Mc-elek Elküldve Január2, 2011 Megoszt Elküldve Január2, 2011 Tényleg kiderülnek a huncutságok. de egyébként nem vagyok reklámember :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Január2, 2011 Megoszt Elküldve Január2, 2011 de egyébként nem vagyok reklámember :D Oké, rendben. Hiszek Neked. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
speter Elküldve Január2, 2011 Megoszt Elküldve Január2, 2011 Vannak elég jó kinézetű fóliák is. Itt például. Nem tudom elképzelni, hogy ezek a fóliák mindenféle dimbes-dombos felületre szépen felfekszenek. El kéne mennem megnézni, hogyan csinálják ezt. Amit eddig láttam, azokon volt vágás, és így csúnya összeeresztés. Link to comment Megosztás: More sharing options...
speter Elküldve Január2, 2011 Megoszt Elküldve Január2, 2011 19 írás 936 megtekintés miért csak ennyi??? Talán, mert full public, mégcsak regisztráció sem kell az olvasásához. Egyébként mindent figyelembe véve szerintem nagyon szép szám az a 19. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Január2, 2011 Megoszt Elküldve Január2, 2011 Talán, mert full public, mégcsak regisztráció sem kell az olvasásához. Egyébként mindent figyelembe véve szerintem nagyon szép szám az a 19. persze nincs ezzel probléma,engem nem zavar hogy mennyien nézték meg... de azért szerintem többen vagyunk mint,úgymond akik nem 10 hozzászólásos emberke :D Te ott vagy már?? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
andris83 Elküldve Január2, 2011 Megoszt Elküldve Január2, 2011 de egyébként nem vagyok reklámember :) Az tényleg nem. :D Csak hugyosbokor :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
grofbandi Elküldve Január2, 2011 Megoszt Elküldve Január2, 2011 Nem tudom elképzelni, hogy ezek a fóliák mindenféle dimbes-dombos felületre szépen felfekszenek. El kéne mennem megnézni, hogyan csinálják ezt. Amit eddig láttam, azokon volt vágás, és így csúnya összeeresztés. Fel lehet rakni szépen, azt hiszem melegítik közben. De van más módszer is, amikor vízben oldódó fóliát raknak rá, csak annak hirtelen nem találtam a linkjét. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Január2, 2011 Megoszt Elküldve Január2, 2011 Fel lehet rakni szépen, azt hiszem melegítik közben. De van más módszer is, amikor vízben oldódó fóliát raknak rá, csak annak hirtelen nem találtam a linkjét. Azt hiszem azt hívják merítésnek. http://www.oktuning.hu/02.php?cmd=view&id=33 Link to comment Megosztás: More sharing options...
grofbandi Elküldve Január2, 2011 Megoszt Elküldve Január2, 2011 Azt hiszem azt hívják merítésnek. http://www.oktuning.hu/02.php?cmd=view&id=33 Igen, ez az! :D VTN fóliázás! Nem jutott eszembe... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Január2, 2011 Megoszt Elküldve Január2, 2011 Igen, ez az! :D VTN fóliázás! Nem jutott eszembe... Na ezzel kellene csinálni a műszerfalat!Csak kérdéses az ára. Link to comment Megosztás: More sharing options...
grofbandi Elküldve Január2, 2011 Megoszt Elküldve Január2, 2011 Na ezzel kellene csinálni a műszerfalat!Csak kérdéses az ára. Itt vannak árak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Január3, 2011 Megoszt Elküldve Január3, 2011 Képet szeretnék!!!!!Meg mennyibe fájt?? A mostani az ilyen, a feketéről nem találtam képet: Itt van egyben az egész: Kicsit bánom hogy a váltószoknyát nem csináltattam meg akkor, utólag már nehéz pont ugyanilyen árnyalatú bőrt találni. :D Amúgy nekem gazdaságosan, jóformán bőr árban volt, de ennek már 2 éve, úgyhogy nem írom le az összeget mert ma már annál jóval drágábban lehetne csak megcsinálni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Január3, 2011 Megoszt Elküldve Január3, 2011 A mostani az ilyen, a feketéről nem találtam képet: ]http://i656.photobucket.com/albums/uu281/tgabika/Coupe/mycoupe_0904_9.jpg Itt van egyben az egész: ]http://i656.photobucket.com/albums/uu281/tgabika/Coupe/mycoupe_0904_6.jpg Kicsit bánom hogy a váltószoknyát nem csináltattam meg akkor, utólag már nehéz pont ugyanilyen árnyalatú bőrt találni. :D Amúgy nekem gazdaságosan, jóformán bőr árban volt, de ennek már 2 éve, úgyhogy nem írom le az összeget mert ma már annál jóval drágábban lehetne csak megcsinálni... Hogy tudod ilyen tisztán tartani a belteret? :) Én is porszívózom meg törölgetem,de ilyen tisztaságot nem tudnék csinálni,ha megszakadok sem!Ráadásul még világos színű is a kárpit. Most meg megint elment a fűtés-szellőzésnél a világítás.Na majd visszajön,mert ebben a hidegben én neki nem állok szétszedni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
dsteel Elküldve Január3, 2011 Megoszt Elküldve Január3, 2011 Hogy tudod ilyen tisztán tartani a belteret? :D Én is porszívózom meg törölgetem,de ilyen tisztaságot nem tudnék csinálni,ha megszakadok sem!Ráadásul még világos színű is a kárpit. Most meg megint elment a fűtés-szellőzésnél a világítás.Na majd visszajön,mert ebben a hidegben én neki nem állok szétszedni. Gyönyörű! 2 gyerek mellett még csak kísérletet sem teszek ilyen patikatisztaságra. A világos huzat meg szóba sem jöhet, de így, ilyen állapotban nagyon szép! Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Január3, 2011 Megoszt Elküldve Január3, 2011 Csatlakozom az előttem szólókhoz. Ritka szép utastér. Gratula! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Január3, 2011 Megoszt Elküldve Január3, 2011 Hát na, gratula,szép a verda!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
grofbandi Elküldve Január3, 2011 Megoszt Elküldve Január3, 2011 Ez nagyon korrekt beltér! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Január3, 2011 Megoszt Elküldve Január3, 2011 Hát na, gratula,szép a verda!!!! Azért majd a képeket vedd ki az idézetből, ezt nem szeretik errefelé a tudodkik ! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Január3, 2011 Megoszt Elküldve Január3, 2011 Azért majd a képeket vedd ki az idézetből, ezt nem szeretik errefelé a tudodkik ! :) Akiknek nem mondjuk ki a nevét............ :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Január3, 2011 Megoszt Elküldve Január3, 2011 Itt senki sem dolgozik, vagy mindenkinek netezős munkahelye van, csak nekem nem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Január3, 2011 Megoszt Elküldve Január3, 2011 Itt senki sem dolgozik, vagy mindenkinek netezős munkahelye van, csak nekem nem? Én még szabin vagyok! :D Pénteken kezdek majd. De hova tűnt Freeze?Lefagyott? Link to comment Megosztás: More sharing options...
speter Elküldve Január3, 2011 Megoszt Elküldve Január3, 2011 Én még szabin vagyok! :) Pénteken kezdek majd. De hova tűnt Freeze?Lefagyott? Utoljára látták: 2010-10-26 - 22:36 Biztos már csak a fotózós fórumokra jár. :) Nem bírta itt a nyomást, nem úgy mint Elek. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Január3, 2011 Megoszt Elküldve Január3, 2011 Itt senki sem dolgozik, vagy mindenkinek netezős munkahelye van, csak nekem nem? Én 23.-n leléptem,majd csak 11-n kezdek!Szabadság,szeretem!!! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
PGA Elküldve Január3, 2011 Megoszt Elküldve Január3, 2011 Én még szabin vagyok! :) Pénteken kezdek majd. De hova tűnt Freeze?Lefagyott? Eltűnt, mint Damon Hill... :D Vagy elvitte a lottóötöst és a Bugatti Veyron fórumra jár... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
szkszaby Elküldve Január3, 2011 Megoszt Elküldve Január3, 2011 az ezüst színű középkonzol szép a többi nem tetszik de szerintem a gyári fekete is tökéletes! Én most akarok venni króm szellőzőrácsokat. A gyárit hogy lehet kiszedni? Az ezüst konzolos képet én csináltam az enyémben :D nekem is tetszik! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts