Mc-elek Elküldve December26, 2010 Megoszt Elküldve December26, 2010 Ilyen az igazi karácsony!!! Sok-sok hóval :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve December26, 2010 Megoszt Elküldve December26, 2010 "semennyire" És ezzel kár is tovább ragozni a dolgot. Telefon könyv az egy kicsit más. Amikor aláírod a szerződést, hozzájárulsz hogy szerepelj a telefonkönyvben. Azt is kérheted hogy ne szerepelj benne. itt mennyen a harc tovább :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
andris83 Elküldve December26, 2010 Megoszt Elküldve December26, 2010 Ilyen az igazi karácsony!!! Sok-sok hóval :lol: Látom az út nálatok sincs eltakarítva... Link to comment Megosztás: More sharing options...
panizzi Elküldve December26, 2010 Megoszt Elküldve December26, 2010 Örökzöld téma : az órapörgetés, mint nagy magyar nemzeti sportág Link to comment Megosztás: More sharing options...
egyhapsi Elküldve December26, 2010 Megoszt Elküldve December26, 2010 Tegnap Pécsen majdnem dobtam egy hátast.. Egy körforgalomból kifele hajtva, láttam egy nőt befele hajtani a körforgalomba. És a hülyéje, balra kezdett menni, nem jobbra.. Viszzanézve láttam csak, de az a tipikusan HP amelyik úgy előrehajolva vezet, majdnem a kormányba harapva.. Szóval, durva volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
korika Elküldve December26, 2010 Megoszt Elküldve December26, 2010 Üdv mindenkinek!! azt szeretném kérdezni bárkitől aki válaszolni tudna rá, hogy az Opel motoros G Asztrámon hidegen van alapjárat mig felnem melegszik a motor de amikor felmelegedet kigyullad a motor diagnosztika és nincs alapjáratom csak felpörög és leesik a fordulatszám, vagyis hullámzik a fordulatszám mérő pedig nem müködik, vagy is nullát mutat. Ha valaki tud érdemlegesen segíteni vagy tanácsot adni ebben a kérdésben megköszönném. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve December26, 2010 Megoszt Elküldve December26, 2010 Üdv mindenkinek!! azt szeretném kérdezni bárkitől aki válaszolni tudna rá, hogy az Opel motoros G Asztrámon hidegen van alapjárat mig felnem melegszik a motor de amikor felmelegedet kigyullad a motor diagnosztika és nincs alapjáratom csak felpörög és leesik a fordulatszám, vagyis hullámzik a fordulatszám mérő pedig nem müködik, vagy is nullát mutat. Ha valaki tud érdemlegesen segíteni vagy tanácsot adni ebben a kérdésben megköszönném. megy a motor és nullát mutat az óra?? Mi a motorkódod? (pl:x16xel,vagy z14xe,stb.) Link to comment Megosztás: More sharing options...
korika Elküldve December26, 2010 Megoszt Elküldve December26, 2010 megy a motor és nullát mutat az óra?? Mi a motorkódod? (pl:x16xel,vagy z14xe,stb.) Kösz a gyors reagálást a motor kód X17DTL Link to comment Megosztás: More sharing options...
korika Elküldve December26, 2010 Megoszt Elküldve December26, 2010 megy a motor és nullát mutat az óra?? Mi a motorkódod? (pl:x16xel,vagy z14xe,stb.) Köszi a gyors reagálást a moror kód X17DTL Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve December26, 2010 Megoszt Elküldve December26, 2010 Kösz a gyors reagálást a motor kód X17DTL Én nem vágom az olajosmocit ,szerintem egr lehet....de nem biztos... most akkor jár a motor és nullát mutat az óra?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.2 gcc Elküldve December26, 2010 Megoszt Elküldve December26, 2010 nyomtávszélesítővel kapcsolatban mit javasoltok? Érdemes használni, árt a kocsinak ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
killermedve Elküldve December26, 2010 Megoszt Elküldve December26, 2010 nyomtávszélesítővel kapcsolatban mit javasoltok? Érdemes használni, árt a kocsinak ? hali ha nem akarsz sürün kerékcsapágyat cserélni akkor nem használsz nyomtávszélesitést. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve December26, 2010 Megoszt Elküldve December26, 2010 hali ha nem akarsz sürün kerékcsapágyat cserélni akkor nem használsz nyomtávszélesitést. Meg műszakin is kicsapnak vele,de akár útközben is egy KPM ellenőrzés során. Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.2 gcc Elküldve December26, 2010 Megoszt Elküldve December26, 2010 hali ha nem akarsz sürün kerékcsapágyat cserélni akkor nem használsz nyomtávszélesitést. Meg műszakin is kicsapnak vele,de akár útközben is egy KPM ellenőrzés során. köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve December27, 2010 Megoszt Elküldve December27, 2010 Meg műszakin is kicsapnak vele,de akár útközben is egy KPM ellenőrzés során. Ez érdekelne hogy ezt honnét veszed, és hogy konkrétan mi tiltja a nyomtávszélesítő használatát? (Az én autóm pl. simán átment műszakin nyomtávszélesítővel.) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve December27, 2010 Megoszt Elküldve December27, 2010 nundee-nak sok boldogságot :lol: most s.péteren vagyok figyelek ám :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve December27, 2010 Megoszt Elküldve December27, 2010 Ez érdekelne hogy ezt honnét veszed, és hogy konkrétan mi tiltja a nyomtávszélesítő használatát? (Az én autóm pl. simán átment műszakin nyomtávszélesítővel.) Itt is beszélnek: http://webcache.googleusercontent.com/sear...=clnk&gl=hu De ezért mindíg harapnak,tudom,nem egyszer volt ez gond ismerősnél. Nem ragozom tovább,egyszerűen közúti forgalomban,TILOS a használata! Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve December27, 2010 Megoszt Elküldve December27, 2010 Itt is beszélnek: http://webcache.googleusercontent.com/sear...=clnk&gl=hu De ezért mindíg harapnak,tudom,nem egyszer volt ez gond ismerősnél. Nem ragozom tovább,egyszerűen közúti forgalomban,TILOS a használata! Nem kötekedni akarok, de az általad linkelt oldalon elég semmitmondó hozzászólás olvasható a témában. Azt írja: "a hatályos magyar jogszabályok értelmében a nyomtávszélesítő használata tilos". Ez eddig rendben is volna, de amíg nem idézi azt a bizonyos hatályos jogszabályt, addig ez nekem csak egy meglehetősen szubjektív személyes véleménynek tűnik, semmiképpen sem követendő iránymutatásnak. Majd ha látom a törvény szövegét, akkor elhiszem, addig ez nekem csak mendemonda. Másrészről viszont hogyan is tilthatnák meg a használatát Magyarországon, ha mondjuk Németországban engedélyezett az ilyesmi (arrafelé TÜV engedélyt is kapnak a nyomtávszélesítők). Akkor ha egy ilyennel felszerelt autó érkezik Németországból, német rendszámmal és érvényes ottani műszakival, akkor arról a magyar rendőr leveszi a rendszámot mert itt nálunk nem felel meg? Na ne már... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Balageaxe Elküldve December27, 2010 Megoszt Elküldve December27, 2010 Ha jól tudom, akkor a kerék nem lóghat túl a kasztnin és kész. Még én se hallottam, hogy tiltanák a nyomtávszélesítőt... Link to comment Megosztás: More sharing options...
egyhapsi Elküldve December27, 2010 Megoszt Elküldve December27, 2010 Ha jól tudom, akkor a kerék nem lóghat túl a kasztnin és kész. Még én se hallottam, hogy tiltanák a nyomtávszélesítőt... Igen, én is így tudom. Hogy az most nyomtávszélesítővel van, anélkül az csak technikai kérdés. Link to comment Megosztás: More sharing options...
palicska Elküldve December27, 2010 Megoszt Elküldve December27, 2010 Sziasztok! Nem autós téma. Azután szeretnék érdeklődni, hogy tud valaki abban segíteni honnan lehet megtudni, hogy egy videókártya tudja a 16:10-es vagy a 16:9-es képméretet? Vettem egy monitort és ahhoz keresek ilyet. Valakinek konkrtét ajánlata? Link to comment Megosztás: More sharing options...
egyhapsi Elküldve December27, 2010 Megoszt Elküldve December27, 2010 Sziasztok! Nem autós téma. Azután szeretnék érdeklődni, hogy tud valaki abban segíteni honnan lehet megtudni, hogy egy videókártya tudja a 16:10-es vagy a 16:9-es képméretet? Vettem egy monitort és ahhoz keresek ilyet. Valakinek konkrtét ajánlata? A videokártyák, szinte majd mindig többet tudnak a monitorok felbontásainál.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
palicska Elküldve December27, 2010 Megoszt Elküldve December27, 2010 A videokártyák, szinte majd mindig többet tudnak a monitorok felbontásainál.. Ezzel azt akarod mondani ha egy kártya tudja minimum a monitor felbontását akkor kapom a kívánt képformátumot? Link to comment Megosztás: More sharing options...
egyhapsi Elküldve December27, 2010 Megoszt Elküldve December27, 2010 Ezzel azt akarod mondani ha egy kártya tudja minimum a monitor felbontását akkor kapom a kívánt képformátumot? Igen, pontosan. Nemrég még egy hagyományos CRT monitorom volt az egyik gépemen. A Plug&play technológia révén minden 16:9-es felbontás rejtve volt. Aztán raktam rá egy 17"-os LCD-t, majd változtak a felbontáshatárok a monitorhoz. Ezután jött egy 20"-os 16:9-es monitor, majd az XP-ben a választható felbontások között megjelentek a 16:9-ek is. Szóval, ne aggódj. Link to comment Megosztás: More sharing options...
palicska Elküldve December27, 2010 Megoszt Elküldve December27, 2010 Ezzel azt akarod mondani ha egy kártya tudja minimum a monitor felbontását akkor kapom a kívánt képformátumot? Sikerült:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts