grofbandi Elküldve Január2, 2011 Megoszt Elküldve Január2, 2011 gondolom nektek is van kedvetek menni holnap a bányába :) virsli mérgezés volt? :) Annyira mehetnékem van, már alig bírok magammal! Melyik hülye találta ki, hogy év végén nem lehet dolgozni?! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Január2, 2011 Megoszt Elküldve Január2, 2011 Annyira mehetnékem van, már alig bírok magammal! Melyik hülye találta ki, hogy év végén nem lehet dolgozni?! :D fúj,igazad van :) ....én már unom magam. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Január2, 2011 Megoszt Elküldve Január2, 2011 Jaj tényleg.. a fekete macskáról jutott eszembe ....S.péteren a 26oson a fekete macska(kocsma) előtt trafi,legalább is ma is láttam és tegnap is Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Január2, 2011 Megoszt Elküldve Január2, 2011 Tehették volna ezeket az ünnepeket nyárra! Mennyivel jobb lenne akkor itthon dögleni 2 hetet! Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.2 gcc Elküldve Január2, 2011 Megoszt Elküldve Január2, 2011 A szellőzőrácsok kivételéhez meg kell bontani a középkonzolt? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Január2, 2011 Megoszt Elküldve Január2, 2011 http://haztartasigep.vatera.hu/tuzhely_sut...1435300556.html :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mr. bb Elküldve Január2, 2011 Megoszt Elküldve Január2, 2011 csavarhúzóval de finoman Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Január2, 2011 Megoszt Elküldve Január2, 2011 csavarhúzóval de finoman ??? vagy idézni luxus? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.2 gcc Elküldve Január2, 2011 Megoszt Elküldve Január2, 2011 csavarhúzóval de finoman Bontás nélkül semmiképpen sem lehet kivenni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Január2, 2011 Megoszt Elküldve Január2, 2011 Bontás nélkül semmiképpen sem lehet kivenni? Maga a konzolt nem kell kivenni,oldalról,ügyesen kifeszigetni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Január2, 2011 Megoszt Elküldve Január2, 2011 Astra G középkonzolt még csak-csak lehet találni bontóban (olyan 10-15e körül van kompletten a burkolat, egészen a kézifékkar alatti részig), a hitelesség azon múlik hogy hogyan sikerül lefesteni. Nekem van tartalékban egy zongoralakk-fekete (ami bent van az autóban az be van vonva vajszínű bőrrel), az sem hiteles mert tudtommal ilyen nem volt gyárilag, de attól még jól néz ki. Képet szeretnék!!!!!Meg mennyibe fájt?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.2 gcc Elküldve Január2, 2011 Megoszt Elküldve Január2, 2011 Holnap veszem meg és szerelem be ezeket.: http://www.dreamtuning.hu/picViewer.php?ke.../dido_futes.jpg http://www.dreamtuning.hu/picViewer.php?ke...TANE/beao03.jpg :D Együttesen csak 8100 Ft. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Január2, 2011 Megoszt Elküldve Január2, 2011 Holnap veszem meg és szerelem be ezeket.: http://www.dreamtuning.hu/picViewer.php?ke.../dido_futes.jpg http://www.dreamtuning.hu/picViewer.php?ke...TANE/beao03.jpg :D Együttesen csak 8100 Ft. :) A karikákat,ha jól rémlik,be kell pattintani,vannak kicsi karmai.A gyári rácsot csavarnyúzóval kippantintod,majd benyomod az újat! Ha jól rémlik a rácsot lefele kell buktatni,úgy a legkönnyebb kiszedni,ha nem tévedek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.2 gcc Elküldve Január2, 2011 Megoszt Elküldve Január2, 2011 A karikákat,ha jól rémlik,be kell pattintani,vannak kicsi karmai.A gyári rácsot csavarnyúzóval kippantintod,majd benyomod az újat! Ha jól rémlik a rácsot lefele kell buktatni,úgy a legkönnyebb kiszedni,ha nem tévedek. köszi! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
fatyo Elküldve Január2, 2011 Megoszt Elküldve Január2, 2011 Üdv! A benzines astra g váltókulisszája különbözik a dieselétől,de vajon csereszavatos a két darab? Köszönöm a válaszokat! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Január2, 2011 Megoszt Elküldve Január2, 2011 Üdv! A benzines astra g váltókulisszája különbözik a dieselétől,de vajon csereszavatos a két darab? Köszönöm a válaszokat! ahogy én láttam igen,kivéve az f23 váltónál arra a fehér műanyagra gondolsz? Link to comment Megosztás: More sharing options...
fatyo Elküldve Január2, 2011 Megoszt Elküldve Január2, 2011 ahogy én láttam igen,kivéve az f23 váltónál arra a fehér műanyagra gondolsz? Köszi Igen arra gondolok,a felfogatása látszólag ugyan az,csak a felépítése más. Az én autómban megkopott egy kicsit,találtam egy benzinesét 5000ért csak bizonytalan vagyok,hogy az tutira beépíthető vagy sem Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Január2, 2011 Megoszt Elküldve Január2, 2011 Köszi Igen arra gondolok,a felfogatása látszólag ugyan az,csak a felépítése más. Az én autómban megkopott egy kicsit,találtam egy benzinesét 5000ért csak bizonytalan vagyok,hogy az tutira beépíthető vagy sem két fajta van..de hogy miben különböznek azt nemtom Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Január2, 2011 Megoszt Elküldve Január2, 2011 19 írás 936 megtekintés miért csak ennyi??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Január2, 2011 Megoszt Elküldve Január2, 2011 19 írás 936 megtekintés miért csak ennyi??? Szégyenlős a banda :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Január2, 2011 Megoszt Elküldve Január2, 2011 Szégyenlős a banda :D hát ez az :) corsiról is kiderült hogy nem a tejfelgyárba dolgozik :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Január2, 2011 Megoszt Elküldve Január2, 2011 hát ez az :) corsiról is kiderült hogy nem a tejfelgyárba dolgozik :) Ugye-ugye,kiderülnek itt a huncutságok... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Január2, 2011 Megoszt Elküldve Január2, 2011 hát ez az :) corsiról is kiderült hogy nem a tejfelgyárba dolgozik :D Rólad meg azt gondoltam, hogy a BETA reklámembere vagy.. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Január2, 2011 Megoszt Elküldve Január2, 2011 Rólad meg azt gondoltam, hogy a BETA reklámembere vagy.. :D nem mertem beleírni :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Január2, 2011 Megoszt Elküldve Január2, 2011 Tényleg kiderülnek a huncutságok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts