Mc-elek Elküldve December27, 2010 Megoszt Elküldve December27, 2010 Üdv mindenkinek, sziasztok! Üdv köztünk :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve December27, 2010 Megoszt Elküldve December27, 2010 Tényleg,nem lenne jó egy bemutatkozós topic?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve December27, 2010 Megoszt Elküldve December27, 2010 Tényleg,nem lenne jó egy bemutatkozós topic?? én valami olyasmire gondoltam,hogy ki mihez ért és miben tud önzetlenül segíteni... mint valami kis okos. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve December27, 2010 Megoszt Elküldve December27, 2010 én valami olyasmire gondoltam,hogy ki mihez ért és miben tud önzetlenül segíteni... mint valami kis okos. Nem hülyeség! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve December27, 2010 Megoszt Elküldve December27, 2010 Nem hülyeség! vagy mitudomén.... :D ,valami olyasmi bemutatkozós van...,de csak klubtagoknak asszem Link to comment Megosztás: More sharing options...
grofbandi Elküldve December27, 2010 Megoszt Elküldve December27, 2010 Tényleg,nem lenne jó egy bemutatkozós topic?? Más fórumokon láttam ilyent. Az ember ír magáról néhány szót, így már lehet valami fogalmatok róla, és könnyebb az ismerkedés. Egy usernévből még nem derül ki semmi... Link to comment Megosztás: More sharing options...
egyhapsi Elküldve December27, 2010 Megoszt Elküldve December27, 2010 Gróf Bandi! A bemutatkozód példaértékű. Ahogy a többiek is írják :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
grofbandi Elküldve December27, 2010 Megoszt Elküldve December27, 2010 Gróf Bandi! A bemutatkozód példaértékű. Ahogy a többiek is írják :D Köszi! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve December28, 2010 Szerző Megoszt Elküldve December28, 2010 http://www.opelforum.hu/index.php?showforum=57 Link to comment Megosztás: More sharing options...
dsteel Elküldve December28, 2010 Megoszt Elküldve December28, 2010 http://www.opelforum.hu/index.php?showforum=57 Nekem ez a link nem jön elő, egy olyan kéne, amit a nem klubtagok is látnak, arra beneveznék én is :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve December28, 2010 Szerző Megoszt Elküldve December28, 2010 hopp és tényleg nincs... csak klubtagoknak elérhető rész.,.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve December28, 2010 Szerző Megoszt Elküldve December28, 2010 van itt olyan IGO guru aki tud nekem friss térképeket szerezni, feltölteni, letölteni, mittómén??? tök hülye vagyok ezekhez, és kéne a környező országok friss térképei.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve December28, 2010 Megoszt Elküldve December28, 2010 Nekem ez a link nem jön elő, egy olyan kéne, amit a nem klubtagok is látnak, arra beneveznék én is :D ezt mondtam én is :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve December28, 2010 Megoszt Elküldve December28, 2010 van itt olyan IGO guru aki tud nekem friss térképeket szerezni, feltölteni, letölteni, mittómén??? tök hülye vagyok ezekhez, és kéne a környező országok friss térképei.... nekem csak magyar o. az is androidra :D a GSI-be múltkor bűvészkedtek valami ilyesmivel :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
banjani Elküldve December28, 2010 Megoszt Elküldve December28, 2010 van itt olyan IGO guru aki tud nekem friss térképeket szerezni, feltölteni, letölteni, mittómén??? tök hülye vagyok ezekhez, és kéne a környező országok friss térképei.... Egész pontosan mihez kell és milyen országoké? Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve December28, 2010 Szerző Megoszt Elküldve December28, 2010 PDA, horvátország magyarország szlovákia bosznia hercegovina ausztria csehország németország franciaország olaszország ebből az utolsó 4 nem annyira fontos, de a többi kéne :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve December28, 2010 Megoszt Elküldve December28, 2010 ezt mondtam én is :) Mivel te tag vagy,ezért bármikor nyithatsz ilyen témájú topikot(is)! Bocs,még most keltem fel.Látom már van is! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Amusing Elküldve December28, 2010 Megoszt Elküldve December28, 2010 PDA, horvátország magyarország szlovákia bosznia hercegovina ausztria csehország németország franciaország olaszország ebből az utolsó 4 nem annyira fontos, de a többi kéne :D csak térkép, vagy poi is kell? ha hozzádugod a géphez milyen kiterjesztás van a map könyvártba? ha .fbl akkor felrakom vhova a térképeket 2010-11. havi térképek+poik több készüléken is tesztelve, amin Igo van azon müxik Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve December28, 2010 Megoszt Elküldve December28, 2010 Mivel te tag vagy,ezért bármikor nyithatsz ilyen témájú topikot(is)! Bocs,még most keltem fel.Látom már van is! :) akkor most már beírhatod hogy nem a tejfel gyárba dolgozol :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve December28, 2010 Megoszt Elküldve December28, 2010 akkor most már beírhatod hogy nem a tejfel gyárba dolgozol :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
grofbandi Elküldve December28, 2010 Megoszt Elküldve December28, 2010 És meg is született a bemutatkozó topic! :) Remek! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve December28, 2010 Megoszt Elküldve December28, 2010 http://www.jatekmax.eu/upload_files/Beta-J...t-Faro-Toys.jpg http://www.jatekshop.eu/upload_files/Beta-...s-Faro-Toys.jpg ez övön aluli volt :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
dsteel Elküldve December28, 2010 Megoszt Elküldve December28, 2010 És meg is született a bemutatkozó topic! :) Remek! :D Na, ez télleg jó ötlet volt, teccik ... Remélem, még sokan irkálnak bele, olyan érdekes dolog ez... Link to comment Megosztás: More sharing options...
grofbandi Elküldve December28, 2010 Megoszt Elküldve December28, 2010 Üdv Opel tulajok! Lenne még egy topic ötletem, kíváncsi lennék a véleményetekre. Képeket lehetne berakni szép G Astrákról. Biztos van aki szeretné optikailag tuningolni az autóját, és innen lehetne ötleteket meríteni. Én szeretnék tavasszal 17-es kerekeket venni rá, és talán ültetni is fogom. A felniválasztásban is segíthetne például. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve December28, 2010 Megoszt Elküldve December28, 2010 Azt mondjátok meg, hogy van az, hogy a hozzászólás idejét jelző vekker kb 2 órát siet! Értitek mit akarok kérdezni? Írtok valamit 18.00-kor, és az van kiírva hogy 20.00 . Ez mindenkinek így van, vagy én vagyok hülye? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts