Elküldve Január7, 2011 hello ilyesmi van: http://cgi.ebay.de/Opel-Astra-G-Kombi-Cara...=item3cb3e2b463 De ha elmész egy dekoroshoz,az is megcsinálja neked,vannak már jó kopástűrő matricák is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts