tgabika76 Elküldve Január3, 2011 Megoszt Elküldve Január3, 2011 Ez nagyon korrekt beltér! :) Köszönöm mindenkinek, az a helyzet hogy ezek a képek tavaly tavasszal készültek, azóta az ülésekre sajnos ráfér egy kárpittisztítás... :D Sajna ezeknek a világos üléseknek az előnyük (az hogy jól mutat) egyben a hátrányuk is, mert még a tiszta víz is foltot hagy rajtuk, szóval eső után le kell takarnom az ülést ha be akarok szállni a kocsiba. Ugyanez igaz az ajtókárpitra, ha szakadó esőben kinyitom az ajtót és vizes lesz a kárpit, másnapra foltot hagy rajta... A bőr középkonzol ehhez képest nem is kényes, egyszerűen annyi hogy koszos kézzel nem szabad hozzányúlni, ellenben ami tartalékban van zongoralakk-fekete, ahhoz még tiszta kézzel sem, mert az ujjlenyomat is meglátszik rajta... hiába no, s szépségért szenvedni kell. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Január3, 2011 Megoszt Elküldve Január3, 2011 Köszönöm mindenkinek, az a helyzet hogy ezek a képek tavaly tavasszal készültek, azóta az ülésekre sajnos ráfér egy kárpittisztítás... :) Sajna ezeknek a világos üléseknek az előnyük (az hogy jól mutat) egyben a hátrányuk is, mert még a tiszta víz is foltot hagy rajtuk, szóval eső után le kell takarnom az ülést ha be akarok szállni a kocsiba. Ugyanez igaz az ajtókárpitra, ha szakadó esőben kinyitom az ajtót és vizes lesz a kárpit, másnapra foltot hagy rajta... A bőr középkonzol ehhez képest nem is kényes, egyszerűen annyi hogy koszos kézzel nem szabad hozzányúlni, ellenben ami tartalékban van zongoralakk-fekete, ahhoz még tiszta kézzel sem, mert az ujjlenyomat is meglátszik rajta... hiába no, s szépségért szenvedni kell. :) Nekem még nagyon tetszik,hogy maga a műszerfalpárna is szürke!Nem látszik annyira rajta a por.Az f astrámban volt ilyen,ebbe is kerestem,de nem igazán lelek.Pedig de jó lenne!!!! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Január3, 2011 Megoszt Elküldve Január3, 2011 Nem szürke, bronz. Így hívták gyárilag. Eredetileg barna középkonzol járt hozzá (ez van most lebőrözve), míg a szürke műszerfalhoz ezüst vagy fekete. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Január3, 2011 Megoszt Elküldve Január3, 2011 A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu Jaj de szép!!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Január3, 2011 Megoszt Elküldve Január3, 2011 A turbós kormánykerék az tetszene nekem is... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
grofbandi Elküldve Január3, 2011 Megoszt Elküldve Január3, 2011 Köszönöm mindenkinek, az a helyzet hogy ezek a képek tavaly tavasszal készültek, azóta az ülésekre sajnos ráfér egy kárpittisztítás... :D Sajna ezeknek a világos üléseknek az előnyük (az hogy jól mutat) egyben a hátrányuk is, mert még a tiszta víz is foltot hagy rajtuk, szóval eső után le kell takarnom az ülést ha be akarok szállni a kocsiba. Én is akarok venni egy kárpittisztító gépet. Félévente nem árt áthúzni vele az üléseket, szőnyegeket, mert a sötét kárpit is koszolódik, akkor is ha nem látszik rajta... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Január3, 2011 Megoszt Elküldve Január3, 2011 Én még szabin vagyok! :) Pénteken kezdek majd. De hova tűnt Freeze?Lefagyott? Nem tudom hol ez a Balázs gyerek :) Akkor pénteken lesz friss tejfel :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Január3, 2011 Megoszt Elküldve Január3, 2011 Utoljára látták: 2010-10-26 - 22:36 Biztos már csak a fotózós fórumokra jár. :) Nem bírta itt a nyomást, nem úgy mint Elek. :D Mivan már megint velem?? f@sza hetem lesz megint h,k,sz, tuti 12óra a többit még nemtom Link to comment Megosztás: More sharing options...
speter Elküldve Január3, 2011 Megoszt Elküldve Január3, 2011 Mivan már megint velem?? f@sza hetem lesz megint h,k,sz, tuti 12óra a többit még nemtom Semmi, semmi. :D Kitartás a melóhoz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Január3, 2011 Megoszt Elküldve Január3, 2011 ma megint belefutottam egy gyökérbe... hatvannal a verespéteremn befele az őrsfelé ...a buszsávba megelőz egy vagonsz@r... ilyenkor mindig elborul az agyam :D más: jónak néz ki ez az omv-és 100-as elég harapós meg mintha a hangja a motornak is más lenne... a kolegám rakott az 1.5dci-be shell v-power diesel-t...,hát nem akarta elhinni hogy ennyit számít,mint fogyasztásban mint hidegindításnál.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.2 gcc Elküldve Január3, 2011 Megoszt Elküldve Január3, 2011 Gyönyörű lett a belső utasterem! :D Újításként műszerfal krómkarikák, króm szellőzőrácsok, fűtésszabályozók körül króm karikák, egyedi kormányvédő/szürke fekete króm díszítéssel, szürke kék ledes váltógomb./ Majd teszek fel képet! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.2 gcc Elküldve Január4, 2011 Megoszt Elküldve Január4, 2011 Ilyen lett a műszerfal,/ a krómkarika a fűtésszabályozók köré megrendelés alatt/! http://www.kephost.com/view3.php?filename=...u3xzx954vyh.jpg http://www.kephost.com/view3.php?filename=...u8f3dzh2q4v.jpg Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Január4, 2011 Megoszt Elküldve Január4, 2011 A krom karikák azok jók,nekem,hangsúlyozom nekem,a kormányvédő,és a váltógomb nem jön be.A gomb hideg,meg a gyári nekem jobb,a kormányvédő kicsit giccses.De még egyszer,ez csak az én véleményem. Ui.:Miért,van külső utastered is :D :) ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
szkszaby Elküldve Január4, 2011 Megoszt Elküldve Január4, 2011 A krom karikák azok jók,nekem,hangsúlyozom nekem,a kormányvédő,és a váltógomb nem jön be.A gomb hideg,meg a gyári nekem jobb,a kormányvédő kicsit giccses.De még egyszer,ez csak az én véleményem. :D Én is ezt akartam írni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Január4, 2011 Megoszt Elküldve Január4, 2011 :D Én is ezt akartam írni... Ha jobban megnézem,a váltógomb nem is opelhez való!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
PGA Elküldve Január4, 2011 Megoszt Elküldve Január4, 2011 Sziasztok! Mennyibe kerül mostanság egy műszaki vizsga (zöldkártyával)? A hatósági díj kb. 16.000, mi a méltányos vállalási ár, ha felkészítés nem szükséges? Link to comment Megosztás: More sharing options...
fubela Elküldve Január4, 2011 Megoszt Elküldve Január4, 2011 Gyönyörű lett a belső utasterem! :) Újításként műszerfal krómkarikák, króm szellőzőrácsok, fűtésszabályozók körül króm karikák, egyedi kormányvédő/szürke fekete króm díszítéssel, szürke kék ledes váltógomb./ Majd teszek fel képet! :D Nekem is volt ilyen "kormányvédő" (vastagító)! :) A 105-ös, 120-as Skodákon, meg az 1,4-es Wartburgon. De azok igazi izomautók voltak! Főleg a Wartburg. :D Kormányzásilag. (Könnyebb volt tekerni.) Álmomba ne jöjjön elő! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Január4, 2011 Megoszt Elküldve Január4, 2011 Sziasztok! Mennyibe kerül mostanság egy műszaki vizsga (zöldkártyával)? A hatósági díj kb. 16.000, mi a méltányos vállalási ár, ha felkészítés nem szükséges? Ezt helye válogatja.De szerintem egy tizest még rászámolhatsz.Én legutóbb elvitettem asszony toyotáját,akkor 26000 ft volt.Utána fater BMW-t.azt én vittem KPM.hez,akkor ott 17000 fizettem.Jelzem egyik autóra sem kellett javításra költeni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Január4, 2011 Megoszt Elküldve Január4, 2011 Nekem is volt ilyen "kormányvédő" (vastagító)! :) A 105-ös, 120-as Skodákon, meg az 1,4-es Wartburgon. De azok igazi izomautók voltak! Főleg a Wartburg. :D Kormányzásilag. (Könnyebb volt tekerni.) Álmomba ne jöjjön elő! :) Nekem a kis 601-s gépsárkányon volt,de ott kellett is a vastagítás!G astra kormány,úgy jó ahogy van!!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.2 gcc Elküldve Január4, 2011 Megoszt Elküldve Január4, 2011 Na ezt jó kifikáztátok! :) Hát akkor úgy látom felesleges pénzkidobás volt! Marad eredeti! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Január4, 2011 Megoszt Elküldve Január4, 2011 Na ezt jó kifikáztátok! :) Hát akkor úgy látom felesleges pénzkidobás volt! Marad eredeti! :D Nem fikázás,vélemény!De ha már a belső"tuningnál"tartasz,van egy famintás középkonzolom! :) :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
speter Elküldve Január4, 2011 Megoszt Elküldve Január4, 2011 Na ezt jó kifikáztátok! :) Hát akkor úgy látom felesleges pénzkidobás volt! Marad eredeti! :D Nem nekik vetted, hanem magadnak, Te fogod nézegetni. Ha Neked tetszik, akkor ne érdekeljen mások véleménye. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
fubela Elküldve Január4, 2011 Megoszt Elküldve Január4, 2011 Na ezt jó kifikáztátok! :) Hát akkor úgy látom felesleges pénzkidobás volt! Marad eredeti! :D Ne haragudj, nem akartalak én megbántani, annak idején raktam én is beléjük mindenfélét, a hátsó ablakban bólogató műkutyán kívül. (Cuppanós venti a szélvédőre, lila "ellenfény" az utastérbe, magnó kazetta tartó "automata" stb.) Akkor ez volt a tuning. A kormány vastagítás viszont a szervo hiányában jó volt, főleg az asszonynak, a szeme így is majdnem érte a szélvédőt egy parkolásnál. (Csak egy-két hónap után kinyúlott, elkezdett csúszni.) Astrába nem tennék. Jó az úgy. Link to comment Megosztás: More sharing options...
andris83 Elküldve Január4, 2011 Megoszt Elküldve Január4, 2011 Sziasztok! Mennyibe kerül mostanság egy műszaki vizsga (zöldkártyával)? A hatósági díj kb. 16.000, mi a méltányos vállalási ár, ha felkészítés nem szükséges? Egy jobbfajta márkaszerviz oldalán 21 800 Ft. szerepel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gabesz76 Elküldve Január4, 2011 Megoszt Elküldve Január4, 2011 Sziasztok! Lenne egy kérdésem: Az alábbi hírdetésnek mi az értelme, célja? Gondolom autó eladás :D Az autó márkája lényegtelen. Van egy email cím, ami külföldi, telefonszám nuku, pedig magyarországi a cím. Illetve az ár is nagyon gyanus :) http://www.expressz.hu/auto/szemelygepjarm...detes-24182209/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts