xXxGáborxXx Elküldve December24, 2010 Megoszt Elküldve December24, 2010 Egyik ismerősömtől hallottam, hogy van ú.n első lámpasötétítő fólia. Valóban létezik ilyen, vagy milyen lehetőség van még az első lámpabúrát sötétíteni? Egyáltalán érdemes -e? Azt hiszem lámpasötétítő spray van... Ahány rétegben lefújod annál sötétebb lesz. Hogy érdemes-e azt meg te tudod :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve December24, 2010 Megoszt Elküldve December24, 2010 Egyik ismerősömtől hallottam, hogy van ú.n első lámpasötétítő fólia. Valóban létezik ilyen, vagy milyen lehetőség van még az első lámpabúrát sötétíteni? Egyáltalán érdemes -e? Felesleges,és nem is engedélyezett!Én lámpafestékről hallottam,(Lakkfesték),de azt is csak hátsó lámpabúrán használták.Annó a B corsámon is ilyen volt hátul.Minek gyengítenéd az amúgy is elég gyengusz fényszórókat.Ha meg van pénzed,akkor Njoy lámpa! Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.2 gcc Elküldve December24, 2010 Megoszt Elküldve December24, 2010 Azt hiszem lámpasötétítő spray van... Ahány rétegben lefújod annál sötétebb lesz. Hogy érdemes-e azt meg te tudod :lol: Hát első lámpát semmiképpen sem érdemes szerintem! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.2 gcc Elküldve December24, 2010 Megoszt Elküldve December24, 2010 Felesleges,és nem is engedélyezett!Én lámpafestékről hallottam,(Lakkfesték),de azt is csak hátsó lámpabúrán használták.Annó a B corsámon is ilyen volt hátul.Minek gyengítenéd az amúgy is elég gyengusz fényszórókat.Ha meg van pénzed,akkor Njoy lámpa! Milyen árban mozog az njoy? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve December24, 2010 Megoszt Elküldve December24, 2010 Milyen árban mozog az njoy? Az utángyártott 10 15 között.A gyárit nem tom!Nekem opelos haver 40 ért adta a kettőt! Íme amit igértem: A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu Egyenlőre így néz ki a vas! :lol: Kicsit retkes!Sorry... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve December24, 2010 Megoszt Elküldve December24, 2010 Milyen árban mozog az njoy? Utángyártottban (TYC vagy Depo) 20e körül van a pár most a Patacsinál Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.2 gcc Elküldve December24, 2010 Megoszt Elküldve December24, 2010 Utángyártottban (TYC vagy Depo) 20e körül van a pár most a Patacsinál Akkor kihagyom egyenlőre köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve December24, 2010 Megoszt Elküldve December24, 2010 Kellemes karácsonyi ünnepeket kívánok mindenkinek! Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.2 gcc Elküldve December24, 2010 Megoszt Elküldve December24, 2010 Na én meg szép lassan nyugovóra térek mért éjszaka dolgozom! :lol: Boldog karácsonyt nektek! Link to comment Megosztás: More sharing options...
speter Elküldve December24, 2010 Megoszt Elküldve December24, 2010 Találtam képet a múltkor emlegetett terminátorról. Íme: A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu Boldog, békés karácsonyt mindenkinek! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve December24, 2010 Megoszt Elküldve December24, 2010 hamár koszos autó: az enyémet is lemoshatná valaki :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve December24, 2010 Megoszt Elküldve December24, 2010 Találtam képet a múltkor emlegetett terminátorról. Íme: Boldog, békés karácsonyt mindenkinek! ez valami gyönyörű :lol: nagyon jó boldog karit Link to comment Megosztás: More sharing options...
speter Elküldve December24, 2010 Megoszt Elküldve December24, 2010 hamár koszos autó: [ig]http://kephost.hu/thumb-85C4_4D14AE60.jpg az enyémet is lemoshatná valaki :) Én a miénket lemostam, hagy legyen szép karácsonya. :lol: Ellenben nem fényképeztem le. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dom Elküldve December24, 2010 Megoszt Elküldve December24, 2010 Hölgyek,Urak! Békés Boldog Karácsonyt kívánok minden fórumozónak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
GH Elküldve December24, 2010 Megoszt Elküldve December24, 2010 Én se maradjak ki: Kellemes Ünnepeket Mindenkinek! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
andris83 Elküldve December24, 2010 Megoszt Elküldve December24, 2010 Én a miénket lemostam, hagy legyen szép karácsonya. :) Ellenben nem fényképeztem le. :lol: Én is le akartam, de utólag jó hogy nem tettem. Tegnap reggelre egy macska összetapicskolta a motorháztetőt... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
oggy Elküldve December24, 2010 Megoszt Elküldve December24, 2010 Boldog Karácsonyt Opelosok! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve December24, 2010 Megoszt Elküldve December24, 2010 Na... van már bejgli mérgezés??? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve December24, 2010 Megoszt Elküldve December24, 2010 Na... van már bejgli mérgezés??? :lol: Még a bejgli hagyján. Én a karácsonyi tv műsoroktól kapok mérgezést. Hát ez siralmas... Link to comment Megosztás: More sharing options...
skins Elküldve December24, 2010 Megoszt Elküldve December24, 2010 Kellemes Karácsonyi Ünnepeket Kívánok :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve December24, 2010 Szerző Megoszt Elküldve December24, 2010 Még a bejgli hagyján. Én a karácsonyi tv műsoroktól kapok mérgezést. Hát ez siralmas... hát katasztrófa az biztos... viszont a nagyon vadon mesefilm aranyos volt :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
speter Elküldve December24, 2010 Megoszt Elküldve December24, 2010 hát katasztrófa az biztos... viszont a nagyon vadon mesefilm aranyos volt :lol: Bejgli?, Inkább forraltbor mérgezés. Mindenkinél járt már a Jézuska, vagy még csak most díszítődik a fa? :-o Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve December24, 2010 Megoszt Elküldve December24, 2010 Bejgli?, Inkább forraltbor mérgezés. Mindenkinél járt már a Jézuska, vagy még csak most díszítődik a fa? :-o Nálunk még a fa is rám borult,igaz nem az én hibámból,hanem a gyerek macskájának megtetszett egy dísz a csúcstól kb 50 cm-e,és a szekrény tetejéről levadászta.Én meg a fotelben ültem mellette.Hát ku...a jó volt,élveztem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
palicska Elküldve December24, 2010 Megoszt Elküldve December24, 2010 Áldott, Békés Karácsonyi Ünnepeket Kívánok Nektek és Családotoknak! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dom Elküldve December25, 2010 Megoszt Elküldve December25, 2010 Nálunk még a fa is rám borult,igaz nem az én hibámból,hanem a gyerek macskájának megtetszett egy dísz a csúcstól kb 50 cm-e,és a szekrény tetejéről levadászta.Én meg a fotelben ültem mellette.Hát ku...a jó volt,élveztem. És nem lett a macskából csúcsdísz?Én biztos superman-t csináltam volna belőle,a szeretet ünnepén. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts