Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Astra G tulajdonosok beszélgetnek erről-arról

uhuhu

Recommended Posts

Sziasztok!

Lenne egy kérdésem:

Az alábbi hírdetésnek mi az értelme, célja? Gondolom autó eladás :D

Az autó márkája lényegtelen.

Van egy email cím, ami külföldi, telefonszám nuku, pedig magyarországi a cím. Illetve az ár is nagyon gyanus :)

http://www.expressz.hu/auto/szemelygepjarm...detes-24182209/

"Kérem e-mail nekem ha ön érdekelt megvásárolhassák a felvonófülkében." :)

Megosztás:

Sziasztok!

Lenne egy kérdésem:

Az alábbi hírdetésnek mi az értelme, célja? Gondolom autó eladás :D

Az autó márkája lényegtelen.

Van egy email cím, ami külföldi, telefonszám nuku, pedig magyarországi a cím. Illetve az ár is nagyon gyanus :)

http://www.expressz.hu/auto/szemelygepjarm...detes-24182209/

Kicsit nagyon olcó. Gyanús ez az egész hirdetés, én óva inteném magam az ilyesmitől. Bár lehet, hogy csak szegény munkás kis kínainak nem tetszik az új Dustere és szeretné eladni. Google fordító meg ezt a fülkés dolgot köpte ki.

Megosztás:

a kpm nél csak a hivatalos dij van ami 16, viszont ott hamarabb megbulik az autó, mint bárhol máshol. és a kpm nél ilyenkor bukod a 16 ot, és még müszakid sincs.

szervizekbe ilyenkor legfeljebb kijavitják az autót, és vizsgázik.....

Megosztás:

Nekem a kis 601-s gépsárkányon volt,de ott kellett is a vastagítás!G astra kormány,úgy jó ahogy van!!!!!

Nana, mostanában én is elgondolkodtam rajta. Szépen látszik rajta a 140e km... csak védeni szeretném a további kopástól. Bal kéznél a küllő felett... valami esztétikus fekete bőrre gondoltam...

Megosztás:

Nana, mostanában én is elgondolkodtam rajta. Szépen látszik rajta a 140e km... csak védeni szeretném a további kopástól. Bal kéznél a küllő felett... valami esztétikus fekete bőrre gondoltam...

Akkor már inkább megéri bőröztetni,Én pl.ma vettem bőr multit bontóban,10000-ért.

Megosztás:

Nekem x14xe 2000-es évj. zöld plakett. Majd most január 26-án lejár a műszaki kiváncsi leszek milyet kap.

Az még 2010 előtt volt zöldkártyán, ezek a keverések 2010 januártól vannak.

gezoli: akkor a tiéd is Z14XE és 6-os osztályba van sorolva?

Amusing: na, ez érdekes! A tiéd elvileg akkor azonos az enyémmel, 2004-es Z14XE és mégis zöld??? A forgalmiban 9-es?

Amúgy 2004 mikori? AGR-es vagy nélküli? (bár elvileg 2003 szept és 2004 szept közöttiek agr nélküliek)

Valaki még esetleg 2004-es évjáratból?

Megosztás:

Nem ez számít! Tök mindegy milyen a motorod, a forgalmi V.9-be beírt szám alapján kapod a plakettet. Persze azt elvileg a motor alapján írták be, de nagy tévedések is vannak, mint az alábbi cikk mutatja. Az orvoslat is benne van a lenti linken.

Itt van részletesen:

http://totalcar.hu/tanacsok/autodoktor/201...gy_kek_matrica/

Öcsém Volvo S40-ese is piros plakettet kapott az elírt forgalmi miatt, amit nem kevés idő és összeg javíttatni.

BUjÉK

Kíváncsi vagyok rá, mi lesz ebből.

Honnan nézik ki a forgalmiba kerülő számot?

Az említett cikk csak a 2-ből 4-be sorolást írja.

Le lehet valahonnan kérdezni, hogy motorszámom alapján hova kéne sorolódnom?

Megosztás:

a kpm nél csak a hivatalos dij van ami 16, viszont ott hamarabb megbulik az autó, mint bárhol máshol. és a kpm nél ilyenkor bukod a 16 ot, és még müszakid sincs.

szervizekbe ilyenkor legfeljebb kijavitják az autót, és vizsgázik.....

Magánúton KPM-hez nem is akartam vinni, sorbanállás, időveszteség, meg macera... Egy reális középárat akartam belőni. Most van egy 24.000-es helyi ajánlatom - átvizsgálással együtt. Ősszel lett rendberakva a gép, úgyhogy egy rendszámtábla megvilágító izzón kívül nyugodtan várom a vizsgát.

Megosztás:

Az még 2010 előtt volt zöldkártyán, ezek a keverések 2010 januártól vannak.

gezoli: akkor a tiéd is Z14XE és 6-os osztályba van sorolva?

Amusing: na, ez érdekes! A tiéd elvileg akkor azonos az enyémmel, 2004-es Z14XE és mégis zöld??? A forgalmiban 9-es?

Amúgy 2004 mikori? AGR-es vagy nélküli? (bár elvileg 2003 szept és 2004 szept közöttiek agr nélküliek)

Valaki még esetleg 2004-es évjáratból?

Igen!

2003. márciusban vettem z14xe és AGR-es 6-os környezetvédelmi osztályos

Megosztás:

Kíváncsi vagyok rá, mi lesz ebből.

Honnan nézik ki a forgalmiba kerülő számot?

Az említett cikk csak a 2-ből 4-be sorolást írja.

Le lehet valahonnan kérdezni, hogy motorszámom alapján hova kéne sorolódnom?

http://www.euvonal.hu/index.php?op=kerdesv...s_valasz_id=786

http://net.jogtar.hu/jr/gen/hjegy_doc.cgi?docid=99000006.KOH

jó tanulmányozást :D Ahogy látom röviden a 6-os kategória az EURO III-as, a 9-es meg EURO IV-es motort takar.

Megosztás:

üdv! édeklődnék, hogy egy 99es g astra caravan-nál mitől lehet az, hogy párásodik! nem kicsit nagyon!! szó szerint szinte folyik a víz az üvegeken 20-30 km után!! pollenszűrő elvileg tavalyi nem hinném, hogy mocskos lenne, mert attól függetlenül is csinálta előtte. külső-belső levegő keringető állítója beragadt a belső levegő keringetésen?? köszönöm a válaszokat!

Megosztás:

üdv! édeklődnék, hogy egy 99es g astra caravan-nál mitől lehet az, hogy párásodik! nem kicsit nagyon!! szó szerint szinte folyik a víz az üvegeken 20-30 km után!! pollenszűrő elvileg tavalyi nem hinném, hogy mocskos lenne, mert attól függetlenül is csinálta előtte. külső-belső levegő keringető állítója beragadt a belső levegő keringetésen?? köszönöm a válaszokat!

Több mint valószínű az a baj.Nekem is az volt,megcsináltam,és azóta nem csüng a pára sehol.Mondjuk én télire kiveszem a pollenszűrőt,majd tavasszal kap újat!

Megosztás:

Nem valószínű,hogy a motor,hanem amit forgat csappantyú,az törött.De keress vissza itt a fórumon,van bőven leírás róla!! :D

köszönöm esetleg valami rajz forma, hogy ez merre található, és hol érdemes neki állni, ki bontani. ilyet találok itt vagy merre keressek infót hozzá?

Megosztás:

Szerintetek mennyire tartós egy fúrt blokk egy gyárihoz képest?

Lassan közeleg a motorfelújításom 1 éves évfordulója :D , és eszembe jutott a dolog. Szerencsére semmi problémám, szépen ketyeg, kapja az 5W30 GM-LL... olajat, meg ritkán a fagyit (csak egygombócosat), csak érdekel a dolog.

Milyen vastag lehet a hengerfalon a kopóréteg? Gyárilag 77,58-as dugattyúk voltak benne, a fúrás után 78,06-os Mahle-k kerültek bele. Ha nem számítjuk a hordósságot, meg egyebeket, akkor 0,48mm a különbség, azaz 0,24mm réteg lett legyalulva.

Megosztás:

Szerintetek mennyire tartós egy fúrt blokk egy gyárihoz képest?

Lassan közeleg a motorfelújításom 1 éves évfordulója :D , és eszembe jutott a dolog. Szerencsére semmi problémám, szépen ketyeg, kapja az 5W30 GM-LL... olajat, meg ritkán a fagyit (csak egygombócosat), csak érdekel a dolog.

Milyen vastag lehet a hengerfalon a kopóréteg? Gyárilag 77,58-as dugattyúk voltak benne, a fúrás után 78,06-os Mahle-k kerültek bele. Ha nem számítjuk a hordósságot, meg egyebeket, akkor 0,48mm a különbség, azaz 0,24mm réteg lett legyalulva.

a felület kezelés függ a annak típusától és idejétől.

azt kell megnézni mekkora gyárilag a legnagyobb pluszos dugó és akkor kiderül hogy kb mekkora lehet a legnagyobb átmérő ,és még akkor is lehet kb 0.2 oldalanként.

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.