Lipi-G Elküldve December28, 2010 Megoszt Elküldve December28, 2010 Azt mondjátok meg, hogy van az, hogy a hozzászólás idejét jelző vekker kb 2 órát siet! Értitek mit akarok kérdezni? Írtok valamit 18.00-kor, és az van kiírva hogy 20.00 . Ez mindenkinek így van, vagy én vagyok hülye? :D Csak egy órát,nem állt át a télire! Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve December28, 2010 Megoszt Elküldve December28, 2010 Most már tényleg csak egyet, de az előbb még kettő volt. Sok nekem ez a meló... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
grofbandi Elküldve December28, 2010 Megoszt Elküldve December28, 2010 Lipi79! Nem választanál másik avatart? Szét fogom nyomkodni a monitoromat... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve December28, 2010 Megoszt Elküldve December28, 2010 Lipi79! Nem választanál másik avatart? Szét fogom nyomkodni a monitoromat... :) Nem nem,nagyon tutti ez.Direkte monitorromboló avatar! :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
grofbandi Elküldve December28, 2010 Megoszt Elküldve December28, 2010 Nem nem,nagyon tutti ez.Direkte monitorromboló avatar! :D :) Kár! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve December28, 2010 Megoszt Elküldve December28, 2010 Nem nem,nagyon tutti ez.Direkte monitorromboló avatar! :D :) Na akkor lógsz nekünk egy csomó monitorral. Az enyémnek is tiszta ujjlenyomat a bal széle... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve December28, 2010 Szerző Megoszt Elküldve December28, 2010 Kár! :D köszi hogy megzsíroztad a verdámat a kársztájlingon. visszazsíroztalak :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
grofbandi Elküldve December28, 2010 Megoszt Elküldve December28, 2010 köszi hogy megzsíroztad a verdámat a kársztájlingon. visszazsíroztalak :) Akkor azért volt olyan ismerős... A Honda jó nálam! Meg úgy általában a japánok. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve December28, 2010 Szerző Megoszt Elküldve December28, 2010 JÓ AUTók, de ezek már nem azok a japán autók mint amik 10 éve voltak... szeretem meg minden, de azért annyit nem ér mint amennyibe kerül. bár ez diesel, és az gecidrága, a benzines még úgy ahogy megéri az árát. de a diesel nem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
grofbandi Elküldve December28, 2010 Megoszt Elküldve December28, 2010 JÓ AUTók, de ezek már nem azok a japán autók mint amik 10 éve voltak... szeretem meg minden, de azért annyit nem ér mint amennyibe kerül. bár ez diesel, és az gecidrága, a benzines még úgy ahogy megéri az árát. de a diesel nem. Állítólag ez minden típusra igaz. Én nem tudom, még 10 évnél fiatalabb autóm nem volt. Csak Trabantom... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
grofbandi Elküldve December28, 2010 Megoszt Elküldve December28, 2010 Állítólag ez minden típusra igaz. Én nem tudom, még 10 évnél fiatalabb autóm nem volt. Csak Trabantom... :) Viszont dolgoztam Győrben az Audinál, és láttam, hogy rakták (raktuk) össze a TT-ket. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
nundee Elküldve December28, 2010 Megoszt Elküldve December28, 2010 nundee-nak sok boldogságot :) most s.péteren vagyok figyelek ám :) OFF Köszi a jó kívánságot, rendes vagy! Láttam a linkelt képeiden, hogy itthon vagy :D (Figyelek ám én is!) ON Link to comment Megosztás: More sharing options...
julien Elküldve December28, 2010 Megoszt Elküldve December28, 2010 Lipi79! Nem választanál másik avatart? Szét fogom nyomkodni a monitoromat... :D Ez is jó :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
grofbandi Elküldve December28, 2010 Megoszt Elküldve December28, 2010 Ez is jó :D Fújj, ez marha gusztustalan egy állat! (okádós szmájli) Link to comment Megosztás: More sharing options...
julien Elküldve December28, 2010 Megoszt Elküldve December28, 2010 ... 6 évig űztem egy kockaladát... Gondolom akkor az neked is megdobogtatja a szíved.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve December28, 2010 Megoszt Elküldve December28, 2010 OFF Köszi a jó kívánságot, rendes vagy! Láttam a linkelt képeiden, hogy itthon vagy :D (Figyelek ám én is!) ON Utólag is sok boldogot! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
domber Elküldve December28, 2010 Megoszt Elküldve December28, 2010 Sziasztok! Érdeklödnék,hogy az 1.4 xep-ben milyen a normális gyertya? Annyit tudo itt olvastam a forumon hogy,FQR8LEU2 egy polusu. De akár hol nézem ezt a tipust ez két polusu,ahol árulják akkor ez most hogy van? Másik kérdéem az lenne hogy gyárilag hány fokosan töltik fel a hütövizet? Tömény -70 fokosat tesznek bele? Köszönöm váaszaitokat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Barna Elküldve December28, 2010 Megoszt Elküldve December28, 2010 Sziasztok! Érdeklödnék,hogy az 1.4 xep-ben milyen a normális gyertya? Annyit tudo itt olvastam a forumon hogy,FQR8LEU2 egy polusu. De akár hol nézem ezt a tipust ez két polusu,ahol árulják akkor ez most hogy van? Másik kérdéem az lenne hogy gyárilag hány fokosan töltik fel a hütövizet? Tömény -70 fokosat tesznek bele? Köszönöm váaszaitokat. Szia, GM#93176801, Opel 12 14 031, Bosch FQR8LEU2 gyertya. http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?VIS...em=280606536081 http://www.opelcentrum.hu/index.php?page=s...t&Itemid=11 ... és még pár hely. :D Bármelyik Opel szervizben adnak 1000-1200 darabja. Fagyállót töményen soha nem szabad! Hígítva kell, ha 1:1-ben hígítod, azzal bajt nem csinálsz (-35 fokos lesz), de legalább -25-re keverd. Link to comment Megosztás: More sharing options...
törvényenkívüli Elküldve December28, 2010 Megoszt Elküldve December28, 2010 textilszőnyeg vásárlás előtt állok, és érdekelne hogy kinek mi a véleménye ill. melyiket venné ezek közül alapban ha jól sejtem a 3 mm-es van bent velour classic velour classic 2 (talán ua. mint előző?) velour de lux Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve December29, 2010 Megoszt Elküldve December29, 2010 érdekes?! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve December29, 2010 Megoszt Elküldve December29, 2010 ez is jó egynek :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve December29, 2010 Megoszt Elküldve December29, 2010 Gondolom akkor az neked is megdobogtatja a szíved.. Nem rossz, nem rossz... Kiváncsi lennék mit mutat a flaszteron. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve December29, 2010 Megoszt Elküldve December29, 2010 érdekes?! Bakker! Az eladott számítógép jobban pörög, mint a születés? Mi lesz ennek a vége? MATRIX? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve December29, 2010 Megoszt Elküldve December29, 2010 érdekes?! http://www.keptelenseg.hu/x?q=http://index..._fogy_a_magyar/ itt a mienk!Elég nagy marhaság,de jópofa. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve December29, 2010 Megoszt Elküldve December29, 2010 http://www.keptelenseg.hu/x?q=http://index..._fogy_a_magyar/ itt a mienk!Elég nagy marhaság,de jópofa. Alkohol, disznóhús...Mintha a haverjaimról szólna! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts